|
|||||||
| Notka |
|
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Hiszpania - Lloret de Mar: obozy - wątek zbiorczy; część IV
aaa, Lloret de Mar <3. czy tam naprawdę jest wieczna impreza ? i może ktoś coś powiedzieć o hotelu Angelbell ? : D jeszcze 124 dni. : )
|
|
|
|
#2912 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Po prostu dziewczyny w paszporcie miały zdjęcia z czasów dzieciństwa, zero podobieństwa.. i się gapili czy to na pewno ta sama osoba-.-. taaak.. Dookoła pełno klubów, generalnie to w nocy jest na ulicach tyle samo co w dzień lub nawet więcej, to jest świetne.. Wszyscy wychodzą na noc, żeby zaszaleć. A co do hotelu to nie wiem, poszukaj w internecie, pewnie jest tam dużo recenzji(: |
|
|
|
|
#2913 |
|
Raczkowanie
|
ale z tego co wiem to w tropicsie na legitymate wiec po co ją podrabiać.Dla tych mlodszych zostają jeszcze inne dyskoteki gdzie podono mozna sie jakos wkrecic a jak komuś tak strasznie zależy na tropicsie i na tym by moc imprezować w roznych klubach niech lepiej poczeka do tej 16 a teraz niech jedzie gdzie inndzie bo np w Bulgari 14 latki bez problemu wejdą do klubow
|
|
|
|
#2914 |
|
Zadomowienie
|
jak się mają nie gapić, czy to ta sama osoba. wiem, że się czepiam, ale to jest logiczne. jak pokaże paszport faceta w wieku 40 lat to by mnie wpuścili? muszą patrzyć na zdjęcie i na mój ryj.
JA SIĘ NIE MOGŁAM WKRĘCIĆ BEZ DOKUMENTÓW DO CCCP!!!!!! NO MASAKRA!!! SoloParaTi Nie szufladkuj ludzi. Ja bym się martwiła bardziej o te, co trzymają się za rączki a gdy chłop chce podejść to nieeeeeee, to nie można dotknąć. Tych puszczalskim tam jest co nie miara. No ale wiadomo każdy ma swoje sumienie, są rzeczy, które ja robię i dla innych są one sprzeczne z jakimikolwiek normami
|
#2915 |
|
Raczkowanie
|
Agattth, nie nie można wejśc na legitkę. chodziło mi o to, że nie raz na forum pisałyśmy,że do klubu wejdzie się tylko za okazaniem dowodu lub paszportu a i tak pojawiały się pytania: 'a jak sobie przekleje zdjęcie do legitki koleżanki to mnie wpuszczą?' albo 'a może datę urodzenia zmienię' itp. no więc...ekhm...;p
glosno, polecam wpisać sobie w youtube 'lloret de mar' i pooglądać filmiki zamieszczane przez ludzi. odpowiesz sobie wtedy na pytanie czy tam jest wieczna impreza na samą myśl że tam jedziecie mnie skręca z zazdrości -.-
'Bo w oczach tkwi siła duszy.' Paulo Coelho Edytowane przez coccolino91 Czas edycji: 2011-04-03 o 19:56 |
|
|
|
#2916 |
|
Raczkowanie
|
buhaha! to pozdro dla mnie, bo ja mam w paszporcie zdjecie z 2002 roku, a duzo sie zmienilam w sumie wiec...... HMMMM
|
|
#2917 |
|
Zadomowienie
|
Ta ja mam zdjęcie z paszportu sprzed 10 lat może, ciekawe czy mnie poznają
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2918 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie szufladkuje ludzie.Gdbys dokladniej prseczytala mój post to byś wyczytala ,ze napisala (przynajmniej wiekszość) wiec nikgo nie szufladkuje tylko pisze po tym jakie znam laski i jakie sytuacje widzialam.A co jest zlego w laskach ktor tzymają sie za rece a jak koleś podchodzi to nie.Ja nie widzie w tym nic zlego.Mi to nie przeszkadza jak laski lizą sie z kim popdanie w tych klubach ale czy to jest koniecznie. Ja sama nie rozumiem jak mozna lizać sie z kim popadnie. |
|
|
|
|
#2919 |
|
Zadomowienie
|
Panienki trzymające się za rączki, zabawne
|
|
|
|
#2920 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Hiszpania 2011-wakacje tuż ;)
heeeeeeej,
jade do Espani w terminie 21-01.8 z ok toursa. Ktos chetny? ![]() ![]() ![]() jesli tak, to prosze piszcie na moje gg: 900 634 caluski. Idalka
|
|
|
|
#2921 |
|
Raczkowanie
|
Hej
!!!wybiera sie ktos z was do Hiszpanii w tym roku? Jade z ok tours w terminie 21-01.08 do Lloret de Mar. Hotel Ancla Jest ktos chetny? Prosze, piszcie na moje gg:"900 634. Caluski Idalka
|
|
|
|
#2922 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Hiszpania 2011
heeeeej.
wybieram sie do Espani w terminie 21-01.8 z ok toursa. KTOS CHETNY? Prosze piszcie na moje gg: 900 634 caluski. Idalka |
|
|
|
#2923 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2924 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wgl czy był ktoś może w dyskotece Gala? jeśli tak, to jak wrażenia? Edytowane przez Agattth Czas edycji: 2011-04-04 o 16:03 |
|
|
|
|
#2925 |
|
Raczkowanie
|
czyli wychpdzi na to ze ochroniarze nie są konsekwentni i da sie jakos wepchnąć do klubu
|
|
|
|
#2926 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja nie byłam, ale ochroniarz jest ruskiem, albo jakimś azjatą bez azjatyckich rysów twarzy, bo tak po rusku nawija, że hohohooh. ja nie byłam, ale bawią się tam głównie Rosjanie i kiedys tam jakieś afery były. Bo wiadomka, ruscy to dzicz W tym ja.Soloparati ja widze. Mam wrażenie, że wśród tych świętych można wyróżnić tylko polki. Włoszki to robią to co ja zawsze, a Niemki to już jest w ogóle inna bajka. to co Niemki wyprawiają to jest hardkor. Ja sie liże i mam w dupce, co se ktoś myśli. Póki sie z nikim nie rucham, nie uprawiam żadnych, żeby ładnie nazwać miłości francuskich to nie widzę w tym nic złego. Ej, nie rozumiem, kiedy jedziesz Sportiw. 21 stycznia czy jak ![]() WPŁACIŁAM ZALICZKĘ DZISIAJ! ŁAHAHAHHA
|
|
#2927 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wiec w sumie ten sam termin ale ja jade z innego biura---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- Cytat:
ale w sumie teraz wygladam na 17/18 lat czyli na swoj wiek, wiec spoko spoko
|
|
|
#2928 |
|
Przyczajenie
|
hej
można? ja jade 02.08 - 13.08
|
|
|
|
#2929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurde trzeba iść na drina koniecznie ej
|
|
#2930 |
|
Raczkowanie
|
RosjaRosja - no tak, o nią mi właaaśnie chodzi. W sumie to obstawiałam(i też liczyłam na to), że najwięcej jest tam Niemców, bo jak przechodziło się to tylko słyszałam niemiecki akcent, ale cóż.. szkoda. i miałam taką ochotę w te wakacje tam wpłacić pieniądze, i potem szybko się zmyć, to raczej nie ma sensu
. a orientujesz sie moze ile kosztuje takie pojedyncze wejscie do klubow? np do St.Tropa lub ZOO? wgl. slyszalam, ze w ZOO wpuszczają za darmo, no ale nie wiem ile w tmy prawdy-.-. Tralalaa a z jakiego biura podróży jedziesz? i z jakiego rocznika jesteś? (: Nie no, dziewczyny tam u góry, wpuścić was raczej wpuszczą, tylko się trochę pogapią, no .
|
|
|
|
#2931 |
|
Przyczajenie
|
Agattth - biuro eurotramping
rocznik 94
Edytowane przez tralalaa Czas edycji: 2011-04-09 o 12:20 |
|
|
|
#2932 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2933 |
|
Rozeznanie
|
W końcu nie ma rzeczy niemożliwych... Generalnie nie można, ale zawsze znajdzie się wyjątek potwierdzający regułę
|
#2934 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki za odpowiedź
No to przerombane bo już mam opłacone jako prezent ;<<,a co poradzisz mi,żeby się tam nie zanudzić ;pp ? POZDRAWIAM
|
|
|
|
#2935 |
|
Raczkowanie
|
jasne ze tak, zawsze komus dopisze takie szczescie i go wpuszcza mimo tego ze nie ma ukonczonych 16 lat
duzo wlasnie zalezy od wygladu :P no ale.. raz nie zawsze, dwa nie wciąż...
|
|
#2936 |
|
Zadomowienie
|
bo głupi ma szczęście
|
|
|
|
#2937 |
|
Przyczajenie
|
Lloret de Mar .
Jedzie ktoś? termin : 4 - 15 sierpnia hotel: copacabana biuro: funclub szukam znajomych
|
|
|
|
#2938 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
są tam inni, ale wszystkie największe biura niemieckie mają podpisany kontrakt z tym właśnie klubem i wszyscy niemcy mają darmowe drinki i zniżki na wstęp plus do jakiegoś baru, nazwy nie znam. Z innymi też mają, ale głównie to właśnie ten St. Trop. Ja mam jakąś imprezę powitalną w tropcisie 6 sierpnia w dniu przyjazdu razem z darmowym drinem YEAAAAH W vip roomie. Kurde, za✂✂✂icho. Gala też jest za darmo, a nawet jeśli wejście kosztuje, to zapewniam cie, że jest to kewstia 2-3 euro. St. trop trochę taniej niż Tropics, ale to nie jest jakiś chłam, więc 2 euro nie kosztuje. Kiedyś była taka promocja, że za darmo do st tropa ale musisz kupić drinka za 7,5 euro No za✂✂✂iiiście.![]() Tynusia, widze bratnia dusza. Woooow kiedy jedziesz?---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- praktycznie wiekszośc tego forum
|
|
#2939 |
|
Przyczajenie
|
Hej
Przeczytałam wszystkie wątki o lloret i jestem przekonana, że to miejsce jest dla mnie idealne jadę z koleżanka mi do Copacabany z Funclubu w terminie 29.06-09.07 wiecie jak jest tam na samym początku wakacji? widzę, że większość z was wybiera się na przełomie lipca i sierpnia, ale może jest tu też ktoś nasz termin? ;>
|
|
|
|
#2940 |
|
Przyczajenie
|
Witam , jestem zainteresowana wyjazdem ze student travel do Hiszpanii- Costa Brava ze zwiedzaniem Paryża, Monako i Wenecji przesyłam link xxx oferta w apartamencie 4 os w terminie 26. 08 na 14 dni za 1099zł bez wyzywienia wydaje sie bardzo fajna i zachęcająca. Szukam osob które były na Costa Brava w apartamentach z tym biurem w tam tym roku lato 2010 chciałam zapytac o kilka rzeczy i ogolnie jak z tym biurem w koncu jest? czy mozna im zaufac? jak cos prosze o kontakt email anna_chmielewska1990@o2.p l pozdrawiam
Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2024-05-22 o 15:23 Powód: link, decyzja Z5a658c2bff8d |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:28.

W tym ja.

. a orientujesz sie moze ile kosztuje takie pojedyncze wejscie do klubow? np do St.Tropa lub ZOO? wgl. slyszalam, ze w ZOO wpuszczają za darmo, no ale nie wiem ile w tmy prawdy-.-.
.