Piêkne cia³o do wakacji! 5 ma³ych posi³ków dziennie i koniec ze s³odyczami! :> - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2011-05-21, 13:44   #2911
aniaczyrek
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 265
Dot.: Piêkne cia³o do wakacji! 5 ma³ych posi³ków dziennie i koniec ze s³odyczami! :>

kobitki u was burzowo a ja tylko czekam, a¿ lunie bo co¶ siê zapowiada a najchêtniej wybra³abym siê na rower
a co menu:
s: 1/2 bu³ki razowej, serek, pomidor/ herbata bez cukru - staram siê prze³amaæ i nie s³odziæ ostatnio nawet tej jednej ³y¿eczki jak do tej pory
2s: miseczna 250 ml roso³u z 1 ³y¿k± makaronu
o: 2 skrzyde³ka malutkie + 1 ziemniak+ mizeria z jogurtem
p: kawa ( senny dzieñ)
k: ? jogurt/ kanapka

Lalja dziêki za wsparcie, nawet nie stawa³am na wadze jestem przed @ ( ju¿ spó¼niony ) i tak waga szaleje wiêc nie bêdê siê do³owaæ

mi³ego popo³udnia

Wzrost : 170 cm ;
2011: marzec: 74kg
;kwiecieñ:72kg,maj:66,50kg, czerwiec:65kg; lipiec:64kg,wrzesieñ 66kg lipiec 2012 - 72 kg :-( - walki c.d.

aniaczyrek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-05-21, 13:48   #2912
_Baletnica_
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 389
Dot.: Piêkne cia³o do wakacji! 5 ma³ych posi³ków dziennie i koniec ze s³odyczami! :>

W³a¶nie, Murka,czekamy na Twoje fotki...no i Lajla, na Twoje te¿. Na pewno jest wielka ró¿nica, przecie¿ straci³a¶ ponad 10kg!!

U mnie dzi¶:
-duu¿y talerz otrêbów, b³onników, musli, owsianki, mleko 2%
- serek homogenizowany light z 2³y¿eczkami d¿emu niskos³odzonego wi¶niowego.
A potem je¶li pojedziemy to z tonê ryb z grilla zjem! Mo¿e jeszcze jakiego¶ karpika z³owionego przez T¿ta..no i nie obêdzie siê bez Desperadosika

Sandera, Ty ju¿ Kochanie po maturkach, jak posz³o?

Edytowane przez _Baletnica_
Czas edycji: 2011-05-21 o 13:49
_Baletnica_ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-05-21, 13:59   #2913
murka04
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 762

dzi¶ zrobiê fotki i wstawie wieczorkiem albo jutro rano
a co do wody to ja Wam powiem, ¿e w ci±gu dnia nie wypijam nawet pó³ litra. nawet po mêcz±cych æwiczeniach nie pijê, bo .. po prostu nie mam ochoty! nic w sumie nie pijê oprócz herbaty rano i wieczorem.
Baletnico to ja jestem dopiero kurdupel, mam tylko 162 cm!
murka04 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-05-21, 14:01   #2914
meeedzik
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 10 846

Baletnica na mnie te¿ w lodówce czeka desperadosik lubiê siê czasem napiæ ale nie przejmuj siê bo od jednego nic siê nie stanie a rybki bardzozdrowe wiêc ¶mia³o mo¿esz je¶æ, do tego samo bia³ko prawie
Ja za to na obiad mam pyszne nale¶niki z serem zjem dwa

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ----------

Mureczko ja mam to samo, mi siê nigdy nie chce piæ, mog³abym ¿yæ bez picia. Sle teraz pijê nawet jak mi siê nie chce i staram siê wypiæ jedn± butelkê 1,5 litra na dzieñ do tego 1-2 herbaty
Czekamy czekamy na fotki dzi¶ najlepiej
Stary 2011-05-21, 14:13   #2915
Lajla_55
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 413

Baletnica wstawiê fotki, tylko muszê sobie zrobiæ. I w sumie nie mam ¿adnych jak by³am kolos. Tylko takie dzieñ po porodzie. Ale to ju¿ by³ hardcore
Najwy¿ej wstawiê t± co kiedy¶. Mo¿e byæ ? Ale pewnie nie bêdzie du¿ej ró¿nicy

Wzrost: 178
By³o: 86
Jest: 74
Bêdzie: 65
Lajla_55 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-05-21, 16:50   #2916
meeedzik
Zakorzenienie

Lajla napewno jest ró¿nica wstawiaj wstawiaj kochana
Stary 2011-05-21, 16:56   #2917
meeedzik
Zakorzenienie

To ja jeszcze wstawiê zdjêcie z dzisiaj, tym razem w ubraniu
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg 100_2655.jpg (32,1 KB, 67 za³adowañ)

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2011-05-21, 18:06   #2918
_Baletnica_
Zadomowienie

A ja w³a¶nie rozsta³am siê z T¿tem. Tzn. On powiedzia³, ¿e nie chce ze mn± byæ. Po prostu nie wiem co ze sob± zrobiæ. Masakra. Zaraz zg³upieje...
Powiedzia³, ¿e ma do¶æ tego, ¿e non-stop krzyczê, drê siê, wybucham o byle co..Ma racjê, ale ja Go tyle razy prosi³am, ¿eby nie zwraca³ na to uwagi. Mia³am ciê¿k± m³odo¶æ, wpad³am w nerwicê i do dzisiaj to siê za mn± ci±gnie. .a on, ¿e to ostatni raz i ¿e ma do¶æ. Nigdy wcze¶niej Mi nie powiedzia³, ¿e chce siê rozstaæ..my nie z tych zwi±zków co siê schodz± i rozchodz± co tydzieñ. Pierwszy raz us³ysza³am te s³owa od Niego..
Dziewczyny...Bo¿e...ja sobie dzisiaj co¶ zrobiê, nie mogê siê uspokoiæ.
Stary 2011-05-21, 19:03   #2919
meeedzik
Zakorzenienie

Baletnica Jej kochana strasznie mi przykro spróbuj z nim porozmawiaæ, mo¿e tylko w nerwach tak powiedzia³, a wcale tak nie my¶li.
Kochana wiem jak siê teraz czujesz ale musisz byæ silna, spróbujcie porozmawiaæ na spokojnie, dajcie sobie trochê czasu.
Rozumiem Ciê dok³adnie bo ja te¿ jestem strasznie wybuchowa i z byle powodu siê drê, mieli¶my podobn± sytuacjê z T¿ te¿ mówi³am, ¿eby nie zwraca³ na to uwagi, ¿e ja ju¿ mam taki charakter, to powiedzia³ mi, ¿e nie da siê na to nie zwracaæ uwagi, bo ciekawe jak ja bym siê czu³a gdyby on sie tak ci±gle do mnie dar³.
Kochana trzymaj siê, ¿yczê Ci z ca³ego serca, ¿eby wszystko sie miêdzy Wami u³o¿y³o
Stary 2011-05-21, 19:43   #2920
amadziaz
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 376

Baletnica strasznie mi przykro
Mo¿e da siê jeszcze wszystko naprawiæ? Porozmawiajcie jeszcze na spokojnie Trzymam kciuki
Stary 2011-05-21, 19:46   #2921
Lajla_55
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 413

Fotki wstawiê, jak dziecko pójdzie spaæ, bo powiem Wam, ¿e jest dzi¶ nie do zniesienia... Ju¿ mam dosyæ tego ca³ego z±bkowania, a to dopiero pocz±tek... Benjamin ca³y dzieñ siê drze i p³acze... Ju¿ mam dosyæ... Zmêczona nim jestem... A jak T¿ wróci to ma³y bêdzie ju¿ spa³... A potem cwaniak mi powie do telefonu : Nie denerwuj siê! Chwile pop³acze i mu przejdzie... A ta chwila to ca³y dzieñ!!!!!!!!!
Wieczorem idê do siostry na urodziny... Ale wypijê Desperadosa i wracam do domu.. Nie mam si³y na imprezy...

Baletnica S³onko nie wiem co Ci napisaæ... Niestety faceci nie lubi± jak na nich krzyczymy. Mój T¿ jak siê k³ócimy potrafi odwróciæ siê i wyj¶æ jak zaczynam krzyczeæ!! Och³oñ i daj czas T¿towi na to samo i wtedy spróbuj z Nim porozmawiaæ. Trzymaj siê Kochana!!!

Meeedzik Jak tak na siebie patrzê to tej ró¿nicy nie widzê... Ale wstawiê, to ocenicie... (Ju¿ siê bojê...)

Wzrost: 178
By³o: 86
Jest: 74
Bêdzie: 65
Lajla_55 jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-21, 20:46   #2922
_Baletnica_
Zadomowienie

Dziêkuje Wam Kochane za s³owa otuchy...
Muszê siê z tym przespaæ, och³on±æ.. i wybraæ kierunek w którym chcê zmierzaæ.
Tymczasem jedna dobra duszyczka zgodzi³a siê i¶æ ze mn± do baru. Ale delikatnie, jedno piwko, mo¿e dwa...

Menu:
- musli, mleko
- serek homo light z 2³y¿eczkami d¿emu wi¶niowego
- 1 du¿y go³±bek u te¶ciowej
- lód ¶mietankowy
- 1¶redni pomidor w jogurcie z 1kanapk± Dukana
Stary 2011-05-21, 21:30   #2923
Meggies
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 168

Dziewczyny, a ja siê rozsta³am z moim T¯. jestem za³amana..
Meggies jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-05-21, 21:58   #2924
meeedzik
Zakorzenienie

Baletnica trzymam kciuki, ¿eby siê wszystko u³o¿y³o po Twojej my¶li
Meggies jej kochana, wspó³czujê Ci. Nie wiem co to siê teraz dzieje, ¿e wszyscy siê k³óc± i rozstaj±...
Stary 2011-05-21, 21:59   #2925
murka04
Zadomowienie

Baletnica kochana strasznie mi przykro wyobra¿am sobie jak siê musisz czuæ, sama bym nie znios³a gdyby T¿ mnie zostawi³ a przecie¿ te¿ ci±gle na niego krzyczê i obra¿am siê o byle co .. ale nie rozumiem dlaczego tak nagle Ci to powiedzia³, bez ¿adnego ostrze¿enia. trzymaj siê
Meggies Ty te¿? co za dzieñ no ! mo¿e jeszcze wszystko siê u³o¿y

co do mojego menu dzi¶, to zjad³am trochê pizzy i mo¿e ze 3 gofry, bo wysz³y fatalnie! doda³am 4 szklanki cukru choæ w przepisie nie by³o ani jednej ale przynajmniej by³o trochê ¶miechu. jutro zrobiê sobie po ¶niadaniu ju¿ dobre. a fotki zaraz wrzucê tylko zgram na kompa
Stary 2011-05-21, 22:10   #2926
monika01011986
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 411

hej kobietki
dzi¶ nie mia³am kiedy do Was napisaæ - musia³am trochê z rodzin± spêdziæ czasu. A wiêc zacznê od tego ¿e wszystkie ¿yjemy i koniec ¦wiata nie nadszed³ Bardzo siê cieszê A co do pogody to u mnie dzi¶ ³adnie, deszcz nie pada³, s³onko ¶wieci³o i gor±co by³o. A zjad³am dzi¶ sporo choæ nic nie zgrzeszy³am to zjad³am tyle co w ci±gu 3 dni ;p
¶- 250 ml mleka+just fit dwie gar¶cie
o- sporo m³odych ziemniaczków ze ¶wie¿ym koperkiem (pycha!) + 3 takie ma³e schabowe (ale na prawdê malutkie) dosyæ mocno przyprawione + du¿o buraczków ( naprawdê sporo tego obiadu zjad³am - porcja jak dla ch³opa ;p)
Po obiedzie po³o¿y³am siê spaæ na 2 godzinki i jak wsta³am to znowu zjad³am kupe m³odych ziemniaków i 1 schabowego te¿ ma³ego ;p
p - ³y¿ka sa³atki warzywnej z majonezem + kawa rozp. z mlekiem i s³odzikiem
k - 2 ma³e kromki chleba z past± jajeczn± + herbata zielona z cytryn± Lipton

Tak¿e dzi¶ przesadzi³am i to ostro!!!!! jutro sie nie wa¿ê bo sie bojê ;p Od poniedzia³ku wracam do diety!!!!!! Przysiêgam! Mam coraz mniej czasu a jeszcze tyle kilo do zrzucenia!

Meeedzik ¶liczna foteczka naprawdê jak anio³ek

Amadziaz u mnie te p³atki Just Fit z owocami tropicalnymi kosztuj± 2,99 w Biedronce.

Baletnico no ró¿nica jest ogromna!!!! Jaka TY chuda jeste¶! Super wygl±dasz! Laska, ¿e szok Brzuch jak dla mnie to masz idealny - w ogóle nie musisz ju¿ go odchudzaæ, a co do ud to widzê, ¿e doln± czê¶æ uda (nad kolanem ) masz strasznie chud± w porównaniu do górnej czê¶ci ( ko³o krocza). Moim zdaniem tylko ju¿ nad tym powinna¶ troszkê popracowaæ i bêdziesz jak modelka

Lajla ja te¿ czekam na Twoje zdjêcia poka¿ t± piekn± karnacjê! A co do p³atków to u mnie w Biedronce Nestle Fittness z owocami kosztuj± 4,79, a cukier 3,59 wiêc niema tragedii

Mureczko no czekam na fotki ja te¿ w³a¶nie pije ma³o wody;/ oko³o litr dziennie a wiem, ¿e powinnam wiêcej, ale jako¶ nie czujê pragnienia picia

Baletnico napewno sie pogodzicie, pewnie powiedzia³ tak w nerwach. No i zdecydowanie musisz przestaæ krzyczeæ na niego je¶li Ci na nim zale¿y, a wiem, ¿e zale¿y

Meggies a co sie sta³o? Dlaczego sie rozstali¶cie? PEwnie i tak sie pogodzicie

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2011-05-21 o 22:13
monika01011986 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-05-21, 22:33   #2927
Magdzia94
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 18 143

Podczytujê podczytujê a jako¶ nie piszê.

Baletnico i Meggies bardzo mi przykro z powodu waszych rozstañ. Postarajcie siê och³on±æ i na spokojnie bez nerwów pogadaæ z waszymi T¯

Baletnico PRZECUDOWNA zmiana te¿ bym tak± chcia³a, naprawdê masz ¦LICZN¡ figurkê

Moja waga w koñcu ruszy³a jest by³o 59,8kg a jest 59

Magdzia94 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-05-21, 22:35   #2928
murka04
Zadomowienie

no wiêc 2 pierwsze s± z pocz±tku odchudzania a 4 kolejne z dzi¶ ró¿nica nie jest tak powalaj±ca jak u Was, ale ci±gle staram siê pracowaæ nad tymi cholernymi miê¶niami!
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg Gobart_6bpbw2.jpg (28,2 KB, 75 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg Gobart_6p1kcv.jpg (26,3 KB, 76 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg Gobart_0vd4sh.jpg (25,5 KB, 56 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg Gobart_8cmapr.jpg (27,5 KB, 79 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg Gobart_lnxhpr.jpg (23,6 KB, 58 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg Gobart_owz333.jpg (23,3 KB, 40 za³adowañ)
Stary 2011-05-21, 22:39   #2929
Magdzia94
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 18 143

Murko jak to nie ma ró¿nicy , oczywi¶cie ¿e jest i to barrdzooo du¿a. Brawo

Ale mnie motywujecie

Magdzia94 jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-21, 22:43   #2930
jadwiga53
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 1

Witam powiedzcie proszê kiedy mam je¶æ te 5 posi³ków bo nie mam kiedy tego zrobiæ wstaje o 9.00 do pracy na 10.30do 14.3o(nie mam przerw,nie mogê mieæ picia ani jedzenia)potem na 17.00 znów do pracy do godziny 21.00 a czasami do 22.00(tez bez przerw)wiêc jak sie zorganizowaæ?????
jadwiga53 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-05-21, 23:07   #2931
meeedzik
Zakorzenienie

Mureczko wygl±dasz IDEALNIE a ró¿nica jest i to du¿a
zazdroszczê Ci tych szczup³ych nó¿ek
Stary 2011-05-22, 08:29   #2932
Iti
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 346

Cze¶æ chudzinki

Baletnica ¶liczna figura nie dziwie siê ¿e faceci za tob± szalej±

Murka ró¿nica wprost powalaj±ca jeszcze tylko siê opalisz i ciacho jak siê patrzy.

Dziewczynki mnie wczoraj nie by³o u was wiec musia³am dzisiaj nadrobiæ zaleg³o¶ci a sporo napisa³y¶cie a ju¿ siê t³umacze . Wczoraj musia³am jechaæ na pomiar w terenie 8 ha masakra by³am 10 godzin w terenie z czego 8.5 to chodzi³am teren taki strasznie pagórkowaty wiec do góry i na dó³ ju¿ my¶la³am ze nie padnê na dodatek mój T¯ piwkowa³ sobie z moim tat± i zrobili grilla a on mi ca³y czas przysy³a³ mmsy z tymi pyszno¶ciami z rusztu wiêc jak dotar³am do domu o 20 to zjad³am tak± kie³baskê z grilla, ale nie mam wyrzutów sumienia bo po pierwsze na³azi³am siê strasznie po drugie strasznie chuda by³a ta kie³baska dos³ownie 0 t³uszczu a¿ taka dziwna sucha a po trzecie zjad³am j± solo nie jad³am ¿adnego pieczywa . Ale powiem wam dziewczyny ¿e taka zmêczona to nie by³am ju¿ dawno ja generalnie prowadzê siedz±cy tryb ¿ycia zreszt± same wiecie cale dnie spêdzam w pracy przed komputerem wiec taki dzieñ to by³o dla mnie wyzwanie jeszcze my¶la³am ze tam bêdzie p³asko a my zaje¿d¿amy na miejsce a tam same skarpy i nawet w±wóz a tu wszystko trzeba zamierzyæ i jeszcze z RTK w rêku a to wcale lekkie nie jest. Tak ¿e æwiczeñ mam nadrobione na ca³y tydzieñ hehe

---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ----------

A i jeszcze jedno wcze¶niej @ mia³am regularny jak w zegarku co 21 dni, a teraz od 2 miesiêcy zaobserwowa³am ze mi siê przesuno³ na 26 dni, to pewnie jest spowodowane diet± no i nie by³o by w tym nic dziwnego tyle tylko ¿e znacznie gorzej go znoszê, zawsze bola³ mnie brzuch ale teraz to ju¿ masakra no ale to jest jeszcze do wytrzymania gorsze jest to ze zdarzaj± mi siê takie mroczki przed oczami zaczyna mi siê krêciæ w g³owie i s³abnê, po prostu w momencie muszê usi±¶æ bo jak nie usi±dê to po prostu padam jak k³oda ju¿ mi siê to zdarzy³o 3 razy raz to o ma³o ze schodów nie spad³am ale w tedy straci³am na chwile przytomno¶æ i mam mnie znalaz³a w przedpokoju oczywi¶cie pierwsze podejrzenie to ci±¿a z czego chyba wszyscy by siê cieszyli tylko nie ja .... Czy której¶ z was te¿ siê zdarzaj± takie rzeczy ????????

pocz±tek diety 26.04.2011

koniec diety 30.06.2011

Edytowane przez Iti
Czas edycji: 2011-05-22 o 08:20
Iti jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-05-22, 10:01   #2933
Meggies
Raczkowanie

Rozstali¶my siê bo stwierdzi³, ¿e go zdradzam itd.. Chocia¿ nigdy tego nie zrobi³am. Ale wiecie byæ dobrym, robiæ wszystko to jeszcze ma³o. Dwa lata byli¶my razem.. Nie spa³am pó³ nocy, ale nie czujê siê na szczê¶cie zmêczona. Jak pomy¶lê, ¿e mam siê jeszcze uczyæ dzisiaj na jutro to mnie skrêca.

Balatnico "witaj w klubie". Mê¼czy¼ni s± niezrownowa¿eni.

Amadziaz dziêki za tabletki, pomagaj±

a tak w ogóle moja waga stoi w miejscu juz od kilku dni.. ciagle 57,1.

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ----------

Jestem w trakcie jedzenia ¶niadania. :
- dwie kromki chleba chrupkiego z cieniutko posmarowanym mas³em i plasterkiem pomidora + 2 jajka z majonezie + zielona herbata z jedn± ³y¿k± cukru.
na obiad mamka planuje zrobiæ gerosa z piersi kurczaka.
na kolacjê co¶ zjem lekkiego, np. jogurt naturalny z zmiksowanymi truskawkami.

Edytowane przez Meggies
Czas edycji: 2011-05-22 o 08:55
Stary 2011-05-22, 10:07   #2934
murka04
Zadomowienie

dziêkuje Wam bardzo mi mi³o ¿e tak mówicie ale wiecie jak to jest, zawsze ma³o .. nie poddam siê dopóki nie zobaczê miê¶ni na moim brzuchu

zjad³am ju¿ gofry z bit± ¶mietan± na ¶niadanie, ale jako¶ nie chcia³y wyj¶æ przykleja³y siê do gofrownicy. wiêcej nie robiê, wiêcej roboty przy nich ni¿ jest to warte. czeka mnie dzi¶ chemia do nauczenia, a nic nie rozumiem nie wiem jak ja to zrobiê. pó¼niej tu zajrzê, muszê siê wzi±æ za lekcje
Stary 2011-05-22, 10:17   #2935
Meggies
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez murka04 Poka¿ wiadomo¶æ
dziêkuje Wam bardzo mi mi³o ¿e tak mówicie ale wiecie jak to jest, zawsze ma³o .. nie poddam siê dopóki nie zobaczê miê¶ni na moim brzuchu

zjad³am ju¿ gofry z bit± ¶mietan± na ¶niadanie, ale jako¶ nie chcia³y wyj¶æ przykleja³y siê do gofrownicy. wiêcej nie robiê, wiêcej roboty przy nich ni¿ jest to warte. czeka mnie dzi¶ chemia do nauczenia, a nic nie rozumiem nie wiem jak ja to zrobiê. pó¼niej tu zajrzê, muszê siê wzi±æ za lekcje
ja te¿ chce miê¶nie :< i te¿ mam nauke, tyle ¿e ja niemiecki
Stary 2011-05-22, 10:19   #2936
meeedzik
Zakorzenienie

Mureczko mi te¿ ostatnio nie chcia³y wyj¶c i ci±gle przykleja³y siê do gofrownicy nie wiem czemu, bo zawsze wychodzi³y.
A smaka mi narobi³a¶, ¿e te¿ mo¿e dzi¶ zrobiê
Iti kochana no to naprawdê wczoraj mia³as wyczerpuj±cy dzieñ i masz racjê, ¿e nie masz wyrzutów

Ja dzi¶ na ¶niadanie 2 kromki cienko posmarowane serkiem topionym i pomidorem
Teraz codziennie zda¿aj± mi siê malutkie grzeszki w posaci herbatników, bo mama kupuje na bierz±co :0

Wiecie co, teraz jak tak bardzo mi nie zale¿y, ¿eby waga spada³a to spada dzi¶ na wadze 48,2 kg mo¿e to tylko takie wachania, bo wiadomo, ¿e codziennie nie bêdzie tyle samo.

Edytowane przez meeedzik
Czas edycji: 2011-05-22 o 10:20
meeedzik jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-05-22, 10:23   #2937
Meggies
Raczkowanie

Meeedzik ja przez oko³o 5 dni mam wagê tak± sam± codziennie i nie wiem co jest grane w³a¶nie.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-22, 10:24   #2938
amadziaz
Zadomowienie

Cieszê siê ¿e tabletki pomog³y
Ja te¿ muszê siê na jutro nauczyæ... matematyki ...
Stary 2011-05-22, 10:25   #2939
Meggies
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez amadziaz Poka¿ wiadomo¶æ
Cieszê siê ¿e tabletki pomog³y
Ja te¿ muszê siê na jutro nauczyæ... matematyki ...
Nic mi nie mów a matematyce. Na matematykê to ja siê bêdê uczy³a na sierpieñ na komisa ;]
Stary 2011-05-22, 10:35   #2940
amadziaz
Zadomowienie

Za godzinkê do ko¶cio³a idê

Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:51.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.