Scent Bar V - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-08, 19:14   #2941
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana
Dot.: Scent Bar V

Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość
Zobacz co znalazłam tutaj, tutaj (?) i tu

Big mystery
Super
Stary 2008-09-08, 21:55   #2942
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Czy tylko mi tak wizaż muli?

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-08, 22:05   #2943
ivanna
Zakorzenienie

Mi też masakrycznie
Stary 2008-09-08, 22:11   #2944
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Czyli OK Bałam się, że to komp. Jestem nienormalna, ale mam niezwykle emocjonalny stosunek do mojego laptopa My precioussss....

Dalej mam podły nastrój, zastanawiam się czy kiedyś się to zmieni, czy będę musiała nauczyć się żyć z takim stanem świadomości

Frank Zappa

Stary 2008-09-08, 22:38   #2945
ivanna
Zakorzenienie

Madzik mi też strasznie źle od paru dni trzymaj się tam piękna
Stary 2008-09-08, 23:04   #2946
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez ivanna Pokaż wiadomość
Madzik mi też strasznie źle od paru dni trzymaj się tam piękna

Oglądam South Park na poprawę humoru- przy tym trudno się nie śmiać I drinkuję. Jakoś się muszę zmusić do funkcjonowania

Jak mnie ten wizaż irytuje dziś.... A jestem oobą, która ciągle się o coś wpienia

Frank Zappa

Stary 2008-09-09, 00:34   #2947
gryx82
BAN stały

Cytat:
Gryksiu - doszła próbka ??? powiedz że tak
Doszła Dzisiaj po południu - wielka i pancernie zapakowana Listonosz pytał się, czy to dla brata (którego nie mam), bo raz na kopercie takie imię, raz inne, a czasami obydwa A to po prostu od mojego "humoru" zależy

A jak tam Gustaw? No i proszę przestać się smucić

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Dalej mam podły nastrój, zastanawiam się czy kiedyś się to zmieni, czy będę musiała nauczyć się żyć z takim stanem świadomości
Madzik, Damesso A cóż to za egzystencjalistyczne wywody, hę? Nadszedł wrzesień - czas uniesień (tylko dwa drinki wypiłem, przysięgam ).

Oglądasz może tę część SP z moją Idolką?
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-09, 06:10   #2948
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl

madziczko, ivanno oby dzisiejszy dzień był lepszy.

Mnie denerwuje internet, raz jest, raz go nie ma, kiedy siadam i jest to znika po chwili za taki internet płacić?

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-09, 06:35   #2949
ivanna
Zakorzenienie

Blue ja tam bym nie zapłaciła tylko już dawno dzwoniła ze skargą. Ja mam multipakiet tp i jak mi się coś zaczyna dziać to dzwonie wogóle trudny klient jestem.

Dalej w smutkowym ciągu

Gryksiu- cieszę się że próbka doszła, świetnie a Gustaw po 1 teście BOSKI! ale teraz naprawde nie mam ochoty pachnieć... pachne bo pachne więc Gucio czeka na swoją kolej.
Stary 2008-09-09, 07:57   #2950
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl

Cytat:
Blue ja tam bym nie zapłaciła tylko już dawno dzwoniła ze skargą. Ja mam multipakiet tp i jak mi się coś zaczyna dziać to dzwonie wogóle trudny klient jestem.
Na mojego administratora sieci nie ma mocnych.
Wstaję, robię kawę, chcę swój codzienny rytuał odbębnić, miło zacząć dzień, od sprawdzenia poczty, wizażu, nk, forum o perfumach na gazecie, a tu nie ma internetu
Teraz robię inaczej, najpierw sprawdzam czy mam internet, dopiero potem robię kawę
ivanno a dlaczego nadal smutna? Jakieś problemy?

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-09, 08:21   #2951
Kagan
Wtajemniczenie

Cytat:

Dalej w smutkowym ciągu
Asiunia Zakop szybciutko te smutki.

Zuziuniu, mam nadzieję, że już dzisiaj lepiej Wracaj szybko do zdrowia.

Ja też chyba jestem trudna klientka, no ale powiedzcie, czy nie miałam racji. Przyjeżdżam rano po dyżurze, a tu moje miejsce na płatnym parkingu zajęte. Szlag mnie mało nie trafił, bo raz, że zmęczona, dwa, że mała na 8 do szkoły i chciałam zdążyć zanim wyjdzie. Stróż mi mówi, że on nic nie wie przyszedł na rano i tak było. Normalnie jak mi się zagotowało, to ciśnienie chyba miałam 200/150. Kazałam mu zadzwonić do klienta, a on na to, że nie ma numeru. To poproszę nr do właściciela. A on nie wie, czy ma, musi poszukać, blablabla i takie tam. I najlepiej, zebym stanęła na miejscu tamtego gościa. O co to, to nie. Tam na pewno nie, bo tam się źle wjeżdża, a po drugie zapłaciłam za 23 i tam chcę stać. Zażądałam kategorycznie nr do szefa, więc w końcu sam zadzwonił. Szef się pyta mnie ( po krótkiej rozmowie z nim) o co chodzi, więc mu mówię co i jak. Kazał mi stanąć w tym miejscu w którym chcę, więc się pytam co będzie jak przyjdzie właściciel, bo ja nie mam zamiaru przeparkowywać auta. Powiedział, że ok, więc stanęłam tam, gdzie mi było wygodnie. Stróż do mnie, a co bedzie jak przyjdzie właściciel miejsca na którym stoję. Stwierdziłam, że mnie to nie obchodzi i tyle. Niech sobie wyjaśniają między sobą.
Kagan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-09, 08:50   #2952
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Widzę, ze smutno dziś tutaj. To i ja się pożalę Na siebie, swoje gapiostwo
W czwartek zgubiłam portfel. Miałam w nim kartę - ale nie ważną już na szczęście, dowód - powinnam go już daaawno wymienić, karty rabatowe - na szczęście da się zrobić duplikaty, były tam jeszcze paragony na różne art. podlegajace gwarancji - niestety, te szlag trafił, pieniędzy było mało ( jakieś trzy dychy ). Ale najgorsze jest to, że sam portfel dostałam dwa tygodnie wcześniej od Ciachulca. Porządny skórzany portfel VIPa - tak sie z niego cieszyłam. I ... fru 250 zł w błoto

głupi feniks
Favkes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-09, 09:56   #2953
mariolasl
Zakorzenienie

Ziuziuniu zdrowiej szybko!
-----------
Favkes przykra sprawa z tym portfelem , szkoda tak udanego prezentu.
-----------

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Przeżyłem dzisiaj wieczorem chwile grozy przez duże G (bez skojarzeń ). Zapalam światło, wchodzę do pokoju, a na ścianie nad fotelem siedzi ogromniasty, czarny pająk z długaśnymi odnóżami (wiecie, o jakie mi chodzi - takie "piwniczne", włochate potwory ). No masakra i armagedon w jednym. Modliłem się tylko, żeby nie zdążył zwiać, bo musiałbym szukać miejsca na nocleg. Laczek załatwił sprawę. No z godzinę dochodziłem do siebie
Gryx, jak ja cię świetnie rozumiem! Wczoraj też miałam spotkanie z marianem po raz pierwszy w tym mieszkaniu. Było już dobrze po północy i zobaczyłam jakiś "cień" na podłodze, o mało nie postawiłam na nim bosej stopy, gdy zdałam sobie sprawę, ze to ogromny marian . Skończyło sie budzeniem małża o 2.30 w nocy z gorącą prośbą o wyniesienie pająka (czym oczywiście ubawiłam go, ale dobrze mu mówić, kiedy w jego rodzinnym kraju pająki wieksze niż te to normalka). Akcji nie obserowowalam, zamknelam sie w lazience, bo zbieralo mi sie na wymioty. Arachnofobia to moja jedyna fobia i wszystkie proby poradzenia sobie z nimi spaliły na panewce. I tak byłam dzielna, że nie ryknęłam na głos, chyba tylko dlatego, że miałam świadomość póznej pory i ewentualnych skarg sąsiadów

mariolasl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-09, 10:13   #2954
Zuziunia
BAN stały

Dziewczynki już mi lepiej nic nie boli i nie latam do ubikacji.
Zaraz wyruszam do miasta, może jakieś zakupki
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-09, 10:31   #2955
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Słuchajcie, czy można coś poradzić na to, jak w sumie nowe perfumy (koleżanka do mnie właśnie napisała z takim pytaniem, przywiozła je z bezcłówki) zamiast "psikać" mgiełką, zaczynają pluc ciagłym strumieniem? Da się to jakoś naprawić czy szlus i amen w pacierzu, trzeba przelać do innego atomizerka?
Stary 2008-09-09, 11:05   #2956
paolla
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Słuchajcie, czy można coś poradzić na to, jak w sumie nowe perfumy (koleżanka do mnie właśnie napisała z takim pytaniem, przywiozła je z bezcłówki) zamiast "psikać" mgiełką, zaczynają pluc ciagłym strumieniem? Da się to jakoś naprawić czy szlus i amen w pacierzu, trzeba przelać do innego atomizerka?
Ja mam podobny problem z moją Niną - z tym, że w tym przypadku atomizer jest kapryśny, raz psika normalnie, raz leci strużka płynu. Czasem nawet blokuje się wciśnięty i wyskakuje dopiero po chwili.

Zauważyłam, że lepiej psika, gdy naciskam szybkim, zdecydowanym ruchem. Choć nie zawsze...

Jeśli perfumy są nowe, to może atomizer jeszcze się "wyrobi"?
paolla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-09, 14:34   #2957
Zuziunia
BAN stały

Wróciłam nic nie kupiłam, zabieram się za sprzątanie
Stary 2008-09-09, 16:41   #2958
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
no wiesz jak mogłaś zapomnieć?
Ja w ogóle nie lubię kwiatów bo zapominam je podlewać, teściowa mi podlewa
U mnie w domu nie ma nawet jednego kaktusa. Wszystko ususzyłam.

Cytat:
Napisane przez Aragonte Pokaż wiadomość
Właśnie w duchu zdumiałam się, że pamiętasz o zmienianiu wody... mnie się to nigdy nie zdarzyło Na szczęście obecność kotów w mieszkaniu i tak uniemożliwia mi zaśmiecanie go bukietami
Czasem nie ma rady i dostajesz jakiś wiecheć...
A o zmienianiu wody pamiętam sporadycznie naprawdę...

Cytat:
Ty, litość? A gdzie tam Mnie imponujesz na potęgę.
Staruszkowie zadbali o mnie bardzo ładnie, trafiłam bezproblemowo Na koncercie bawiłyśmy się super, tyle tylko, że czekałyśmy potem we trzy na dworcu w Katowicach do piątej z hakiem, żeby nie zostawiać tam samej tej kumpeli z Chrzanowa. A Clannad wypadł naprawdę dobrze Wróciłam do W-wy jak zombie, ale absolutnie nie żałuję, że pojechałam na ten koncert (o reszcie atrakcji już nie wspominam ).
No to miałaś kolejny nocny maraton. Trzy nocki pod rząd.

W kwestii litości natomiast: mną się zwykle ludzie usiłują opiekować na ulicy. Czasem są to ludzie zapijaczeni i brudni także...
Miałam kiedyś kumpla, który wysnuwał teorię, że działam na najgłębsze warstwy instynktu opiekuńczego, bo nawet ostatni menele usiłowali mi zwykle z wielkim zaangażowaniem służyć pomocą. Ja powiedziałabym nawet, że szczególnie menele.

Cytat:
Yyy, tak To też z tych targów żywności regionalnej. Przetestowałam ją i doszłam do wniosku, że jest za słona i znacznie gorsza od serków, dlatego nie trafiła na stół. Zrób z nią, co uważasz za właściwe
Najwłasciwsze będzie chyba zjedzenie... A serki były boskie!

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Dzielny Królewna Swój chłopak
To zależy z czyjej perspektywy. Z mojej "nieswój" ale jednak mój.

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
Sabb, Ty planowałaś kupno ptasznika? matko i córko chyba bym omarła
Ja wychodze z założenia, że umrzeć zawsze zdążę.
To żart. Rozumiem niechęć do pająków, choć zawsze korci mnie tłumaczenie, jakie to nieklopotliwe i miłe zwierzątka, i jak fajnie łachoczą chodząc po ramieniu...

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
W kwestii kwiatów to nie mam ani jednego doniczkowego kwiatka w domu Nie lubię i nie umiem się nimi zajmować
I tu możemy sobie podać łapki.

Cytat:
Napisane przez Favkes Pokaż wiadomość
W czwartek zgubiłam portfel. Miałam w nim kartę - ale nie ważną już na szczęście, dowód - powinnam go już daaawno wymienić, karty rabatowe - na szczęście da się zrobić duplikaty, były tam jeszcze paragony na różne art. podlegajace gwarancji - niestety, te szlag trafił, pieniędzy było mało ( jakieś trzy dychy ). Ale najgorsze jest to, że sam portfel dostałam dwa tygodnie wcześniej od Ciachulca. Porządny skórzany portfel VIPa - tak sie z niego cieszyłam. I ... fru 250 zł w błoto

głupi feniks
Kurczę, miałam podobnie. Nowy portfel, super wypasiony, w środku karty... No i na dodatek sporo kasy. Najgorsze jest to, że wedle wszystkich faktów został mi podprowadzony z kurtki wiszącej w moim własnym przedpokoju. I wiem, przez kogo. I wiem dlaczego.

Feniksiku, nie martw się portfelem... To tylko rzecz w sumie.
Mnie to wydarzenie dało także powód do uzmiechu - w ciągu dwóch dni od kiedy się pożaliłam dostałam od przyjaciół trzy inne skórkowe portfele, z których dwóch używam do teraz naprzemiennie (jeden dużo miesci, a drugi jest całkiem płaski).

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Dziewczynki już mi lepiej nic nie boli i nie latam do ubikacji.
Zaraz wyruszam do miasta, może jakieś zakupki

Widzę, że lubisz cierpieć.

To żart!

Cieszę, że że Ci lepiej, ale ja chyba wolałabym pochorować dłużej i nie musiać łazić po sklepach.

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Margot, jesli z bezcłówki to chyba pupa zbita...
Trudno się wybrać, żeby dokonac wymiany.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-09, 17:22   #2959
rozwydrzona
Zadomowienie

Favkes, współczuję... W ciągu ostatnich 2 tygodni jesteś 3 osobą, która zgubiła portfel, i nie tyle chodzi o kasę, co o dokumenty :/ Ale może się znajdzie, może ktoś uczciwy odeśle
Stary 2008-09-09, 17:40   #2960
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Cytat:

Favkes przykra sprawa z tym portfelem , szkoda tak udanego prezentu
No właśnie

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
U mnie w domu nie ma nawet jednego kaktusa. Wszystko ususzyłam.
O to prawie tak jak i ja
Mam dwa doniczkowce - ale w zasadzie to nie moje tylko moich dzieci.
Nie potrafię dbać o rośliny - dbanie o dzieci mi ledwo wychodzi
Cytat:
Czasem nie ma rady i dostajesz jakiś wiecheć...
A o zmienianiu wody pamiętam sporadycznie naprawdę...
ZMiana wody ? A po co ?
Cytat:
Kurczę, miałam podobnie. Nowy portfel, super wypasiony, w środku karty... No i na dodatek sporo kasy. Najgorsze jest to, że wedle wszystkich faktów został mi podprowadzony z kurtki wiszącej w moim własnym przedpokoju. I wiem, przez kogo. I wiem dlaczego.

Feniksiku, nie martw się portfelem... To tylko rzecz w sumie.
Mnie to wydarzenie dało także powód do uzmiechu - w ciągu dwóch dni od kiedy się pożaliłam dostałam od przyjaciół trzy inne skórkowe portfele, z których dwóch używam do teraz naprzemiennie (jeden dużo miesci, a drugi jest całkiem płaski).
ehhhh
Ja nie mam takich fajnych przyjaciół, wszyscy tylko kręcą z politowaniem głową ... i pewnie mają rację
Szkoda mi go najbardziej z powodu tego od kogo go dostałam, a nie dlatego ile kosztował - nie wiem co ja plotę.
Cytat:
Napisane przez rozwydrzona Pokaż wiadomość
Favkes, współczuję... W ciągu ostatnich 2 tygodni jesteś 3 osobą, która zgubiła portfel, i nie tyle chodzi o kasę, co o dokumenty :/ Ale może się znajdzie, może ktoś uczciwy odeśle
Kasy nie było, dokumenty do wymiany - piterka żal.
Favkes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-09, 17:41   #2961
gryx82
BAN stały

Cytat:
Dalej w smutkowym ciągu
Mam nadzieję, że to nic poważnego i wkrótce się uśmiechniesz

Cytat:
Napisane przez Favkes Pokaż wiadomość
W czwartek zgubiłam portfel...
Pamiętam, jak kilka lat temu siostra zostawiła portfel pod wózkiem, na klatce schodowej. Jakaś "dobra dusza" (prawdopodobnie ktoś z lokatorów) zaopiekowała się nim. Oprócz pieniędzy i talonów na święta siostra żałowała też właśnie tego portfela (fajny był ).

Ale szwagra i tak nie przebijesz - dwa tygodnie przed Bożym Narodzeniem zostawił na dachu samochodu saszetkę z wypłatą, kartami, dowodem osobistym i papierami od samochodu. Rozumiem, że ktoś skusił się na kasę, ale dokumenty mógł przynajmniej w jakiś sposób podrzucić

Cytat:

Gryx, jak ja cię świetnie rozumiem! Wczoraj też miałam spotkanie z marianem po raz pierwszy w tym mieszkaniu. Było już dobrze po północy i zobaczyłam jakiś "cień" na podłodze, o mało nie postawiłam na nim bosej stopy, gdy zdałam sobie sprawę, ze to ogromny marian . Skończyło sie budzeniem małża o 2.30 w nocy z gorącą prośbą o wyniesienie pająka (czym oczywiście ubawiłam go, ale dobrze mu mówić, kiedy w jego rodzinnym kraju pająki wieksze niż te to normalka). Akcji nie obserowowalam, zamknelam sie w lazience, bo zbieralo mi sie na wymioty. Arachnofobia to moja jedyna fobia i wszystkie proby poradzenia sobie z nimi spaliły na panewce. I tak byłam dzielna, że nie ryknęłam na głos, chyba tylko dlatego, że miałam świadomość póznej pory i ewentualnych skarg sąsiadów
Jedyne, co wywołuje mój uśmiech, to imię Marian właśnie A całą resztę mogę sobie wyobrazić - pająki są na pierwszym miejscu mojej "fobicznej" listy

PS. Nie wiedziałem, że w UK też macie Mariany

Cytat:
Najgorsze jest to, że wedle wszystkich faktów został mi podprowadzony z kurtki wiszącej w moim własnym przedpokoju. I wiem, przez kogo. I wiem dlaczego
No wiesz co...

Edytowane przez gryx82
Czas edycji: 2008-09-09 o 18:31
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-09, 18:15   #2962
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Widzę, że lubisz cierpieć.

To żart!

Cieszę, że że Ci lepiej, ale ja chyba wolałabym pochorować dłużej i nie musiać łazić po sklepach.
Nie chodziłam nie chciało mi się.

Spałam jak kamień a teraz chyba trzeba dom ogarnąć trochę..i muszę sie najeść bo coś głodna jestem.
Stary 2008-09-09, 18:41   #2963
MoniaK
Zakorzenienie

Halo, co tu dzisiaj taka smutna atmosfera? Chociaż w sumie ja też jestem wk... bo siedziałam po godzinach w pracy z powodu awarii systemu szlag może człowieka trafić
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-09, 18:52   #2964
ivanna
Zakorzenienie

Feniksiku - kurcze szkoda portwela i dokumentów zwłasza że to prezent od tak ważnej osoby...

Moniu - ale awaria jest od was nie zależna i powinna być wliczana w czas pracy normalnie :/ u nas jak była awaria wczoraj to żadnego "nadrabiania nie było. Biedna

Smutek
Stary 2008-09-09, 18:53   #2965
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Ja dziś miałam cudowny dzień Mama powiedziała, że nie może już patrzeć, jak siedzę w domu, apatia mnie ogarnia, jak popłakuję po kątach, że jak będę z tak pesymistycznym nastawieniem i desperacją szukać pracy, to ktoś to wyczuje. Wzięła sobie dzień urlopu i pojechałyśmy do miasta. Byłyśmy w kinie na Mamma Mia Mama od dawna miała ochotę, uwielbia piosenki Abby

Gryksiu, wczoraj był odcinek jak chłopcy sobie kupili broń z Dalekiego Wschodu

Frank Zappa

Stary 2008-09-09, 18:56   #2966
ivanna
Zakorzenienie

Cytat:
Ja dziś miałam cudowny dzień Mama powiedziała, że nie może już patrzeć, jak siedzę w domu, apatia mnie ogarnia, jak popłakuję po kątach, że jak będę z tak pesymistycznym nastawieniem i desperacją szukać pracy, to ktoś to wyczuje. Wzięła sobie dzień urlopu i pojechałyśmy do miasta. Byłyśmy w kinie na Mamma Mia Mama od dawna miała ochotę, uwielbia piosenki Abby
Wspaniała mamuśka ma wyczucie poprostu. Gratuluje udanego wypadu
Stary 2008-09-09, 19:05   #2967
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Wspaniała mamuśka ma wyczucie poprostu. Gratuluje udanego wypadu

Naprawdę, jeden z lepszych dni ostatnio. Moja mama mnie zaskakuje - bo to, że mam doła staram się bardzo usilnie ukryć od paru tygodni. Nie marudzę, nie mam zwiędłej miny, na płacz pozwalam sobie, jak ona śpi, albo nie ma jej w domu. Mama ma jakiś szósty zmysł.

Pochodziłyśmy sobie na luzie, byłyśmy na kawie, obiedzie. Jakoś ciut mi lżej, choć niby to tylko wypad do miasta

Frank Zappa

Stary 2008-09-09, 19:16   #2968
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Moniu - ale awaria jest od was nie zależna i powinna być wliczana w czas pracy normalnie :/ u nas jak była awaria wczoraj to żadnego "nadrabiania nie było. Biedna
ehh, tylko że ja nie mogę sobie tak wyłączyć komputera i iść do domu, muszę zakończyć dzień, zrobić raporty itd Oczywiście godziny na pewno będą do odbioru ale sam fakt awarii jest wkurzający wrr

Cytat:
masz cudowną mamę

Madzik, Ivvano, nie smutać się już, będzie dobrze i koniec
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-09, 20:25   #2969
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

a ja mam taki fkf, ze glowa mala.
Trzyma mnie kilka dni bom jest slaba.
i miekka.
i slaba.
i emocjonalna.
i slaba.
i miekka.

chlopczyk, ktorego imienia nie napisze seems to have a habit of being led on by women, finding out they're married, n then having 2b the one to do the 'right thing' n refuse their subsequent advances

a jakem to przeczytala to myslalam, ze wyjde z siebie i stane obok.
po 1sze - gowno prawda, po drugie, gowno prawda!

Przeczekalam caly wachlarz emocji - od checi smiechu w ryj, po chec krotkiego stwierdzenia 'nie badz taki melodramatyczny', by przejsc w faze a moze powinnam cos wytlumaczyc po faze -uwazaj bo jak cie spotkam to zabije.

i ta sie utrzymuje.

a poza tym - to jestesmy 'friends'

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-09, 20:48   #2970
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
a ja mam taki fkf, ze glowa mala.

Co to jest fkf

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości