Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IV - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-05, 22:00   #2881
rybcia2309
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IV

Dziewczyny czy my musimy co miesiac byc u gin? Bo mialam wizyte na jutro a pani gin ja odwołała a czekalam 2 michy zeby do niej się dostać i do innej sie nie zapisalam, bylam i jednej 1 października, nastepny termin na 3 grudnia :/

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

Mam 18 tydz
rybcia2309 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 22:05   #2882
aagatrycze
Raczkowanie

Madison jeśli jeszcze szukasz inspiracji obiadowej to polecam tą zapiekankę http://www.mojegotowanie.pl/przepisy...a_z_kurczakiem Co prawda ja dodaję przyprawę gyros a nie kebab, bo myślę że ta wersja jest lepsza. Jeśli lubisz sałatkę gyros, to powinno ci smakować ja robię to jutro na obiad Robię jeszcze czasem zapiekankę z mięsa mielonego i kapusty kiszonej jest pyyyyyszna jak coś to przepis też mogę podesłać

A ja właśnie zjadłam miseczkę owoców i z mam ochotę na coś jeszcze tylko nie wiem na co najlepiej to rogalika bym wszamała

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

Cytat:
Napisane przez _Madison_ Pokaż wiadomość
Dobra mój już się namasował
Idę spać bo tak przyjemnie maść grzeje. Dobrej nocki

Ps. Wczoraj narzekałam, że córy dobrze nie czuję, a dziś Lila się kręci tak, że aż mi sie tak jakoś dziwnie niedobrze robi. Ooo jak na diabelskim młynie
hehe ciekawe co ty będziesz miała pod koniec ciąży. Musi być super uczucie jak cię 4 rączki i 4 nóżki obijają od środka

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

Cytat:
Napisane przez rybcia2309 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy my musimy co miesiac byc u gin? Bo mialam wizyte na jutro a pani gin ja odwołała a czekalam 2 michy zeby do niej się dostać i do innej sie nie zapisalam, bylam i jednej 1 października, nastepny termin na 3 grudnia :/

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

Mam 18 tydz
myślę, że warto by było się zapisać do kogoś innego dodatkowo. Niedługo byś musiała mieć połówkowe, a 3 grudnia to chyba już za późno
Stary 2014-11-05, 22:08   #2883
rybcia2309
Wtajemniczenie

A czy 4d mozna traktować jako połówkowe? Bo na usg zapisalam sie sama na piątek za tydzień

---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

Kurcze bylam w ciazy a normalnie nic nie pamietam, splakalam sie bo ta do ktorej chcialam sie dostać jest ordynatorem w szpitalu w ktorym chce rodzic

---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ----------

Nic nie mam czasu was czytać : ( synek zabiera mi każdą wolna chwilę a kolejne śpie
Stary 2014-11-05, 22:09   #2884
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:

Mam 18 tydz
Myślę, że trzeba co m-c pokazać się lekarzowi. Podejście gin. bez komentarza, bo powinna Ci przełożyć wizytę na termin max.tygodniowy
Stary 2014-11-05, 22:10   #2885
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
A czy 4d mozna traktować jako połówkowe? Bo na usg zapisalam sie sama na piątek za tydzień

---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

Kurcze bylam w ciazy a normalnie nic nie pamietam, splakalam sie bo ta do ktorej chcialam sie dostać jest ordynatorem w szpitalu w ktorym chce rodzic
chyba nie bo połówkowe to jest z mierzeniem wszystkiego i sprawdzaniem i koszt jest większy od usg zwykłego, najlepiej jakbyś poszła i się dowiedziała czy to usg może być połówkowe czy będzie zwykłe.

ogólnie to bym chyba raban zrobiła, jesteś w ciąży więc powinnaś mieć pierwszeństwo i termin wyznaczyć Ci powinna na jak najszybciej a nie początek grudnia ;/ może że dopiero wtedy ona wróci

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 22:10   #2886
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra mój już się namasował
Idę spać bo tak przyjemnie maść grzeje. Dobrej nocki

Ps. Wczoraj narzekałam, że córy dobrze nie czuję, a dziś Lila się kręci tak, że aż mi sie tak jakoś dziwnie niedobrze robi. Ooo jak na diabelskim młynie
Ajj! Buzka
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 22:12   #2887
rybcia2309
Wtajemniczenie

Dziękuję będę kombinować

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-11-05, 22:12   #2888
aagatrycze
Raczkowanie

Cytat:

---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ----------

Nic nie mam czasu was czytać : ( synek zabiera mi każdą wolna chwilę a kolejne śpie
z tego co mi lekarz mówił, to usg 3/4d to bajer dla rodziców aby sobie bejbika pooglądać i ewentualnie sprawdzić, czy nie ma rozszczepu wargi. Lekarze te najważniejsze pomiary i tak robią w 2d bo więcej widać z punktu medycznego. No ale to chyba jest tak, że jesli aparat do usg ma funkcję 4d, to ma też zwykłe
Stary 2014-11-05, 22:13   #2889
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Laski w ogóle dziś oglądałam rano ddtvn i tam ten filip robił reportaż o basenach i podobno na nich trzeba sie myć pod prysznicem bez stroju kąpielowego i wtedy dopiero do basenu można wejść... więc jak to u Was jest? w stroju czy myjecie się tam bez stroju? bo w sumie mnie to zdziwiło bo normalnie powinny byc jakieś zasłonki a nie że otwarte wszystko widać itd?
hehe tak czytałam Wasze wypowiedzi a ja powiem, że jestem do tego przyzwyczajona w podstawówce chodziłam do klasy pływackiej i codziennie mieliśmy basen, musiałyśmy się z dziewczynami myć pod prysznicami na golaska, bo pani z szatni nas ścigała i ogólnie dbali tam mega o czystość pływalni, no ale wiadomo-podstawówka to inne myślenie, ale też sensacje były jak np u pierwszych dziewczyn w 5 czy 6 klasie zaczęło się pojawiać owłosienie
potem od czasu do czasu chodziłam na ten szkolny basen na rekreację i tam jest wejsćie na konkretną godzinę no i rzeczywiście większość się myła bez kostiumów, mnie to jakoś nie krępowało
na basenach większych typu aquapark, gdzie co chwilę ktoś wchodzi i wychodzi to rzadko się spotykam z myciem bez kostiumów, ew pojedyncze osoby po wyjściu już.
Największą traumę w swoim życiu przeżyłam jak otworzyli nowy aquapark w naszym mieście, z mega wypasioną strefą saun, wykupiłam pakiet na 3 h, cała zadowolona tam wchodzę a babka mnie informuje, że tam jest strefa nagości dodam, że tych saun jest dookoła z 10, plus pokój relaksu,koloroterapii itd, a po środku basen z wodą, w którym się ludzie chłodzili po-oczywiście na golasa także teren konkretny, nie da się przemknąć niezauważoną, w dodatku przed basenem podgrzewane fotele a na nich nadzy faceci dla mnie-wtedy nieuświadomionej nastolatki było to straszne dobrze, że można było się podczas przemieszczania od sauny do sauny ręcznikiem owinąć
pózniej chyba właściciele się zreflektowali i zrobili np środy dla pań, byłam ze dwa razy i już luz

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Mój syn mnie rozbraja
Wymienia imiona, mówi jak brata nazwiemy...
Ja na to - poczekajmy aż się dowiemy czy to chłopiec czyt dziewczynka
Synek- ale ja wiem - to chłopiec! I Adaś się będzie nazywał
słodziak

Cytat:
Promocja w rosie będzie nie wiem od kiedy : wczoraj dostaliśmy gazetkę. Ale np biorąc kosmetyk do makijażu za 50zł drugi taki sam/lub w tej samej cenie ew.tańszy możesz wziąść gratis. Nie wiem tylko od kiedy to
ooo super akurat muszę tusz kupić i podkład

Cytat:
[/COLOR]Ta sól emska jeat okropna w smaku jeszcze lekarz mi kazał w mleku ciepłym ją rozpuszczać: M A S A K R A !
piłam ją kiedyś, masakra faktycznie

Cytat:
Sonia ja mam zakaz na HOT :-(

---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ----------

Dwa mam taką tempkę, że jeszcze usmażyłabym tzta frytkę w tej swojej frytkownicy
hahaha padłam
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 22:14   #2890
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
ej... warka 0 % chyba można pić co ? b0 piję do pizzy u meczu
właśnie dzięki za przypomnienie bo gadali dziś o adapterach i tż powiedział że musimy kupić ale najpierw chcę zobaczyc czy może uda się znależć używany
Tez wypilam dzis

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 22:19   #2891
rosarioV
Zakorzenienie

Też chyba ide spać bo z rana do krwiopijców i mocz... a najlepsze jest to, że nie mam pojemnika na mocz rano pojadę z pełnym pęcherzem i kupię w przyszpitalnem aptece pojemnik i biegusiem do kibelka jak mi nic wcześniej nie poleci :P
a potem do dietetyczki na rozmowę następną i na posiew z dowcipki.. jak ja to lubię ;/ a jeszcze golić się za bardzo nie mogę i głupio mi będzie rozkraczyć się z owłosioną bułą

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
Tez wypilam dzis
czyli można pić

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-05, 22:22   #2892
Majka232
Zakorzenienie

madzixx - ja bym w życiu nie weszła do tych golasów

Jutro czeka mnie dzień zakupów. W sobotę idziemy do znajomych i muszę kupić prezenty dla dzieciaków - 5 letniej dziewczynki i chłopca-11 m-cy, muszę wyrobić kartę Lifestyle w SP, zwrócić spodnie w h&m, poszukać sukienki w Reserved i skoczyć do apteki. Jeśli Pepco się napatoczy to na pewno go nie ominę
Stary 2014-11-05, 22:23   #2893
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Sonia ja mam zakaz na HOT :-(

---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ----------

Dwa mam taką tempkę, że jeszcze usmażyłabym tzta frytkę w tej swojej frytkownicy
akurat tż zajrzał i się śmiał z tego razem ze mną
Cytat:
Napisane przez lekkaatletka Pokaż wiadomość
Witam się wieczornie
Muszę pochwalić infolinię ZUS, wreszcie się dowiedziałam to co chciałam, Panie miłe, nie trzeba żadnych danych osobowych podawać i nikt Ci głupich komentarzy nie sypie. I szybko się połączylam, może z minutę czekałam.
Dziś jakoś bez apetytu jestem, trzy mandarynki, które mi zostały i na które miałam ochotę - spleśniały mało się nie rozryczałam
Zamówiłam adapter do pasów, skorzystałam z kuponu Allegro i jutro odbiorę.

Ja chyba odczuwam dziecko, ale raczej jako jakieś uciski, albo pod ręką twarde części, ale kopniaków lub intensywnych ruchów nie wyczuwam.
Tez takie wrażenie odniosłam dzwoniąc do zusu
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 22:23   #2894
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
hehe tak czytałam Wasze wypowiedzi a ja powiem, że jestem do tego przyzwyczajona w podstawówce chodziłam do klasy pływackiej i codziennie mieliśmy basen, musiałyśmy się z dziewczynami myć pod prysznicami na golaska, bo pani z szatni nas ścigała i ogólnie dbali tam mega o czystość pływalni, no ale wiadomo-podstawówka to inne myślenie, ale też sensacje były jak np u pierwszych dziewczyn w 5 czy 6 klasie zaczęło się pojawiać owłosienie
potem od czasu do czasu chodziłam na ten szkolny basen na rekreację i tam jest wejsćie na konkretną godzinę no i rzeczywiście większość się myła bez kostiumów, mnie to jakoś nie krępowało
na basenach większych typu aquapark, gdzie co chwilę ktoś wchodzi i wychodzi to rzadko się spotykam z myciem bez kostiumów, ew pojedyncze osoby po wyjściu już.
Największą traumę w swoim życiu przeżyłam jak otworzyli nowy aquapark w naszym mieście, z mega wypasioną strefą saun, wykupiłam pakiet na 3 h, cała zadowolona tam wchodzę a babka mnie informuje, że tam jest strefa nagości dodam, że tych saun jest dookoła z 10, plus pokój relaksu,koloroterapii itd, a po środku basen z wodą, w którym się ludzie chłodzili po-oczywiście na golasa także teren konkretny, nie da się przemknąć niezauważoną, w dodatku przed basenem podgrzewane fotele a na nich nadzy faceci dla mnie-wtedy nieuświadomionej nastolatki było to straszne dobrze, że można było się podczas przemieszczania od sauny do sauny ręcznikiem owinąć
pózniej chyba właściciele się zreflektowali i zrobili np środy dla pań, byłam ze dwa razy i już luz

słodziak

ooo super akurat muszę tusz kupić i podkład

piłam ją kiedyś, masakra faktycznie

hahaha padłam
To kochana polecam max factora
lasting performance i tusz loreal false lash wings

Cytat:
Też chyba ide spać bo z rana do krwiopijców i mocz... a najlepsze jest to, że nie mam pojemnika na mocz rano pojadę z pełnym pęcherzem i kupię w przyszpitalnem aptece pojemnik i biegusiem do kibelka jak mi nic wcześniej nie poleci :P
a potem do dietetyczki na rozmowę następną i na posiew z dowcipki.. jak ja to lubię ;/ a jeszcze golić się za bardzo nie mogę i głupio mi będzie rozkraczyć się z owłosioną bułą

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

czyli można pić

hahahahahha
DObranoc

Cytat:
madzixx - ja bym w życiu nie weszła do tych golasów

Jutro czeka mnie dzień zakupów. W sobotę idziemy do znajomych i muszę kupić prezenty dla dzieciaków - 5 letniej dziewczynki i chłopca-11 m-cy, muszę wyrobić kartę Lifestyle w SP, zwrócić spodnie w h&m, poszukać sukienki w Reserved i skoczyć do apteki. Jeśli Pepco się napatoczy to na pewno go nie ominę
hehe pracowity dzien!
Stary 2014-11-05, 22:32   #2895
niezawsze
Zakorzenienie

Madison frytkownica hehe tak powaznie to mam nadzieję, ze temp juz spadnie!

Ja w ogóle nie mam ochoty na smak piwa, ale w sylwka mam zamiar robic driny pina colada i mojito bez alko

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 22:33   #2896
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
hehe pracowity dzien!
Taka praca to przyjemność

Idę lulu , dobranoc
Stary 2014-11-05, 22:33   #2897
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Madison frytkownica hehe tak powaznie to mam nadzieję, ze temp juz spadnie!

Ja w ogóle nie mam ochoty na smak piwa, ale w sylwka mam zamiar robic driny pina colada i mojito bez alko
Oo jak fajnie

Moj M moze miec granie w sylwestra wiec moge byc sama z Kaprysinskim.
A jak nie to nie wiem ale pewnie bez szalenstw bo juz wielka bede i ociezala
Stary 2014-11-05, 22:33   #2898
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Taka praca to przyjemność

Idę lulu , dobranoc
Pewnie ale chodzenie tez meczy

Dobranoc :-*
Stary 2014-11-05, 22:37   #2899
lekkaatletka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aagatrycze Pokaż wiadomość
z tego co mi lekarz mówił, to usg 3/4d to bajer dla rodziców aby sobie bejbika pooglądać i ewentualnie sprawdzić, czy nie ma rozszczepu wargi. Lekarze te najważniejsze pomiary i tak robią w 2d bo więcej widać z punktu medycznego. No ale to chyba jest tak, że jesli aparat do usg ma funkcję 4d, to ma też zwykłe
Zgadza sie, też o tym czytałam. Chodzi tez o to, ze te aparaty 4d są po prostu nowsze i obraz 2d jest tez w nich lepszy niz w urzadzeniach sprzed np.6-10 lat.

Dobranoc

---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ----------

Aa no i płeć w 4d ładnie widać, jak u dorosłego.
lekkaatletka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-05, 22:37   #2900
soniuska
Zakorzenienie

Ja tez juz lece spac,dobranoc :-*
Stary 2014-11-05, 22:50   #2901
cashmere
Zakorzenienie

Ja mam dwie Bavarie w lodówce już od dłuższego czasu, ale też w ogóle nie mam ochoty na piwo.

Dobranoc!

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 23:21   #2902
gosiak0512
Zakorzenienie

Ja dzis sie w dwie bavarie zaopatrzylam i jedna sie delektowalam druga na czarna godzine

MADISON padlam ze smiechu z tej frytkownicy

A u nas zaczyna sie celibat maz sie przyznal ze sie boi ze maluchowi albo mi cos zrobi

---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ----------

No i znow spac nie moge

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 23:56   #2903
niezawsze
Zakorzenienie

Tez nie moge spac, Mikolaj w brzuchu szaleje mi sie pic, jesc, siku chce co chwila....

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 23:56   #2904
rosarioV
Zakorzenienie

Łoł chyba moja galaretka urządziła sobie dyskotekę w brzuszku bo strasznie mi hmm.. jeździ, trzęsie się nie wiem jak to nazwać a.jak Tż przyłożył ucho do brzucha to powiedział że dzidzi jest super aktiv tak plumka hihi
Ej... ja już miałam spać

Stary 2014-11-06, 05:39   #2905
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Soniuska dobrze że przypomniałaś o Top Chef! I czekam na "Kto poślubi mojego syna". To takie głupie to ale lubię to oglądać :P
ja też obejrzę zaraz, ale to serio durne
Poza tym wydaje mi się to reżyserowane... Ostatnio jedna z uczestniczek grała w Ukrytej prawdzie
Cytat:
Kurcze mimo wziętego paracetamolu mam temp 38.5 :/ w d.upu będę jesscze musiała jeden wziąść... Albo odrazu febrisan zrobię ehh
oj kuruj się Kochana

Cytat:
ogólnie to bym chyba raban zrobiła, jesteś w ciąży więc powinnaś mieć pierwszeństwo i termin wyznaczyć Ci powinna na jak najszybciej a nie początek grudnia ;/ może że dopiero wtedy ona wróci
dokładnie mój gin ma terminy normalnie 2,5 miesiąca do przodu, ale zawsze ma puste miejsca dla ciężarnych
Cytat:

czyli można pić
ja też miałam iść dziś z moczem, ale cholera wysikałam się o 3 i teraz mi się nie chce najwyżej jutro to załatwię

Ja już nie śpię no ale co mam robić jak wczoraj o 19 już nie spałam

Proszę o kciuki za jutrzejszą wizytę, ale też takie dłuższe kciuki do niedzieli jak wypali to powiem o co chodziło

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-06, 06:54   #2906
soniuska
Zakorzenienie

Bird dluugasne kciuki
Wpadlam na chwile i ide dalej spac
Stary 2014-11-06, 07:02   #2907
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Buu a ja do pracy, wygladam jak strach na wroble ale konkretnie mi sie nie chce... Ide wypic witaminki i wychodze ;/ hehe i smieszny widok: punkt 7 i juz kolejka pod biedra

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-11-06, 07:34   #2908
FlightlessBird
Zakorzenienie

no i nie mam czym się wysikać do kubeczka za mało ciągle. Jutro od 3 nie wstaje siku, albo po prostu o 3 załatwię sprawę

Edytowane przez FlightlessBird
Czas edycji: 2014-11-06 o 07:37
FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-06, 07:39   #2909
Majka232
Zakorzenienie

Dzień Dobry!
Witam się z Wami z rana, bo później będę później
Miłego poranka Mamusie!

Ja też jutro siusiu do badania i na krew jadę.
Stary 2014-11-06, 08:06   #2910
_Madison_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
ja też obejrzę zaraz, ale to serio durne
Poza tym wydaje mi się to reżyserowane... Ostatnio jedna z uczestniczek grała w Ukrytej prawdzie

oj kuruj się Kochana

dokładnie mój gin ma terminy normalnie 2,5 miesiąca do przodu, ale zawsze ma puste miejsca dla ciężarnych

ja też miałam iść dziś z moczem, ale cholera wysikałam się o 3 i teraz mi się nie chce najwyżej jutro to załatwię

Ja już nie śpię no ale co mam robić jak wczoraj o 19 już nie spałam

Proszę o kciuki za jutrzejszą wizytę, ale też takie dłuższe kciuki do niedzieli jak wypali to powiem o co chodziło
Dłuuugaśne kciuki

Ale się w nocy wypociłam
Dziś już mi lepiej. Tylko słaba jestem, ale mężuś zawiózł dziewoje do przedszkola więc jeszcze w łóżeczku się wyleguję puki Marcel śpi

Ja do wampirowni jadę jutro z rana

MAJA - udanych zakupków

Miłego dnia brzuchatki ;*
12.2012- MARCELEK
07.2014 - IVF
_Madison_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości