|
|
#2911 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2
no wlasnie.. tu tez warzywa drogie ja to wrzywa zazwyczaj mrozone kupuje a to mrozony kalafior a to brokuly
nie to samo.. ale tez dobre ..ale owoce taniutkie ![]() znalazlam przedwczoraj nektarynki.. 6 nektarynek za funta../ 2 ananasy za funta oplaca sie niesamowicie
|
#2912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2913 |
|
Zakorzenienie
|
hehhe no niezle
![]() dziewczyny mi sie przytylo kilogram w ponad tydzien.. to chyba duzo co? nie wiem dlczego duzo nie jem..:P jak narazie 5 kg przytylam od poczatku ciazy ale w takim tepie to dojdzie moze jeszcze z 10 :O
|
#2914 |
|
Zadomowienie
|
poiglot
no ja będe mieć cc więc to masowanie nie dla mnie hmmm .... zresztą TŻ nie ma i skąd masażystę wziąść ![]() Aguśka ciuszki ładne i wyprawka powoli się powiększa co ![]() a ja dzis jestem cały czas głodna jak na złość ale musze dalej ciagnać dietke ale mi smaka na jogurcik narobiłyście buuuuuuuuuuu
|
|
#2915 |
|
Zakorzenienie
|
wkrecila mi sie strasznie ta piosenka od was
![]() ''jestem mama to moja karieera'' ![]() sliczna ![]() bercia no to rzeczywiscie nie potrzebujesz masazow hehe ale w twoim wypadku to i nawet dobrze
|
#2916 |
|
Wtajemniczenie
|
Aguś - dzień rolnika to taki dzień który poświęcamy na dbanie o siebie, Np, kąpiel, maseczka, manicure peeling itd.... Z braku czas, może też nastąpić wieczór rolnika
![]() poiglot, już jem kisiel z tartym jabłuszkiem... ale niestety mój "niedobry" mąż przywiózł wielką pakę chipsów i mnie kusi i pewnie się skuszę... Ja też mam już 5 kilo na plusie, a jestem w ciąży o miesiąc młodszej niż ty!Ciuszki śliczne - uwielbiam dziecięce ciuszki |
|
|
|
#2917 |
|
Zakorzenienie
|
moj tz wczoraj mi lecial okolo 12 w nocy do sklepu po chipsy..tak jakkos wyszlo
heheja uwielbiam czipsy.. i mnie nie mozna zostawic nawet z dziesieciopakiem chipsow w domu bo ja wszystko zjem! hehe
|
#2918 |
|
Zakorzenienie
|
jak mi bratowa przyniosla te ciuszki, to wachalam je jak glupia, zeby dzidziusia w nich poczuc hihi
mnie sie przytylo tez 5 kg w sumie a tez jestem w mlodszej ciazy niz poiglot ![]() poiglot gdzies w gazecie wyczytalam, ze o 1kg w tych tygodniach to swobodnie bedziemy przybierac, a i tak uwazam ze za malo przytylas ten 1 kg nie zebym zyczyla Ci wiecej..absolutnie,ale Ty kochana super wygladasz sam brzuszeczek![]() Bercia dzieki wkoncusie powieksza, bo tak to byla jedna bluzeczka ktorej nie moglam sie oprzec w sklepie ![]() Małgosia dzieki za wyjasnienie bardzo fajna nazwa
|
#2919 |
|
Zakorzenienie
|
w ciazy kobieta powinna przytyc 8-12 kg.. ogolnie tyle waza wody macica dziecko, lozysko wszystko po obliczeniu..
tylko ze jak tu nie przytyc wiecej skoro i wiekszosc z nas wiecej je
|
#2920 |
|
Zakorzenienie
|
widze ze znowu smakowo sie zrobilo
ja na obiadek jakdlam makaron z bialbym serkiem tak mi tego brakkowalo ![]() moj tz spi a ja buszuje przed kompem wklejam fotki 1 i 3 to co kupilam malemu... a pozostale to prezent od wspolokatorow
|
#2921 |
|
Zakorzenienie
|
sliczne rzeczy
ale masz dobrych wspolokatorow ![]() naprawde mnie jedynie co ta indyjka puttingiem jakims czestuje hehe ktorego i tak zawsze odmawiam
|
#2922 |
|
Zakorzenienie
|
pakusia sliczne ciuszki
![]() ale sie niebiesko zrobilo na forum...ja dzis synkowi powiedzialam ze nie wolno zamieniac sie w dziewczynke, bo mamusia ma same niebieskie ciuszki
|
#2923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przeczytalam je wszystkie i teraz rycze jak nienormalna ze nie dam rady podczas porodu
|
|
#2924 |
|
Zadomowienie
|
pakusia
śliczne ubranka dziewczyny nie przesadzajcie mało przytyłyście no i Wy takie szczupłe laski jesteście ja przytyłam 6kg no ale chyba w sam raz ![]() a ja dzięś na objadek jadłam kapuste z gorchem i chyba nie muszę pisać co się zaczyna ![]() ![]() ale dziś forum opanowałyśmy nikogo nie ma tylko my tzn pakusia,poiglot,Aguśka ,Małgosia no i Ja
|
|
#2925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
biedny Twoj bobasek czego on teraz sluchac musi pewnie wystraszony hihihi
|
|
#2926 |
|
Zakorzenienie
|
hehe
Bercia dobrze ze twoj maz nie musi teraz tego wdychac hehe wiecie jaka mialam ostatnio akcje.. strasznie mnie zabolalo w brzuszku.. taki skurcz.. i mi sie akurat przypomnialo jak maugoszatka pisala ze tak miala i ze puscila wtedy baczka ![]() i chcialamm wlasnie opowiedziec cos tztowi i wstalam zeby zaczac i nagle baah.. tak glosno ze az wstyd haha nie moglismy ze smiechu :roflt: dajcie spokoj ![]() agusiu ja tez reaguje placzem niestety (
|
#2927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaz....ale dlaczego dzidzia musi tedy wlasnie wychodzic...chlip chlip.....co do niespodzianek naglych i smiesznych o ktorych napisalas to teraz mnie rozbawilas ze nie moge ze smiechu ale nie tylko Tobie sie tak przydarza...hihihi ale to normalne nasze jelitka sa scisniete i wszystko tam jest poupychane....ja to sie boje podczas porodu ze takie akcje beda:P
|
|
#2928 |
|
Zakorzenienie
|
tu nie robia lewatywy..
musze wlasnie pogadac z polozna .. bo ja musze miec porpostu chce.. no kurde nie czulabym sie zafajnie gdyby sie ''wymsknelo'' podczas wysilku.. co przeciez jest bardzo mozliwe agusiu ostatnio wychaczylam gdzies takie madre zdanie Gdyby Pan Bog chcial zebysmy rodzily brzuchami zapewno zamontowal by nam tam suwaki ![]() tak musi byc.. ![]() przezyjemy to jakos
|
#2929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez sie tego boje ze podczas porodu zagazuje wszystkich i zostane sama ![]() ![]() moi wspolokatorzy sie juz przyzwyczaili do moich "baczkow" tzn. nie puszczam w ich obecnosci... ale w swoim pokoju jak leze... a niestety sciany sa papierowe wiec wszystko slychac ![]() kiedys mi mowia "ale dawalas wczoraj czadu" hehehe kiedys w sklepie... schylilam sie po proszek do pieczenia i w tym momencie baczek ![]() moj tz uciekl i udawal ze mnie nie zna
|
|
#2930 |
|
Zakorzenienie
|
haha ![]() ale sie usmialam oj zaliczamy niesamowite wpadki wszystkie hehe
|
#2931 |
|
Zakorzenienie
|
hihihihih ja tez ze smiechu sie przewracam
![]() ![]() poiglot bardzo madre zdanie
|
#2932 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym wolala znosic jajka
hehe
|
#2933 |
|
Zakorzenienie
|
a ja bym wolala ze moj tż urodzil za mnie i byl dalej taki przemadrzaly jaki jest
|
#2934 |
|
Zakorzenienie
|
ba no tez bym chciala
ja juz mu powiedzialam ze chcialabym zeby to on rodzil to on kurde wstawal co chwile w nocy siusiu budzil sie bo to boli tamto.. a nie jeszcze narzekal.. ze ja sie zmienilam ze ja jestem taka nerwowa a jak tu nie byc?
|
#2935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
racja ![]() chociaz moj to sie powoli przyzwyczaja... wystarczy ze sie na niego krzywo popatrze jak czegos nie chce zrobic... i juz sie boi ze sie rozplacze albo zaczne krzyczec i robi wszystko 2 razy szybciej ![]() ale nie obrazilabym sie jakbym sie z nim zamienila na chwile... to wstawanie w nocy .... jeszcze mojej mamie mowi "no paulina to spi 10 h dziennie" a moja mama sie pyta " a wstaje w nocy??" a on " no tam z 4 razy TYLKO" a moja mama do niego "to sie zamiencie zobaczysz jak to jest budzic sie co 2 godziny na siku"hehehe wymiekl
|
|
#2936 |
|
Zakorzenienie
|
no i bardzo dobrze.. moj tz zaraz konczy prace bedzie za jakies poltorej godzinki pewnie
![]() hiimusze niedlugo obiad zaczac robic
|
#2937 |
|
Zakorzenienie
|
oo a moj tz wlasnie zadzwonil ze idzie na mecz..
tzn obejrzec mecz bardzo sie ciesze w srode go nie puszcze haha
|
#2938 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a w sumie to bym poszla na jakas ad. 2 przepraszam wybaczysz Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
tez sie dzisiaj udzielam ![]() Cytat:
![]() A nasi wygrali -
mamy brazowy medal w pilce recznej |
|||||||
|
|
|
#2939 |
|
Zakorzenienie
|
oo wreszcie wpadlas
a ja sama na forumej jestem zdenerwowana na maxa jadlam dzis tylko 4 kanapki jogurt i troche owocow nie moge zejsc na dol i obiadu zrobic bo tak smierdzi w kuchni ze szok .. ta wspolkokartorka jak cos ugotuje to tragedia poprostu
|
#2940 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, tż był ze mną i jak wkładałam kolejny ciuch do koszyka robił tak ale nie komentował![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
, z wanny mi coraz trudniej sie wygramolić, a o fryzurce i schludnym wyglądzie fretki nie wspomnę, w ogóle sobie nie dostanę a jutro idę do ginki i wypadałoby się trochę podgolić, ale jak? Do lusterka chyba .[ Cytat:
Co do porodu pewnie że przeżyjemy, ja mądra jestem, bo pewnie będę mieć cc, ale i tak wolałabym rodzić sn. Ale strasznie się boję tego cc, bo właśnie to jest wbrew naturze. A tak poza tym dzisiaj czuję się w miarę dobrze, nawet rano się poprzytulaliśmy z tż i jest oki. Bo wczoraj i w piątek było kiepsko, jakoś tak ogólnie czułam się do d....I kość łonowa mnie tak bolała, że nie mogłam mocniej stąpnąć na prawj nodze, tak mnie jakby jakiś nerw napierniczał, sama nie wiem co to mogło być, klka razy ta kośc już mnie tak bolała, czy wy też tak macie? Już się zaczęłam bać, czy jakieś rozwarcie się nie robi. Może to wina tego głpiego Fenoterolu, tak pomyślałam i robię eksperyment, dzsiaj go nie wzięłam. Do tej pory było oki brzuch nie twardniał a teraz troszkę twardnie ale sądzę że w normie. Jeszcze kilka dni spróbuję nie brać, zobaczę co się będzie działo. Oprócz ubranek dla maluszka kupiłam sobie wczoraj szlafrok i koszulę nocną do szpitala, ja w życiu nie miałam na sobie koszuli nocnej , śmiesznie wyglądam i czuję się jak starszawa matrona. Chyba w szpitalu to będzie pierwszy i ostatni raz kiedy coś takiego na siebie włoże . Oglądaliśmy też wózeczki, x-landery są strasznie wielkie i takie jakies niezgrabne, nie podobały mi się. Podobał mi się graco quatro de luxe, ale piszą o nim w necie, że jest do kitu, więc się rozmyśliłam. Moje typy to coneco v-4 i tako jumper, coneco jest lżejszy i mniejszy, tako taki troszkę masywniejszy, kobta go zachwalała w sklpie, ale jeszcze się nie zdecydowałam na żaden, sądzę że będziemy wybierać między tymi dwoma oba mają możliwośc zamontowania spacerówki tyłem i przodem do kierunku jazdy jak chciałam, w tako jest spacerówka rozkładana na płask w coneco kubełkowa. Jeszcze raz muszę iść do sklepu i porównać je pod względem wielkości gondoli, bo jakoś o tym zapomniałam. A teraz idę porobić zdjęcia moich zdobyczy ciucholandowych, chociaz są jeszcze nie wyprasowane, ale muszę się wam pochwalić bo nie wytrzymam Zaraz wkleję |
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:36.

..

buuuuuuuuuuu
SYNEK
i mnie kusi i pewnie się skuszę...
Ja też mam już 5 kilo na plusie, a jestem w ciąży o miesiąc młodszej niż ty!

przeczytalam je wszystkie i teraz rycze jak nienormalna ze nie dam rady podczas porodu
no ale chyba w sam raz
haha
a w sumie to bym poszla na jakas