Dziewczyny jak maliny-starające i rodzące,jak i tylko wspierające...cz.IX - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-30, 15:56   #2911
sanderinka
Zakorzenienie

Dot.: Dziewczyny jak maliny-starające i rodzące,jak i tylko wspierające...cz.IX

Cytat:
Napisane przez Pamela86 Pokaż wiadomość
Ale sie cisza zrobiła...
Wpadłam sie pochwalic co Oliwcia dostała od babci

no no fajnowy

ja myśle co tu zjeść

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

sanderinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-30, 16:07   #2912
Basima
Zakorzenienie

Pamelka śliczny kombinezonik
Agrafka jak sie nie weźmiesz za siebie to tam przyjedziemy i Ci taki dół zapodamy,że posikasz się ze śmiechu, ciesz się,że masz w brzuszku 3 istotki i jesteście już razem z TŻ
Dzisiaj tak siedziałam i się zastanawiałam kiedy ostatni raz coś namalowałam i niepamiętamsztaluga stoi w garażu a ja nadale nie mam weny, czy juz skończyła się moja przygoda z malarstwemnawet TŻ mówił,że dawno nic nie namalowałam ech.
Pogoda doprowadza mnie do szału zimno, ponuro koleżanka miała wpaść , ale nie mogła się wyrwać z pracy i dopiero jutro przyjedzie, a mi tak jakoś w głowie jesiennie

http://suwaczki.maluchy.pl/li-53087.png
Basima jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-30, 16:30   #2913
niunia1401
Wtajemniczenie

no basimko pogoda dolujaca wiec masz prawo niemiec weny a pozatym daj sobie czas wrocenia do formy po porodzie kochanie

http://suwaczki.maluchy.pl/li-59885.png

http://suwaczki.maluchy.pl/li-55516.png
niunia1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-30, 16:34   #2914
Basima
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niunia1401 Pokaż wiadomość
no basimko pogoda dolujaca wiec masz prawo niemiec weny a pozatym daj sobie czas wrocenia do formy po porodzie kochanie
Tak niunia tylko ja długo przed ciążą już nie malowałam, w ciąży to wiadomo farby olejne są niewskazane, ale nawet nic nie rysowałam , a teraz to nawet mi się nie chce

---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ----------

A teraz do mam, które sa już mamami kilka lat czy takie coś się przydaje czy w ogóle na to szkoda pieniędzy?
http://allegro.pl/luk-palak-do-wozka...253063619.html

Stary 2010-09-30, 16:38   #2915
niunia1401
Wtajemniczenie

ogolnie sie przydaje ale to zalezy od dziecka ,przy naprzyklad bujaczkach sa juz zamontowane,i sa takie maty nad ktorymi tez juz sa zabawki,wiec jak masz juz cos w tym stylu w domu to niekupuj bo ci si nieprzyda kochanie,ale jak niemasz nic to pewnie sie przyda

Stary 2010-09-30, 16:40   #2916
Basima
Zakorzenienie

No właśnie narazie nie mam nic jedynie karuzelka nad ł,óżeczkiem, ale z tego co widzę to chyba narazie aż tak bardzo Pola się tym nie bawi

Stary 2010-09-30, 16:45   #2917
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
no tak i zaś wszystkie pouciekały ach.....
Emigra to trzymam kciuki aby pracy było jak najwięcej

kurcze ciekawa jestem jaki efekt bedzie jak zmienie te kolory już sie nie moge doczekac
Mam nadzieje ze nam sie pochwalisz jak skonczycie malowac

No i wrocilam, pracy mialo byc duzo a mam .... jedna klientke na poniedzialek Jesli w jej mniemaniu to duzo to ....
Ech. :/
Cytat:
Ale sie cisza zrobiła...
Wpadłam sie pochwalic co Oliwcia dostała od babci
Sliczny kombinezonik!
Cytat:
hej laseczki ja juz po szkole,ziewalam caly dzien zrobie szybko zupke prysznic i do lozeczka bo padam na pysk,agrafko mam nadzieje ze wszystko sie dobrze skonczy i bedzie dobrze z cala trojka,
pamelka kombinezon sliczny
zdjeci tych malowan jeszcze niegogladalam laseczki ale napewno jest pieknie
amigro ma nadzieje ze bedzie tak jak mowi duzo pracy
basimko masz cukiereczka corcie no ale musisz wiedziec ze ja masz ha ha ha

---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ----------

u nas tez zimno i pada rano bylo ledwo 9 stopni o 9 rano
wiec chlodno jak na jesien
I jak po szkole? Co taka zmeczona, przeziebiona?
Wez prysznic i poodpoczywaj sobie ja tez zaraz bede leniuchowac
Cytat:
Napisane przez Basima Pokaż wiadomość
Pamelka śliczny kombinezonik
Agrafka jak sie nie weźmiesz za siebie to tam przyjedziemy i Ci taki dół zapodamy,że posikasz się ze śmiechu, ciesz się,że masz w brzuszku 3 istotki i jesteście już razem z TŻ
Dzisiaj tak siedziałam i się zastanawiałam kiedy ostatni raz coś namalowałam i niepamiętamsztaluga stoi w garażu a ja nadale nie mam weny, czy juz skończyła się moja przygoda z malarstwemnawet TŻ mówił,że dawno nic nie namalowałam ech.
Pogoda doprowadza mnie do szału zimno, ponuro koleżanka miała wpaść , ale nie mogła się wyrwać z pracy i dopiero jutro przyjedzie, a mi tak jakoś w głowie jesiennie
To Ty malarka jestes? Patrz, nie wiedzialam !

Zobaczysz, zmieni sie pogoda, wypoczniesz troche to i wena wroci tak to jest ze jak czlowiek ma zmiany w zyciu to niektore zajecia ida na drugi plan- ale napewno jeszcze bedziesz malowac
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-30, 16:49   #2918
Basima
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość
Mam nadzieje ze nam sie pochwalisz jak skonczycie malowac

No i wrocilam, pracy mialo byc duzo a mam .... jedna klientke na poniedzialek Jesli w jej mniemaniu to duzo to ....
Ech. :/

Sliczny kombinezonik!

I jak po szkole? Co taka zmeczona, przeziebiona?
Wez prysznic i poodpoczywaj sobie ja tez zaraz bede leniuchowac

To Ty malarka jestes? Patrz, nie wiedzialam !

Zobaczysz, zmieni sie pogoda, wypoczniesz troche to i wena wroci tak to jest ze jak czlowiek ma zmiany w zyciu to niektore zajecia ida na drugi plan- ale napewno jeszcze bedziesz malowac
Kończyłam studia ze sztuki, miałam malarstwo olejne, rysunek i rzeźbę, potem skończyłam jeszcze studia podyplomowe z prawa pracy tak,że już dawno ze mnie taka malarka jak z koziej d......trąba
No faktycznie masz roboty tyle,że w głowie sie nie mieści, a co z pilnowaniem tego dzidziusia?

Stary 2010-09-30, 16:54   #2919
niunia1401
Wtajemniczenie

basimko jak karuzelka jej nieintersuje to i z tym moze bys kiepsko
emigra bo maly w nocy mi spac niedawal,i jestem niewyspana
poszukaj sobie pracy w zawodzie na normalne np pol etatu jak na caly niechcesz napewno sie cos znajdzie,a wogule mozesz robic pazurki w domu daj ogloszenie i mozesz sobie dorabiac w domu choc narazie

Stary 2010-09-30, 17:22   #2920
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Basima Pokaż wiadomość
Kończyłam studia ze sztuki, miałam malarstwo olejne, rysunek i rzeźbę, potem skończyłam jeszcze studia podyplomowe z prawa pracy tak,że już dawno ze mnie taka malarka jak z koziej d......trąba
No faktycznie masz roboty tyle,że w głowie sie nie mieści, a co z pilnowaniem tego dzidziusia?
No no to sie nie nudzilas

Z pilnowaniem tego chlopczyka to bede wiedziala dopiero po 1 pazdziernika
Cytat:
basimko jak karuzelka jej nieintersuje to i z tym moze bys kiepsko
emigra bo maly w nocy mi spac niedawal,i jestem niewyspana
poszukaj sobie pracy w zawodzie na normalne np pol etatu jak na caly niechcesz napewno sie cos znajdzie,a wogule mozesz robic pazurki w domu daj ogloszenie i mozesz sobie dorabiac w domu choc narazie
Kochanie, to wspolczuje nocki
A ja robie tez w domu, podawalam ogloszenia, ale ja mam takie szczescie do klientow ze szok .... przyjdzie raz czy dwa, niby zadowolone i polecaja dalej ale jakos mi sie to nie kreci .... mam w sumie 3 dziewczyny takie co stale do mnie przychodza, a tak to przyjda na raz itp A ja sie staram jak glupia u nowych klientow - tzn u starych tez, ale oni znaja itp a u nowych to zawsze musi byc wszystko na tip top, no nic takie moje szczescie narazie czekam co dalej poza tym ja mam wkolo bloku chyba z 3 czy 4 salony kosmetyczne- wiec ciezko mi bedzie sie przybic, choc cena ich kusi, bo w salonach biora od 60 euro w gore a ja 25-30 i daje gwarancje 3 tyg

W tym miesiacu bede miala zaplacone za cale 5 h pracy a w pazdzierniku mam rozpisane 4,5 h pracy, potem szefowa jedzie na 2 tygodnie na urlop i bedzie sie pazdziernik konczyl ... bosko!
3270g, 47 cm
Stary 2010-09-30, 17:38   #2921
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

Marlena ja tez się zakochałam w Twoim synku a Pamelka ma rację bedzie łamacz serc

Basimko może Pola miała zły dzionek...

A ja wybieram się monitoring (troszkę mąż mnie pognał).

---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ----------

Emigra ale trzeba uważać i miec zaufanych klientow jeśli nie prowadzisz zakładu.
Stary 2010-09-30, 17:43   #2922
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bella7 Pokaż wiadomość
Marlena ja tez się zakochałam w Twoim synku a Pamelka ma rację bedzie łamacz serc

Basimko może Pola miała zły dzionek...

A ja wybieram się monitoring (troszkę mąż mnie pognał).

---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ----------

Emigra ale trzeba uważać i miec zaufanych klientow jeśli nie prowadzisz zakładu.
Dlaczego maz pognal?

Uwazam, uwazam

---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

Ide poleniuchowac
3270g, 47 cm
Stary 2010-09-30, 18:22   #2923
Pamela86
Zakorzenienie

Dziewczyny ale zrobiłam sobie przed chwilą mixa, zjadłam suszone śliwki i popiłam szklanką mleka, jesli po tym mnie nie ruszy do wc to amen...

Tż też sie podobał kombinezonik choc troche pokrecil nosem ze różowy aha no i kupił dziś kocyk dla małej z poliestru taki grubaśny, śliczny w misie to bedzie idealny do spania w łóżeczku

---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

bella7 super, bardzo sie ciesze ze idziesz w koncu na monitoring

Pamela86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-30, 18:54   #2924
kliwia
Zakorzenienie

a ja dostalam wlasnie torbe z ubrankami, kilka doslownie i juz takie na wieksze dziecko, a wsrod nich adidasy Nike :d i super spiworek w owieczki yeah. to drugi spiworek, ale tenmpoprzedni co mam to z polaru i mega zolty! wiec donieczego mi niepasujacy a te owieczki na tym sa jansozielone i jasnopomaranczowe na bialej lace

brzuch mnei boli, mam mega wzdecie. zastanawiam sie czy po nektarynce tak sie stalo buuu
Dzis w wc ni ebylam, choc czuje ze chce mi sie, ale wyjsc toto nie chce, a mnie za bardzo brzuch boli by jeszcze przec na wucecie
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-30, 18:56   #2925
Pamela86
Zakorzenienie

kliwia fajnie ze masz od kogo dostac ciuszki

a ja wlasnie szukam jakieś karuzelki do łóżeczka dla małej żeby miała weselej jak sobie bedzie leżała tak mnie jakoś naszło...

Stary 2010-09-30, 18:57   #2926
agrafka26
BAN stały

dzięki dziewczyny za wszystko juz było lepiej a teraz znowu tz wrocil mega awantura i dol ja juz tak nie moge
agrafka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-30, 18:57   #2927
Black_Angel86
Zadomowienie

GG do Black_Angel86 Send a message via Skype™ to Black_Angel86

Hej Laseczki
Pamelko bossski kombinezonik
Basimko to tak samo ja utknęłam z fotografią, wcale mi się nie chce nic pstrykać. Ta pogoda jest wysoce przygnębiająca Ale jakoś damy radę nie dać się tej jesieni

Ja wczoraj kupiłam w H&M taki śliczny komplecik dla dzidzi, biały i puszkowy, bluza zapinana na zamek i spodenki na 62cm, będzie mieć na dłużej albo na później, nie mogłam się oprzeć.
Byłam wczoraj u mojego gina rozmówić się z nim. Powiedziałam mu co mnie gryzie w tym naszym szpitalu (zakonnica - ginekolog i drugi jeszcze bardziej walnięty) i o tych wszystkich obawach i że chcę by on tam był przy porodzie. Powiedział że tak to zorganizujemy że będzie, że będę w ostatnich dniach chodzić na oddział co 2 dni i sprawdzać czy już można... jakoś tak
Trochę mnie uspokoił, ale dalej się nad nim zastanawiam.

A tak to u nas wszystko dobrze, dzidzia od główki do pośladków ma 15 cm niestety nie dowiedziałam się płci, bo się chowa i siedzi dupką w dół. Szkoda bo tak liczyłam że się dowiem

dołączam Wam fotkę brzuszka, trochę pod kijowym kątem ale jest juz wielki

blog

fotografia

Edytowane przez Black_Angel86
Czas edycji: 2010-09-30 o 18:59
Black_Angel86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-30, 19:02   #2928
kliwia
Zakorzenienie

black angel jaka laska fju fju.

agrafka glowa do gory. Musicie sie teraz wzajemnie wspierac. Tobie jest ciezko, ale Twojemu mezowi pewnie tez. Tylko moze nie pokazuje tego.

Pamela ja o karuzelke albo pozytywke poprosze kogos z rodziny, w styczniu albo w lutym. bardzo bym chciala taka pluszakowa pozytywke z milusiego materialu. Uwielbiam dzwiek pozywtywki. Koszt 30-50zl na to przewiduje. Sama nawet nie ogladam
Stary 2010-09-30, 19:07   #2929
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Black_Angel86 Pokaż wiadomość
Hej Laseczki
Pamelko bossski kombinezonik
Basimko to tak samo ja utknęłam z fotografią, wcale mi się nie chce nic pstrykać. Ta pogoda jest wysoce przygnębiająca Ale jakoś damy radę nie dać się tej jesieni

Ja wczoraj kupiłam w H&M taki śliczny komplecik dla dzidzi, biały i puszkowy, bluza zapinana na zamek i spodenki na 62cm, będzie mieć na dłużej albo na później, nie mogłam się oprzeć.
Byłam wczoraj u mojego gina rozmówić się z nim. Powiedziałam mu co mnie gryzie w tym naszym szpitalu (zakonnica - ginekolog i drugi jeszcze bardziej walnięty) i o tych wszystkich obawach i że chcę by on tam był przy porodzie. Powiedział że tak to zorganizujemy że będzie, że będę w ostatnich dniach chodzić na oddział co 2 dni i sprawdzać czy już można... jakoś tak
Trochę mnie uspokoił, ale dalej się nad nim zastanawiam.

A tak to u nas wszystko dobrze, dzidzia od główki do pośladków ma 15 cm niestety nie dowiedziałam się płci, bo się chowa i siedzi dupką w dół. Szkoda bo tak liczyłam że się dowiem

dołączam Wam fotkę brzuszka, trochę pod kijowym kątem ale jest juz wielki
Dzieki
Ale masz fajny brzusio i jaki śmieszny pas tzn napis
I dobrze ze dogadałaś sie z ginem

Ja ze swoim gadalam ostatnio o porodzie to powiedzial ze on bedzie przy tym i na pewno bede miala łatwy i szybki poród, a ja nie chce bo nie stac mnie zeby go jeszcze oplacic za asyste, tzn stac ale po co on tam położna sama sobie poradzi

---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ----------

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
black angel jaka laska fju fju.

agrafka glowa do gory. Musicie sie teraz wzajemnie wspierac. Tobie jest ciezko, ale Twojemu mezowi pewnie tez. Tylko moze nie pokazuje tego.

Pamela ja o karuzelke albo pozytywke poprosze kogos z rodziny, w styczniu albo w lutym. bardzo bym chciala taka pluszakowa pozytywke z milusiego materialu. Uwielbiam dzwiek pozywtywki. Koszt 30-50zl na to przewiduje. Sama nawet nie ogladam
no ja wlasnie ogladam na all takie z pluszowymi zabaweczkami, są śliczne i w granicach wlasnie 30-50zł ale popatrze tez w sklepach bo moze tez maja takie tanie

Stary 2010-09-30, 19:11   #2930
kliwia
Zakorzenienie

Pamela To za meza na porodowce musisz placic"?
Karuzelki tez mi sie z pluszakami podobaja, najwzyklejsze, bez udziwnien.
Ale zakochalam sie wlasnie w pozytywce pluszakowej:
http://allegro.pl/babyono-pozytywka-...245523013.html
Stary 2010-09-30, 19:11   #2931
agrafka26
BAN stały

jak bym tylko mogla wrocic do PL bym sie nie zastanawiala nawet minuty, tylko nie mam raczej szans na to
moj maz tez mowi ze powinnam byla tam zostac przyajmniej by tu spokojnie pracowal
Stary 2010-09-30, 19:12   #2932
Black_Angel86
Zadomowienie

Pamelko dzięki to nie pas tylko bluzka z długim rękawem Zawsze chciałam taką mieć hhehe
Ja mojego lekarza nie opłacam za asystę, jest tam zastępcą ordynatora, a płacę mu za prywatne wizyty więc skromnym mym zdaniem powinien być ze mną do końca i taką mam nadzieję

blog

fotografia

Stary 2010-09-30, 19:16   #2933
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
Pamela To za meza na porodowce musisz placic"?
Karuzelki tez mi sie z pluszakami podobaja, najwzyklejsze, bez udziwnien.
Ale zakochalam sie wlasnie w pozytywce pluszakowej:
http://allegro.pl/babyono-pozytywka-...245523013.html
Nie nie absolutnie chodzilo mi o gina ze jesli chcialabym go przy porodzie to musialabym mu zapłacic, porody rodzinne sa u nas bezpłatne, tylko trzeba miec zgode ordynatora czyli mojego lekarza
ale po co mi gin na porodówce, położna wystarczy

fajna ta pszczółka

---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ----------

Cytat:
Pamelko dzięki to nie pas tylko bluzka z długim rękawem Zawsze chciałam taką mieć hhehe
Ja mojego lekarza nie opłacam za asystę, jest tam zastępcą ordynatora, a płacę mu za prywatne wizyty więc skromnym mym zdaniem powinien być ze mną do końca i taką mam nadzieję
ja tez swojemu place prywatnie ale za porod musialabym dodatkowo, ale wole zeby przy tym nie byl, jakos bym sie krepowala
w takim razie fajna bluza

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-30, 19:16   #2934
kliwia
Zakorzenienie

pamelaa ja skumalam ze o mezu piszesz. Moja ginka nawet w spzitalu nie pracuje. Zawsze jest lekarz na dyzuze przeciez.

ta fajna karuzela:
http://allegro.pl/karuzela-z-pozytyw...252136384.html
Stary 2010-09-30, 19:18   #2935
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agrafka26 Pokaż wiadomość
jak bym tylko mogla wrocic do PL bym sie nie zastanawiala nawet minuty, tylko nie mam raczej szans na to
moj maz tez mowi ze powinnam byla tam zostac przyajmniej by tu spokojnie pracowal
kochana jeszcze sie wam wszystko poukłada zobaczysz, musicie sie tylko oswoić z sytuacją

---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

Cytat:
pamelaa ja skumalam ze o mezu piszesz. Moja ginka nawet w spzitalu nie pracuje. Zawsze jest lekarz na dyzuze przeciez.

ta fajna karuzela:
aha no dokladnie zawsze jest jakis lekarz na dyżurze, choc moja mama sie smieje zebym nie rodzila w sylwestra bo nikogo nie bedzie

Stary 2010-09-30, 19:20   #2936
agrafka26
BAN stały

on nie chce nas ja nie chce go i to takie zycie, smęce tylko, gdzie sie nie pojawie, ide spac bo sie okropnie czuje, przepraszam za te glupoty
Stary 2010-09-30, 19:21   #2937
Black_Angel86
Zadomowienie

Cytat:

ta fajna karuzela:
no jest jest tylko wyobraź sobie, że by Cię siostra zakonna w habicie miała zszywać... mnie to jakoś przeraża!!!

blog

fotografia

Stary 2010-09-30, 19:22   #2938
kliwia
Zakorzenienie

black jaka siostra zakonna?
Stary 2010-09-30, 19:25   #2939
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agrafka26 Pokaż wiadomość
on nie chce nas ja nie chce go i to takie zycie, smęce tylko, gdzie sie nie pojawie, ide spac bo sie okropnie czuje, przepraszam za te glupoty
za nic nie przepraszaj... a tż was chce ino chlopy to inaczej okazuja, wiem cos o tym czasami idz sie przespij, moze ci przejdzie

---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ----------

Cytat:
no jest jest tylko wyobraź sobie, że by Cię siostra zakonna w habicie miała zszywać... mnie to jakoś przeraża!!!
o co kaman z ta zakonnicą?

Stary 2010-09-30, 19:31   #2940
Black_Angel86
Zadomowienie

Cytat:
za nic nie przepraszaj... a tż was chce ino chlopy to inaczej okazuja, wiem cos o tym czasami idz sie przespij, moze ci przejdzie

---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ----------

o co kaman z ta zakonnicą?
hehe, no mamy w naszym miejsckim szpitalu na oddziale ginekologiczno - położniczym ( w tym na porodówce) siostrę zakonną - ginekologa, przyjmowała mnie jak poroniłam pierwszą ciążę, i słyszałam, że często zszywa po porodzie. A to taka baba bez uczuć że szok, same skargi na nią są, nawet na necie czytałam o niej bo są jakieś strony typu dobry ginekolog czy coś, no a na tego drugiego co z nim miałam wtedy do czynienia co mnie łyżeczkował, też nie chcę trafić, bo jak mi wtedy powiedział że mam się zamknąć bo sobie wyjdzie, to jak mnie potraktuje przy porodzie? Matko!
I właśnie dlatego chcę by mój gin był tam na oddziale, nie musi mnie za rękę trzymać, ale to dla mnie ważne by był wtedy gdzieś tam i bym go miała pod ręką...

blog

fotografia

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości