|
|
#2911 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony 2015 cz. 4
Cytat:
nigdy zresztą na żadnej umowie nie byłam ![]() ale za to idę na rozmowę we wtorek i jak was tak czytam, to się zastanawiam czy dobrze robię a jeszcze tak w ogóle zapytam, jaki problem ma pracodawca z tym dawaniem umów na stałe? jeśli przedłuża się pracownikowi umowy w nieskończoność to jaka jest różnica na czasowej a bezczasu dla pracodawcy? |
|
|
|
|
#2912 | |
|
... choć nie Westwood
|
Cytat:
No i... mysle, ze w przypadku kobiet to przede wszystkim jest obawa o ciążę... ![]() Też mam we wrorek rozmowę
|
|
|
#2913 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki, Dziewczyny.
|
#2914 |
|
Zakorzenienie
|
krolewna straszny smuteczek
![]() dlatego ja wiem ze kraju nie opuszcze. nie ma opcji. zycie w polszy i koniec. niby sa samoloty to i tamto a wyjazd na majowke z bham do zg zajal nam 9h swietne mi samoloty 2h z uk do pl :P
|
#2915 |
|
... choć nie Westwood
|
Krolewna, wspolczuje strasznie... i tej odległości i tesknoty za rodzina przede wszytskim, ale tez inaczej kiedy mozna sie nastawic na wyjazd, cos zaplanować, a inaczej kidy taka niepewność i biurokracja stoi na drodze
|
|
#2916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nigdy mnie nie ciagnelo, zeby mieszkac za granica. Zwiedzac, podrozowac, robic praktyki czy jezdzic w delegacje - tak, ale emigrowac - po co? Dobrze mi bylo w Polsce. A potem zobaczylam rozmarzony wzrok TZa, mowiacego mi, ze bardzo chce jechac i wyladowalam na koncu swiata. Nadal jestem przeciwniczka emigracji. xD Nasz wyjazd traktuje jak przygode. W glebi serca mam wielka nadzieje, ze kiedys wrocimy do Polski, choc moj TZ sie zarzeka, ze nigdy. Zeby chociaz wrocic do Europy...Dokladnie.
|
|
#2917 |
|
Zakorzenienie
|
Myślałam, zze po 22.02 wszystkie umowy ktore trwaja dłużej niż 33 miesiące zmienią sie w te na czas nieokreślony. Nie wiedziala ze czas liczenia tych 33 miesiecy rozpoczyna się od lutego
Chyba zapytam w inspekcji albo sądzie pracy dokładnie jak jest z moją. |
|
|
|
#2918 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze ale czas leci... juz prawie koniec kwietnia. A ja nada nie wiem czy gdzies jedziemy czy nie na majowke, no masakra jakas;/ tz wiedzial ze juz miesiac teu mamy sie gdzies wybrac i caly czas to odklada i nie wie i nie wie, no ja nie moge;/...
|
|
|
|
#2919 |
|
Zakorzenienie
|
dziś zajmuję się pracą w ogrodzie ,sianiem warzyw i sadzeniem kwiatków i nigdy nie myślałam, żę będę to lubić a teraz to dl mnie najlepsza forma relaksu
|
#2921 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie zbieram rozsadzic pomidory
|
|
|
|
#2922 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, a ja dziś wzięłam sobie urlop na żądanie pierwszy raz w życiu
i mam zamiar cały dzień leżeć w łóżku bo te oskrzela mnie jeszcze męczą. Koleżanki mnie wyciągały na śniadanko w nowym bistro, ale wolę te dwa dni tak uczciwie poleżeć niż się rozłożyć jeszcze bardziej. Chłop z Teściem mnie wkurzają |
|
|
|
#2923 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry!
A ja muszę się spakować w weekend bo we wtorek przeprowadzka ![]() Najbardziej na świecie nie lubię się pakować i rozpakowywac!
|
#2924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo mieszkam już od wtorku u Mamy. Ale życzę powodzenia i łączę sięw bólu Aha, w ogóle we wtorek idę na przesłuchanie na policję bo.... w listopadzie podpisałam umowę z gościem, który posługiwał się kradzionym dowodem, takze ten |
|
|
|
|
#2925 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja w ten weekend planuję odpocząć. W pracy będę miała teraz ciężki okres, bo ostatni tydzień akcji zeznań. Wnioski w bankach złożone teraz tylko czekać, denerwuje się trochę. |
||
|
|
|
#2926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdrówka! Asia nie denerwuj się wszystko będzie git!
|
|
#2927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2928 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja w końcu się wyspałam wczoraj od 18 do 22 a potem od 24 do teraz. To jest to co tygryski lubią najbardziej ![]() Kot chyba się już odbraził bo spał że mną ![]() Nie wyglądałam za okno ale na fb już widziałam zdjęcia z śniegiem. Także chyba muszę dokupić drewna do kominka
|
|
|
|
#2929 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() My mamy z TŻ wspólną sobotę wolną. Planujemy ogarnąć rowery i gdzieś się przejechać. Pewnie też jakieś sprzątanie. No i cały czas debatujemy nad naszymi wyjazdami. Chcieliśmy jechać w maju i w lipcu w góry, ale przekalkulowalismy i może by jechać w lipcu na dłuższy wyjazd a w maju nie. Sami już nie wiemy Na maj już kiepsko z miejscami bo to weekend z Bożym Ciałem. Dodatkowo w czerwcu mamy wesele jednych świadków, a teraz okazuje się, że we wrześniu ślub bez wesela drugich świadków. A ja u jednych i drugich mam świadkować. W lipcu jeszcze wesele kuzyna TŻ, ale nie wiemy czy na nie idziemy. Muszę jakąś sukienkę i buty kupić. Jak żyć :P
|
|
|
|
#2930 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ze swojego doświadczenia jako doradca w banku wiem, że analitykowi wiele rzeczy może się nie spodobać. Dlatego trochę się boję
![]() Cytat:
To faktycznie jeszcze sporo do zrobienia, ale dadzą radę. Cytat:
|
||
|
|
|
#2931 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2932 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie dostałam info od Mamy, ze mi suknie sprzedała ;(. Nie spodziewałam sie tego, ale straszne emocje. Wiem, ze mi nie potrzebna i w ogóle, ale same rozumiecie.... Pierwsza dziewczyna, która zadzwoniła w ogóle w sprawie sukni i juz sprzedana
.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#2933 |
|
Zakorzenienie
|
no madzia... trudno ;(( ale kup sobie za to cos ladnego !
) a u mnie swiadkowa ruszamy na primarka!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! klekajcie narody ! ![]() ![]() ![]() a za 5 tygodni juz obudze sie w domku <# za tydzien majowka, plany sie robia napiete, fajnie bo spotkam sie z wieloma roznymi ludzi ![]() troche ludzi z pracy, rodzice, rodzenstwo, znajomi, obcy ludzie, moj ginekolog cudownie no cudownie ![]() nie moge sie doczekac...
|
#2934 |
|
... choć nie Westwood
|
U mnie tez odzew z suknia...zadzwonila dziewczyna, ze jest w moim miescie i czy moze przymierzyc. Bylam na ang, ale miala poczekac,takze uznalam za dobry znak, ze jej zalezy
no ale ![]() Wieczorem idziemy na imprezę do znajomych i nie wiem w co sie ubrać
|
|
#2935 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Madzia ciesz się i tak byś jej więcej nie założyła-mówi to osoba która nawet nie wystawiła swojej sukni No ale moja jest podarta :/ Kup sobie za to coś super! Cytat:
|
|
#2936 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mam zły dzień dzisiaj... Pokłóciłam się z M. Wkurzyl mnie bo się umówiliśmy że mi rano pomoże i że pojdzie po zakupy, ja w tym czasie posprzątam, cos ogarnę na śniadanie a spal prawie do 10 i sama poszłam to się na mnie obraził, wymieniliśmy kilka niemiłych zdań i nie rozmawiamy teraz. Beznadzieja...
|
#2937 |
|
Jedyna oryginalna Lips :)
|
cześć!
musicie mi wybaczyć, że się ostatnio słabo odzywam. czytałam 4 część Millennium. jestem mocno zawiedziona, mimo że nie miałam specjalnych wymagań. Aniu, nie martw się. ja się wczoraj pokłóciłam ze ślubnym mym.
|
|
|
|
#2938 |
|
Zakorzenienie
|
My mamy cichą wojnę po wczorajszej wielkiej kłótni na mieście. Niby normalnie rozmawiamy, ale napięcie wisi w powietrzu i co jakiś czas któreś wybucha. TŻ musi pracować z domu drugi weekend z rzędu, jest zmęczony i mega wkurzony. A ja przez niego muszę siedzieć w domu i też jestem mega wkurzona, bo ani mi nie pomaga ogarniać domu (mimo że nie pracuje przez 100% czasu), ani nie zrobimy nic ciekawego w weekend. Chciałabym poimprezować, ale zupełnie nie mam z kim, nasi tutejsi znajomi są mega nudni. :/ Tęsknię za moimi dziewczynami. ;(
|
#2939 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, ze nie tylko u mnie taka miła atmosfera... Niby juz ok ale dzisiaj tyle nerwów zjadłam że juz nic mi się nie chce.
Chociaż tyle, że promotor mnie pocieszyl, ze konczy sprawdzać prace i jest bardzo dobrze ale dolozyl mi jeszcze 5 rysunków do zrobienia wiec jutrzejszy dzień znowu pt. pracy inżynierskiej... A teraz zasypiam na siedząco... Czuje sie mega źle, jestem poddenerwowana ciągle. Wykoncze sie
|
#2940 |
|
Zakorzenienie
|
U nas też średnio. Teraz Tż jest codziennie zmęczony i strasznie gburowaty
On generalnie nie należy do przytulasow i romantyków, a teraz to już w ogóle lipa
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:21.

nigdy zresztą na żadnej umowie nie byłam 

i mam zamiar cały dzień leżeć w łóżku bo te oskrzela mnie jeszcze męczą. 

bo mieszkam już od wtorku u Mamy. Ale życzę powodzenia i łączę sięw bólu