|
|||||||
| Notka |
|
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2881 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Przedłużanie włosów - część V - wątek zbiorczy
chyba jednak się skuszę na doczepiane 220g
raz się żyje a co tam będę żałować. tylko teraz nie wiem jaki chce kolor.. mam brąz na poziomie 4, ale chce zrobić jaśniejszy i nie wiem jakie clipy wziąć chyba nr #4
|
|
#2882 |
|
Przyczajenie
|
wlosy tangle
Mam pytaníe czy wlosy clip-on można "używać" na codzień i jak je pielęgnować można normalnie myć szamponem i jak suszyc ?
|
|
|
|
#2883 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) i były nie do odróżnienia.Ja niedawno zamawiałam kolejne clipy z LongHair, kolor ciemny brąz, 70 gram, 45cm. Nie zrobię tego błędu co z włosami z doczepiane.pl i nie umyję ich po tygodniu noszenia Kolor idealny, spinki takiej samej wielkości jak w doczepiane.pl, końcówki bardzo cienkie, dlatego dokładam jedną taśmę z doczepianych i jest dobrze. Zaznaczyłam w zamówieniu, żeby wysłali mi w paczce pocztą, wysłali mi kurierem, który jak na złość przyjechał w dzień, gdy nie było mnie cały dzień w domu i nie miałam przy sobie telefonu Na szczęście przyjechał następnego dnia Mam je od około 2 tygodni, będę myła za kolejne dwa, zobaczymy co z nich zostanieEdytowane przez Bothi Czas edycji: 2012-07-17 o 21:27 |
|
|
|
|
#2884 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
przy wyborze koloru też miałam mega dylemat.---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:33 ---------- Cytat:
|
|
#2885 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2886 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Przedluzanie wlosów.Czesc V wątek zbiorczy.
Cytat:
ja używam produktów z serii provost szampon pianka dodająca objętości maska do włosów i odzywka i jestem bardzo zadowolona włosy mniej się przetluszczają sa mieciutkie produkt jest bardzo wydajny wystarczy odrobina polecam |
|
|
|
|
#2887 |
|
Przyczajenie
|
Wydaje mi się że niema żadnej metody żeby zmatowić włosy pół-syntetyczne, bo z całą pewnością takie zakupiłaś skoro aż tak bardzo się świecą.. Właśnie to jest ten problem na allegro- wybieramy właściwie na podstawie opisu sprzedającego, ktory niestety nie zawsze jest zgodny z prawdą..
Sama miałam wiele 'przebojów' z doczepianymi włosami. Teraz mam Balmain i są boskie! Z tym że teraz mam doczepione na ultradźwięki, ale clipy też miałam i bardzo polecam.
|
#2888 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja właśnie myślę nad #4 bo mam miedziane refleksy przez to, że cały czas farbowałam czekoladowymi odcieniami, teraz nieco przyciemniłam i sama nie wiem. może spróbuje ta joanna swoje i zamówię #2, ale on mi się ciemny strasznie wydaje, czarny z brązową poświatą..
|
|
|
#2889 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2890 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: wlosy tangle
Cytat:
każdy gatunek włosa jest inny, jak miałam słowiany to farba tylko fryzjerska i szampony, odżywki i maski tylko firmy fryzjerskiej Matrix. Plus jedwab
|
|
#2891 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2892 |
|
Wtajemniczenie
|
Szampon cytrusowy z Head&Shoulders i.... w sumie nic poza tym. Z tym że nie suszę suszarką! Ale katuję prostownicą
bo jak wiadomo prawdziwe włosy indyjskie mają to do siebie, że są puchate i lekko falują.
|
#2893 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no ja moich też nie będę suszarką suszyć
|
|
|
#2894 |
|
Wtajemniczenie
|
Rzadko jedwab Marion.
Wystarczy że odstawisz suszarkę i będą naprawdę piękne i mięciutkie - bo tak naprawdę suszarka to największy wróg clipów...
|
#2895 |
|
Raczkowanie
|
ja nawet moich azjatów nie suszyłam, a i tak były beznadziejne. mam nadzieję, że indyjskie będą dużo lepsze
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2896 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiecie co? To bardzo ciekawe. Zawsze kiedy widzę jakieś azjatki to podziwiam ich przepiękne lejące się wręcz włosy. I jaka szkoda, że nie nadają się do przedłużania. A wydają się naprawdę świetne.
|
#2897 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
miałam założone 3 razy i leżą nie wiem jak określić te włosy.. mam wrażenie, że zachowują się jak syntetyk tylko są naturalne
|
|
|
#2898 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zagadka dla mnie
|
|
#2899 |
|
Przyczajenie
|
Dla tych, które szukają farby odpowiadające clip`om doczepiane ciemny brąz #2 - wybrałam się do hurtowni fryzjerskiej tam razem z gościem dobieraliśmy kolor. Po farbowaniu tylko dla wyostrzonego oka widać malutką różnice może 1/4 tonu może 1/8 (przewrazliwiona jestem
) a tak zlewają się niemal idealnie. Więc dla poszukiwaczy - farba Selective Professional Evo kolor #3.0 plus woda w zależności od włosów 3% lub większe stężenie.Wstawie zdjęcie wraz z doczepkami w najbliższym czasie. Powodzenia dziewczyny!
|
#2900 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a ma on może ciepły odcień? na youtubie ten kolor się różni na każdym filmiku.. ja na swoich włosach mam pod światło miedziane, czekoladowe refleksy i nie mogę się ich pozbyć, jeśli clipy miałyby chłodny odcień to musiałabym je pofarbować jakąś czekoladą ![]() czekam z niecierpliwością na zdjęcia!
|
|
|
#2901 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć włosomaniaczki
![]() Jakiś czas temu nosiłam przedłużone włoski, jednak wtedy postawiłam na microringi, były o tyle fajne, że budziłam się rano i one były - strasznie wygodne ![]() Niestety po 3 miesiącach dostałam strasznego uczulenia, kobitka mi powiedziała że to napewno właśnie przez te ringi, musiałam w trybie natychmiastowym je ściągać ![]() Wybrałam wtedy włosy naturalne, nie pamiętam długości chyba 55cm ,ale głowy nie dam uciąć to było 3 lata temu Teraz przymierzam się znów do upiększenia włosów, po blondzie były bardzo zniszczone teraz brąz-trzeba było dużo ściąć i zacząć je obudowywać. A clipach kompletnie się nie znam gdzie zamówić, co najważniejsze ile gram co by efekt nie był komiczny.Boję się że nie będę potrafiła ich zakładać, no i czy tafię z odpowiednim kolorem ? Wtedy to nie było na mojej głowie Wkleje zdjęcie mniej więcej aktualnych włosów, tamten kolor już się sprał i byly znów farbowane więc są ciut ciemniejsze no i krótsze po wizycie u fryzjera
|
#2902 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
yyy.. nie znam się na tym ale raczej ciepły..w świetle dziennym porównałabym go do zdjęcia poniżej może ciut ciutenke ciemniejszy
|
|
#2903 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() wstaw zdjęcia
Edytowane przez olivien Czas edycji: 2012-07-19 o 20:24 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2904 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Na początku sierpnia wybieram się na zakupy do warszawy - sukienka na wesele i dodatki... mieszkam w płocku a tu nie ma w czym wybierać no ale nie o to chodzi , miałam już kiedyś przedłuzone włosy ale pasemka które kupiłam za 1,5 zł nie były za ciekawe , na poczatku ok ale szybko sie zniszczyły ... pomyślałam że jak będę w warszawie to mogę podjechać gdzieś i kupić , zobaczyć , ocenić itp . MOże jest ktoś kto się zna i powie jakie i gdzie kupić ? chyba że ktoś kto się zna poleci przez interent na jakieś stronie nie koniecznie allegro bo wiem że sa strony z włosami kolor który mnie interesuje to jasny - średni brąz - bo będą malowane ![]() |
|
|
|
#2905 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Warszawa - pasemka pod ringi - gdzie kupić ?
Cytat:
głownie clip in ale każdy sklep pewnie ma w swojej ofercie także pasemka. Głownie sklepy internetowe: cosmoshop, doczepiane, grzechhair, longhair hmm może jeszcze jakieś nie wymieniłam. Ja jestem posiadaczką doczepianych i chyba mogę je polecić aczkolwiek miałam je tylko raz założone i tylko do przymiarki więc nie wiem jak się zachowują po dłuższym stosowaniu (kręcenie, koloryzacja czy mycie)
|
|
#2906 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2907 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
jakoś najbardziej mnie przekonały pasemko wychodzi za 1,95
|
|
|
|
|
#2908 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2909 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny mam pytanie. Znacie jakąś dobrą firmę mającą naturalne włosy clip in, gęste, minimum 55cm? Kurcze szukam jak najlepszych włosów jak na razie na darmo. Chciałabym uzyskać efekt naturalnych włosów. Najlepiej żeby była duuuuża gama kolorów. Co polecacie?
|
|
|
|
#2910 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny ja nie wiem jak wy to robicie, że taśm i spinek nie widać na wietrze, a naturalne włosy się nie odznaczają.... Rzuciłam przez to włosy w kąt i sobie leżą :/
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:28.

raz się żyje a co tam będę żałować. tylko teraz nie wiem jaki chce kolor.. mam brąz na poziomie 4, ale chce zrobić jaśniejszy i nie wiem jakie clipy wziąć chyba nr #4

) i były nie do odróżnienia.
Na szczęście przyjechał następnego dnia
Mam je od około 2 tygodni, będę myła za kolejne dwa, zobaczymy co z nich zostanie
przy wyborze koloru też miałam mega dylemat.

no ja moich też nie będę suszarką suszyć
zagadka dla mnie 

yyy.. nie znam się na tym ale raczej ciepły..