Mamusie styczniowe 2019 - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-08-01, 13:19   #2941
comablack89
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie styczniowe 2019

Cytat:
Napisane przez Blueberry_11_19 Pokaż wiadomość
Co kupiłaś?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Skórzany plecaczek z zara - bo to teraz bylo najpotrzebniejszą rzeczą ahaaaa hehe :P
Całe szczęście dostałam info od laski, ze nadane i na maila też od paczkomatu przyszło wiec chyba nie była to ściema

Cytat:
Napisane przez malajaa Pokaż wiadomość
Hej, mało ostatnio się odzywam ale cały czas Was czytam sporo pracy ostatnio ale ten tydzień wytrzymam i upragniony urlop

Poczułam się wezwana do odzewu w kwestii wpisywania płci ja oczywiście jestem za, jeśli któraś jest już pewna to z chęcią powpisuję bardzo byk prosiła pw bo w postach łatwo przegapić

Ja na potwierdzenie płci czekam do połówkowego, choć nie ukrywam że się już nakręciłam na synka

Ja dam znać po 19 sierpnia bo coś czuję, że te 75% dziewczynki pozniej okaże się jednak chłopcem

Cytat:
Napisane przez justysiaa89 Pokaż wiadomość
kieruję się głównie tym, żeby była jak najlepsza opieka dla maluszka, ja jakoś dam radę chyba

też już 2x dziewczynka, teraz mam za 3 tygodnie wizytę ale to jeszcze nie połówkowe, ale jak się wtedy potwierdzi to chyba uznam, że Hania zostanie już na pewno Hanią

dziękuję

Aa moja córeczka też będzie Hanią wybraliśmy jednogłośnie to imię

comablack89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-08-01, 13:28   #2942
aniaamelia
Zadomowienie

Ja nie będę chodziła do szkoły rodzenia. Chodziłam w pierwszej ciąży i to była strata czasu (może źle trafiłam). Na szczęście była darmowa.
aniaamelia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-08-01, 13:31   #2943
AnnLady
Zakorzenienie

Cytat:
Pokaz zdjęcie i jak Ci się paczka podoba?

No więc tak:
1. obrazki fajne, dla dzieciaczka jak znalazł, są dwustronne.

2. książeczka taka sobie, myślałam że tam jest więcej informacji takich praktycznych. Ale ogólnie ok.

3. Mata - chyba największe rozczarowanie, ale może spodziewałam się czegoś innego. Myślałam że to większe jest, takie bardziej bajeranckie, ale pewnie za stara do tego jestem i dlatego
Cytat:
Napisane przez comablack89 Pokaż wiadomość
Skórzany plecaczek z zara - bo to teraz bylo najpotrzebniejszą rzeczą ahaaaa hehe
Całe szczęście dostałam info od laski, ze nadane i na maila też od paczkomatu przyszło wiec chyba nie była to ściema

Ja dam znać po 19 sierpnia bo coś czuję, że te 75% dziewczynki pozniej okaże się jednak chłopcem

Też mi się Hania podoba, ale póki co Zosia wygrywa
To trzymam kciuki żeby tak zostało, ja też na to liczę 20180801_132624-COLLAGE.jpeg

Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
AnnLady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-08-01, 14:04   #2944
paprif
Zakorzenienie

U nas najprawdopodobniej Marysia, ale zastanawiamy się nad Zosią jeszcze.

Teoretycznie po ostatnim badaniu ginekolog stwierdził, że już nie powinno być niespodzianki, ale jakiś tam % zawsze jest.
No zobaczymy...
paprif jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-08-01, 14:04   #2945
mulonka
Raczkowanie

Hej
Dawno się nie odzywałam, ale mam zapieprz w robocie i na nic czasu.
Mam już dość tych upałów.. W pracy 30 stopni i strasznie duszno, nie ma czym oddychać..
Też mi bardzo drętwieją ręce i mam jakieś dziwne uczucie jakby twardnienia brzucha
Też tak macie? Bo ja myślałam, że to dopiero później tak może być..
mulonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-08-01, 14:07   #2946
paprif
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mulonka Pokaż wiadomość
Hej
Dawno się nie odzywałam, ale mam zapieprz w robocie i na nic czasu.
Mam już dość tych upałów.. W pracy 30 stopni i strasznie duszno, nie ma czym oddychać..
Też mi bardzo drętwieją ręce i mam jakieś dziwne uczucie jakby twardnienia brzucha
Też tak macie? Bo ja myślałam, że to dopiero później tak może być..
U mnie tylko drętwieją ręce.

Co do brzucha, myślę, że powinnaś więcej odpoczywać, upały pewnie też robią swoje. Jeśli zdarza się to często to myślę, że lepiej to skonsultować z lekarzem.
Stary 2018-08-01, 14:09   #2947
oliwia34lll
Rozeznanie

Dziękuję dziewczynki!

Co do brzuszka Klaudia i dziewczynki- to że go widać wcześnie albo to ze jest on duży - to nasza budowa i natura. Musi być widać bo macica rośnie i już zaraz prawie pod pępkiem bedzie- z tym się nie wygra.

Ale to nie znaczy że się nadmiernie przytyło. Nie ma mowy o nadmiernym przytyciu jesli dalej funkcjonujesz tak samo, ruszasz się , jesz... kilogramy po porodzie zlecą prawie natychmiast.
oliwia34lll jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-08-01, 14:12   #2948
mulonka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez paprif Pokaż wiadomość
U mnie tylko drętwieją ręce.

Co do brzucha, myślę, że powinnaś więcej odpoczywać, upały pewnie też robią swoje. Jeśli zdarza się to często to myślę, że lepiej to skonsultować z lekarzem.
Właśnie najgorzej jest wieczorem i myślę że to od upałów i stresu. Cały czas myślałam żeby pracować jak najdłużej ale ten stres mnie wykończy i jak się uda to od września lub października pójdę na zwolnienie..
Idę dzisiaj na wizytę to od razu podpytam o ten brzuch.
mulonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-08-01, 14:13   #2949
oliwia34lll
Rozeznanie

Mi też czasem twardnieje.
Ruchy czuje już wyraźnie , dzisiaj u ginekologa -pokazywałam mu w ktorym momencie i gdzie sie rusza
oliwia34lll jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-08-01, 14:17   #2950
AnnLady
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mulonka Pokaż wiadomość
Właśnie najgorzej jest wieczorem i myślę że to od upałów i stresu. Cały czas myślałam żeby pracować jak najdłużej ale ten stres mnie wykończy i jak się uda to od września lub października pójdę na zwolnienie..
Idę dzisiaj na wizytę to od razu podpytam o ten brzuch.
Ja np wieczorem brzuch mam wzdęty, ale to nie zawsze. I też wtedy jest trochę twardszy. Ale rano już flaczek
A ręce mi nie drętwieja więc nie wiem.
Powiedz potem co Ci powiedziała o tym brzuchu.

Stary 2018-08-01, 14:29   #2951
wiola883
Rozeznanie

Co do cc to moge wam podesłać link do mojego ginekologa on opisuje na czym polega cc jak ktoś chetny to na pw .

Ja do szkoły rodzenia nie chodziłam iteraz też nie planuje a co do instynktu sam przychodzi jak dziecko sie zobaczy moj mąż to nawt był bardziej odważny i robił wszystko przy synku a też nie miał doczynienia z noworodkami 😀

A może na twardnienie brzucha magnez pomoże ja biore od poczatku .

Ja też czekam na potwierdzenie dziewczynki jeszcze miesiac juz sie nastawilam ale jak bedzie chlopiec to tez fajnie moj mąż nie wieży ze dziewczynka chce drugiego syna 😝

Od tych upałów pije wiecej wody i do sikania chodzę coraz częściej😂

A co do wagi to niea co tak sie nastawiac ze sie grubym bedzie ja przytylam w pierwszej 15,kg i nosilam to wszystko w brzuchu mialam ogromny brzuch a po porodzie szybko wrocilam a nawt schudłam
Stary 2018-08-01, 14:34   #2952
Klaudiad18
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez oliwia34lll Pokaż wiadomość
Dziękuję dziewczynki!

Co do brzuszka Klaudia i dziewczynki- to że go widać wcześnie albo to ze jest on duży - to nasza budowa i natura. Musi być widać bo macica rośnie i już zaraz prawie pod pępkiem bedzie- z tym się nie wygra.

Ale to nie znaczy że się nadmiernie przytyło. Nie ma mowy o nadmiernym przytyciu jesli dalej funkcjonujesz tak samo, ruszasz się , jesz... kilogramy po porodzie zlecą prawie natychmiast.
Mam taka nadzieję chciałam ćwiczyć w ciązy, kupiłam nawet piłkę, ale póki co leży zamknieta ha ha ha ;D

Cytat:
Napisane przez wiola883 Pokaż wiadomość
Co do cc to moge wam podesłać link do mojego ginekologa on opisuje na czym polega cc jak ktoś chetny to na pw .

Ja do szkoły rodzenia nie chodziłam iteraz też nie planuje a co do instynktu sam przychodzi jak dziecko sie zobaczy moj mąż to nawt był bardziej odważny i robił wszystko przy synku a też nie miał doczynienia z noworodkami 😀

A może na twardnienie brzucha magnez pomoże ja biore od poczatku .

Ja też czekam na potwierdzenie dziewczynki jeszcze miesiac juz sie nastawilam ale jak bedzie chlopiec to tez fajnie moj mąż nie wieży ze dziewczynka chce drugiego syna 😝

Od tych upałów pije wiecej wody i do sikania chodzę coraz częściej😂

A co do wagi to niea co tak sie nastawiac ze sie grubym bedzie ja przytylam w pierwszej 15,kg i nosilam to wszystko w brzuchu mialam ogromny brzuch a po porodzie szybko wrocilam a nawt schudłam
ja poprosze link na pw
Klaudiad18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-08-01, 14:48   #2953
paprif
Zakorzenienie

U mnie kryta pływalnia, którą mam najbliżej zamknięta na cały sierpień, ale już postanowione- od września będę chodzić, kupię karnet. Basen to dla mnie najlepsza aktywność fizyczna, nie dla mnie pocenie się przy ćwiczeniach w takim upale.
Stary 2018-08-01, 14:52   #2954
denneris
Zadomowienie

Czy tylko ja jeszcze nie mialam ani szczątka informacji o płci? na żadnym badaniu- nic a nic, a ostatnio byłam juz w 17 tygodniu

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
denneris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-08-01, 15:03   #2955
Klaudiad18
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez denneris Pokaż wiadomość
Czy tylko ja jeszcze nie mialam ani szczątka informacji o płci? na żadnym badaniu- nic a nic, a ostatnio byłam juz w 17 tygodniu

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Ja też nic nie wiem, na prenatalnym w szpitalu lekarz powiedział, że chłopak - tego samego dnia miałam wizytę u swojego gina i on mówił, że nic nie potwierdzi, więc nie wiem gdzie tamten coś widział

Może za tydzień będzie już coś widać
Stary 2018-08-01, 15:11   #2956
dusia_tcv
Zadomowienie

Ja też jeszcze nie wiem jaka płeć może 13 się dowiem
dusia_tcv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-08-01, 15:21   #2957
rubbim
City of Bones

Cytat:
Napisane przez paprif Pokaż wiadomość
U mnie kryta pływalnia, którą mam najbliżej zamknięta na cały sierpień, ale już postanowione- od września będę chodzić, kupię karnet. Basen to dla mnie najlepsza aktywność fizyczna, nie dla mnie pocenie się przy ćwiczeniach w takim upale.
Ja się chciałam zapisać od września na jakieś zajęcia własnie dla ciężarnych i U mnie w mieście kompletnie nic nie ma...

Ciekawa jestem czy u nas gin potwierdzi dziewczynkę tak jak na prenatalnym nam powiedziano
Stary 2018-08-01, 15:55   #2958
Klaudiad18
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rubbim Pokaż wiadomość
Ja się chciałam zapisać od września na jakieś zajęcia własnie dla ciężarnych i U mnie w mieście kompletnie nic nie ma...

Ciekawa jestem czy u nas gin potwierdzi dziewczynkę tak jak na prenatalnym nam powiedziano
U mnie też nic nie ma jedynie baseny
Stary 2018-08-01, 15:56   #2959
comablack89
Wtajemniczenie

Skwar skwarem ale wentylatory na full chodzą ;P włączam i idę się poruszać bo nadal męczą mnie te uda <zła>

comablack89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-08-01, 16:07   #2960
paulinunia
Zakorzenienie

[QUOTE=AnnLady;85182946]
Cytat:
Napisane przez paulinunia Pokaż wiadomość
Do kompotu z jabłek, dla mnie z samych jest taki nijaki, możesz dodać wszystko cokolwiek masz. Porzeczki, agrest, wiśnie, truskawki. I koloru dzięki temu nabierze. Muszę właśnie coś kupić na kompot. Taki kwaśny mi mega pasuje i lepiej się pije niż wodę

No milion razy lepszy niż woda.

Ja żadnych goździków nie dodaje bo nie lubię

Cytat:
Napisane przez rolnikowa88 Pokaż wiadomość
Poród jak poród, weszło to i wyjsć musi
Najważniejsze aby za wcześnie nie urodzić i żeby komplikacji nie było, reszta to pikuś, zapomni się.
Haha ja jeszcze nie myślę o porodzie

Cytat:
Napisane przez loveve Pokaż wiadomość
Dzis w sklepie Pani mi zwrocila uwage, ze mam krew pod nosem. Weszlam szybko z goracego auta do piekarni i nawet nie poczulam.

Slyszalyscie, ze upaly do konca sierpnia maja byc?
No niestety w ciąży tak się zdarza. Ja miałam w czerwcu dwa razy małe krwotoki z nosa. A teraz w ta pogodę trzeba tym bardziej uważać

Cytat:
Ja dziś byłam na wizycie i synek potwierdzony.
Super gratulacje

Wysłane z mojego SM-J330F przy użyciu Tapatalka

paulinunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-08-01, 16:09   #2961
Blueberry_11_19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez AnnLady Pokaż wiadomość
No więc tak:
1. obrazki fajne, dla dzieciaczka jak znalazł, są dwustronne.

2. książeczka taka sobie, myślałam że tam jest więcej informacji takich praktycznych. Ale ogólnie ok.

3. Mata - chyba największe rozczarowanie, ale może spodziewałam się czegoś innego. Myślałam że to większe jest, takie bardziej bajeranckie, ale pewnie za stara do tego jestem i dlatego Też mi się Hania podoba, ale póki co Zosia wygrywa
To trzymam kciuki żeby tak zostało, ja też na to liczę Załącznik 7609896

To rzeczywiście mało fajna ta mata, troche jak szmatka do przytulania.

Blueberry_11_19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-08-01, 16:17   #2962
paulinunia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Klaudiad18 Pokaż wiadomość
U mnie w pracy jedna kobieta mi powiedziała, że cesarka o nie urodzenie dziecka tylko WYDOBYCINY i dziecko nie będzie miało urodzin tylko WYDOBYCINY Myslałam, że zabije ją śmiechem. Nie wiedziałam czy się smiać czy płakać.
O matko.....

Cytat:
ja już po wizycie, nadal wygląda na dziewczynkę widziałam jak się łapie rączkami za stópki, mega widok

będę chodzić, jest u nas przyszpitalna darmowa i tam będę chodzić. zawsze można się czegoś ciekawego dowiedzieć, przy okazji zwiedzić oddział i poznać ewentualny szpital przed trafieniem na porodówkę jak tż nie będzie akurat pracował na drugą zmianę (bo zajęcia chyba po południu) to będzie chodził ze mną.
U mnie też jest przy szpitalu. Muszę przejść się zapytać od kiedy można chodzić . To mój pierwszy poród więc wolę się trochę nauczyć tym bardziej że jestem panikara

Cytat:
Ej widzę, ze chyba w naszym styczniowym wątku to przodują dziewczynki, co?
Też mi się tak wydaje że więcej dziewczynek

---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ----------

Cytat:
Zresztą teraz jestem taka głupia że czekam na ten brzuch

Tak jak ja narazie bardziej w biodra poszło ale jak tylko widzę pod bluzka brzuch to cieszę się jak głupia

---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ----------

Cytat:
Ja też mam dwa razy powiedziane, że dziewczynka ale nie nastawiam się aż tak. Ale poczekam do połówkowego i zobaczymy

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

A mi dziś przyszedl z bebiprogram zestaw startowy: mata sensoryczna, karty do ćwiczenia wzroku maluszka i książeczka jak wspierać jego rozwój.
Niedawno się tam zarejestrowałam i już przyszło, a myślałam że wcale nie przyjdzie bo różne opinie i komentarze na FB były.

Tez mi to dziś przyszło

---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ----------

Cytat:
Mi też czasem twardnieje.
Ruchy czuje już wyraźnie , dzisiaj u ginekologa -pokazywałam mu w ktorym momencie i gdzie sie rusza
Mi czasem twardnieje od zaparc

paulinunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-08-01, 16:21   #2963
rubbim
City of Bones

Cytat:
Napisane przez Klaudiad18 Pokaż wiadomość
U mnie też nic nie ma jedynie baseny
U mnie na basenie kiedyś podobno jakieś zajęcia były ale już nie ma A na basen i tak nie pójdę..

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2018-08-01, 16:31   #2964
AnnLady
Zakorzenienie

Cytat:
To rzeczywiście mało fajna ta mata, troche jak szmatka do przytulania.

O właśnie szmatka do przytulania. A ja myślałam że mata sensoryczna to jakieś nie wiadomo co
Cytat:
Napisane przez paulinunia Pokaż wiadomość
O matko.....

U mnie też jest przy szpitalu. Muszę przejść się zapytać od kiedy można chodzić . To mój pierwszy poród więc wolę się trochę nauczyć tym bardziej że jestem panikara

Też mi się tak wydaje że więcej dziewczynek

---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ----------

Tak jak ja narazie bardziej w biodra poszło ale jak tylko widzę pod bluzka brzuch to cieszę się jak głupia

---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ----------

Tez mi to dziś przyszło

---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ----------

Mi czasem twardnieje od zaparc

I jak wrażenia?

Stary 2018-08-01, 16:58   #2965
Blueberry_11_19
Zadomowienie

Cytat:
O właśnie szmatka do przytulania. A ja myślałam że mata sensoryczna to jakieś nie wiadomo co I jak wrażenia?

Na matę jeszcze jest sporo czasu, noworodek i tak nie bedzie korzystać. Spokojnie poszukasz sobie takiej jaka Ci bedzie odpowiadać

Stary 2018-08-01, 17:03   #2966
justysiaa89
Zakorzenienie

byłam w galerii, kupiłam tżtowi perfumy i uchwyt samochodowy do telefonu na urodziny

dodatkowo zamówiłam taki kubek z naszymi zdjęciami na rocznicę, bo ciągle mówi, że czas wywołać jakieś zdjęcia i jakoś nie możemy się do tego zabrać.

chciałam dokupić coś jeszcze ale pomysłów brak mówił kiedyś, że chciałby dostać płytę z muzyką klasyczną, bo lubi słuchać w samochodzie ale jako że ja zielona w tym klimacie muzycznym to nie wiem co wybrać, chyba pójdę po prostu do Empiku i może mi coś doradzą dokupię chyba jeszcze ulubione słodkości i jakąś whisky do kolekcji, tż pije bardzo mało, ale lubi mieć wybór może polecicie jakąś dobrą whisky?

a ze zwykłych atrakcji planuję zrobić jego ulubiony obiadek i jakieś ciacho na deser, może nawet wypijemy jakieś Picolo

Cytat:
my co do imienia dla córki też się zgodziliśmy, z chłopcem mamy spory problem więc tym bardziej mam nadzieję, że nic tam między nóżkami już nie urośnie

Cytat:
]Też mi się Hania podoba, ale póki co Zosia wygrywa
Zosię mam siostrzenicę, więc odpada ale imię bardzo ładne

---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ----------

Cytat:
O właśnie szmatka do przytulania.
też to dostałam. a to nie było właśnie nazwane przytulanką sensoryczną ? bo tak jest na stronie i ja coś kojarzę, że tak było.
justysiaa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-08-01, 17:30   #2967
dusia_tcv
Zadomowienie

U mnie albo Thomas albo Inga
A tą mate czy przytulankę mój syn ma do dziś i nie chciał się z nią pożegnać
Taka mała nie pozorna szmatka a dziecko ją lubi
dusia_tcv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-08-01, 17:40   #2968
Blueberry_11_19
Zadomowienie

Cytat:
byłam w galerii, kupiłam tżtowi perfumy i uchwyt samochodowy do telefonu na urodziny

dodatkowo zamówiłam taki kubek z naszymi zdjęciami na rocznicę, bo ciągle mówi, że czas wywołać jakieś zdjęcia i jakoś nie możemy się do tego zabrać.

chciałam dokupić coś jeszcze ale pomysłów brak mówił kiedyś, że chciałby dostać płytę z muzyką klasyczną, bo lubi słuchać w samochodzie ale jako że ja zielona w tym klimacie muzycznym to nie wiem co wybrać, chyba pójdę po prostu do Empiku i może mi coś doradzą dokupię chyba jeszcze ulubione słodkości i jakąś whisky do kolekcji, tż pije bardzo mało, ale lubi mieć wybór może polecicie jakąś dobrą whisky?

a ze zwykłych atrakcji planuję zrobić jego ulubiony obiadek i jakieś ciacho na deser, może nawet wypijemy jakieś Picolo

my co do imienia dla córki też się zgodziliśmy, z chłopcem mamy spory problem więc tym bardziej mam nadzieję, że nic tam między nóżkami już nie urośnie

Zosię mam siostrzenicę, więc odpada ale imię bardzo ładne

---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ----------

też to dostałam. a to nie było właśnie nazwane przytulanką sensoryczną ? bo tak jest na stronie i ja coś kojarzę, że tak było.

Whisky - Tomatin jeśli Twój mąż jest koneserem to doceni smak. Mój też jest zbieraczem whisky i na tą markę zawsze poluje.

---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ----------

Chyba dogadaliśmy się też w kwestii imienia dla maluszka - będzie Igor

Stary 2018-08-01, 17:49   #2969
AnnLady
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dusia_tcv Pokaż wiadomość
U mnie albo Thomas albo Inga
A tą mate czy przytulankę mój syn ma do dziś i nie chciał się z nią pożegnać
Taka mała nie pozorna szmatka a dziecko ją lubi
To mówiłam że się nie znam

Stary 2018-08-01, 18:06   #2970
paprif
Zakorzenienie

Justysia macie rocznicę 5 sierpnia? Jeśli tak to tak jak my wyjeżdżamy właśnie w ten weekend świętować.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości