Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem cz. 3 - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-16, 23:55   #2941
magdaka13
Wtajemniczenie

Dot.: Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem cz. 3

Eluska - jeszcze jedna rzecz ci chcialam powiedziec...kurcze jak ja ci zazdroszcze tych 2 kierunkow studiow..to glowa mala..ja to chyba za leniwa bylam...albo co ...jakos tak na studia mnie drugie nie ciagnie..ale 2 dyplomy to bym chciala miec;P
Borysek ur. 05.04.2013

Vivere non necesse est. Navigare necesse est.
magdaka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 00:01   #2942
Jane2008
Zadomowienie

no tak - a mnie to znów na poprzednią stronkę "wywaliło" i pewnie już nie czytacie , a ja tak tam się opisałam - hej

O nie - Syla czytała

Vcelko - no a Tobie życzę już super zdrowych plecków!
Zuzia - ależ super ta Twoja kota

A ja serio już idę - biorę Jacusia z koszyczka, może zje cosik , no i do łózia! Hejeczka Lejdis
Jane2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 00:03   #2943
magdaka13
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jane2008 Pokaż wiadomość
no tak - a mnie to znów na poprzednią stronkę "wywaliło" i pewnie już nie czytacie , a ja tak tam się opisałam - hej

O nie - Syla czytała

Vcelko - no a Tobie życzę już super zdrowych plecków!
Zuzia - ależ super ta Twoja kota

A ja serio już idę - biorę Jacusia z koszyczka, może zje cosik , no i do łózia! Hejeczka Lejdis
Dobranoc Jane!
Borysek ur. 05.04.2013

Stary 2009-11-17, 07:54   #2944
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Witajcie jak obiecalam wklejam lampki i te niby swieczki sorki za jakosc zdjec ale bylo juz chyba po 22.... a potem moj duzy i nowy maly bialy Vaio jeszcze nie rozpakowany ale dzis juz na bank zapomnialam zrobic tej lampki zdjecie ale spoko, Syla wie jak to wyglada

Blondi Tesknilam
Zuzia poprosze fotke na gg bo ja w pracy loczkow nie widze
Stary 2009-11-17, 09:06   #2945
Weriidiana
Raczkowanie

Witam
Pisze tylko ze zyje.
Nie bylo mnie troszke gdyz bylam w szpitalu nie milam sil ani checi siadac do kompa. Psychicznie czuje sie juz lepeij fizycznie jakos dochodze do siebie (lepiej bez szczegolow). Najwaznieksze ze musze sie trzymac przeciez jest Filip ;/
Bede zagladac. Buziaki;**

CUD NARODZIN MOJEGO SYNA

Weriidiana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 09:25   #2946
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Cytat:
Napisane przez Weriidiana Pokaż wiadomość
Witam
Pisze tylko ze zyje.
Nie bylo mnie troszke gdyz bylam w szpitalu nie milam sil ani checi siadac do kompa. Psychicznie czuje sie juz lepeij fizycznie jakos dochodze do siebie (lepiej bez szczegolow). Najwaznieksze ze musze sie trzymac przeciez jest Filip ;/
a co się stało ??

dzień dobry

misia - ja też chce takie prezenty

My zaraz spadamy z Kubusiem do laryngologa....najgorsze, że KUbek ma zły humor od rana

Maja
alkamor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 09:58   #2947
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Misia ale super prezenty

mi też by się taki mały lapek przydał może kiedyś się dorobię

My mamy 2 lapki firmy Acer( jeden czarny, drugi srebrny) i się nie psuja natomiast miałam parę sprzętów Hp i chyba trafiałam na felerne to non stop coś było
nie tak
mamy też 2 nety iplusa i stancjonarkę
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 10:19   #2948
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
jeszcze dodaję fotkę, ja taka bez uśmiechu
no i jaka ładniutka twarzyczka

Cytat:
Napisane przez magdaka13 Pokaż wiadomość
Zuzia- to naprawde twoja koteczka??? przeciez przed chwila to byl taki maly kociak? rozrosla sie pannica nie powiem...
oj malutka była a teraz takie kocisko

Cytat:
Eluśka, Garfi, niedługo też Zuzia chyba (?)- 3mam za znalezienie fajnej pracy!
też też... ale ciężko jest..

Cytat:
Witam
Pisze tylko ze zyje.
Kochana co się stało? Opowiadaj szybko..

Loczki przez noc się nie rozwaliły bospryskałam je wczoraj lakierem, troche potargane ale ok.

Syla lokówką robiłam

Misia link na gg
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 10:44   #2949
Vcelka
Wtajemniczenie

Hej,

Ale się rozpisałyście od wczoraj, ale milusio się czyta Was od rana
A mnie dziś bolą bardzo plecy, do tego brzuch ( @ ) i jest po prostu rewelacja

Weriidiana co sie stało ?
Alkamor miłej wizyty u laryngologa, może Kubie jeszcze humor się poprawi.
Zuzia ślicznie Ci w loczkach Ale ładnemu we wszystkim ładnie.
Aliszcze trzymam mocno kciuki, żeby laparo się udała, żebyś dobrze czuła się po narkozie i czekamy tu na Ciebie kochana.
Jane ja pamiętałam, że miałaś wykłady i ćw. Wiedziałam, że dasz sobie radę
Domi jak się dziś czujesz? Zgaga już przeszła?
Mischoko śliczne prezenciki. Jak tam wyszły wyniki hormonków?

Mój kochany synek Igorek - 09.11.2010

Vcelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 11:29   #2950
syla39
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mischoko Pokaż wiadomość
Witajcie jak obiecalam wklejam lampki i te niby swieczki sorki za jakosc zdjec ale bylo juz chyba po 22.... a potem moj duzy i nowy maly bialy Vaio jeszcze nie rozpakowany ale dzis juz na bank zapomnialam zrobic tej lampki zdjecie ale spoko, Syla wie jak to wyglada

:
Misia fajne te lampeczki. Nie widzialam tu takich ale jeszcze sie rozejrze bo podobaja mi sie
I lapek fajny. Musze oblukac ile taki

Cytat:
Witam
Pisze tylko ze zyje.
Ojej, cos powaznego???

Vcelka mnie tez dzisiaj plecy bola, ale to dlatego ze za dlugo spalam.
Mysle ze powinnas zaczac rehabilitacje od poczatku i tym razem bardziej sie oszczedzac po jej skonczeniu

Wstalam i jem sniadanko. Pospalysmy z niunia ze hej

Jeszcze chcialam dodac ze my mamy Compaq'a i odpukac nic sie z nim powazniejszego nie dzialo.

syla39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 11:49   #2951
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Dzień dobry
A ja dziś ciężki dzień miałam, chyba za bardzo wszystko biorę do siebie.. Mam taką klasę w której sąprawie sami chłopcy z problemami - jakieś bójki osiedlowe, kibole, dzieci z domu dziecka, zaniedbane, z rodzin patologicznych itp ale generalnie się wbrew wszystkiemu potrafimy dogadać i się lubimy, ale czasami jest masakra. Wiem że to moja wina. Jak wymyślę coś fajnego na lekce to jest ok, ale jak się nudzą to rozrabiają. A mnie już brakuje pomysłów albo czasami po prostu nie mam siły, szczególnie jak ze zjazdu wrócę
Ala, za laparo
Werdi, co się stało???
Misia, fajne prezenty Postarał się mężuś
Stary 2009-11-17, 12:51   #2952
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Ala

Misia zaraz ci na prv na pisze

mamy pierwszego ząbka
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 12:55   #2953
eluśka87
Zakorzenienie

GG do eluśka87

Cytat:
Eluska - jeszcze jedna rzecz ci chcialam powiedziec...kurcze jak ja ci zazdroszcze tych 2 kierunkow studiow..to glowa mala..ja to chyba za leniwa bylam...albo co ...jakos tak na studia mnie drugie nie ciagnie..ale 2 dyplomy to bym chciala miec;P
Nio to prawie taki sam kierunek..tylko kontynuacja.. miałam marketing i zarzadzanie a teraz samo zarzadzanie...a na 1 dyplomie jest zarzadzanie bo sie ustawa zmienila i marketing to juz odrebny kierunek.. ehh..

Dzięki za te CV.. chyba dzis stworzę sobie nowe, tzn dopracuje tamto..jutro jadę zawieźć Cv w kilka miejsc.. tylko nie wiem czy ja umiem tak dobrze Adobe R obsługiwać..dawno się nim posługiwałam..

Witajcie.. ja dziś od rana coś robię.. dziś znowu mia łam kolejny tel z Wawy.. ale termin mi nie pasował niby zadzwonić ma.. w co wątpię.. jak się tam nie mieszka a ma si e ok. 200 kilosów to cięzko się zgrać..i zmobilizować
Jade chyba na szkolenie w dzienm przed zjazdem..ale nie będę mówiła bo jeszcze nic nie wiadomo..
Wczoraj dla tż brata zrobiłam prezentację z logistyki- ale jestem dobra
Dziś obiadzik..
A teraz zabieram się za pisanie listy co se sobą zabrać.. chyba dzis zakupów część zrobię bo jutro i w czwartek nie bardzo bede miala czas..

I planuje jutro jeszcze zakupic jakas elegancko bluzke koszulowa..polowalam na taki brudny róz kolor..ale zobaczymy..

ale jestem dzis rozstrzepana

Misia extra prezenty..
Aguś.. życzę cierpliwości do dzieciaków
Domi jak samopoczucie..?
Sylwia udanego wyboru lapka
Zuzia.. napiszę Ci wiadomość.. na priv

Inne kobietki.. pozdrawiam

Na razie znikam
eluśka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 13:19   #2954
Vcelka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez syla39 Pokaż wiadomość
Vcelka mnie tez dzisiaj plecy bola, ale to dlatego ze za dlugo spalam.
Mysle ze powinnas zaczac rehabilitacje od poczatku i tym razem bardziej sie oszczedzac po jej skonczeniu
Syla fajnie byłoby znów zacząć rehabilitacje, ale wiesz jaka jest długa droga, żeby się na nią zakwalifikować. Są tak odległe terminy...dopiero gdzieś na maj-czerwiec bym się załapała. A do tego czasu mam nadzieje, że mi samo z siebie przejdzie.

Eluśka to widzę, że same oferty z W-wy dostajesz, może coś wybierzesz. Trzymam kciuki.

Gusiak i tak Cię podziwiam, że jakoś sobie radzisz z takimi uczniami, bo przecież Ty młodziutka, to mogliby Cię traktować niepoważnie...jak koleżankę.

Domiś kochana gdzie jesteś, bo ja się zaczynam martwić.

Stary 2009-11-17, 13:27   #2955
syla39
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
mamy pierwszego ząbka[/FONT]
Gratulujemy

Gusiak tak sie wlasnie zastanawialam jak dajesz sobie rade z ta dzisiejsza "trudna" mlodzieza. Jak patrze nieraz na ich zachowanie to rece opadaja a jeszcze nauczyc ich czegos to juz w ogole. Takze gratuluje bo to i tak sukces ze udaje ci sie wzbudzic ich zainteresowanie

Ja juz po spacerku, krotkim bo troszke kropi i zamierzam wziasc sie za pieczenie Beda muffiny. Nie pytac o przepis o z torebki dodam tylko pare skladnikow

Patrze na te lapki co mi Madzia podeslala i oczoplasu dostaje. tak to jest jak sie czlowiek nie zna

Stary 2009-11-17, 13:32   #2956
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Cytat:
Napisane przez Vcelka Pokaż wiadomość
Syla fajnie byłoby znów zacząć rehabilitacje, ale wiesz jaka jest długa droga, żeby się na nią zakwalifikować. Są tak odległe terminy...dopiero gdzieś na maj-czerwiec bym się załapała. A do tego czasu mam nadzieje, że mi samo z siebie przejdzie.
ale może faktycznie poszukaj jeszcze innego specjalisty, zawsze to lepiej skonsultować

Cytat:
Gusiak i tak Cię podziwiam, że jakoś sobie radzisz z takimi uczniami, bo przecież Ty młodziutka, to mogliby Cię traktować niepoważnie...jak koleżankę.
dzięki, wiesz, czasami mnie tak traktują, albo próbują.No i ja się muszę nie dawać, co czasami jest trudne i dołujące bo sobie myślę że się nie nadaję. Ja od razu przyszłam do nich z takim nastawieniem, nie wymądrzam się, traktuje ich normalnie itp, tylko wkurza mnie że ja wobec nich staram się być ok a oni jakieś hamskie zachowania. Chociaż teksty typu tylko z panią się da normalnie pogadać, albo od jednego z najgorszych uczniów usłyszeć tekst w stylu " wie pani że prawie zadnej lekcji angielskiego nie opusciłem, no chyba że byłem chory albo na sprawie"

Domi, gdzie jesteś????

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

Cytat:

Gusiak tak sie wlasnie zastanawialam jak dajesz sobie rade z ta dzisiejsza "trudna" mlodzieza. Jak patrze nieraz na ich zachowanie to rece opadaja a jeszcze nauczyc ich czegos to juz w ogole. Takze gratuluje bo to i tak sukces ze udaje ci sie wzbudzic ich zainteresowanie
nauczyć, wątpliwa sprawa, zainteresować też ciężko. Ja się cieszę jak ich zajmę czymśi właśnie poszukuje czegoś ciekawego

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

Cytat:

mamy pierwszego ząbka

Edytowane przez gusiak23
Czas edycji: 2009-11-17 o 13:30
gusiak23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 13:55   #2957
syla39
Wtajemniczenie

http://www.sony.pl/product/vn-cs-series ladny rozowy, fioletowy i bialy

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

O jesooo, jak cena

http://www.allegro.pl/item817085993_...sklep_wwa.html

Stary 2009-11-17, 14:05   #2958
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Witam
Pisze tylko ze zyje.
Matko jedyna co sie stalo????

Cytat:
Napisane przez alkamor Pokaż wiadomość
misia - ja też chce takie prezenty
wiesz, ja sie w ogole nie spodziewalam, bo ustalilismy ze w tym roku nie robimy nic odkladamy kase i wogole..... a potem byla wielka rozpacz bo @ przyszla, bo nic nie wychodzi ogromna klotnia o nic i potem widzisz.... on tylko tak umie pokazac ze ona dla mnie wszystko zloty chlopak.... ale juz nie chwale....

Cytat:
Misia ale super prezenty

mi też by się taki mały lapek przydał może kiedyś się dorobię

My mamy 2 lapki firmy Acer( jeden czarny, drugi srebrny) i się nie psuja natomiast miałam parę sprzętów Hp i chyba trafiałam na felerne to non stop coś było nie tak
mamy też 2 nety iplusa i stancjonarkę
ja mialam kiedys HP dalam ojcu potem kupilam wlasnie tego.... nie moglam narzekac naprawde, ale nie kupilabym juz nigdy drukarki z hp...... Acera nie mialam a ten maly Vaio jest super, wahalam sie miedzy taka podoba Toshiba ale jak zaczelam go dotykac to mnie odrzucil strasznie sie wszedzie plastyki odginaja i nawet pod lekkim nacisnieciem palca bardzo mocno odksztalcaja a ja nie zniose tego.....

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Misia link na gg
dziekuje na pewno powiem co mysle, ale to juz wiesz

Cytat:
Mischoko śliczne prezenciki. Jak tam wyszły wyniki hormonków?
Jeszcze nie mam wynikow dopiero dzis mija tydzien wiec spoko jeszcze musze im z tydzien dac bo oni tu maja takie tempo ze szok..... ale mysle sobie ze pojde chyba dopiero jak zolnierzy oddamy a to dopieor po owu... bo po co mamy sie wstrzymywac..... po owu i tak juz nie zrobimy nic to wtedy 2 dni wstrzemiezliwosci i oddamy pudeleczko )))))))

Cytat:
Misia fajne te lampeczki. Nie widzialam tu takich ale jeszcze sie rozejrze bo podobaja mi sie
I lapek fajny. Musze oblukac ile taki
ja wlasnie zaskoczona bylam myslalam ze to takie male swieczki wlozone do wysokich "szklaneczek" a tu prosze no baterie to jest fajnie wyglada w domu no i wieczorem nie musisz swieci duzego swiatla tylko takie 3 stawiasz sobie w roznych katach pokoju i fajnie to wyglada i nastroj jest
Lapek kosztowal mnie 279.99 funtow wiec spoko jest to okolo 1300 zlotych ale ja tego tak nie licze bo bym nic nie kupila.... tu 300 funtow jest jak 300 zlotych wiec to nie jest tu duza kasa dla mnie no ale mielismy odkladac na mieszkanie nie po to charujemy by wydawac ale w sumie ciesze sie )

Cytat:
Napisane przez gusiak23 Pokaż wiadomość
Misia, fajne prezenty Postarał się mężuś
Kochana) odwdzieczalam sie pol nocy i woczraj i dzis hahaha

Cytat:
mamy pierwszego ząbka
Gratuluje zabeczka na priva wlasnie odpisalam

Cytat:
Napisane przez eluśka87 Pokaż wiadomość
Misia extra prezenty..
dziekuje Elusia, masz cos nowego z bizu ?
Magdaka Ciebie tez zapytowuje bo ja chetnie spojrze co macie nowego

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ----------

Cytat:
http://www.sony.pl/product/vn-cs-series ladny rozowy, fioletowy i bialy

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

O jesooo, jak cena

http://www.allegro.pl/item817085993_...sklep_wwa.html
Nie znalazlam na tej stronce takiego jak moj ale mezus obiecal ze dzis rozpakujemy juz na 100 procent wiec moze sie uda nie pamietam tych modeli ale na jutro ci podam na pewno
Stary 2009-11-17, 14:08   #2959
magdaka13
Wtajemniczenie

Mishoko - wrzuce cos jutro z bizu, bo dzis w pracy jestem - mam nowe kolczyki Swarovskiego + zawieszka - to bedzie prezent dla dziewczyny "brata" meza. wiem, ze to brzmi dziwnie - ale my mamy pokrecone uklady rodzinne...Dzis wieczorem zas zamierzam wykonczyc naszyjnik z masy perlowej i krysztalu gorskiego - niby mialybyc turkusy - ale ten kamien do mnie nie przemawia wogole. Nie wiem czy wy tez tak macie, ze niektorych kolorow wogole nie widzicie?
Borysek ur. 05.04.2013

Stary 2009-11-17, 14:10   #2960
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Cytat:
Napisane przez Mischoko Pokaż wiadomość

Kochana) odwdzieczalam sie pol nocy i woczraj i dzis hahaha
Stary 2009-11-17, 14:13   #2961
Motylicaja
BAN stały

GG do Motylicaja

Cytat:
Motylku, Misia - dobrze, że @ się kończy/skończyła: będzie lepszy humor, no i nowe - różne dla Każdej z Was (bo Motylek to niech jeszcze z zafasolkowaniem poczeka na tego jednego jedynego, ok? możliwości
heheh uwielbiam te twoej odpowiedzi Jane... PEwnie ze poczekam....na tego jedenego...

Cytat:
Witam
Pisze tylko ze zyje.
OOJJJ niedobrze....Ale cos sie stalo?? Pisz Nam???

Cytat:
Ala

mamy pierwszego ząbka
BRAVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!:c mok:

witajcie

ja juz po pracy...Extra bylo Ladna pogoda to chce sie funkcjonowac....eheh Naprwde slonce swieci i jest plus 11 stopni...
Motylicaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 14:24   #2962
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Mishoko - wrzuce cos jutro z bizu, bo dzis w pracy jestem - mam nowe kolczyki Swarovskiego + zawieszka - to bedzie prezent dla dziewczyny "brata" meza. wiem, ze to brzmi dziwnie - ale my mamy pokrecone uklady rodzinne...Dzis wieczorem zas zamierzam wykonczyc naszyjnik z masy perlowej i krysztalu gorskiego - niby mialybyc turkusy - ale ten kamien do mnie nie przemawia wogole. Nie wiem czy wy tez tak macie, ze niektorych kolorow wogole nie widzicie?
Oki czekam
Ja tez za turkusem nie przepadam choc to podobno moj zodiakalny kamien.....

Cytat:
Napisane przez gusiak23 Pokaż wiadomość
no co warto bylo

A WLASNIE ZAPOMNIALABYM!!!
DLA PAOLLINO STO LAT STO LAT!! JA WIEM ZE TU NIE ZAGLADASZ ALE PAMIETAMY!!!

Edytowane przez Mischoko
Czas edycji: 2009-11-17 o 14:30 Powód: DOPISEK
Mischoko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 14:33   #2963
eluśka87
Zakorzenienie

GG do eluśka87

Werdi co u Ciebie, co się stało..?

Misia zrobię coś nowego w nastepnym tygodniu teraz czasu brak trochę..

---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------

Misia no na pewno warto.. hihi

Magda udało mi się zrobić z doc pdf przez ten polecany przez Ciebie program.. ale zdjecia nie umiem dodać..

Vcelka.. nie wiem jak to będzie.. w piątek niby mam pójść na spotkanie.. ale kurde.. ja nie wiem czego chcę.. :/ bo bym musiała się przenieść.. a waham się.. może tu coś będzie.. jak nie to trzeba cos myśleć.. ale ja wysyłam i dzwonią.. i chcą np. na 2 dzień bym jechała.. 200km.. a w piątek mam teraz zjazd..więc możne się kobieta taka jeszcze 2 raz w czwartek odezwie..

Sylwia.. ale pychotki robisz.. słodkości a jakie to mufinki.. czekoladowe może..?

Edytowane przez eluśka87
Czas edycji: 2009-11-17 o 14:36
Stary 2009-11-17, 14:45   #2964
zanka205
Zakorzenienie

Domi gdzie jesteś?!

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 15:06   #2965
eluśka87
Zakorzenienie

GG do eluśka87

No właśnie.. Domi..? halo..?
Stary 2009-11-17, 15:41   #2966
syla39
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez eluśka87 Pokaż wiadomość

Sylwia.. ale pychotki robisz.. słodkości a jakie to mufinki.. czekoladowe może..?
Dokladnie, czekoladowe

Misiapodaj jutro symbol swojego nowego lapka. Widze ze jest w cenie ktora mnie interesuje
Tymczasem szukam dalej....

Domi hop hop, gdzie jestes???

Stary 2009-11-17, 15:57   #2967
eluśka87
Zakorzenienie

GG do eluśka87

Jane.. nie dziękuję.. moze się uda coś znaleźć niedługo

Sylwia..mniam, mniam daj trochę
Stary 2009-11-17, 15:59   #2968
domi7ks
Zakorzenienie

Hej

Jestem, nie mialam neta przez caly dzien ale juz mam..

dziekuje poszczególnym Lejdiskom, ze zauwazylyscie moja nieobecnosc- Vcelka, Zanka, Gusiak, Syla, Elusia

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 16:08   #2969
zanka205
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Hej

Jestem, nie mialam neta przez caly dzien ale juz mam..

dziekuje poszczególnym Lejdiskom, ze zauwazylyscie moja nieobecnosc- Vcelka, Zanka, Gusiak, Syla, Elusia
uffff... to dobrze, że to tylko brak neta

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 16:09   #2970
Vcelka
Wtajemniczenie

Ufff Domi jesteś. Miałam już pisać smska do Ciebie, bo myślałam, że może jesteś na porodówce. Ale na szczęście jesteś jeszcze z nami

Syla narobiłaś mi ochoty na muffinki. Ja też chce...jeszcze czekoladowe...zaraz się poślinię.

Mischoko to u Was faktycznie długo się czeka na wyniki. U mnie to na drugi dzień już są. Jak będziesz miała wyniki to daj znać.

Idę gotować obiadek. Wczoraj mój mąz znów miał zatrucie..drugi raz w ciągu dwóch tygodni. Ojjj biedaczysko się męczy.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości