Michaelowa Nibylandia XI - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-01, 12:58   #2911
Milla2408
Zakorzenienie

Dot.: Michaelowa Nibylandia XI

ja zmykam na cmentarz..
wieczorem zapalam w oknie świeczkę dla Majka...
jak ktoś chce to niech się przyłączy.

bye
How will I get through this storm?

Milla2408 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-01, 13:19   #2912
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Cytat:
Napisane przez girlonthebridge Pokaż wiadomość
uwaga kisiellllllllllllllllllll llll http://i36.tinypic.com/21o5xdy.jpg
sesesese "shake your body"

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;15018506]A to łakomczuch, bo ode mnie sobie zażyczył tiramisu i oczywiście mu zrobiłam No bo jak mu odmówić, jak spojrzy błagalnie tymi swoimi oczkami...Załącznik 2621259
[/QUOTE]

no daj mu, patrz jak oczy wytrzeszcza ilekroc robi gryza

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Byłam dziś przy gwieździe Majkola przy Wawelu. I musiałam zapali znicz i zostawic różę...
W imieniu naszej Nibylandii...
dziekuje Słonko piękne

Cytat:
Napisane przez hipilaslena Pokaż wiadomość
Ja też juz po seansie ..
To było takie .. ! wracajac do domu widziałam taka malutka gwiazdke ktora była jedyna w swoim rodzaju i ja wiem że to był On . On na kazda z nas patrzy i sie troszczy . Teraz wiem jak bardzo sie dal nas poswiacal - dl anas dla fanów . Kurde wted poczułam że komuś na mnie zależy tak naprawde , że jestem coś warta - taka jaka jestem nie zadna inna . Bardzo sie ciesze że was poznałam , zwami jest łatwiej . Rzeczy z którymi sobie radze teraz , przed tem sprawiały mi wiele trudności . To wy pokazałyście mi Majak od innej strony . Zwykłego człowieka .. nieśmiałego z wielkim sercem . Jak to powiedział Majk " tworzymy jedna wielka rodzine" .
Moje obawy przed seansem nie mialy wiekszego sensu . poszłam tam dla niego . Bo to on zmienił mnie w lepszego człowieka .
Powiem wam że czułam sie cudownie, bo gdy właczyli światła każdy wstał i zaczal bić brawo. ! To jest przykład jak Michael potrafił łaczyć ludzi w jedna całość . Nie zamieniłabym tych chwil na żadne inne .

.. i sie poryczałam
sie nie dziwie, przeczytałam i tez sie pobuczałam

Cytat:
Napisane przez anka1709 Pokaż wiadomość
Przez Was zrobiłam się głodna.
Niestety, w piątek zabawiłam się w "cudowną panią domu" i usmażyłam 13 kotletów mielonych. Znakomita większość jest w lodówce, więc teraz pójdę i wpeertolę dwa a potem pójdę spać z poczuciem winy.
A teraz mi się odbiło, znaczy, że się przyjęło.
wybacz ale...

Cytat:
Albo: Załącznik 2622006

albo: Załącznik 2622007

A poważnie- przeczytajcie to, co wklejam poniżej- warto. Czytając coś takiego wraca wiara w ludzi.

http://ryszardwolbach.bloog.pl/id,51...l?ticaid=69060

THIS IS IT

piątek, 30 października 2009, 9:57

Dystrybutor filmu K.Ortegi „This is it" trafił precyzyjnie w okres zaduszkowy i stało się to absolutnie nieprzypadkowo.

Obraz ten prowokuje do przemyśleń nad kruchością życia i przemijaniem.
Wdzięczny jestem ekipie realizatorskiej za to, że dokonała zapisu i dokumentacji prób, jakie Michael Jackson odbywał w Staples Center w Los Angeles oraz w Hali Forum w Inglewood. Próby odbywały się w tym roku i poprzedzały cykl 50 !!!, tak ,50 koncertów w Londynie.
Jak wiemy, Jackson nie doczekał...

Nigdy nie ekscytowałem się twórczością tego artysty, jednak szanowałem i ceniłem jego talent. Wszechstronnie uzdolniony dzieciak, tresowany jak małpka przez swojego ojca, rozpoczął karierę bardzo wcześnie. Ojciec dopilnował, aby chłopiec nie miał dzieciństwa.
Jako dorosły ( chyba jednak na szczęście nigdy nie zdążył wydorośleć) człowiek próbował sobie to zrekompensować, jednak życie potraktowało go okrutnie.
Wracając do filmu, dawno nie doznałem tylu wzruszeń. Michael Jackson jawi mi się jako geniusz i ikona pop. Ktoś napisał, że był lepszy od najlepszego ze swoich tancerzy i śpiewał lepiej niż najlepszy ze swoich chórzystów ( a zespół tworzyli najlepsi z najlepszych).

Jego układy taneczne były genialne a wykonanie perfekcyjne. Był współautorem i współproducentem całego show. Inscenizacja, choreografia, efekty wizualne, oświetlenie, scenografia no i oczywiście muzyka, nic bez wiedzy i zgody Michaela.

Czuł się odpowiedzialny za wszystko i na tym wszystkim po prostu się znakomicie znał. Rzadko to się zdarza. I ta niepowtarzalna, magiczna atmosfera podczas prób. Wszyscy ludzie współpracujący z artystą wyrażali się o nim z miłością i szacunkiem. Atmosfera serdeczności, zaufania z obu stron. Było to niezbędne zarówno artyście, jak i ludziom z nim pracującym. Zero zazdrości i zawiści. Dla czego w Polsce jest inaczej?.

Jackson był szalenie pracowity i potwornie zdolny. I ta jego dziecięca wiara w zbawienie świata. Może miał rację twierdząc, że świat skończy się niebawem, skutecznie zamordowany przez samych ludzi . Człowiek konsekwentnie i niestety skutecznie nad tym pracuje.

Michael był dobrym, wrażliwym człowiekiem. Zgubiła go naiwność dziecka i podłość ludzka. Przy okazji, nawet geniuszowi trzeba pomóc. Nie spotkałem się w naszym kraju z taką perfekcją i skalą przedsięwzięcia artystycznego. Z otwartymi ustami obserwowałem zarejestrowane na taśmie filmowej próby przed największym, zapewne, show w historii światowego przemysłu muzycznego. A przecież zobaczyliśmy fazę wstępną przygotowań.

Tu nie ma żadnych ograniczeń. Głównie finansowych. Producenci wchodzili w temat w ciemno wiedząc, że każde pieniądze włożone w ten spektakl zwrócą się wielokrotnie. Komfort godny pozazdroszczenia. Począwszy od wynajmu ogromnej hali, po liczbę i klasę muzyków, tancerzy, techniki dźwiękowej i oświetleniowej. Fantastyczna wizualizacja i efekty specjalne. Przygotowana perfekcyjnie kampania promocyjna. Wszystko jak w bajce i wszystko pod kontrolą Jacksona.

Ten wspaniały artysta realizował swoje najskrytsze i najbardziej kosztowne marzenia. Szkoda, że ten piękny sen skończył się tak nagle. Pokochałem Jacksona dopiero po jego śmierci. Chylę głowę przed jego geniuszem i zadumam się nad pytaniem : czy Michael Jackson był szczęśliwym człowiekiem ?

P.S.
Koncert w Gostyninie O.K. Wiemy już z Misiakiem więcej na temat naszego akustycznego grania. Dzięki ludziom z Gostynina za serdeczność i gorącą atmosferę. Wiem jedno.
Do perfekcji Michaela nam z Misiakiem jeszcze trochę brakuje.
Saluto.
to mi pozwala wierzyć, że świat nie jest taki beznadziejny...
Cytat:
Dziś 1.11.

Wolałabym nie musieć myśleć o tym, że to i Jego święto.
czy ja wiem??? oni tego świeta nie znają.. chociaż w sumie, tyle moich bliskich tuli się do Jezusa.. więc czemu by nie On??

wolę wierzyć niż płakać Załącznik 2622560

Cytat:
Napisane przez bloomeq Pokaż wiadomość

Jedzie rowerzysta na rowerze i objawia mu sie Matka Boska
- o Jezus Maryja - krzyczy
- jak Jezus ma ryja to Twoje dzieci maja garba - Ona mu na to
rozwaliłaś mnie swoją opowieścią, a kawał spowodował u mnie łzy ze śmiechu

też mam czasem takie budzenie się ognia mimo, że wygasa kominek od jakiegos czasu też zawsze myślę, że to duchy, niż racjonalnie że wiatr plus podmuch w żar równa się wzbudzenie ognia

Cytat:
Napisane przez Milla2408 Pokaż wiadomość
ja zmykam na cmentarz..
wieczorem zapalam w oknie świeczkę dla Majka...
jak ktoś chce to niech się przyłączy
ja niestety nie wychodzę dzisiaj, a zawsze wychodzę na nocny spacer po cmentarzu, uwielbiam te języki ognia symbolizują światło życia

It is what it is

Anisia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-01, 13:33   #2913
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Cytat:
Napisane przez ilios Pokaż wiadomość
Hipi
Na szczęście mam Was zanosi się na najgorszy listopad wszechczasów.. Zawsze mam dola w listopadzie, pewnie jak każdy, a teraz to już jakis wielki kanion będzie pozostanie tylko wieczorami zawinac sie w kocyk, oglądać dr housa (gazeta wyborcza rządzi ze dali cały 1 sezon na dvd ), siedzieć z Wami i wpierniczac zelki.
Damy radę, nie martw się.
Będziemy z Tobą.
Stary 2009-11-01, 13:51   #2914
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

bo Baszita trzeba oglądać umiejętnie ogląda się początek (wiadomo moment juuuuhuuuuuuu ) a potem wyłącza się dźwięk i podziwia się Michaela w koszulach
Stary 2009-11-01, 13:52   #2915
Milla2408
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anisia25 Pokaż wiadomość
sesesese "shake your body"

no daj mu, patrz jak oczy wytrzeszcza ilekroc robi gryza

dziekuje Słonko piękne

sie nie dziwie, przeczytałam i tez sie pobuczałam

wybacz ale...

to mi pozwala wierzyć, że świat nie jest taki beznadziejny...

czy ja wiem??? oni tego świeta nie znają.. chociaż w sumie, tyle moich bliskich tuli się do Jezusa.. więc czemu by nie On??

wolę wierzyć niż płakać Załącznik 2622560

rozwaliłaś mnie swoją opowieścią, a kawał spowodował u mnie łzy ze śmiechu

też mam czasem takie budzenie się ognia mimo, że wygasa kominek od jakiegos czasu też zawsze myślę, że to duchy, niż racjonalnie że wiatr plus podmuch w żar równa się wzbudzenie ognia

ja niestety nie wychodzę dzisiaj, a zawsze wychodzę na nocny spacer po cmentarzu, uwielbiam te języki ognia symbolizują światło życia
piekne to jest
tylko... ty się nie boisz tak nocą po cmentarzu chodzic?
ja z racji na liczbę oglądnietych horrorów i chyba najwieksza wyobraźnie w rodzinie ... boję sie ^^

Stary 2009-11-01, 13:55   #2916
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

http://www.gifsoup.com/view/50954/mi....com%5B/URL%5D laski ja lubię haloween a nie zaduszki :P:P
Stary 2009-11-01, 13:58   #2917
Milla2408
Zakorzenienie

Cytat:
http://www.gifsoup.com/view/50954/mi....com%5B/URL%5D laski ja lubię haloween a nie zaduszki :P:P
jakies weselsze te święto.. niz te nasze.. wszyscy chodzą i się smutaja....
eh
a ja szłam z Ash przez miasto a jacyś kolesie w maskach i z kamerą do nas szli ^^ nie wiem co to była za akcja, ale jak się zobaczymy na youtube to bedziemy mówic, że to nie my są

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-01, 13:58   #2918
bloomeq
Zakorzenienie

GG do bloomeq

wystarczyło tu wejsc zeby mi sie oczy zaszkliły

Dziś dzień zaduszny
Lecz znicz odłóżmy
Bo Majkol jest z nami
Swoimi Króliczkami

?

ja o 15 ide na cmentarz
bloomeq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-01, 14:02   #2919
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Cytat:
piekne to jest
tylko... ty się nie boisz tak nocą po cmentarzu chodzic?
ja z racji na liczbę oglądnietych horrorów i chyba najwieksza wyobraźnie w rodzinie ... boję sie ^^
a czego tu się bać jak tysiące światełek migocze

jak byłam mała, to w halloween wyobrażałam sobię, że tej nocy zamienie się w czarownicę i spełnię fantazję z dzieciństwa, że niby posiadam magiczny dar, jakim jest umiejętność latania na miotle startuje z dachu domu, widzą mnie tylko dachowce, które spaceruja po gzymsie w świetle księżyca
lubię do dziś te atmosferę, więc niech każda z was pomyśli sobie życzenie z dziecięcych fantazji i podzieli się nim z Majkiem

dziś to bym najchętniej przeleciała się do Majka.. a potem on by mnie przeleciał

tak w ogóle, to już myśle o Mikołaju...

Majkooooooool co mi przyniesiesz?? będę na Ciebie czekać napewno cie zobacze jak szuszować będziesz z grubym Mikim w saniach

It is what it is

Anisia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-01, 14:07   #2920
Milla2408
Zakorzenienie

Cytat:
wystarczyło tu wejsc zeby mi sie oczy zaszkliły

Dziś dzień zaduszny
Lecz znicz odłóżmy
Bo Majkol jest z nami
Swoimi Króliczkami

?

ja o 15 ide na cmentarz
nie smutamy się !! Majkol w Otłocku zastanawia się co to za święto, że każdy placze!
Chce się wierzyć, że on jest jeszcze wśród nas...

---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Anisia25 Pokaż wiadomość
a czego tu się bać jak tysiące światełek migocze

jak byłam mała, to w halloween wyobrażałam sobię, że tej nocy zamienie się w czarownicę i spełnię fantazję z dzieciństwa, że niby posiadam magiczny dar, jakim jest umiejętność latania na miotle startuje z dachu domu, widzą mnie tylko dachowce, które spaceruja po gzymsie w świetle księżyca
lubię do dziś te atmosferę, więc niech każda z was pomyśli sobie życzenie z dziecięcych fantazji i podzieli się nim z Majkiem

dziś to bym najchętniej przeleciała się do Majka.. a potem on by mnie przeleciał

tak w ogóle, to już myśle o Mikołaju...

Majkooooooool co mi przyniesiesz?? będę na Ciebie czekać napewno cie zobacze jak szuszować będziesz z grubym Mikim w saniach
wow co za wyobraźnia xD
mi zawsze zmawiali, że po cmentarzu w nocy chodza duchy i dlatego się bałam ....
Milenka naoglądała się horrorów i potem się boi :P
choc raz byłam w nocy na cmentarzu... ale sie nie bałam, bo byłam z księdzem
mi się kiedyś marzyło, ze potrafię latach... i być tam gdzie tylko chce...
teraz bym chciała być z Majkolem...
obojetnie gdzie on jest.....

A na święta Majkol ma wrócic, wiec ja chce go pod choinka!!!

Stary 2009-11-01, 14:07   #2921
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

a mi się poprawił humor bo weszłam na MJHD na temat o zdjęciu z autopsji - powiem jedno wiedziałam, że tak będzie

a w ogóle wczoraj się naoglądałam i śnił mi się Elvis

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-01, 14:07   #2922
bloomeq
Zakorzenienie

GG do bloomeq

Cytat:

---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ----------

Bloom
Ty wariatko trzeba było przyjść do mnie, ja lizaki rozdawalam
a może miałaś dla mnie tego lizaka, którego Majkol lizał w TII

Cytat:
Napisane przez HotterThanFire Pokaż wiadomość
haha zazdroszcze takiego chodzenia z halloween ja mam 20 lat a tez chcialam to zrobic z kolezankami ale niestety od rana zle sie czulam a pod wieczor rozlozyla mnie goraczka i trzyma do teraz no i nie moge spac a to przez stres zwiazany z ta nagronka o swinskiej grypie;( tez przepraszam ze tutaj ale spac nie moge bo shizuje.. ale to pewnie od gardla(oby)bo tragicznie wyglada;p

bloomeq dzieki Ci ze tu piszesz takie watki od razu mam fajniejszy humorek dobranoc
ja pierwszy raz robiłam takie coś... i to jeszcze tego nie planowałam. tylko jak zwykle wpadłam na szatański pomysł bo zainspirował mnie ten mały z przescieradłem
Cytat:
Napisane przez historjon Pokaż wiadomość
Dzień dobry jak spałyście?

Dzisiaj 1 listopada...

...ja nie chcę,żeby to było święto Majka...

..ty zasrana egoistko z kosą jakim prawem go zabrałaś?...

Załącznik 2622203Załącznik 2622204
Załącznik 2622205Załącznik 2622206Załącznik 2622207

Monia... jestem dobita.

Cytat:
A ja mam podwójnego dola, nie dość, ze Majkus...
To jeszcze TZ wymyślił, ze może zrobimy sobie 3 miesięczna przerwę, żeby emocje uporządkować.

Niech mnie ktoś dobije
Słońce...
Cytat:
nie smutamy się !! Majkol w Otłocku zastanawia się co to za święto, że każdy placze!
Chce się wierzyć, że on jest jeszcze wśród nas...
On wiecznie będzie wśród nas...

Stary 2009-11-01, 14:14   #2923
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

skoro Elvisa już znaleźli to i MJa znajdą, sądzę, że dlatego przenieśli ze świąt DVD na nowy rok, bo Elvis nie chce wracać i MJ go musi namawiać chociaż skoro już go pokazali w wiadomościach to nie powinien się ociągać
Stary 2009-11-01, 14:18   #2924
Milla2408
Zakorzenienie

Cytat:
a może miałaś dla mnie tego lizaka, którego Majkol lizał w TII

ja pierwszy raz robiłam takie coś... i to jeszcze tego nie planowałam. tylko jak zwykle wpadłam na szatański pomysł bo zainspirował mnie ten mały z przescieradłem

Monia... jestem dobita.

Słońce...

On wiecznie będzie wśród nas...

tak właśnie

a kto ma moze informacje jaki był ulubiony film MAJKOLA?????

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

Cytat:
skoro Elvisa już znaleźli to i MJa znajdą, sądzę, że dlatego przenieśli ze świąt DVD na nowy rok, bo Elvis nie chce wracać i MJ go musi namawiać chociaż skoro już go pokazali w wiadomościach to nie powinien się ociągać

brawo za rozstrzygniecie zagadki
teraz wiemy już wszystko....
nic tylko czekac

Stary 2009-11-01, 14:19   #2925
hipilaslena
Zadomowienie

Wróciłam już zmarzłam niemilosiernie ... jak co roku w świeto zmarłych - rewia mody
Wiem że nie na tym powinnam sie skupić, ale niestety nie można był inaczej dziewczyny ktore pozapominaly spodniczek, faceci w dresach ..
Ludzie, czy nie wiecie ze sa takie miejsca i chwile kiedy trzeba przystopować ... aż mi sie niedobrze robiło jak na tych ludzi patrzyłam , zero szacunku .

Anisia też uwielbiam nocne spacry dzis tez sie wybieram oczywiscie ze zniczem dla majkola .

małe szczęście.
hipilaslena jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-01, 14:24   #2926
bloomeq
Zakorzenienie

GG do bloomeq

ubieram się a wlasciwie latam w staniku ;p
wzielam ten znicz, zapałki... w radiu whitney houston ... i rycze
jak dobrze, ze nie mam tuszu na okach ;p

---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ----------

kot mi chodzi po klawiarturze
Stary 2009-11-01, 14:29   #2927
Milla2408
Zakorzenienie

Cytat:
Wróciłam już zmarzłam niemilosiernie ... jak co roku w świeto zmarłych - rewia mody
Wiem że nie na tym powinnam sie skupić, ale niestety nie można był inaczej dziewczyny ktore pozapominaly spodniczek, faceci w dresach ..
Ludzie, czy nie wiecie ze sa takie miejsca i chwile kiedy trzeba przystopować ... aż mi sie niedobrze robiło jak na tych ludzi patrzyłam , zero szacunku .

Anisia też uwielbiam nocne spacry dzis tez sie wybieram oczywiscie ze zniczem dla majkola .
znam to doskonale... i laski umalowane jak na impreze ...
kurcze brak szacunku...
i do tego odwieczna walka nad grobami- ten znicz postaw tu, tamten tu, zeby było równo.. ale kwiatki trochę w prawo! nie w te prawo w tamte!! ale jeszcze zapal tego znicza, bo jest nieparzyście!!
gaaassszzzz

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ----------

Cytat:
ubieram się a wlasciwie latam w staniku ;p
wzielam ten znicz, zapałki... w radiu whitney houston ... i rycze
jak dobrze, ze nie mam tuszu na okach ;p

---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ----------

kot mi chodzi po klawiarturze
kocie złaź

Stary 2009-11-01, 14:29   #2928
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

ja jak byłam mała to właśnie lubiłam święto zmarłych (wybaczcie ale nikt mi wtedy jakoś strasznie bliski nie umarł i nie płakałam), zresztą byłam dzieckiem i dziwne rzeczy lubiłam, też się zawsze stroiłam na cmentarz ale wiecie nie jak na imprezę, za mała byłam, ale zawsze coś ładnego musiałam mieć, co więcej zamiast stać przy grobach osób z dalekiej rodziny ja zawsze odwiedzałam wszystkie groby małych dzieci i żołnierzy i tam zostawiałam znicza...

dopiero później jak dwie koleżanki mi umarły na raka to święto stało się smutne...
Stary 2009-11-01, 14:35   #2929
Milla2408
Zakorzenienie

Cytat:
ja jak byłam mała to właśnie lubiłam święto zmarłych (wybaczcie ale nikt mi wtedy jakoś strasznie bliski nie umarł i nie płakałam), zresztą byłam dzieckiem i dziwne rzeczy lubiłam, też się zawsze stroiłam na cmentarz ale wiecie nie jak na imprezę, za mała byłam, ale zawsze coś ładnego musiałam mieć, co więcej zamiast stać przy grobach osób z dalekiej rodziny ja zawsze odwiedzałam wszystkie groby małych dzieci i żołnierzy i tam zostawiałam znicza...

dopiero później jak dwie koleżanki mi umarły na raka to święto stało się smutne...

;(

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-01, 14:42   #2930
bloomeq
Zakorzenienie

GG do bloomeq

Cytat:

i teraz On ... ? nie! nie!
Stary 2009-11-01, 14:52   #2931
HotterThanFire
BAN stały

Cytat:

dla mnie to swieto tez jest smutne,zmarly mi wszystkie babcie i dziadkowie.. ale za swietem nie przepadam,przeciez oni nigdy nie chcieliby zebysmy byly smutne .
HotterThanFire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-01, 14:52   #2932
bloomeq
Zakorzenienie

GG do bloomeq

uciekam
Stary 2009-11-01, 15:01   #2933
ilios
PIP.

GG do ilios

Bloom, lizaka z tii zabrałam Majkowi już w środę i nie oddam ale innego mogę dać
ilios jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-01, 15:08   #2934
Milla2408
Zakorzenienie

Cytat:
Bloom, lizaka z tii zabrałam Majkowi już w środę i nie oddam ale innego mogę dać
chcemy oryginal... z Majkolowym DNA :P

Stary 2009-11-01, 15:10   #2935
hipilaslena
Zadomowienie

Girl też tak miałam , jak byłam mlodsza zawsze lubiłam chodizc na cementarz w sw.zmarłych bo tylkow wtedy się nie bałam . Musialam zawsze być ładnie ubrana ...
a nad grobami żołnierzy mogłam stać godzinami z moim tata i słuchać jak mi opowiada - do dziś to lubie .

Ja nie straciłam nikogo takiego [oprocz ...] za kim moglabym płakać .. niestety nie mialam takiej możliwości nie nei znalam moich dziadków , jednych i drugich ! to było dla mnie trudne , bo zawsze dzieci mówiły do jakiś starszych kobiet 'babciu' a ja nie mialam do kogo . pamiętam że strasznie płakałam . Strasznie załuje ze nibylo mi dane ich poznać..

małe szczęście.

Edytowane przez hipilaslena
Czas edycji: 2009-11-01 o 15:16
Stary 2009-11-01, 15:35   #2936
Milla2408
Zakorzenienie

czemu u mnie wiecznie jest odwrotnie...? tzw. od dupy strony?
miałam nie jechac na this is it..
bo nie miałam jak....
wiec se normalnie nielegalnie czytałam wszystko co się da o filmie, nawet oglądałam 3/4 tego filmu w internecie....
a dziś się dowiedziałam , ze jadę na ten film w srodę
po prostu.... genialnie ^^

Stary 2009-11-01, 15:37   #2937
hipilaslena
Zadomowienie

Milla nie no super życze miłego seansu mała

małe szczęście.
Stary 2009-11-01, 15:42   #2938
Milla2408
Zakorzenienie

Cytat:
Milla nie no super życze miłego seansu mała
nie smiej się wiem, okropne, 2 razy widziałam TII w necie i dopiero do kina jechać xD
ale bedę udawać, ze nie znam go na pamieć

Stary 2009-11-01, 15:45   #2939
ilios
PIP.

GG do ilios

Cytat:
chcemy oryginal... z Majkolowym DNA :P
Sklonujemy Majka?
ilios jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-01, 15:45   #2940
hipilaslena
Zadomowienie

Cytat:
nie smiej się wiem, okropne, 2 razy widziałam TII w necie i dopiero do kina jechać xD
ale bedę udawać, ze nie znam go na pamieć
O extra pomysl , tylko czasmi nie wypal w polowie seansu " ludzie patrzcie zaraz bedzie to i to "

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ----------

moim zdaniem wszyscy byliby zachwyceni ;p

małe szczęście.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości