|
|
#2941 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar V
|
#2942 |
|
Zakorzenienie
|
Czy tylko mi tak wizaż muli?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2943 |
|
Zakorzenienie
|
Mi też masakrycznie
|
|
|
|
#2944 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli OK
Bałam się, że to komp. Jestem nienormalna, ale mam niezwykle emocjonalny stosunek do mojego laptopa My precioussss....Dalej mam podły nastrój, zastanawiam się czy kiedyś się to zmieni, czy będę musiała nauczyć się żyć z takim stanem świadomości
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2945 |
|
Zakorzenienie
|
Madzik mi też strasznie źle od paru dni
trzymaj się tam piękna
|
|
|
|
#2946 |
|
Zakorzenienie
|
Oglądam South Park na poprawę humoru- przy tym trudno się nie śmiać I drinkuję. Jakoś się muszę zmusić do funkcjonowania![]() Jak mnie ten wizaż irytuje dziś.... A jestem oobą, która ciągle się o coś wpienia
|
|
|
#2947 | |
|
BAN stały
|
Doszła
Listonosz pytał się, czy to dla brata (którego nie mam), bo raz na kopercie takie imię, raz inne, a czasami obydwa A to po prostu od mojego "humoru" zależy ![]() A jak tam Gustaw? No i proszę przestać się smucić ![]() Cytat:
A cóż to za egzystencjalistyczne wywody, hę? Nadszedł wrzesień - czas uniesień (tylko dwa drinki wypiłem, przysięgam ).Oglądasz może tę część SP z moją Idolką? |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2948 |
|
Zakorzenienie
|
madziczko, ivanno
oby dzisiejszy dzień był lepszy.Mnie denerwuje internet, raz jest, raz go nie ma, kiedy siadam i jest to znika po chwili
|
|
#2949 |
|
Zakorzenienie
|
Blue ja tam bym nie zapłaciła tylko już dawno dzwoniła ze skargą. Ja mam multipakiet tp i jak mi się coś zaczyna dziać to dzwonie
wogóle trudny klient jestem. Dalej w smutkowym ciągu ![]() Gryksiu- cieszę się że próbka doszła, świetnie a Gustaw po 1 teście BOSKI! ale teraz naprawde nie mam ochoty pachnieć... pachne bo pachne więc Gucio czeka na swoją kolej.
|
|
|
|
#2950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wstaję, robię kawę, chcę swój codzienny rytuał odbębnić, miło zacząć dzień, od sprawdzenia poczty, wizażu, nk, forum o perfumach na gazecie, a tu nie ma internetu Teraz robię inaczej, najpierw sprawdzam czy mam internet, dopiero potem robię kawę ![]() ivanno a dlaczego nadal smutna? Jakieś problemy?
|
|
|
#2951 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zakop szybciutko te smutki.Zuziuniu, mam nadzieję, że już dzisiaj lepiej Wracaj szybko do zdrowia.Ja też chyba jestem trudna klientka, no ale powiedzcie, czy nie miałam racji. Przyjeżdżam rano po dyżurze, a tu moje miejsce na płatnym parkingu zajęte. Szlag mnie mało nie trafił, bo raz, że zmęczona, dwa, że mała na 8 do szkoły i chciałam zdążyć zanim wyjdzie. Stróż mi mówi, że on nic nie wie przyszedł na rano i tak było. Normalnie jak mi się zagotowało, to ciśnienie chyba miałam 200/150. Kazałam mu zadzwonić do klienta, a on na to, że nie ma numeru. To poproszę nr do właściciela. A on nie wie, czy ma, musi poszukać, blablabla i takie tam. I najlepiej, zebym stanęła na miejscu tamtego gościa. O co to, to nie. Tam na pewno nie, bo tam się źle wjeżdża, a po drugie zapłaciłam za 23 i tam chcę stać. Zażądałam kategorycznie nr do szefa, więc w końcu sam zadzwonił. Szef się pyta mnie ( po krótkiej rozmowie z nim) o co chodzi, więc mu mówię co i jak. Kazał mi stanąć w tym miejscu w którym chcę, więc się pytam co będzie jak przyjdzie właściciel, bo ja nie mam zamiaru przeparkowywać auta. Powiedział, że ok, więc stanęłam tam, gdzie mi było wygodnie. Stróż do mnie, a co bedzie jak przyjdzie właściciel miejsca na którym stoję. Stwierdziłam, że mnie to nie obchodzi i tyle. Niech sobie wyjaśniają między sobą. |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2952 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, ze smutno dziś tutaj. To i ja się pożalę
Na siebie, swoje gapiostwo W czwartek zgubiłam portfel. Miałam w nim kartę - ale nie ważną już na szczęście, dowód - powinnam go już daaawno wymienić, karty rabatowe - na szczęście da się zrobić duplikaty, były tam jeszcze paragony na różne art. podlegajace gwarancji - niestety, te szlag trafił, pieniędzy było mało ( jakieś trzy dychy ). Ale najgorsze jest to, że sam portfel dostałam dwa tygodnie wcześniej od Ciachulca. Porządny skórzany portfel VIPa - tak sie z niego cieszyłam. I ... fru 250 zł w błoto głupi feniks |
|
|
|
#2953 | |
|
Zakorzenienie
|
Ziuziuniu zdrowiej szybko!
----------- Favkes przykra sprawa z tym portfelem , szkoda tak udanego prezentu.----------- Cytat:
. Skończyło sie budzeniem małża o 2.30 w nocy z gorącą prośbą o wyniesienie pająka (czym oczywiście ubawiłam go, ale dobrze mu mówić, kiedy w jego rodzinnym kraju pająki wieksze niż te to normalka). Akcji nie obserowowalam, zamknelam sie w lazience, bo zbieralo mi sie na wymioty. Arachnofobia to moja jedyna fobia i wszystkie proby poradzenia sobie z nimi spaliły na panewce. I tak byłam dzielna, że nie ryknęłam na głos, chyba tylko dlatego, że miałam świadomość póznej pory i ewentualnych skarg sąsiadów ![]() |
|
|
|
|
#2954 |
|
BAN stały
|
Dziewczynki już mi lepiej
Zaraz wyruszam do miasta, może jakieś zakupki
|
|
|
|
#2955 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Słuchajcie, czy można coś poradzić na to, jak w sumie nowe perfumy (koleżanka do mnie właśnie napisała z takim pytaniem, przywiozła je z bezcłówki) zamiast "psikać" mgiełką, zaczynają pluc ciagłym strumieniem? Da się to jakoś naprawić czy szlus i amen w pacierzu, trzeba przelać do innego atomizerka?
|
#2956 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zauważyłam, że lepiej psika, gdy naciskam szybkim, zdecydowanym ruchem. Choć nie zawsze... ![]() Jeśli perfumy są nowe, to może atomizer jeszcze się "wyrobi"? |
|
|
|
|
#2957 |
|
BAN stały
|
Wróciłam nic nie kupiłam, zabieram się za sprzątanie
|
|
|
|
#2958 | ||||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
A o zmienianiu wody pamiętam sporadycznie naprawdę... ![]() Cytat:
W kwestii litości natomiast: mną się zwykle ludzie usiłują opiekować na ulicy. Czasem są to ludzie zapijaczeni i brudni także... Miałam kiedyś kumpla, który wysnuwał teorię, że działam na najgłębsze warstwy instynktu opiekuńczego, bo nawet ostatni menele usiłowali mi zwykle z wielkim zaangażowaniem służyć pomocą. Ja powiedziałabym nawet, że szczególnie menele. Cytat:
![]() To zależy z czyjej perspektywy. Z mojej "nieswój" ale jednak mój. ![]() Ja wychodze z założenia, że umrzeć zawsze zdążę. ![]() To żart. Rozumiem niechęć do pająków, choć zawsze korci mnie tłumaczenie, jakie to nieklopotliwe i miłe zwierzątka, i jak fajnie łachoczą chodząc po ramieniu... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Feniksiku, nie martw się portfelem... To tylko rzecz w sumie. Mnie to wydarzenie dało także powód do uzmiechu - w ciągu dwóch dni od kiedy się pożaliłam dostałam od przyjaciół trzy inne skórkowe portfele, z których dwóch używam do teraz naprzemiennie (jeden dużo miesci, a drugi jest całkiem płaski). Cytat:
Widzę, że lubisz cierpieć. ![]() To żart! Cieszę, że że Ci lepiej, ale ja chyba wolałabym pochorować dłużej i nie musiać łazić po sklepach. ![]() Cytat:
Trudno się wybrać, żeby dokonac wymiany.
|
|
#2959 |
|
Zadomowienie
|
Favkes, współczuję... W ciągu ostatnich 2 tygodni jesteś 3 osobą, która zgubiła portfel, i nie tyle chodzi o kasę, co o dokumenty :/ Ale może się znajdzie, może ktoś uczciwy odeśle
|
#2960 | ||
|
Zakorzenienie
|
No właśnie
O to prawie tak jak i ja Mam dwa doniczkowce - ale w zasadzie to nie moje tylko moich dzieci. Nie potrafię dbać o rośliny - dbanie o dzieci mi ledwo wychodzi ![]() Cytat:
Cytat:
Ja nie mam takich fajnych przyjaciół, wszyscy tylko kręcą z politowaniem głową ... i pewnie mają rację Szkoda mi go najbardziej z powodu tego od kogo go dostałam, a nie dlatego ile kosztował - nie wiem co ja plotę. Kasy nie było, dokumenty do wymiany - piterka żal. |
||
|
|
|
#2961 | |||
|
BAN stały
|
Mam nadzieję, że to nic poważnego
i wkrótce się uśmiechniesz ![]() Cytat:
).Ale szwagra i tak nie przebijesz - dwa tygodnie przed Bożym Narodzeniem zostawił na dachu samochodu saszetkę z wypłatą, kartami, dowodem osobistym i papierami od samochodu. Rozumiem, że ktoś skusił się na kasę, ale dokumenty mógł przynajmniej w jakiś sposób podrzucić ![]() Cytat:
A całą resztę mogę sobie wyobrazić - pająki są na pierwszym miejscu mojej "fobicznej" listy ![]() PS. Nie wiedziałem, że w UK też macie Mariany ![]() Cytat:
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2008-09-09 o 18:31 |
|||
|
|
|
#2962 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2963 |
|
Zakorzenienie
|
Halo, co tu dzisiaj taka smutna atmosfera?
Chociaż w sumie ja też jestem wk... bo siedziałam po godzinach w pracy z powodu awarii systemu szlag może człowieka trafić
|
#2964 |
|
Zakorzenienie
|
Feniksiku - kurcze szkoda portwela i dokumentów
zwłasza że to prezent od tak ważnej osoby...Moniu - ale awaria jest od was nie zależna i powinna być wliczana w czas pracy normalnie :/ u nas jak była awaria wczoraj to żadnego "nadrabiania nie było. Biedna ![]() Smutek
|
|
|
|
#2965 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś miałam cudowny dzień
Mama powiedziała, że nie może już patrzeć, jak siedzę w domu, apatia mnie ogarnia, jak popłakuję po kątach, że jak będę z tak pesymistycznym nastawieniem i desperacją szukać pracy, to ktoś to wyczuje. Wzięła sobie dzień urlopu i pojechałyśmy do miasta. Byłyśmy w kinie na Mamma Mia Mama od dawna miała ochotę, uwielbia piosenki Abby![]() Gryksiu, wczoraj był odcinek jak chłopcy sobie kupili broń z Dalekiego Wschodu
|
|
|
#2966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ma wyczucie poprostu. Gratuluje udanego wypadu
|
|
|
|
|
#2967 |
|
Zakorzenienie
|
Naprawdę, jeden z lepszych dni ostatnio. Moja mama mnie zaskakuje - bo to, że mam doła staram się bardzo usilnie ukryć od paru tygodni. Nie marudzę, nie mam zwiędłej miny, na płacz pozwalam sobie, jak ona śpi, albo nie ma jej w domu. Mama ma jakiś szósty zmysł. Pochodziłyśmy sobie na luzie, byłyśmy na kawie, obiedzie. Jakoś ciut mi lżej, choć niby to tylko wypad do miasta
|
|
|
#2968 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście godziny na pewno będą do odbioru ale sam fakt awarii jest wkurzający wrr ![]() Cytat:
Madzik, Ivvano, nie smutać się już, będzie dobrze i koniec
|
|
#2969 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam taki fkf, ze glowa mala.
Trzyma mnie kilka dni bom jest slaba. i miekka. i slaba. i emocjonalna. i slaba. i miekka. chlopczyk, ktorego imienia nie napisze seems to have a habit of being led on by women, finding out they're married, n then having 2b the one to do the 'right thing' n refuse their subsequent advances a jakem to przeczytala to myslalam, ze wyjde z siebie i stane obok. po 1sze - gowno prawda, po drugie, gowno prawda! Przeczekalam caly wachlarz emocji - od checi smiechu w ryj, po chec krotkiego stwierdzenia 'nie badz taki melodramatyczny', by przejsc w faze a moze powinnam cos wytlumaczyc po faze -uwazaj bo jak cie spotkam to zabije. i ta sie utrzymuje. a poza tym - to jestesmy 'friends' |
|
|
|
#2970 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:57.

) i

Bałam się, że to komp. Jestem nienormalna, ale mam niezwykle emocjonalny stosunek do mojego laptopa
No i proszę przestać się smucić 

oby dzisiejszy dzień był lepszy.
(wiecie, o jakie mi chodzi - takie "piwniczne", włochate potwory
). No masakra i armagedon w jednym. Modliłem się tylko, żeby nie zdążył zwiać, bo musiałbym szukać miejsca na nocleg. Laczek załatwił sprawę. No z godzinę dochodziłem do siebie
. Skończyło sie budzeniem małża o 2.30 w nocy z gorącą prośbą o wyniesienie pająka (czym oczywiście ubawiłam go, ale dobrze mu mówić, kiedy w jego rodzinnym kraju pająki wieksze niż te to normalka). Akcji nie obserowowalam, zamknelam sie w lazience, bo zbieralo mi sie na wymioty. Arachnofobia to moja jedyna fobia i wszystkie proby poradzenia sobie z nimi spaliły na panewce. I tak byłam dzielna, że nie ryknęłam na głos, chyba tylko dlatego, że miałam świadomość póznej pory i ewentualnych skarg sąsiadów