|
|
#2911 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XI
ja zmykam na cmentarz..
wieczorem zapalam w oknie świeczkę dla Majka... jak ktoś chce to niech się przyłączy. bye
|
|
#2912 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sesesese "shake your body" ![]() [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;15018506]A to łakomczuch, bo ode mnie sobie zażyczył tiramisu i oczywiście mu zrobiłam No bo jak mu odmówić, jak spojrzy błagalnie tymi swoimi oczkami...Załącznik 2621259 [/QUOTE] Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
to mi pozwala wierzyć, że świat nie jest taki beznadziejny...czy ja wiem??? oni tego świeta nie znają.. chociaż w sumie, tyle moich bliskich tuli się do Jezusa.. więc czemu by nie On?? wolę wierzyć niż płakać Załącznik 2622560 Cytat:
też mam czasem takie budzenie się ognia mimo, że wygasa kominek od jakiegos czasu też zawsze myślę, że to duchy, niż racjonalnie że wiatr plus podmuch w żar równa się wzbudzenie ognia ![]() Cytat:
|
|
#2913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będziemy z Tobą.
|
|
#2914 |
|
Zakorzenienie
|
bo Baszita trzeba oglądać umiejętnie ogląda się początek (wiadomo moment juuuuhuuuuuuu
) a potem wyłącza się dźwięk i podziwia się Michaela w koszulach
|
#2915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko... ty się nie boisz tak nocą po cmentarzu chodzic? ja z racji na liczbę oglądnietych horrorów i chyba najwieksza wyobraźnie w rodzinie ... boję sie ^^
|
|
|
#2916 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.gifsoup.com/view/50954/mi....com%5B/URL%5D laski ja lubię haloween a nie zaduszki :P:P
|
#2917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eh a ja szłam z Ash przez miasto a jacyś kolesie w maskach i z kamerą do nas szli ^^ nie wiem co to była za akcja, ale jak się zobaczymy na youtube to bedziemy mówic, że to nie my są
|
|
|
#2918 |
|
Zakorzenienie
|
wystarczyło tu wejsc zeby mi sie oczy zaszkliły
![]() Dziś dzień zaduszny Lecz znicz odłóżmy Bo Majkol jest z nami Swoimi Króliczkami ? ![]() ja o 15 ide na cmentarz
|
#2919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak byłam mała, to w halloween wyobrażałam sobię, że tej nocy zamienie się w czarownicę i spełnię fantazję z dzieciństwa, że niby posiadam magiczny dar, jakim jest umiejętność latania na miotle startuje z dachu domu, widzą mnie tylko dachowce, które spaceruja po gzymsie w świetle księżyca ![]() lubię do dziś te atmosferę, więc niech każda z was pomyśli sobie życzenie z dziecięcych fantazji i podzieli się nim z Majkiem ![]() dziś to bym najchętniej przeleciała się do Majka.. a potem on by mnie przeleciał tak w ogóle, to już myśle o Mikołaju... Majkooooooool co mi przyniesiesz?? będę na Ciebie czekać napewno cie zobacze jak szuszować będziesz z grubym Mikim w saniach
|
|
#2920 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chce się wierzyć, że on jest jeszcze wśród nas... ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Cytat:
mi zawsze zmawiali, że po cmentarzu w nocy chodza duchy i dlatego się bałam .... Milenka naoglądała się horrorów i potem się boi :P choc raz byłam w nocy na cmentarzu... ale sie nie bałam, bo byłam z księdzem mi się kiedyś marzyło, ze potrafię latach... i być tam gdzie tylko chce... teraz bym chciała być z Majkolem... obojetnie gdzie on jest..... A na święta Majkol ma wrócic, wiec ja chce go pod choinka!!!
|
|
|
#2921 |
|
Zakorzenienie
|
a mi się poprawił humor bo weszłam na MJHD na temat o zdjęciu z autopsji - powiem jedno wiedziałam, że tak będzie
![]() a w ogóle wczoraj się naoglądałam i śnił mi się Elvis
|
#2922 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w TII ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Monia... jestem dobita. Cytat:
Słońce... Cytat:
![]()
|
|
#2923 |
|
Zakorzenienie
|
skoro Elvisa już znaleźli to i MJa znajdą, sądzę, że dlatego przenieśli ze świąt DVD na nowy rok, bo Elvis nie chce wracać i MJ go musi namawiać chociaż skoro już go pokazali w wiadomościach to nie powinien się ociągać
|
#2924 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a kto ma moze informacje jaki był ulubiony film MAJKOLA????? ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Cytat:
brawo za rozstrzygniecie zagadki ![]() teraz wiemy już wszystko.... nic tylko czekac
|
|
|
#2925 |
|
Zadomowienie
|
Wróciłam już
zmarzłam niemilosiernie ... jak co roku w świeto zmarłych - rewia mody ![]() Wiem że nie na tym powinnam sie skupić, ale niestety nie można był inaczej dziewczyny ktore pozapominaly spodniczek, faceci w dresach .. Ludzie, czy nie wiecie ze sa takie miejsca i chwile kiedy trzeba przystopować ... aż mi sie niedobrze robiło jak na tych ludzi patrzyłam , zero szacunku . Anisia też uwielbiam nocne spacry .
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2926 |
|
Zakorzenienie
|
ubieram się a wlasciwie latam w staniku ;p
wzielam ten znicz, zapałki... w radiu whitney houston ... i rycze jak dobrze, ze nie mam tuszu na okach ;p ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- kot mi chodzi po klawiarturze ![]()
|
#2927 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze brak szacunku... i do tego odwieczna walka nad grobami- ten znicz postaw tu, tamten tu, zeby było równo.. ale kwiatki trochę w prawo! nie w te prawo gaaassszzzz ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Cytat:
![]()
|
|
|
#2928 |
|
Zakorzenienie
|
ja jak byłam mała to właśnie lubiłam święto zmarłych (wybaczcie ale nikt mi wtedy jakoś strasznie bliski nie umarł i nie płakałam), zresztą byłam dzieckiem i dziwne rzeczy lubiłam, też się zawsze stroiłam na cmentarz ale wiecie nie jak na imprezę, za mała byłam, ale zawsze coś ładnego musiałam mieć, co więcej zamiast stać przy grobach osób z dalekiej rodziny ja zawsze odwiedzałam wszystkie groby małych dzieci i żołnierzy i tam zostawiałam znicza...
dopiero później jak dwie koleżanki mi umarły na raka to święto stało się smutne...
|
#2929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
;(
|
|
|
#2930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i teraz On ... ? nie! nie!
|
|
#2931 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() dla mnie to swieto tez jest smutne,zmarly mi wszystkie babcie i dziadkowie.. ale za swietem nie przepadam,przeciez oni nigdy nie chcieliby zebysmy byly smutne . |
|
|
|
|
#2932 |
|
Zakorzenienie
|
uciekam
![]()
|
#2933 |
|
PIP.
|
Bloom, lizaka z tii zabrałam Majkowi już w środę i nie oddam
ale innego mogę dać
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2934 |
|
Zakorzenienie
|
chcemy oryginal... z Majkolowym DNA :P
|
|
#2935 |
|
Zadomowienie
|
Girl też tak miałam , jak byłam mlodsza zawsze lubiłam chodizc na cementarz w sw.zmarłych bo tylkow wtedy się nie bałam . Musialam zawsze być ładnie ubrana ...
a nad grobami żołnierzy mogłam stać godzinami z moim tata i słuchać jak mi opowiada - do dziś to lubie . Ja nie straciłam nikogo takiego [oprocz ...] za kim moglabym płakać .. niestety nie mialam takiej możliwości nie nei znalam moich dziadków , jednych i drugich ! to było dla mnie trudne , bo zawsze dzieci mówiły do jakiś starszych kobiet 'babciu' a ja nie mialam do kogo . pamiętam że strasznie płakałam . Strasznie załuje ze nibylo mi dane ich poznać.. Edytowane przez hipilaslena Czas edycji: 2009-11-01 o 15:16 |
|
|
|
#2936 |
|
Zakorzenienie
|
czemu u mnie wiecznie jest odwrotnie...? tzw. od dupy strony?
miałam nie jechac na this is it.. bo nie miałam jak.... wiec se normalnie nielegalnie czytałam wszystko co się da o filmie, nawet oglądałam 3/4 tego filmu w internecie.... a dziś się dowiedziałam , ze jadę na ten film w srodę po prostu.... genialnie ^^
|
|
#2937 |
|
Zadomowienie
|
Milla
nie no super życze miłego seansu mała
|
|
|
|
#2938 |
|
Zakorzenienie
|
nie smiej się
ale bedę udawać, ze nie znam go na pamieć
|
|
#2939 |
|
PIP.
|
|
|
#2940 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- moim zdaniem wszyscy byliby zachwyceni ;p |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:17.

sesesese "shake your body" 

to mi pozwala wierzyć, że świat nie jest taki beznadziejny...

też zawsze myślę, że to duchy, niż racjonalnie że wiatr plus podmuch w żar równa się wzbudzenie ognia 
pozostanie tylko wieczorami zawinac sie w kocyk, oglądać dr housa (gazeta wyborcza rządzi

ja mam 20 lat a tez chcialam to zrobic z kolezankami ale niestety od rana zle sie czulam a pod wieczor rozlozyla mnie goraczka i trzyma do teraz no i nie moge spac
Słońce...
dziewczyny ktore pozapominaly spodniczek, faceci w dresach ..
.