|
|
#2911 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!
Cytat:
|
|
|
|
|
#2912 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie Słoneczka! Nie było mnie znowu tak długo bo w piątek z netem w pracy coś było nie tak a od pon do środy mam urlop
Mężuś poszedł z starszą (właśnie dzisiaj kończy 3 latka moja chrześnica Natalka) na sanki. Ale ma ubaw. Powiedziałam mu, zeby się przyzwyczajał powoli Oki, teraz poczytam Was ile dam rady a resztę pewnie skończę dopiero we czwartek bo tyle się tego naskładało, że masakra. Przesyłam moc fluidków od dzieciaczków ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~ Cytat:
Cytat:
|
|
#2913 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2914 |
|
Zakorzenienie
|
bo tam opisuje co i jak a w chetnych na opaski napisala ze on odszedl
|
|
|
|
#2915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2916 |
|
Zakorzenienie
|
czesc kindziu jak dawno cie nie było -
no i jestes
|
#2917 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2918 |
|
Zakorzenienie
|
Widocznie jednak telepatia dziala
|
|
|
|
#2919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest mi zal agi ze musiała to wszystko czytac -głupie komentarze co za ludzie sa na tym swiecie. A tak apropos hurra to moj 1000 pościk -jestem zadomowiona z wizazem
|
|
#2920 |
|
Zakorzenienie
|
Próbować do skutku!!!!!!!
no pewnie że działa
, nie ma nic silniejszego od zwartej grupy staraczek które wspierają się nawzajem i wysyłają sobie pozytywne fluidy![]() gratulacje ja miałam dzisiaj 2000 |
|
|
|
#2921 |
|
Zakorzenienie
|
Ale szalejecie
gratuluje hihiA jak tam Wasze obiadki wciagnelam sie w wizaz i zapomnialam
|
|
|
|
#2922 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przykre jest to że ludziom brak współczucia dla innych i że na świecie jest taka bezduszność i nastawienie tylko na materie ........ Cytat:
|
||
|
|
|
#2923 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Faceci ,ale ja dzisiaj tez pozno wstalam, po 10 ju bylo .Co do tego watku opaskowego,to naprawde smutna historia,dziewczyna tyle przezyla i nadal przezywa . Jakze czesto czlowiek nie wie jakie tragedie ludzie przezywaja. ![]() No wlasnie, w jednosci sila,no i Kindzie wywolalysmy .
Edytowane przez Madziorka Czas edycji: 2007-01-30 o 20:55 |
|
|
|
|
#2924 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2925 |
|
Zakorzenienie
|
a moj TZ dzwonil ze bedzie gdzies za 1,5 godz zupke mam z wczoraj i biore sie za obieranie ziemniakow na frytki
kurcze i nic nie mam posprzatane czego ten wizaz tak wciaga
|
|
|
|
#2926 |
|
Raczkowanie
|
Oj wciaga,ja mialam zamiar tylko na chwilke tutaj wdepnac,bo musze jeszcze pogrzebac troche w internecie,ale mnie w ciagnelo
. A i obiad musze tez zaczac robic
|
|
|
|
#2927 |
|
Zakorzenienie
|
a ja własnie wstałam i chyba to mi troche pomogło, lepiej sie juz czuje tylko musze isc cos zjesc bo od sniadania o 9 nic nie jadłam. Ja tez czytałam watek o Błazejku smutne to wszystko.
|
|
|
|
#2928 | |
|
Zakorzenienie
|
adatko, Hop siup browarka chlup
Cytat:
miałam dzisiaj wziąć się za sprzątnie ale nałóg wizazu silniejszy
|
|
|
|
|
#2929 |
|
Raczkowanie
|
A ja od wczoraj tak mam ochote na slodkie,ze juz dzisiaj do kawci pol czekolady wrabalam
. W moim przypadku ten slodkosciowy apetyt nie jest wskazany bo w ostatnich 3 mies przytylo mi sie znacznie . Bo w miom przypadku jest tak,jak mam stres to go zajadam,jak jest ok,to i jem normalnie. Jedynie taki stres przedegzaminowy powodowal,ze mie moglam nic do ust wziasc,ale taki zyciowy,ze cos sie nie uklada,albo jestem niezadowolona to powoduje,ze chetnie siegam po slodkie. A stresu mam sporo A jak jest w waszym przypadku?
|
|
|
|
#2930 |
|
Zakorzenienie
|
o jejku - faktycznie smutna strasznie ta historia...A co z dziewczynka? Czy ona jest zdrowa?
|
|
|
|
#2931 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- ale ten wizaz wciąga łoooooNo to madziu Chlup w ten bociani dziób ![]() Cytat:
dzis znowu mam ochote na słodkie ale jak narazie zjadłam tylko price-polo hahahahahhahahah to i tak dobrze
Edytowane przez Madziorka Czas edycji: 2007-01-30 o 20:57 |
||
|
|
|
#2932 |
|
Zakorzenienie
|
wciąga wizaz wciąga, ale mi sie udało zupe wstawic pomidorowa ulubiona mojego synka
, no a sobie kanapki zrobiłam i soczek malinowy i znów wracam do was, ja tez tak mam jak sie denerwuje jem, ale jakos znacznie na wadze to sie nie odbija.
|
|
|
|
#2933 |
|
Zakorzenienie
|
o widze ze mamy dzis ciagoty na pomidorówkę -ja własnie wstawiłam kostke -zupka bedzie na pozniej bo narazie nie jestem głodna
mezus zje fasolke i bedzie ok.
|
#2934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Madziorka mąż sam zdecydował sie na badanka ze je zrobi a ja wiem co i jak i ile kosztuje : spermiogram 90zł, komputerowy 160zł posiew 50zł i jesli sa bakterie to robia antybiogram i to tez kosztuje 50zł. |
|
|
|
|
#2935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to dobry mąż |
|
|
|
|
#2936 | ||||
|
Zakorzenienie
|
gratulacje
![]() Madziorka do tej pory już 19 natrzaskałaś ![]() Cytat:
![]() hehe ![]() Cytat:
Cytat:
jedyny dzien na porządki to sobota, bo na tygodniu nie mam czasu, jak zacznę sprzątać to co chwila zaglądam na wizaż. Uzależnienei jeakie czy co ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dziś idę do mojej Pani Doktor i jak zapyta mnie o nałogi to odpowiem...jest jeden WIZAŻ
|
|
#2938 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2939 |
|
Rozeznanie
|
Hej!!!
W zeszlym tygodniu kilka z was krotko opislao siebie i dorzucilo pare fotek, chce dolaczyc do was No wiec z mezem znamy sie teoretycznie od mojego przyjscia na swiat (on mial juz wtedy 5 latek). A to dlatego ze moja mama i jego tata mieszkali kiedys w jednej bardzo malej wsi a do tego obok siebie. Ich znajomosc utrzymala sie do dzis. Jak bylam nastolatka to niezwracalam na niego najmniejszej uwagi, Jakos taki stary mi sie wydawal, a jego tez taka smarkula nieobchodzila. Az pewnego pieknego dnia chcialam nowa plytke a wiedzadz ze on sie tym zajmuje wybralam sie do niego, oczywiscie zapomnial mi nagrac no wiec musilam poczekac az sie plytki wypala, no i to wystarczylo! Zaprosil mnie do kina pozniej na koncert do spodka (mieszkalismy niedaleko Katowic), no i tak sie zaczelo. Milosc zakwitla. Po 2 latach zostala wystawiona na 9-miesieczna probe, oczywiscie niebylam w ciazy. Moj ukochany dostal papiery z Niemiec, co dla mnie okazalo sie tragedia. Tego dnia swietowalismy urodziny mojego szwagra, no wiec u mojej siostry (jest od mnie 10 lat starsza) byla imprezka a wiec wszyscy znajomi. Arek (moj Mezus) jak zawsze zjawial sie ostatni prosto po pracy, wparzyl z radosna nowina, wszyscy zaczeli mu gratulowac i cieszyc sie z nim, a ja sie poryczalam jak glupia bo niechcialam wyjerzdzac z polski. Mialam wybor, jechac z nim albo zapomniec, zostac w polsce i zaczac wszystko od nowa. Zaryzykowalam. On wyjechal 22 czerwca 2004 a mnie sciagnal w marcu 2005, jak prace znalazl. Pierwszy miesiac bez niego byl straszny! Jak tylko ktos zaczynal zdanie: I jak tam......-to ja juz ryczalam. W kwietniu 2005 wzielismy cywilny a we wrzesniu koscielny. Ciagle szlifujemy nasz niemiecki ale swietnie sobie z nim radzimy. Dzis niezaluje swojej decyzji, niewiem co bym bez niego zrobila chodz czasem jest nieznosny. Od lipca zeszlego roku staramy sie o dzidzie ale nic nam jeszcze niewyszlo no i tym sposobem tutaj trafilam. Mam nadziej ze nie zanudzilam nikogo Do tego dolaczam kilka fotek ze slubu.
|
|
|
|
#2940 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
MAGDALENO gdzie te fotki nie widze ich A tak poza tym to ciekawa historia. Podziwiam ,że tyle czasu wytrzymałaś. Możesz być z siebie dumna![]() Nie wiem czy zauważyłyście,że zbliżamy się do 100 strony!!!!naszego wątku
Edytowane przez Madziorka Czas edycji: 2007-01-30 o 20:47 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:11.

Mężuś poszedł z starszą (właśnie dzisiaj kończy 3 latka moja chrześnica Natalka) na sanki. Ale ma ubaw. Powiedziałam mu, zeby się przyzwyczajał powoli
mam m.in. kamień w lewej nerce i podwyższoną prolaktynę (bardzo) przy normie 1,3-25 w cyklu mam aż 43,51 ng/ml.

, nie ma nic silniejszego od zwartej grupy staraczek które wspierają się nawzajem
hihi

a obudzilam sie dopiero o 10.30 ... a moje kochane przed chwila dzwoni czy bylam na badaniach ... faceci
.
KAPUSCIANE POLE
kurcze i nic nie mam posprzatane