|
|
#2941 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Rocznik 92 cz. IV
on to nie powiem kto
witam wszystkie dzisiaj pracowity dzien mnie czeka fizyka i geografie do nauki,ale jak to zalicze to potem masakryczny luuuuz!
|
|
|
|
#2942 |
|
Wtajemniczenie
|
siemka
Nareszcie sie zabiorę za przeczytanie tego czego ostatnio nie miałam czasu przeczytać ![]() A tak ogóle to czemu ja nie śpię ?? ![]() Dobra ide nadrabiać ![]() Edit: Zgłaszam, ze wszsytko przeczyłam ? (tak przynajmniej mi sie zdaje xD ale chyba nic nie ominęłam) ![]() W ogóle byłam wczoraj z rodzicami we Wrocławiu. Moi rodzice do ogrodu japońskiego, a ja do siostry i z nią na pasaż grunwaldzki Z zamiaram kupna stroju kąpielowego.. no i oczywiscie nie kupiłam;/ Ale za to moja sisotra sobie kupiła ostatnio buty pumy i za małe na nią;p i mi sprzedaje za 150, a dała koło 300xD jak siostra sie czasem przydaje;p Kupiłam sobie przynajmniej bluze (wiem nie był to blyskotliwy pomysł<no lato )Jak wracaliśmy i staliśmy w tym korku jakiś miły pan w nas wjechał ;// mój tato zjeżdża na bok, wychodzi patrzy czy wszystko ok, otwiera bagażnik, bo cos tam sie zepsuło między, a ja tak na głos "no co to za kretyn!" koleś taki speszony... Rozwalił nam na szczeście tylko zderzak i troche porysował auto.. ale miłe to uderzenie nie było;|
Edytowane przez anecia0509 Czas edycji: 2008-06-08 o 09:53 |
|
|
|
#2943 |
|
Zadomowienie
|
Hello!!!
Też mnie dzisiaj pracowity dzień czeka ![]() Ale jeszcze tylko 3 dni
|
|
|
|
#2944 |
|
Wtajemniczenie
|
hmmmmm ... ja miałam mieć pracowity dzień, bo zdaje jutro biologie na 5, ale na to znajde czas później, tymaczasem ide na plaże
potem na spotkanie z kolegą i zastanawima się czy nie iśc na Muszle oglądać mecz
|
|
#2945 |
|
Zakorzenienie
|
Hm, współczuje Wam, ja już mam wakejszyn
|
#2946 |
|
Zadomowienie
|
Zazdrościmy
![]() Jeszcze trzy dni
|
|
|
|
#2947 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Buahuahua! Zemsta za Mundial będzie słodka .Cytat:
.[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;7809603]on to nie powiem kto witam wszystkie dzisiaj pracowity dzien mnie czeka fizyka i geografie do nauki,ale jak to zalicze to potem masakryczny luuuuz![/quote]Ja też mam pracowity dzień. Muszę zrobić album o II Wojnie Światowej na jutro, 2 prace na technikę na jutro, referat na sztukę o sztuce współczesnej na wtorek i muszę wykuć wszystkie wzory z fizyki, żeby mieć 5 .Cytat:
.Ja bym chyba zawału dostała .Cytat:
Zazdroszczę .
|
|
#2948 |
|
Wtajemniczenie
|
i ja
w czwartek byłam aż na jednej lekcji, w piątek w ogóle nie poszłam, ale chyba jutro tak dla towarzystwa pójdę I tak nic nie robimy, no chyba że na angielskim;/ A na balu? hahaha... powiem krótko... było żałośnie... ale to wszystko przez tą moją zjeee... baną szkołę a może konkretniej ludzi. Nie wiem Wy jak opowiadacie to macie jakoś fajniej. U nas tańczyli jak dzieci w podstawówce... Wiecie to trzymanie się za rączki i tańczenie jak na weselu. Po prostu masakra ale z koleżankami się pośmiałyśmy przynajmniej i o 22 poszłyśmy do domu Matko, jak dobrze, że za 12 dni nie będę miała żadnej styczności z tymi "dziećmi"
|
#2949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mało kto siedział.Pod koniec wyciągali dyrektorkę do tańca, a o 23 poszła i zapaliła światło... ani o chwile nam nie przedłużyła :/
|
|
#2950 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2951 |
|
Rozeznanie
|
heloł dziewczyny!
|
#2952 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2953 |
|
Rozeznanie
|
musze zebrac siły i zanieśc w końcu podanie, bo jeszcze zapomne i nigdzie mnie nie przyjmą xD
|
#2954 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2955 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ja teeeż
![]() Narreszcie ![]() Cytat:
|
|
#2956 |
|
Zakorzenienie
|
Fajny mam avatar, nie? Nuno Gomes = ciaaasteczko
.
|
#2957 |
|
Rozeznanie
|
ej jak tak patrze to ja tu mam najmniej postów ze wszystkich
|
#2958 |
|
Zadomowienie
|
najmniej to mam ja
ej, doradźcie dziewczyny, jak sie pozbyć natrętnego wielbiciela, dając mu do zrozumienia, że nie ma na nic szans ale nie wychodząc na zimną i bezduszną jędze??
|
|
#2959 |
|
Rozeznanie
|
a no racja mniej masz
nie wiem
|
#2960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2961 | |||
|
Zadomowienie
|
hejoos gejos
no baaa patriotka ^^ żółwik żółwik ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale koniecznie musze sie wybrac znoow z kolezankami bo z rodzicami to porażka ![]() ojj nie bulwersuj się popieram ![]() [1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;7809603]on to nie powiem kto witam wszystkie dzisiaj pracowity dzien mnie czeka fizyka i geografie do nauki,ale jak to zalicze to potem masakryczny luuuuz![/quote]dasz radke ja też ! ![]() Cytat:
zanoś zanoś do 13.06 jest (chyba że u Ciebie inaczej)a ta znów nowy avek Ebiego już odstawiłaś ? ![]() ale fakt jest na co popatrzeć ![]() patrz na moje - ja mam mniej ![]() i dziewczyny no. odpiszcie mi na moje pytanie wiecie czemu mi sie szafa nie chce wyświetlać ? tzn. coś mam z przeglądarką czy jak ? ![]() EDIT : znalazłam już wątek na ten temat. niby w explorerze to sie nie otwiera też tak macie?
|
|
|
#2962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ebiego odstawiłam, Nuno lepsiejszy . Ale i tak jestem za Polską, no chyba, że odpadną [odpukać ] to będę kibicować Portugali .Mi się szafa wyświetla, a poza tym mam Mozille Firefoxa więc nie wiem jak to jest z Explorerem .
|
|
#2963 |
|
Wtajemniczenie
|
haa ale jestem spalona i zmęczona ;p bo wróciłam nad ranem z Lednicy
było boosko jak cos to jest Lednica bo kiedys pisałam to nikt nie wiedział o co kaman:P http://pl.wikipedia.org/wiki/Lednica_2000
|
#2964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2965 |
|
Zakorzenienie
|
Mi by się nie chciało jechać taki kawał. Z Wrocka do Lednicy to łoho ho!
![]() Z resztą nie czuję potrzeby takiej integracji.
|
#2966 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie odpadną!! ![]() Cytat:
|
|
|
#2967 |
|
Wtajemniczenie
|
taaak
spotkanie młodzieży ,jestem wierząca i się tego nie wstydzę . czy źle ? no każdy ma inny punkt widzenia na świat
|
#2968 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a własnie na takich spotkaniach jest najlepsza atmosfera
|
|
|
#2969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jak mówisz, każdy jest inny
|
|
#2970 |
|
Wtajemniczenie
|
Ehh i jak zwykle czuje sie ignorowana i w ogóle ;/
![]() Pisze do przyjaciółki jak zwykle "siemka " a ona "siema" pytam sie co tam ona odpowiada i na tym koniec ;/ nawet nie zapyta co u mnie... to napisałam "dobra to ja ci moze nie bede przeszkadzac bo widze ze nie masz ochoty rozmawiać"i koniec.. :/ ![]() Wku***a mnie ;/ Juz nigdy nie bedzie tak jak kieydś, bo gdy juz jest fajnie i w ogóle to cos sie psuje... I tak już jej chbya nie jestem potrzebna ![]() A rano juz sobie pomyslałam "nareszcie mi sie wszystko układa, jest tak jak zawsze chciałam zeby było" a tu ni ch**a ;/
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:24.

witam wszystkie
dzisiaj pracowity dzien mnie czeka
fizyka i geografie do nauki,ale jak to zalicze to potem masakryczny luuuuz!

a może konkretniej ludzi. Nie wiem Wy jak opowiadacie to macie jakoś fajniej. U nas tańczyli jak dzieci w podstawówce... Wiecie to trzymanie się za rączki i tańczenie jak na weselu. Po prostu masakra

.
Włosomaniaczka