|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
| Pokaż wyniki sondy: czy robisz zakupy w ciucholandach? | |||
tak - uwielbiam, to wręcz nałóg
|
|
1 269 | 40,87% |
| tak ale rzadko |
|
1 172 | 37,75% |
| nie bo nie |
|
426 | 13,72% |
| to obrzydliwe nosic cos po kims |
|
238 | 7,67% |
| Głosujący: 3105. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#27931 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lumpeksy Ciucholandy
Od jakiegoś czasu obserwuję wątek no i w końcu zebrałam się by coś zarzucić.
Moje wczorajsze nabytki: 1.Bluzeczka czarna Kookai, nie widać tego na zdjęciu ale zrobiona z takiej jakby gęstej siateczki, cudna 2. Bezfirmowa bluzka, sportowo- elegancka. 3. Różowa bluzeczka casual club w moim ulubionym stylu, na żywo jest intesywniejsza 4. Ażurkowa bluzeczka, miała być dla Siss ale nie chce wiec leci na all. 5. Bladoróżowy long ozdobiony koronką s. Oliver, nie wiem czemu ale za chiny nie chciał ładnie wyjść na zdjęciu a jest po prostu boski. 6. Letnia spódniczka
|
|
#27932 |
|
Zakorzenienie
|
agnique cudo czarny strój kąpielowy !!
![]() straaaaasznie mi się podobają staniki tego kroju
|
#27933 |
|
Zadomowienie
|
c.d
7. Kostium kąpielowy w kropeczki ![]() 8. Ciemno zielony staniczek (na zdjęciu kolor wychodzi przekłamany). No, to tyle na dziś
|
|
#27934 |
|
Raczkowanie
|
mam takie same
ale już mi trochę zbrzydły i jakoś niechętnie zakladam, chociaż kolorek mają boski (taki sam ja kte albo moze ciemniejszy)
|
#27935 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuje dziewczyny za komplementy
![]() agnique strój uroczy ! |
|
|
|
#27936 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kiedy wyjezdzasz?
|
|
#27937 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#27938 |
|
Rozeznanie
|
fajnie, ze sie wam podoba,
kurcze tylko na mnie nie dobry, miseczka b to jest a ja mam cos pomiedzy c a d, dlatego sie go pozbywam
|
|
|
|
#27939 |
|
Przyczajenie
|
Witam
![]() Do lumpeksów nie chodzę bo po wejsciu nie widze tam zupełnie nic oprocz starych śmierdzących ubrać.. ale moje kolezanki znajdują tam nowe albo zadbane oryginalne, z metkami ubrania i dodatki. Lumpkesy trzeba polubić a żeby je polubuić trzba umieć szperać w stertach ciuchów i wieszaków ;] Pozdowienia |
|
|
|
#27940 |
|
Rozeznanie
|
A teraz moje dodam ze za wszystko zaplacilam jakies 32zl
![]() 1. Spodenki eleganckie w kancik Amtosphere (wkoncu takie znalazlam )2. Bluzeczka z cekinami jakiejs nieznanej firmy ma rozciecie dzieki ktormu swietnie sie uklada 3. Tunika new look'a 4. Gorset Top shop chyba poleci bo jest troszke za maly a tak ladnie wyglada na kims![]() 5. Cuuudna tuba-long oasis w czerwonym kolorze 6. I moja perelka, byl jeszcze z metka. Zakeicik Vila na jednym rekawie ma hafcik. Jeszcze sie zastanawiam bo jest troche za duzy ![]() Odrazu przepraszam za jakosc zdjec ale swiatlo mam slabe |
|
|
|
#27941 |
|
Rozeznanie
|
http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4597680 fajnie nie chcesz sie pozbyć
|
|
|
|
#27942 |
|
Raczkowanie
|
hej
![]() Pisalam juz raz, ale nie doczekalam lub nie zauwazylam odpowiedzi. Czy moze mi ktoras z Was polecic jakies lumpy w krk? bylam juz w kilku i to nie jeden raz, ale nic ciekawego nie znalazlam m.in. na pradnickiej (albo zaraz kolo niej, nie wiem jak sie ta ulica nazywa) w kilklu w okolicach dlugiej i karmelickiej i na pradniku w zabciuchu. Jak sie cos nawet fajnego to conajmniej rozmiar L...a ja S/M nosze.... dzieki z gory za odpowiedz
|
|
|
|
#27943 |
|
Rozeznanie
|
to moze zagladnij do lumpeksu na ul. do wilgi 10
bylam tam 2 razy. za pierwszym musialam robic seleksje bo nie starczyloby mi pieniazkow na wszystko, za drugim wyszlam z pustymi rekami. w lumpeksach nie ma zasady... ciezko wiec podac konkretny adres i zagwarantowac, ze cos znajdziesz. mimo wszystko zycze powodzenia. |
|
|
|
#27944 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, super ciuszki wygrzebałyście.. a ja ostatnio w ogóle nie mam czasu na lumpy-właśnie sesja za mną a za tydzień obrona!!
|
#27945 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny super zakupy
Najbardziej zazdroszcze strojów kapielowych. Ja mam problem z dobraniem rozmiaru bo dół noszę 38/40 a górę 75 DD (albo większe ) Poniżej moje zakupy: 1. rybaczki dunnes stores 14zł 2. bokserka MNG 5zł 3. bluza z kapturem dunnes stores 3zł pozdrawiam slonecznie |
|
|
|
#27946 |
|
Przyczajenie
|
Cześć. Czy ktoś z Was był kiedyś w second-handach w Londynie?
Chodzi mi o te sklepy 'charity shops'. Interesuje mnie jakie tam są mniej więcej ceny i czy faktycznie można znaleźć zdecydowanie lepsze ciuchy niż w Polsce. Pozdrawiam
|
|
|
|
#27947 |
|
Raczkowanie
|
fruga dzieki
ale niestety nie wiem kiedy sie tam wybiore, bo ja zupelnie z innej strony krk mieszkam...
|
|
|
|
#27948 |
|
Rozeznanie
|
to ja jeszcze wrzuce zakupy mojej mamy
|
|
#27949 |
|
Raczkowanie
|
To moje dwie z wielu ostatnich nabytków...
|
|
|
|
#27950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez z lumpka Czy ta twoja też jest taka krótka? ![]() Podoba mi się wszystko beZ wyjątku ! Pogratuluj mamie piknych zakupów ![]() |
|
|
|
|
#27951 |
|
Zakorzenienie
|
natasha piękne bluzeczki
|
#27952 |
|
Rozeznanie
|
dzieki dziewczyny
a tak wogole to nie lubie z nia chodzic bo jak cos przymierzam i jest na mnie za duze to mowi ze w domu sie zwezi...taaa jasne...jak wracamy do domu to ona przymierza i mowi ze na nia jest idealne i jak sie bedzie zwezac to straci fason
|
|
#27953 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#27954 |
|
Rozeznanie
|
Sliczne zakupy!! Praktycznie od kazdej z Was bym cos chciala
mi udało sie wreszcie w tym moim galimatiasie wyrwac wczoraj na małe zakupki wreszcie. Moje nowe nabytki: (sorki za fotki bo w pospiechu robione) 1. biała cienka bluzeczko- tunika urzekła mnie swoją innoscia ![]() 2. topik w kropeczki chyba w swiat poleci 3 topik w paski czerwono białe atmosphere tez chyba poleci.. 4. białe spodenki na mnie duze 5. topik Morgana tez duzy na mnie Edytowane przez betinka6 Czas edycji: 2007-06-20 o 14:33 |
|
|
|
#27955 |
|
Rozeznanie
|
i jeszcze;
6. biała spodenko spodniczka tez w swiat poleci 7. i topik ale duzy na mnie |
|
|
|
#27956 |
|
Zadomowienie
|
Widzę, że obkupiłyście się - dziewczyny, póki mnie nie było. Obejrzę na spokojnie wieczorkiem wasze zdobycze!
A oto moje dzisiejsze: Szorty Marks&Spencer w pepitkę - nowe Spodenki Diesel jeansowe Sukienka żółta George nowa Szalik New look |
|
|
|
#27957 |
|
Zakorzenienie
|
dla TŻ dzisiejsze
![]() pwenie nie bedzie chciał chodzic " bo pedalskie koszule" ale tak mi sie podobały ze wziełam. najwyzej bede go meczyc i katowac zeby załozył
|
#27958 |
|
Wtajemniczenie
|
A oto moje zdobycze, dawne i niedawne. Wiekszosc poleci w swiat...
|
|
|
|
#27959 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#27960 |
|
Rozeznanie
|
zaakrecona - TŻ sie z pewnościa ucieszy
Nicoletta- fajne spodenki diesela betinka6- ale tego nakupowałas, ja dzis tez poszalalam kupilam dwie pary ogrodniczek, marynarko kurte h&m pomaranczowa, spodenki krotkie * 2 i sporo strojów kompielowych natasha23 bluzeczki bomba |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:40.

ale już mi trochę zbrzydły i jakoś niechętnie zakladam, chociaż kolorek mają boski (taki sam ja kte albo moze ciemniejszy)