|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem cz. 3
Eluska - jeszcze jedna rzecz ci chcialam powiedziec...kurcze jak ja ci zazdroszcze tych 2 kierunkow studiow..to glowa mala..ja to chyba za leniwa bylam...albo co
...jakos tak na studia mnie drugie nie ciagnie..ale 2 dyplomy to bym chciala miec;P
|
#2942 |
|
Zadomowienie
|
no tak - a mnie to znów na poprzednią stronkę "wywaliło" i pewnie już nie czytacie
- hej ![]() O nie - Syla czytała Vcelko - no a Tobie życzę już super zdrowych plecków! Zuzia - ależ super ta Twoja kota ![]() A ja serio już idę - biorę Jacusia z koszyczka, może zje cosik , no i do łózia! Hejeczka Lejdis |
|
|
|
#2943 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2944 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie jak obiecalam wklejam lampki i te niby swieczki
sorki za jakosc zdjec ale bylo juz chyba po 22.... a potem moj duzy i nowy maly bialy Vaio jeszcze nie rozpakowany ale dzis juz na bank zapomnialam zrobic tej lampki zdjecie ale spoko, Syla wie jak to wyglada Blondi Tesknilam![]() Zuzia poprosze fotke na gg bo ja w pracy loczkow nie widze
|
|
#2945 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Pisze tylko ze zyje. Nie bylo mnie troszke gdyz bylam w szpitalu nie milam sil ani checi siadac do kompa. Psychicznie czuje sie juz lepeij fizycznie jakos dochodze do siebie (lepiej bez szczegolow). Najwaznieksze ze musze sie trzymac przeciez jest Filip ;/ Bede zagladac. Buziaki;**
|
#2946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzień dobry misia - ja też chce takie prezenty My zaraz spadamy z Kubusiem do laryngologa....najgorsze, że KUbek ma zły humor od rana |
|
|
|
|
#2947 |
|
Zakorzenienie
|
Misia ale super prezenty
mi też by się taki mały lapek przydał może kiedyś się dorobię![]() My mamy 2 lapki firmy Acer( jeden czarny, drugi srebrny) i się nie psuja mamy też 2 nety iplusa i stancjonarkę
|
|
|
|
#2948 | |||
|
BAN stały
|
no i jaka ładniutka twarzyczka
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Loczki przez noc się nie rozwaliły Syla lokówką robiłam Misia link na gg |
|||
|
|
|
#2949 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej,
Ale się rozpisałyście od wczoraj, ale milusio się czyta Was od rana ![]() A mnie dziś bolą bardzo plecy, do tego brzuch ( @ ) i jest po prostu rewelacja ![]() Weriidiana co sie stało ? Alkamor miłej wizyty u laryngologa, może Kubie jeszcze humor się poprawi. Zuzia ślicznie Ci w loczkach Aliszcze trzymam mocno kciuki, żeby laparo się udała, żebyś dobrze czuła się po narkozie i czekamy tu na Ciebie kochana. Jane ja pamiętałam, że miałaś wykłady i ćw. Wiedziałam, że dasz sobie radę ![]() Domi jak się dziś czujesz? Zgaga już przeszła? Mischoko śliczne prezenciki. Jak tam wyszły wyniki hormonków?
|
#2950 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I lapek fajny ![]() Cytat:
Vcelka mnie tez dzisiaj plecy bola, ale to dlatego ze za dlugo spalam .Mysle ze powinnas zaczac rehabilitacje od poczatku i tym razem bardziej sie oszczedzac po jej skonczeniu Wstalam i jem sniadanko. Pospalysmy z niunia ze hej ![]() Jeszcze chcialam dodac ze my mamy Compaq'a i odpukac nic sie z nim powazniejszego nie dzialo.
|
|
#2951 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() A ja dziś ciężki dzień miałam, chyba za bardzo wszystko biorę do siebie.. Mam taką klasę w której sąprawie sami chłopcy z problemami - jakieś bójki osiedlowe, kibole, dzieci z domu dziecka, zaniedbane, z rodzin patologicznych itp ale generalnie się wbrew wszystkiemu potrafimy dogadać i się lubimy, ale czasami jest masakra. Wiem że to moja wina. Jak wymyślę coś fajnego na lekce to jest ok, ale jak się nudzą to rozrabiają. A mnie już brakuje pomysłów Ala, za laparoWerdi, co się stało??? Misia, fajne prezenty Postarał się mężuś
|
#2952 |
|
Zakorzenienie
|
Ala
Misia zaraz ci na prv na pisze ![]() mamy pierwszego ząbka |
|
|
|
#2953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki za te CV.. chyba dzis stworzę sobie nowe, tzn dopracuje tamto..jutro jadę zawieźć Cv w kilka miejsc.. tylko nie wiem czy ja umiem tak dobrze Adobe R obsługiwać..dawno się nim posługiwałam.. Witajcie.. ja dziś od rana coś robię.. dziś znowu mia łam kolejny tel z Wawy.. ale termin mi nie pasował niby zadzwonić ma.. w co wątpię.. jak się tam nie mieszka a ma si e ok. 200 kilosów to cięzko się zgrać..i zmobilizować Jade chyba na szkolenie w dzienm przed zjazdem..ale nie będę mówiła bo jeszcze nic nie wiadomo.. Wczoraj dla tż brata zrobiłam prezentację z logistyki- ale jestem dobra ![]() Dziś obiadzik.. A teraz zabieram się za pisanie listy co se sobą zabrać.. chyba dzis zakupów część zrobię bo jutro i w czwartek nie bardzo bede miala czas.. I planuje jutro jeszcze zakupic jakas elegancko bluzke koszulowa..polowalam na taki brudny róz kolor ale jestem dzis rozstrzepana ![]() Misia extra prezenty.. ![]() Aguś.. życzę cierpliwości do dzieciakówDomi jak samopoczucie..? Sylwia udanego wyboru lapka ![]() Zuzia.. napiszę Ci wiadomość.. na priv ![]() Inne kobietki.. pozdrawiamNa razie znikam
|
|
#2954 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Eluśka to widzę, że same oferty z W-wy dostajesz, może coś wybierzesz. Trzymam kciuki. Gusiak i tak Cię podziwiam, że jakoś sobie radzisz z takimi uczniami, bo przecież Ty młodziutka, to mogliby Cię traktować niepoważnie...jak koleżankę. Domiś kochana gdzie jesteś, bo ja się zaczynam martwić.
|
|
#2955 |
|
Wtajemniczenie
|
Gratulujemy
Gusiak tak sie wlasnie zastanawialam jak dajesz sobie rade z ta dzisiejsza "trudna" mlodzieza . Jak patrze nieraz na ich zachowanie to rece opadaja a jeszcze nauczyc ich czegos to juz w ogole . Takze gratuluje bo to i tak sukces ze udaje ci sie wzbudzic ich zainteresowanieJa juz po spacerku, krotkim bo troszke kropi i zamierzam wziasc sie za pieczenie Beda muffiny . Nie pytac o przepis o z torebki![]() Patrze na te lapki co mi Madzia podeslala i oczoplasu dostaje
|
#2956 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Domi, gdzie jesteś???? ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Cytat:
i właśnie poszukuje czegoś ciekawego---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------
Mikołaj Edytowane przez gusiak23 Czas edycji: 2009-11-17 o 13:30 |
|||
|
|
|
#2957 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.sony.pl/product/vn-cs-series
ladny rozowy, fioletowy i bialy![]() ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- O jesooo, jak cena ![]() http://www.allegro.pl/item817085993_...sklep_wwa.html
|
#2958 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz, ja sie w ogole nie spodziewalam, bo ustalilismy ze w tym roku nie robimy nic odkladamy kase i wogole..... a potem byla wielka rozpacz bo @ przyszla, bo nic nie wychodzi ogromna klotnia o nic i potem widzisz.... on tylko tak umie pokazac ze ona dla mnie wszystko zloty chlopak.... ale juz nie chwale.... Cytat:
![]() dziekuje na pewno powiem co mysle, ale to juz wiesz ![]() Jeszcze nie mam wynikow dopiero dzis mija tydzien wiec spoko jeszcze musze im z tydzien dac bo oni tu maja takie tempo ze szok..... ale mysle sobie ze pojde chyba dopiero jak zolnierzy oddamy a to dopieor po owu... bo po co mamy sie wstrzymywac..... ))))))) Cytat:
fajnie wyglada w domu no i wieczorem nie musisz swieci duzego swiatla tylko takie 3 stawiasz sobie w roznych katach pokoju i fajnie to wyglada i nastroj jest Lapek kosztowal mnie 279.99 funtow wiec spoko jest to okolo 1300 zlotych ale ja tego tak nie licze bo bym nic nie kupila.... tu 300 funtow jest jak 300 zlotych wiec to nie jest tu duza kasa dla mnie no ale mielismy odkladac na mieszkanie nie po to charujemy by wydawac ale w sumie ciesze sie )![]() Kochana ) odwdzieczalam sie pol nocy i woczraj i dzis hahahaGratuluje zabeczka na priva wlasnie odpisalam dziekuje Elusia, masz cos nowego z bizu ? Magdaka Ciebie tez zapytowuje bo ja chetnie spojrze co macie nowego ![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Cytat:
nie pamietam tych modeli ale na jutro ci podam na pewno
|
|
|
#2959 |
|
Wtajemniczenie
|
Mishoko - wrzuce cos jutro z bizu, bo dzis w pracy jestem - mam nowe kolczyki Swarovskiego + zawieszka - to bedzie prezent dla dziewczyny "brata" meza. wiem, ze to brzmi dziwnie - ale my mamy pokrecone uklady rodzinne...Dzis wieczorem zas zamierzam wykonczyc naszyjnik z masy perlowej i krysztalu gorskiego - niby mialybyc turkusy - ale ten kamien do mnie nie przemawia wogole. Nie wiem czy wy tez tak macie, ze niektorych kolorow wogole nie widzicie?
|
#2961 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
PEwnie ze poczekam....na tego jedenego...Cytat:
BRAVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!:c mok: ![]() ![]() witajcie ![]() ja juz po pracy...Extra bylo Ladna pogoda to chce sie funkcjonowac....eheh Naprwde slonce swieci i jest plus 11 stopni...
|
||
|
|
|
#2962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tez za turkusem nie przepadam choc to podobno moj zodiakalny kamien..... no co warto bylo ![]() A WLASNIE ZAPOMNIALABYM!!! DLA PAOLLINO STO LAT STO LAT!! JA WIEM ZE TU NIE ZAGLADASZ ALE PAMIETAMY!!!
Edytowane przez Mischoko Czas edycji: 2009-11-17 o 14:30 Powód: DOPISEK |
|
|
|
|
#2963 |
|
Zakorzenienie
|
Werdi co u Ciebie, co się stało..?
Misia zrobię coś nowego w nastepnym tygodniu teraz czasu brak trochę..---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Misia no na pewno warto.. hihi![]() Magda udało mi się zrobić z doc pdf przez ten polecany przez Ciebie program.. ale zdjecia nie umiem dodać..Vcelka.. nie wiem jak to będzie.. w piątek niby mam pójść na spotkanie.. ale kurde.. ja nie wiem czego chcę.. :/ bo bym musiała się przenieść.. a waham się.. może tu coś będzie.. jak nie to trzeba cos myśleć.. ale ja wysyłam i dzwonią.. i chcą np. na 2 dzień bym jechała.. 200km.. a w piątek mam teraz zjazd..więc możne się kobieta taka jeszcze 2 raz w czwartek odezwie.. Sylwia.. ale pychotki robisz.. słodkości a jakie to mufinki.. czekoladowe może..?
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... PAWEŁEK 12.04.2013 R. Edytowane przez eluśka87 Czas edycji: 2009-11-17 o 14:36 |
|
|
|
#2964 |
|
Zakorzenienie
|
Domi gdzie jesteś?!
|
#2965 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie.. Domi..? halo..?
|
#2966 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Misiapodaj jutro symbol swojego nowego lapka. Widze ze jest w cenie ktora mnie interesuje Tymczasem szukam dalej.... Domi hop hop, gdzie jestes???
|
|
#2967 |
|
Zakorzenienie
|
Jane.. nie dziękuję.. moze się uda coś znaleźć niedługo
Sylwia..mniam, mniam daj trochę
|
#2968 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Jestem, nie mialam neta przez caly dzien ale juz mam..![]() dziekuje poszczególnym Lejdiskom, ze zauwazylyscie moja nieobecnosc- Vcelka, Zanka, Gusiak, Syla, Elusia |
|
|
|
#2969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2970 |
|
Wtajemniczenie
|
Ufff Domi jesteś. Miałam już pisać smska do Ciebie, bo myślałam, że może jesteś na porodówce. Ale na szczęście jesteś jeszcze z nami
![]() Syla narobiłaś mi ochoty na muffinki. Ja też chce...jeszcze czekoladowe...zaraz się poślinię. Mischoko to u Was faktycznie długo się czeka na wyniki. U mnie to na drugi dzień już są. Jak będziesz miała wyniki to daj znać. Idę gotować obiadek. Wczoraj mój mąz znów miał zatrucie..drugi raz w ciągu dwóch tygodni. Ojjj biedaczysko się męczy.
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:25.

...jakos tak na studia mnie drugie nie ciagnie..ale 2 dyplomy to bym chciala miec;P

- hej 
, no i do łózia! Hejeczka Lejdis 

sorki za jakosc zdjec ale bylo juz chyba po 22.... a potem moj duzy i nowy maly bialy Vaio

.
za laparo

życzę cierpliwości do dzieciaków
Beda muffiny
. Nie pytac o przepis o z torebki