|
|
#2911 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Studniówkowiczki 2011 :)
Ja też jestem tegoroczną studniówkowiczką
Moja studniówka jest juz juz bo 29 czyli 2 tyg jeszcze z hakiem Nie mam nic oprócz pomysłu na fryzurkę: http://www.modnefryzury.eu/tag/warkocz-francuski/ a sukienka hmm... tu mam problem czy długa czy krótka bo wiekszosc teraz widzialam w 2010 miala krótsze ale mi sie podoba dluga zwłaszcza do poloneza pasuje samego poloneza sie nie boje bo juz ćwiczymy i jest ok. My w szkole prócz poloneza cwiczymy takze walca cha-cha i jiva no itp.Moja sukienka dluga lub krótka musi byc w ciemnym kolorze granat czern lub butelka zielen no fiolet tez wchodzi w gre. No i musze miec maly dekold i zakryte plecy oowiazkowo i ramionczka musza byc grubsze takie no i mam problem bo malo jest takich a na szycie za malo czasu no i cena tez nie mala jak znajdziecie jakies w takim stylu prosze o zdjecie lub link
|
|
|
|
|
#2912 |
|
Raczkowanie
|
do mojej sukienki którą załączam na 3 zdjęciu chciałabym jedną z tych fryzurek ;
jesli macie inne propozycje byłabym wdzięczna ![]() co do poloneza, to dziś jak już tańczyliśmy to całkiem fajnie już wychodziło !
'rozbieraj mnie powoli ze wstydu, uprzedzeń, doświadczeń, do samej miłości aż Bóg wstrzyma oddech' 28.09.2009 back to lloret de mar - 25.08-08.09, Don Juan Center *** / tourism & recreation - second grade winter sesion.. . Edytowane przez ciastkarniaa Czas edycji: 2011-01-10 o 17:23 |
|
|
|
|
#2913 |
|
Raczkowanie
|
Fajna ta pierwsza fryzurka i sukienka też ładna
|
|
#2914 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
U nas z polonezem to fala jest jak idziemy xD Może nam sie uda do 29 równo nauczyć sie tańczyć .
|
|
|
#2915 |
|
Raczkowanie
|
U nas z polonezem to fala jest jak idziemy xD Może nam sie uda do 29 równo nauczyć sie tańczyć .[/QUOTE]
U nas polonez wychodzi super chociaż śmiesznie no ale dajemy rade a ciekawe ja bedzie jak nas beda uczyc jiva i walca to bedzie niezla zabawa do 29 mamy czas![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#2916 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
no ale dajemy rade a ciekawe ja bedzie jak nas beda uczyc jiva i walca to bedzie niezla zabawa do 29 mamy czas![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [/QUOTE]A u nas studniówka w piatek a polonez to isnty kataklizm ![]() nie wiadomo do końca kto wgl bedzie tańczył... jak to wyjdzie to bedzie cud
|
|
|
|
|
|
#2917 |
|
Raczkowanie
|
O sukience myslalam cos w tym stylu na pewno nie biała bo to nie ślub ale ładne sa takie zwiewne
|
|
|
|
|
#2918 |
|
Raczkowanie
|
a no zobaczymy co to wyjdzie, zastanawiam się nad przełożeniem paznokci na piątek ( w sobote studniówka ) ponieważ w sobote mam makijaż i fryzure w jedym salonie, chyba jednak przełoże
![]() co do wlosow to też nie mam najdłuższych, na avatarze mi sie skrocily ale mam je trochę za ramiona
'rozbieraj mnie powoli ze wstydu, uprzedzeń, doświadczeń, do samej miłości aż Bóg wstrzyma oddech' 28.09.2009 back to lloret de mar - 25.08-08.09, Don Juan Center *** / tourism & recreation - second grade winter sesion.. . Edytowane przez ciastkarniaa Czas edycji: 2011-01-10 o 17:47 |
|
|
|
|
#2919 |
|
Raczkowanie
|
no u nas jakos dajemy rade
tylko gorzej bedzie z miejscem i tak musimy byc podzieleni na 2 grupy mamy nasza studniowke w Kopalni Soli w Wieliczce jak ktos byl moze to widział komore warszawa miejsce magia
|
|
|
|
|
#2920 |
|
Raczkowanie
|
a jaka chcesz czarna?
'rozbieraj mnie powoli ze wstydu, uprzedzeń, doświadczeń, do samej miłości aż Bóg wstrzyma oddech' 28.09.2009 back to lloret de mar - 25.08-08.09, Don Juan Center *** / tourism & recreation - second grade winter sesion.. . |
|
|
|
|
#2921 |
|
Raczkowanie
|
myslałam na czarna, granatowa, fioletowa lub ciemno zielona
musze miec ciemna bo nie mam idealnej figury![]() ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- ma byc zwiewna dluga i musi miec zakryte plecy i ramiona i te ze zdjec wcodza w gre taki krój no i np granatowa
|
|
|
|
|
#2922 |
|
Raczkowanie
|
polecam granatową
bo również mam w takim fajnym odcieniu, nie ze ciemna , nie za krzykliwa , tylko w sam raz ja mam dylemat z pomysłem jaki mi sie zrodzil w glowie, a mianowicie chciałabym wystąpić w dwóch kieckach:P na początek długa czarna (jako,że ze kolegą będę prowadzić część oficjalną, przemowa kwiaty itp )pomyślałam ,że dobrze będzie wyglądać elegancko, a później granatową, z dekoltem ,do kolan i czerwone dodatki ![]() ... ale mama się ze mnie śmieje ![]() a tu mi się znalazła taka fajna zwiewna tylko w czerwieni http://aiola.pl/suknie-wieczorowe/1002.html
Edytowane przez magdalena969 Czas edycji: 2011-01-10 o 18:06 |
|
|
|
|
#2923 |
|
Raczkowanie
|
tak niekorzy robia na weselu, ale na studniówce nie słyszalam owszem do czesci artystycznej tak ale tak nie wiem
moze dlaczego nie ale w granatowej tez bedziesz wygladac elegancko z ladna fryzura i makijazem![]() ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- u nas w tamtym roku i dwa lata temu prowadzila w tej samej co była dziewczyny jedna miala czerwona babka mini a druga granatowa krótka i obie ślicznie wygladaly i elegancko. |
|
|
|
|
#2924 |
|
Raczkowanie
|
no szczerze to nie wiem po co w dwóch sukienkach, rok temu na studniówce TŻ dziewczyna miała dwie i ludzie się pukali po głowach
'rozbieraj mnie powoli ze wstydu, uprzedzeń, doświadczeń, do samej miłości aż Bóg wstrzyma oddech' 28.09.2009 back to lloret de mar - 25.08-08.09, Don Juan Center *** / tourism & recreation - second grade winter sesion.. . |
|
|
|
|
#2925 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i lekki tradzik moglaym dac puder ale nie chce tak ich lepic bo wtedy sie gorzej leczy lepiej zakryc![]() ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Cytat:
a tylko stracisz na przebieranie czas..
|
||
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2926 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
w czarnej sukience bym sie zlewala jakies propozycje co do butow ?
Zapuszczam i dbam o włosy AG real beauty is not about perfect hair, Chanel and lipgloss,it's about being a role model,standing out and being beautiful on the inside. http://ubierziumaluj.blogspot.com/ |
||
|
|
|
|
#2927 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#2928 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#2929 |
|
Raczkowanie
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;24287591]Granatowe według mnie ;]
lub szare [/QUOTE]ale granatowe no szare prędzej ale musi byc jakis akcent
|
|
|
|
|
#2930 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
eh kurczę a myślałam,że to taki fajny pomysł ![]() ![]()
|
|
|
|
#2931 |
|
Raczkowanie
|
ja mam za 19 dni
mama podsunela mi pomysl zeby porzyczyc sukienke i chyba nawet wiem gdzie pojde w salonie gdzie moja siostra wyporzyczala slubna mozna szyc lupic lub porzyczyc i jest duzy wybór![]() 2 sukienki to dziwny i nie za dobry pomysl moim zdaniem
|
|
|
|
|
#2932 |
|
Raczkowanie
|
za to bardzo dobry pomysł z pożyczeniem sukienki
wydaję mi się,że juz zdecydowanie za dużo wydatków jest ze studniówką u mnie ciągle narzekają na to ale sukienki to muszą mieć nowe bo przecież w poprzedniej kupionej już RAZ wystąpiły, a tak naprawdę liczą się dodatki ja również tylko dodatki wymieniam a sukienkę mam sprawdzoną i założę ją na kolejną impreze, a co!
|
|
|
#2933 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny
poszukam jeszcze jakiejś srebrnej ladnej bizuterii, widzialyscie gdzies jakas ?
Zapuszczam i dbam o włosy AG real beauty is not about perfect hair, Chanel and lipgloss,it's about being a role model,standing out and being beautiful on the inside. http://ubierziumaluj.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#2934 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja mam pytanie- pisałam juz że ide na studniówke jako osobaa towarzysząca- dowiedziałam sie nie dawno w sumie. I czy myślicie że ta sukienka jest ok? buciki i torebka też te co na zdjęciu
a co z dodatkami- srebro? jaki makjaż -smoky srebrny? i czy rajstopy mogą być popielate czy też lepiej czarne bo cielistych nie chcę, a czarne się chyba zleją- jak sądzicie?
Edytowane przez taka ja Czas edycji: 2011-01-10 o 18:55 |
|
|
|
|
#2935 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#2936 |
|
Zadomowienie
|
Macie rację, dzięki
a sukienka jest piękna, jutro ją odbieram dzisiaj byłam po raz 2 na solarce, teraz siedzę wysmarowana nawilżająco-brązującym balsamem powiem Wam że kolorek mam już ładny, taka brzoskwinka ![]() ![]() jeszcze pójdę może raz ![]() co do podwiązek - my z dziewczynami z klasy się umówiłyśmy że mamy na prawej nodze
|
|
|
#2937 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ale rajstopy najlepiej jasne jakieś, a czarne to się na bank by zlaly i by było niezbyt... ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- uważam, że czerwone nie pasują zbytnio do niebieskiego |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2938 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no rajstopu jasne dodatki sa ok. a make-up no to srebrny tak jak bizuteria np---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Cytat:
jak bedzie fajna a w sklepie nie znajde lepszej to tak zrobie![]() no a dlaczgo nie ta sama moze byc. i nawet lepiej bo sprawdzona i mniej wydatkow ja bym miala sliczna sukienke po mojej siostrze ale niestety rozmiar nie ten mam jeden wiekszy a jest taka ladna ale mysle ze znajde swoja lepsza ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- [1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;24288635]ślicznie ![]() ale rajstopy najlepiej jasne jakieś, a czarne to się na bank by zlaly i by było niezbyt... ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- uważam, że czerwone nie pasują zbytnio do niebieskiego[/QUOTE] no widziałam granat plus czerwien bosko ale jasniejszy niebieski to moze jednak nie...
|
||
|
|
|
|
#2939 |
|
Raczkowanie
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;24288635]ślicznie
![]() ale rajstopy najlepiej jasne jakieś, a czarne to się na bank by zlaly i by było niezbyt... ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- uważam, że czerwone nie pasują zbytnio do niebieskiego[/QUOTE] ciężko mi było znaleźć to co chciałam Wam pokazać , trafiłam tylko na coś takiego (połączenie niebieskiego z czerwienią) mnie się podoba http://www.eleganckakobieta.sklepna5...rod=103&cow1=3
|
|
|
#2940 |
|
Zakorzenienie
|
Zaczynam dochodzic do wniosku, ze zrobię z siebie kretynkę podczas poloneza
![]() I czesze mnie jednak mama
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:23.

Moja studniówka jest juz juz bo 29 czyli 2 tyg jeszcze z hakiem

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

jak to wyjdzie to bedzie cud 

i lekki tradzik moglaym dac puder ale nie chce tak ich lepic bo wtedy sie gorzej leczy lepiej zakryc