|
|
#2761 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wirtualna przyjaźń 4
Adusia, aż mi sie przypomniało jak jako nastolatka miałam zielone włosy
|
|
|
|
#2762 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Aniu,
poważnie...?? Czyli moda na zielone wraca...!! |
|
|
|
#2763 |
|
Zakorzenienie
|
Adusia, super 🙉❤️
Wakacyjna przygoda, fajnie. Mania będzie miała zielone refleksy, tylko zastanawiam się, czemu zielone? Może taka moda, ale jak takie chce, to niech będą 😉 Martwię się o Emmi. 🥺🙄 Emmi ❤️ Dobrej nocki wszystkim. |
|
|
|
#2764 |
|
4 pory roku i ja piąta
|
Ściskam Was wszystkie
Juniora mam w szpitalu. Nie mam głowy do niczego. |
|
|
|
#2765 |
|
Zakorzenienie
|
Emmi
Przytulam mocno ! Zdrowia dla Juniora Dla całej rodzinki. Trzymajcie się. |
|
|
|
#2766 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Witajcie !!
Maniuta na fotelu. Pani od 40 minut misternie obcina... obcina... obcina... Farbowanie jeszcze przed nami... . |
|
|
|
#2767 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Emmi....
całym sercem z Tobą i Juniorem... ❤️ ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Cyferuś, wielka moda na wszystko co zielone. |
|
|
|
#2768 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Adusia
Lubię soczysty zielony. Mam dużo ubranek w tym kolorze. ------ W nocy było 10*C Szok termiczny. |
|
|
|
#2769 |
|
Zakorzenienie
|
Emmi, zdrówka dla Juniora i dla Was
Cyferko, u nas też było chłodniej, ale nie tak. W nocy 15 stopni. Teraz już 28 stopni. Adusia, no to Maniutka wyjdzie mega zadowolona po takiej wizycie
|
|
|
|
#2770 |
|
Wtajemniczenie
|
Emmi, dużo zdrowia dla syna!
Wysłane z mojego SM-A536B przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2771 |
|
Zakorzenienie
|
Emmi ja dopiero tu i teraz zauważyłam twój wpis. Wszystko ok?
|
|
|
|
#2772 |
|
Zakorzenienie
|
Emmi wspieram Cię z całych sił
Dużo zdrowia dla Was wszystkich. Mam nadzieje, że syn pod opieką szpitalną szybko wyzdrowieje. Całym sercem z Tobą ![]() ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Emciu jutro nowy dzień, będzie lepiej ! Obyś odrobinę wypoczęła, tego życzę. |
|
|
|
#2773 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Witajcie !!
Niedzielna poranna kawa/herata nasza: (_)> (_)> Emmi, napisz słowo jak i co. Bardzo czekamy na wiadomości. Edytowane przez Adazina Czas edycji: 2024-07-21 o 08:19 |
|
|
|
#2774 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Chłodniej,w końcu chłodniej 24 stopnie, ale ma być max 26. Oby się sprawdziło, zaplanowałam robienie przetworów ![]() Kawusia, Adusia ja juz swoją wpiłam ale na wirtualną wpadam
|
|
|
|
#2775 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Aniu,
a ja nie czuję jakiejś większej zmiany w pogodzie. Jak było gorąco i duszno, tak jest dalej. Może ochłodzenie do nas jeszcze nie dotarło... |
|
|
|
#2776 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ale mam dzisiaj opóźnienie ![]() Dopiero się kapnęłam, że zegarek stanął... Zastanowiłam się, jak bym się czuła jeden dzień bez zegarka? Oczywiście musiałby to być dzień wolny od pracy, bo zegarek w niej, to podstawa. ---------- Budyń sam w domu Pojechaliśmy z Emkiem wczoraj po południu zobaczyć jak się ma. ![]() To nasze pierwsze spotkanie po jego wypadku. Zdjęcia oddają inny obraz. Połowa kota...nie to, że wygląda źle, ale inaczej. Nakarmiłam go jego ulubionym mięskiem, zajadał z wielkim apetytem co jakiś czas zerkając na mnie. To ja byłam tą karmiącą jak zwykle zachowywał się wobec mnie zachowawczo żadnych tam mizianek nie potrzebował, najadł się i pobiegł do sypialni Wyczyściłam kuwetę, podlałam kwiaty i nie przedłużaliśmy wizyty, żeby go nie krępować ![]() Za dwie godziny wraca syn z trasy, także będą już razem. Jutro wizyta kontrolna u weta. --------- U mnie znowu cieplutko, bardzo... Jutro 30*C ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Emmi ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Adusia witaj Pokażesz Budynia? ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Ania życzę odpoczynku po upałach ![]() Odpoczywaj przy robieniu kompotów ![]() ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Adusia jak Mani fryzurka? Edytowane przez Cyferkaa Czas edycji: 2024-07-21 o 10:54 |
|
|
|
#2777 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Dot.: Wirtualna przyjaźń 4Budyń
Budyń:
|
|
|
|
#2778 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Adunia
------------- Dobrego i spokojnego dnia Wszystkim. |
|
|
|
#2779 |
|
Zakorzenienie
|
Ech...jednak ochłodzenia brak
Cyferko, Budyń słodziak, zdrówka dla niego |
|
|
|
#2780 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Upał... żar... duchota...
Może tak coś małego na ochłodę?? 🍶🍨🍨🍶 |
|
|
|
#2781 |
|
Zakorzenienie
|
Emmi czasami siły niezależne od nas mogą zmienić wiele...
Zdrowia życzę dla syna i tych sił dla Was wszystkich Bardzo współczuję przeżyć, bardzo... Pozdrawiam i trzymajcie się ----------------- Adusia piję wszystko, co podasz ------------- Ania, a jednak upały nie odpuszczają, U mnie jest tak samo. Ale ja nic nie muszę na szczęście, dzisiaj trochę porządkowych spraw z Emkiem zrobiliśmy, chyba pierwszy raz w życiu odkurzaczem po swoim pokoju jeździł Zmienia się na lepsze Dużo mi pomógł, wiem, że niedziela, ale nikomu nie dokuczamy. Na swoim. To jedyny dzień, gdzie nikt od nas nic nie chce. Dobrej nocki Wszystkim. Niech jutro będzie spokojniejsze, lepsze. Pa. |
|
|
|
#2782 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2783 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej Cyferko. Rano zdazylam na Zagrodę tylko zajrzeć. Dzisiaj dzień wyjazdowy na fizjo z córką. Potem w planach zbieranie fasolki szparagowej i przerabianie. Jak ja żałuję że w tym roku bob i groszek mi zgniły a nie odrodziły jak rok temu. Ale dobre i to co się udało 😁
Zapowiada się gorący dzień. W nocy było fajnie. 12 stopni. Okna na osciez na dole otwarte. W domu było wręcz zimno. Ale dobrze... Trzeba się chociaż nockami cieszyć chłodnymi 😁 Jakie macie plany obiadowe dzisiaj jestem ciekawa. Mi został barszczyk. Ziemniaki i fasolka. Ryba z wczoraj. Ale barszcz to tylko ja z córką jem. Więc nam nie trzeba dużo. Ryby może okazać się za mało. Mam jeszcze pierogi z czernicami. Coś tam się zje. Na pewno lody 😂 Adusia, co Twoja Maniutka w takie upały zjada najchętniej,? Oprócz lodów 😉 |
|
|
|
#2784 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Witajcie !!
Noc piekielnie ciężka. Duchota spać nie dawała. Strasznie wymęczyłam się. |
|
|
|
#2785 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Ania
O, to nockę miałaś fajną ![]() Jadłaś prażony bób? u nas to hicior przekąskowy. Na obiad? Trzy dni jedliśmy rybę z frytkami ![]() Dzisiaj dosyć ciepły dzień 28*C to lekki obiad. Filet z indyka, ziemniaki i mizeria. ----------------- Adusia Ja też miałam gorąco w pokoju, żadnego przewiewu nie było. Cieszyłam się porankiem że trzeba już wstać, nie zwlekałam...W Kotełkowie byłam wcześniej niż za zwyczaj, powietrze było cudowne. Tam wzięłam prysznic, woda gorąca, panel słoneczny grzeje wodę. Delektowałam się porankiem, świergotem ptaków i mizianiem kotków Wszyscy szczęśliwi.Do pracy przyjechałam przed czasem, podlałam kwiaty przed domem i na tarasiku. I tako.... |
|
|
|
#2786 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Aniu,
nasza Mania niejadek, to w takie upały staję się niejadkiem do kwadratu. A ja dosłownie staję na głowie, żeby przygotować to co lubi. Np. wczoraj zdobiłam szpecle, sos z karkówki i kapustę z pomidorami. Wiem, że uwielbia. Zjadła taki zestaw na obiad i taki sam na kolację. Pomiędzy tymi posilkami lody, owoce, soki. ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- Cyferciu, porankiem dużo pracy zrobiłaś. Podziwiam. Ja wstałam bardziej zmęczona niż wieczorem kładłam się do łóżka. Coś okropnego. Edytowane przez Adazina Czas edycji: 2024-07-22 o 09:38 |
|
|
|
#2787 |
|
Zakorzenienie
|
Adusia jak na niejadka, to zestawik obiadowy zacny
![]() Na zdrowie! Pamiętam, że makarony kokardki lubi, może z jakimś dodatkiem i mało pracy ? |
|
|
|
#2788 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Kawa... kawa... dużo kawy potrzebuję...
|
|
|
|
#2789 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Cyferuś,
dobrze pamiętasz. Kokardki były kilka razy w tamtym tygodniu. |
|
|
|
#2790 |
|
Zakorzenienie
|
Budyń po wizycie u wetów.
Koniec wizyt! Przychodzić w razie potrzeby! Hura |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:25.