|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2881 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: ` w oczekiwaniu na wakacje... rocznik '94 cz. IX `
boże jak bosko mieć coś do nadrabiania
![]() uni !!! jest cudownie magne pisałam już, to film bound i właśnie o to chodzi, że On w ogóle nie jest zły On jest cudowny co do Twojego picia to ja też jestem z Ciebie dumna. co do palenia też ja miałam kiedyś postanowienie na rok jak byłam uzależniona od alko. ![]() i mi się udało ![]() ale po 11 miesiącach w listopadzie na pierwszej nocce z Inf w spokoju sobie piłam i od tamtej pory okazyjnie tak jak ona z resztą ![]() Kashte Mikser ! mrr ![]() ja też lubię takie rocznice kocham ! ja w sumie nie wiem czy Zied pamięta, że dokładnie o 21.30 24 czerwca pierwszy raz rozmawialiśmy ![]() ale nie wymagam tego w sumie ważne, że ja sobie pamiętam nie ?! a ja myślałam, że już skończyłaś tą pracę ![]() to powodzenia setny raz <3 bound karteczki to było to ! moja Baśka dostała rok temu w spadku trzy segregatory i miała najwięcej w klasie ![]() albo Diddle ! i te kapsle z Epoki lodowcowej w chipsach ![]() piszemy już z Ziedem dłużej niż godzinę i w ogóle trylion smsów pobił rekord ilości i ilości czasu kontaktowania się blanka czasem trzeba być ![]() idę dziewicę dokończyć
od 14 czerwca 2012 - dieta od sierpnia 2012 - na ratunek resztkom kondycji i pozostałościom po świetnym zdrowiu 95kg - 71 kg - 67kg cel: 60kg don't want nothing less cause i’m sure you’re the best.. ![]() 11.07.13r.
|
|
|
|
#2882 |
|
Wtajemniczenie
|
Kashte o tu http://www.facebook.com/house.clothi...app_494975 2878
![]() właśnie, zemsta świetna ![]()
|
#2883 |
|
Zadomowienie
|
uni-ja kupuję ,a nawet nie wiedziałam ze jest taki kupon;p
kashte- haha no no toster .
|
|
|
|
#2884 |
|
Zadomowienie
|
Bound każdy sposób jest dobry
Tylko opierdziel dostałam, bo jeszcze ten napój schłodziłam, a sól w lodówce być nie może
Koniec. Wyleczyłam się. W końcu udało mi się Ciebie pozbyć. Moja podświadomość jest wolna, a ja zaczynam żyć życiem, nie Nim. Moje serce doszło do siebie, ale to nie znaczy, że jest gotowe ponownie pokochać. O nie, już więcej nie zaryzykuję. Za dużo kosztują brutalne wspomnienia, bezsenność.
|
|
|
|
#2885 |
|
Wtajemniczenie
|
eej u mnie to wgl nie ma sklepów fajnych
![]() jest deep, moodo, funk n soul, no i jeszcze w takim jednym małym jest połączony mustang, wrangler i house ale tam mało rzeczy jest.. ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Magne ale fajne to jest, nie? musze jeszcze zobaczyc czy w e-sklepie działa bo innej możliwości nie mam..
|
#2886 |
|
Zakorzenienie
|
Wob okazyjnie <głupek>
a co do Zieda to masz z nim fajnie, na prawdęKashte racja o lol macie jakieś mjuzik fajne?
|
#2887 |
|
Zadomowienie
|
bound taaak..mam ale nie zasługuje na kogoś takiego
ja ciągle plateau słucham teraz. ![]() skończyłam dziewice i za chwilę Csi <3
od 14 czerwca 2012 - dieta od sierpnia 2012 - na ratunek resztkom kondycji i pozostałościom po świetnym zdrowiu 95kg - 71 kg - 67kg cel: 60kg don't want nothing less cause i’m sure you’re the best.. ![]() 11.07.13r.
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2888 |
|
Zadomowienie
|
czeeeeesc ;*;*
![]() nadrobiłam, nic do dodania ![]() kupiłam strój do bierzmowania ![]() i wgle to Klaaaud ma w dupskooo ![]() ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Bound, przeprosiłaś ich? moze bedzie lepiej. dzis do mnie Magda zadzwoniłą miałysmy wyjsc no ale nam nie wyszło. grunt ze wgle zadzwoniła. ale jestem dobrej mysli.... wiecie co sie stało?
|
|
#2889 |
|
Wtajemniczenie
|
bound - models ? taaak !
miss - ja widzę że ona tu cały czas czai i czyta ![]() nierealna - ale ja głupia, przecież ja ją oglądałam nawet jakjakaś dziewczyna ją dawała do szafy to już się podniecałam, bo świetna jest ![]() uni - niedawno ? chyba nie czaje ![]() mari- nie wstydź się, nie pamietasz, że my tu wszystkie piękne ? ![]() wob - mam nadzieje że się ze swoim Z. spotkasz w tym roku ![]() magne- oglądałam ogólnie jakoś sie to rozkręciło, że zaś chce mi się oglądać.blanka - i dobrze zrobiłaś, bo widać że to palant vo - co ? ![]() zbieranie karteczek pamiętam bransoletki z muliny itd. ![]() teraz wszyscy pijemy tymbarka bo powiększamy kolekcje natali dot. kapselków a co do pracy, to trener mi załatwił u swojego kumpla, i on chce ze mną pogadać.Jedyne co o tym wiem, że zatrudniana jest sama młodzież, więc spoko ![]() i jak mam być szczera, to sama dokładnie nie wiem o co tam chodzi. Napewno coś z kartonami, ale co ? :O w ogóle, mam na jutro plan ![]() ![]() kasia, jak czytasz to : aj low ju, aj low ju! wiesz że na śniadanie posmarowałam tobą chleb ? <3
Edytowane przez martysia2701 Czas edycji: 2010-05-24 o 20:02 |
|
|
|
#2890 |
|
Zadomowienie
|
D juz nie jest z Agnieszka...
|
|
#2891 |
|
Zadomowienie
|
uni-nie czaje z tym "Ale fajne to jest,nie ?"
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2892 |
|
Rozeznanie
|
Wob nie smutaj niedługo zamienisz się w napaloną kotkę
![]() Martysia cieszę się , że tak postąpiłam. Ja bym chciala na wakacje jakąś pracę , ale brak w moich okolicach.
|
#2893 |
|
Zadomowienie
|
tez bym chciala jakaś pracę,a jedyna to zbieranie truskawek
,wiec podziekuje,bo nie dam rady calymi dniami w sloncu robić w polu ;pide lekcje robic ;* |
|
|
|
#2894 |
|
Wtajemniczenie
|
Vo hej
![]() Martyś świetnie się dogadałyśmy dzisiaj bo ty napisałaś'uni - matko, ja to niedawno robiłam. świetne czasy ![]() a u mnie dalej wszycho toczy się w okół tych samych ludzi i rzeczy 'i ja nie wiem o co chodziło ty już też nie wiesz bosko![]() ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Magne że zniżka fajna bo 50%
|
#2895 |
|
Zakorzenienie
|
Vo jak to?; o
Martyś kapsle z tymbarka są fajnie a co do pracy - zarobisz sobie i to jest najlepsze![]() Magne ciao;* Blanka też bym chciała coś na wakacje.. idę, ciao<3
Edytowane przez boundlessly Czas edycji: 2010-05-24 o 20:12 |
|
|
|
#2896 |
|
Zadomowienie
|
Ona wróciła do Kamila...
To ta historia sprzed sylwestra.. o ile ktoś pamięta.
|
|
#2897 |
|
Wtajemniczenie
|
bound, no właśnie o to mi chodzi
![]() będę miała jakąś kasę, jak pojadę do Francji ![]() Uni- już wiem o co mi chodzi że też niedawno przeglądałam wszystkie części, w tym pierwszą ![]() Blanka - ja to jestem z Ciebie dumna, dobrze zrobiłaś, że skończyłaś. magne, blanka - ja już podanie w mc złożyłam, ale nic. dlatego szukałam czegoś innego. dziewczyna z mojej klasy, chce zbierać truskawki i za koszyk ma 1 zł. a w ciągu godziny ona zbiera jeden, więc pozdro dla jej zarobków !
Edytowane przez martysia2701 Czas edycji: 2010-05-24 o 20:14 |
|
|
|
#2898 |
|
Zadomowienie
|
Voici dokładnie ;* grunt, że dzwoniła .
co się stało z nimi, czemu tak? edit: aha.. ja nie wiem, nie było mnie wtedy z Wami jeszcze. martyś ja też mam . to już prawie pewne co do tego, że sama młodzież to super poznasz nowych ludzi, etc.jaki plan? blanka ja wieeeeem ![]() już niedługo ;*a co do pracy to ulotki ulotki ulotki ! w sumie nie zawsze się opłaca ale w Jg na majówce nie mają najgorszych ofert ![]() tyle, że nie każdemu się chce stać po pare godzin dziennie w 30 stopniowym upale w centrum miasta . przerwa w Csi ![]() idę dalej oglądać <3 piszcieee !
Edytowane przez wobbly Czas edycji: 2010-05-24 o 20:16 |
|
|
|
#2899 |
|
Rozeznanie
|
Hej Kochane
Wiem pewnie już tu nikt o Mnie nie pamięta, więc wpadłam się przypomnieć Mam nadzieje, ze wybaczycie mi moją długa nieobecność ale komputer mi się spalił I jeszcze czekam z tydzień aż go naprawią Ale ja się za Wami stęskniłam Kochane ** Mam tyle do nadrobienia że szok I do tego tyle problemów Aż szkoda gadać![]() Mam nadzieję, że chociaż jedna z Was tu o Mnie pamięta ![]() Postaram się odezwać jak najszybciej![]() Kocham Was<33333
Dziękuję Wam Kochane za te chwile mile spędzone z Wami... Za Wasze rady, za Wasze wsparcie, za to, że zawsze umiałyście mnie rozbawić... Nie zapomnijcie tu o mnie... I pamiętajcie, że Was kocham... Obiecuję, że wrócę! |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2900 |
|
Zadomowienie
|
Mari - A ty skąd jesteś?
Wob - Znów Ł.? ;D Blanka- Dziwny ksiądz o.O Bound- Przyjaciele się znajdą zobaczysz .Tym bardziej że teraz do liceum,nowych ludzi poznasz Będzie dobrze.I ja też trzymam kciuki,ale musimy je trzymać na prawdę mocno żeby się spełniło Reszta <3 Jeny nie macie pojęcia jakbym chciała sobie z Wami tu posiedzieć i pogadać ale uczę się jeszcze na jutrzejszy egzamin (lit angielska ;o) Odpisałam tylko niektórym bo czytałam tylko jedną stronę.Przepraszam. To ten,trzymajcie za mnie jutro kciuki okej? Miłych rozmów Wam życzę .Pa <3
|
|
#2901 |
|
Zakorzenienie
|
Miss - ojoj, ale zdażysz się nauczyć. wierzę w Ciebie.;d
Marakuia - wiem z czym Ci się skojrzyło 69 xDD Just - trzymam kciuki za Ciebie. **Wobb - Ok, ok. ;D spoko. ![]() Magne - trzymam trzymam.. go ;d Kashte - U nas zawsze trzecie klasy mają dzień wcześniej. ;D I nie mamy zakończenia w szkole tylko w Domu Kultury. ^^ Hula hop na kostce? jak ty to robisz! ;d Martysia - Ahaa ;D no mi się odrazu spodobała. ;3 Fiolusss. ;******** |
|
|
|
#2902 |
|
Wtajemniczenie
|
Vo aa coś pamiętam..
pa Bound;* Martyś aaa eej to ile ona zarobi 8zł dziennie?![]() Wob piszemy ostatnio tak tu ruszyło że ho ho![]() ulotki nie są takie złe, tylko ludzie są głupi i nie biorą.. co im szkodzi, najwyżej wyrzucą od razu... Just trzymam kciuki
|
#2903 |
|
Zakorzenienie
|
Magne..kuleczki sa z firmy Lermax.. mialam już Roz w kuleczkach z tej firmy i bylam zadowolona..te kuleczki SA jakby zmieszane Roz z bronzerem…wypróbowałam i wydaje mi się ze będę je sobie chwalic..
I ja nie jestem wcale zboczona ! Bound..mnie by ta lawka mogla śmieszyć ;p Kasthe..ja tez zbierałam i pozniej walczylam z bratem xD spoko tej prezentacji na szczescie nie musze omawiac ;p Bound..ooO! pamiętam mialam kilka segregatorow i się z koleżankami wymieniałam ;D Blanka..mylisz mnie tym swoim nowym avem…! ;p Martys..pikne pikne..ale jo nie wiem! ;p i mi tez by się przydala praca na wakacjach.. Fioluss..co tam u Cb ? ![]() Just..z podkarpacia – Rzeszow..pewnie nie wiele Ci to mowi.. ;D Nierealna..mi 69 skojarzylo się z taka ladna liczba ;p Reszta <333 Prezentacja skonczona ale i tak musze na razie uciekac…
|
|
#2904 |
|
Rozeznanie
|
Albo zostanę tu z Wami
![]() Chociaż na tym komputerze napisanie jednego posta to wyczyn na skale krajową Ale tak się za Wami stęskniłam![]() ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Mari u Mnie na razie same porażki Ale nie będziemy się tu nade Mną zamartwiać Mówić co tam u Was Ja oczywiście wszystko nadrobię ale to troszkę potrwa więc proszę mi streścić w skrócie te 20 ostatnich dni 20 dni męki... bo były bez was
Dziękuję Wam Kochane za te chwile mile spędzone z Wami... Za Wasze rady, za Wasze wsparcie, za to, że zawsze umiałyście mnie rozbawić... Nie zapomnijcie tu o mnie... I pamiętajcie, że Was kocham... Obiecuję, że wrócę! |
|
|
|
#2905 |
|
Zadomowienie
|
Fioolus, wczoraj o Tobie myslalam! bo sie zastanawiałam nad tymi co sie nie udzielają !
---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- no wiec generalnie mozliwe ze odrodza sie stosunki z chłopakami
|
|
#2906 |
|
Rozeznanie
|
Vo kochana przepraszam
Najpierw problemy teraz komputer spalony Ale wszystko nadrobię![]() ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- A po za tym widzę że inny avatarek
|
|
|
#2907 |
|
Zadomowienie
|
jasne jasne rozumiemy
![]() ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Fioluss, to jestem ja
|
|
#2908 |
|
Zadomowienie
|
fiolus pamiętamy.
![]() just niee ! nie całowaliśmy się dziś. powodzenia <3 uni właśnie widze i się cieszę Voici no i super jaaa Erica zwolnili z pracy.. ;/ pf . ale Horatio go uratuje a jutro znowu siedze w domu
|
|
|
|
#2909 |
|
Zadomowienie
|
Wobb, CSI ?
|
|
#2910 |
|
Rozeznanie
|
Vo to Ci powiem, że laska z Ciebie
![]() A po za tym Kochane spowiadać się co tam u Was ![]() Wobuś z kim teraz kręcisz?? ![]() I muszę wygłosić orędzie do narodu Jakoś tak chciałam, zebyście wiedziały jako pierwsze, iż Wojna o legginsy dobiegła końca
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:35.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)