|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 9
Cytat:
Cytat:
no bo arbuz to sama woda i kalorii nie ma. I tłumacz tu że arbuz jest dla diety gorszy niż makaron czy mięso. Albo kupna sałatka składająca sie z majonezu- no przecież to sałatka. [1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;41084914] Przypomniał mi się program "Podjadacze", Brytyjczycy marudzili, że mimo, że mało jedzą to nie mogą schudnąć, ba wręcz tyją więc ekipa filmowa zamontowała kamerki w domu i nasłała detektywów. Co się okazało: kobieta twierdziła, że zjada około 1500kcal dziennie, naprawdę wyszło powyżej 3000kcal. Nie liczyła majonezu, gazowanych napoi i alkoholu, masła, który waliła w ziemniaki, ciasteczek itp. itd. Niektórzy ludzie jakby nie zdają sobie sprawy z tego co jedzą. [/QUOTE]no dokładnie. O wróciłaś
|
||
|
|
|
#2912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2913 |
|
Konto usunięte
|
A juz podejrzewałam, że Mamy z Klasą cię porwały i właśnie trwaja próby wyciagnięcia ci mózgu z czaszki i zastąpienia go pieluchą
|
|
|
|
#2914 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2915 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 9
Dlaczego arbuz jest zly?
Dziwi mnie namawianie do alkoholu. Dziwi mnie tez picie dla swietego spokoju. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez 201708160922 Czas edycji: 2013-05-31 o 14:47 |
|
|
|
#2916 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 9
Zły nie jest. Ale dietę psuje. Z jednej strony ma witaminy i niewiele kalorii. Z drugiej to głównie woda i fruktoza.
Jak na odchudzanie i diety spojrzymy nie tylko pod kątem kalorii ale IG i cukru to arbuz jest złym wyborem. |
|
|
|
#2917 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2918 | ||
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Czeeeeśśśććć
---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Cytat:
1 piwo raz na jakiś czas? Pewnie jesteś alkoholiczką---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- [1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;41084914]U mnie tatusiek jak wróci z nocki to nie zaśnie bez grającego TVN24, a jak raz wyłączyłam jak spał to się obudził mnie to dziwi bo ja podczas snu muszę mieć ciszę.[/QUOTE] Kiedyś pisałam, że to mnie strasznie dziwi, że są ludzie, którzy zasypiają do tv. No muszą, po prostu muszą mieć tv w sypialni. Nie można obejrzeć wybranego filmu, wyłączyć tv, zrobić coś jeszcze i położyć się spać. Najlepiej 100% swojego wolnego czasu spędzić przy pudle. ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- Cytat:
|
|
#2919 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 9
|
|
|
|
#2920 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 9
Chyba tak, skoro nie może sobie odmówić.
|
#2921 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo teraz ludzie co dziwią się że na obiad jem mięso i sałatkę z olejem roślinnym . bo na diecie powinnam żyć powietrzem lub ewentualnie kurczaczkiem gotowanym na parze i listkiem sałaty. |
|
|
|
|
#2923 |
|
Zakorzenienie
|
Dziwi mnie robienie prawa jazdy przez osoby, które nie czują się pewnie za kierownicą, bo to jest ważne i będzie lepsze CV, a potem nawet nie potrafią wyjechać z parkingu przed blokiem (mając pełno miejsca) w taki sposób, żeby kogoś nie przytrzeć.
Dziwi mnie zajmowanie dwóch miejsc parkingowych - jaki to ma cel? Na co dzień nielogiczne ludzkie zachowania nie zaprzątają mi myśli na dłużej, ale nad tym akurat zaczęłam się zastanawiać. Kompletnie nie widzę w tym sensu. Żeby nikt nie przytarł drogocennej karoserii swoim rozwalonym gruchotem? Ale przecież to, że się najedzie środkiem na dwa miejsca parkingowe obok siebie nie gwarantuje tego, że zaraz potem ktoś nie wjedzie obok tak, żeby akurat przez nieuwagę przytrzeć. I raz stoi sobie (ciągle ten sam samochód) idealnie po połówce na dwóch miejscach, raz wjeżdża pod skos, a ostatnio prawie bokiem stał |
|
|
|
#2924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jeszcze bardziej mnie dziwi stwierdzenie ze kazdy musi miec prawko i jezdzic bo bez tego sie nie da.Jak sie nie da,jak sie da Ja zyje juz 10 lat bez prawka w kraju w ktorym niby kazdy musi jezdzic
|
|
|
|
|
#2925 | ||
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
.---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Cytat:
|
|
#2926 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
, za długo nie pociągnie ale schudnie
|
|
|
|
|
#2927 |
|
Zakorzenienie
|
Też o tym pomyślałam za pierwszym razem, gdy to zobaczyłam. Ale teraz to coraz bardziej przypomina teleturniej "jak zaparkować tak, żeby ktoś inny nie miał miejsca". Czasem linia oddzielająca dwa miejsca parkingowe idzie idealnie przez środek samochodu, innym razem zaparkowany jest po przekątnej tych dwóch miejsc. Poza tym za pierwszym razem widziałam dokładnie, jak ta pani zostawia swój pojazd (sic! to akurat kobieta...) i oprócz niej na parkingu stał jeden samochód (na jakieś 10 miejsc) - ona pojechała na drugi koniec. Nie wiem, jak beznadziejnym kursantem trzeba być, żeby nie opanować parkowania w takich warunkach (dodam, że miejsca wcale nie są wąskie). A nawet jakby jednak nie umiała - to pojawia się moje pierwsze pytanie - po co takie osoby robią prawko?
|
|
|
|
#2928 |
|
Zakorzenienie
|
są takie z biała czekoladą
ale tez wpierdzielam całą paczkę od razu ;/
|
#2929 |
|
damn good coffee
|
|
|
|
|
#2930 |
|
Zakorzenienie
|
o mamo, jadłwszy i te <3
w sumie w paczce jest chyba tylko 6 sztuk, nie tak dużo znowu
|
#2931 |
|
Wtajemniczenie
|
A mnie dziwią ludzie, którzy robią prawko, a później wcale nie jeżdżą, bo się boją. To mi by było szkoda kasy na prawko i egzaminy.
|
#2932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedna z moich koleżanek, które zrobiły prawko a teraz nie jeżdżą, bo się boją, odparła, że zrobiła, żeby móc np. na zakupy wygodnie pojechać sobie. |
|
|
|
|
#2933 |
|
Zakorzenienie
|
podobnie jest z jogurtem-jedz, jedz jogurty są zdrowe.
a czytałaś skład?
|
#2934 |
|
Zakorzenienie
|
Ta, jogurty, soki kartonowe za dwa złote, danonki i inny shit. Jakimś hitlerem żywieniowym sama nie jestem, ale ludzie chyba rzeczywiście łykają reklamy jak pelikany
|
#2935 |
|
Konto usunięte
|
Ja osobiście jestem fanką ludzi Produkt-Bez-Cukru-Więc-Zdrowy, którzy nie pomyślą, że ten słodzik to też nie halo
|
|
|
|
#2936 |
|
Konto usunięte
|
Wkurza mnie (po raz enty już od 2 lat) zachowanie debilnych ludzi, którzy zostawiają swoje psy przy drogach. Psy sobie bezwiednie biegają, za nic mają rowerzystów. Nieistotne, czy to małe czy duże psy - te pierwsze mogą się wpie***yć pod koła i spowodować, że walnę głową o asfalt, te drugie chętnie użarły by mi buty.
A co najlepsze, dzisiaj uciekając od psa słyszę w tle dziecko - XXXXX chodź tutaj! Debilni rodzice |
|
|
|
#2937 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;41092574]Fajni są również Produkt-Light(Fit)-Więc-Zeżrę-Wszystko-I Schudne, normalnie cudo [/QUOTE]taaaaa zwłaszcza ze light ma tyle samo kalorii co normalne jedzenie ale ma mniej tłuszczu! |
|
|
|
|
#2939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oooo, to ja miałam przygodę wczoraj z takim bydlęciem owczarkowym. Idę przez las i słyszę jakiś galop za sobą. Odwracam się, a tu leci na złamanie karku taki belzebub, łapy jak u pająka, długie, ogólnie sięga mi do pasa. I drze ryja. Niby widzę, że chyba przyjaźnie nastawiony, ale co duży pies, to duży pies, i to jeszcze taki który leci na mnie z całym impetem. Zatrzymuję się, a zza drzew wychodzi takie chłopek-roztropek w rozciągniętej koszuli i krzyczy "pani, pani, a nie widziała pani dwóch krów, bo mi się zerwały z pastwiska" I tyle. Pies mnie obskakuje, stoję jak kołek i nie mogę się ruszyć, nie wiem co robić. Ale spoko nie ma problemu, jemu krowy się zerwały nic innego się nie liczy Wieś jest fajna.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:09.

no bo arbuz to sama woda i kalorii nie ma.
.

. Odzwyczaiłam się od picia. Jak gdzieś idę, to wypiję max 1 piwo i więcej nie potrzebuję. No i zaczyna się, że jak tooo, że "ze mną się nie napijesz?"...albo ktoś mi na siłę stawia wódkę albo drinka. Byłam jakiś czas temu na panieńskim koleżanki. Na siłę chciała mi wódkę postawić... jak dotarło, że na czysto nie wypiję, bo się na nią
, to i tak mi wcisnęła drinka