|
|
#2911 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy Luty 2021 cz.II
Cytat:
![]() Faithworkswonders gratuluję wyników krzywej ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Paulina1671 Czas edycji: 2020-10-07 o 17:09 |
|
|
|
|
#2912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę, że kwestia czasu jest wycofanie się z zajęć stacjonarnych. Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupiłam na vinted rożek i parę ciuszkow ![]() Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- A dziś teściowa z tekstem- że ona już zbytnio nie sprząta w szafkach bo ja jestem i to ja mam robić wszystko. No tak. Tylko jak zamieniłam układ w szafkach to był krzyk że nie tak. Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka
|
|
#2914 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ty jesteś, a ona to co, znika? a poza tym ona chyba naprawdę podchodzi do tego tak, jakbyś na urlopie była i mogła zap****alać z czarną robotą...
|
||
|
|
|
#2915 |
|
Zakorzenienie
|
Niedlugo mam zamiar przestać robić obiad dla tylu osób. Jakoś sobie nie wyobrażam aby porodzie z noworodkiem będę stała w kuchni większość czasu.
dziś na jednym wątków przeczytałam, że An angel poroniła (jeśli to czytasz moje kondolencje.)Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka
|
#2916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Bardzo mnie to poruszyło..Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2917 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do szkoły rodzenia, to będę szła na pewno. Nie wiem kiedy dokładnie zacząć. Pewnie coś około 24 tygodnia tam zajdę i się dowiem. Cytat:
Cytat:
Twój tż nie może z nią pogadać? Albo Ty się jej postaw.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#2918 |
|
Wtajemniczenie
|
Paula1456 odezwij się bo zaczynam się martwić 🤷☠♀️
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez faithworkswonders Czas edycji: 2020-10-07 o 20:17 |
|
|
|
#2919 |
|
Zakorzenienie
|
Pitolę to wszystko
Obgaduje mnie teściowa w kuchni gdzie ja wszystko słyszę. Gada do chłopa że ja taka, tego nie robię i tamtegoPrzez to wszystko zaczął brzuch mnie boleć ![]() Smece wam tu tylko ![]() Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka
|
#2920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Twój facet co na to? Mam nadzieję, że staje po Twojej stronie? Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2921 |
|
Zadomowienie
|
Faithworkswonders zazdroszczę, że masz OGTT za sobą! I jeszcze taki piękny wynik
![]() Uh, a próbowałaś z nią szczerze pogadać? Powiedź jej, że wszystko słyszysz i Cię to boli? Czy może ona tak specjalnie robi? Nie znam zbyt dobrze Waszej sytuacji ale nie masz opcji przeprowadzki? Mąż jest po Twojej stronie?
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2922 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co na to TŻ? Bo chyba średnio staje na wysokości zadania ![]() Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie możesz jej nagadać? Że ma się zająć sobą, że nie masz zamiaru jej zadowalać? Czy twój tż jest po twojej stronie? Może pojedź do rodziców i tam odpocznij od tej jędzy? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2925 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
My mieszkamy sami, co prawda w kawalerce i teściowa jest bardzo spoko ale mimo wszystko nie zamieszkałabym z nią. Moja mama do tej pory mieszka z teściowa i od początku miała tak jak Ty, musiała w 8mc sprzątać cały dom, opowiadała mi jak po kolanach z brzuchem myła okna i schody w całym domu bo taki był wymóg. Jest szansa, że się jej odmieni i pogadacie może od serca albo myśleć jak przeprowadzić się jak najszybciej.. Trzymam kciuki za tż że coś pomoże i ustawi jakos matkę. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2926 |
|
Zakorzenienie
|
Przeczytałam o an angel
bardzo jej współczuje, mam nadzieje że jakoś sobie radzi ze stratą. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2927 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jest mi tak smutno i przykro, że aż się wyłączyłam że wszystkiego ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2928 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to samo, nie wiedziałam, dopóki nie napisałyście tu, jestem wstrząśnięta, nie mam słów
|
|
|
|
#2929 |
|
Zakorzenienie
|
Gdybyście nie napisały to nic bym nie wiedziała
Dramat. Nawet nie wiem co mam napisać... ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Francesc_a Czas edycji: 2020-10-07 o 23:59 |
|
|
|
#2930 |
|
Zakorzenienie
|
Mną również trzepnęło, jak to przeczytałam. 🥺🥺 A jeszcze otworzyłam nasz wątek i zobaczyłam tę wiadomość chwilę przed wejściem na swoją wizytę.
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2931 |
|
Zakorzenienie
|
Akto, a jak Twoja wizyta?
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2932 |
|
Zakorzenienie
|
Wizyta super, od dziś już L4. Ależ mi lekko z tego powodu. 🥰🥰🥰
Bobek dał wszystko pomierzyć, drapał się palcami stóp po czole. Lekarz jakiś rozgadany się zrobił, chyba zaskoczył jaki mam zawód i że może ze mną rozmawiać w trochę inny sposób na medyczne tematy (nie odbierzcie tego źle, że ja się jakoś wywyższam czy coś, po prostu naprawdę się z nim inaczej wczoraj rozmawiało). Dużo mówił o echo serca płodu i pod koniec października będę miała zrobione bezpłatnie, bo placówka organizuje jakiś kurs dla lekarzy i będą się szkolić. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i witaj na l4 w pracy przywykli do tej myśli? Ja dzisiaj zaczynam 24tc, czyli oficjalnie 6 miesiąc! Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2934 |
|
Zakorzenienie
|
Aktogminka teraz odpoczywaj na L4
należy ci się.Ciężko mi się spało. W nocy mierzyłam ciśnienie i było na granicy. Dziś mam wizytę u swojego lekarza to powiem mu że mu ostatnio ciśnienie się podnosi. Bo ja nic nie robię. A przecież wiemy że każda z nas przechodzi ciążę inaczej. Ja teraz paskudnie się czuję. Jak postoje dłużej to mnie brzuch ciągnie.I mi ciężko smażyć te kotlety na obiad czy też chleb robić. Dziś ,, teściowa' ma urodziny. Chciałam jej kupić jakiegoś ładnego kwiatka na parapet ale w takiej sytuacji olewam to. Ona przez 6 lat nigdy mi życzeń nie złożyła na urodziny. Nawet nie wie kiedy je mam Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka
|
#2935 |
|
Zakorzenienie
|
Luzia, wczoraj jak byłam w pracy to kierowniczka mówiła, że ma nadzieję, że lekarz pozwoli mi jeszcze popracować. 🤣 W ogóle jaja jak berety i wielkie zdziwienie, serio mogłabym wiele pisać, ale sobie oszczędzę.
Maniskkaa, koniecznie powiedz o tym ciśnieniu, może trzeba będzie wprowadzić leki? Szkoda tylko, że one są strasznie drogie i nierefundowane. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2936 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Ja dzisiaj nie śpię od 5:30 🤷☠♀️🤦☠♀️ Za to rozpakowałam zmywarkę, ogarnęłam kuchnie. Rozwiesiłam spranie. Piorę pralkę z srodkiem do czyszczenia, bo coś zaczyna nieładnie pachnieć 🤷☠♀️ dzieciaki po szykowane do przedszkola zostało tylko obudzić i odwieźć przyjadę to zostało mi odkurzanie mycie podłóg i się kładę ![]() ![]() dzisiaj dzień leżenia ![]() Kingaprz i Maniskka kciuki za wizyty dajcie znać po Mani powiedz lekarzowi o tych bólach brzucha i ciśnieniu koniecznie. Pewnie będziesz musiałam często kontrolować, ale wtedy wyłapiecie nieprawidłowe i włączy się leczenie. Będziesz miała spokojna głowę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2937 |
|
Zakorzenienie
|
Faith, ja poszłam do toalety o 4:40 i już nie zasnęłam.
Kotłowałam się do 5:30 i wstałam. Też ogarnęłam kuchnię, pranie się pierze, kończę robić śniadanie i idę budzić męża. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2938 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2939 |
|
Zakorzenienie
|
Na 9:05 mam dziś połówkowe
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:48.

Ty jesteś, a ona to co, znika?
a poza tym ona chyba naprawdę podchodzi do tego tak, jakbyś na urlopie była i mogła zap****alać z czarną robotą...

o tym Montessori mogę się wypowiedzieć na pewno, że jest dla starszych dzieci, bo przeczytałam mniej więcej 1/3 i tam otwarcie piszą o tym, że dla dzieciaków 1-3
Twój tż nie może z nią pogadać? Albo Ty się jej postaw.

kwestia jaka jest Wasza sytuacja bo jak mieszkacie u u niej to pewnie też ma inne podejście do tego wszystkiego i sobie na za dużo pozwala. Ja nie lubię nie jasnych sytuacji i musiałbym to wyjaśnić bo to dość dziwne powinna Ci pomagać w końcu jesteście rodziną. Może pogadaj z nią od serca o ile się da... 
Trzymam kciuki za tż że coś pomoże i ustawi jakos matkę. 

Dramat. Nawet nie wiem co mam napisać... 

Lekarz jakiś rozgadany się zrobił, chyba zaskoczył jaki mam zawód i że może ze mną rozmawiać w trochę inny sposób na medyczne tematy (nie odbierzcie tego źle, że ja się jakoś wywyższam czy coś, po prostu naprawdę się z nim inaczej wczoraj rozmawiało). Dużo mówił o echo serca płodu i pod koniec października będę miała zrobione bezpłatnie, bo placówka organizuje jakiś kurs dla lekarzy i będą się szkolić. 

W ogóle jaja jak berety i wielkie zdziwienie, serio mogłabym wiele pisać, ale sobie oszczędzę.