|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PlusLiga startuje, ŁonaFajt jak zwykle imprezuje! cz. 11!
Macie prezent na dobry sen
![]() Uciekam. Do jutra |
|
|
|
#2942 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żeby ylko Ełropę Cytat:
![]() Cytat:
![]() że kufa co? ![]() ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- musiałaś!!!!
|
|
|
#2943 |
|
Zadomowienie
|
ooo na dzień dobry zdjęca Kurka w twarz
![]() Hej ![]() przepraszam że wczoraj wieczorem już nie zajrzałam ale mam sporo nauki ;/ muszę się uczyć z cytofizjologii i chemii, także dziś też pewnie nie zajrzę tu. więc Skra mam nadzieję że chłopcy wygrają
|
#2944 | |||
|
Pojawiam się i znikam >.<
|
Moja reakcja była podobna
Ludzie muszą mieć nieźle nas.ane w garach ![]() Nic mi o tym nie wiadomo ![]() Jak widać, ludzie wiedzą lepiej ![]() Pfff ![]() Oj zdecydowanie ![]() Co tam nabazgrałaś? Bo chyba mi się przewidziało ![]() Cytat:
![]() Psieplasiam, to się więcej nie powtórzy ![]() Postaram się, ale na 80% jadę ![]() Psieplasiam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
filmy: 2020/8 Miałem ochotę przestać istnieć. Nie, nie popełnić samobójstwo, nie umrzeć ale przestać istnieć. Zamienić się w nic. Jarosław Borszewicz - "Mroki" Edytowane przez bedlamite Czas edycji: 2010-11-17 o 12:15 |
|||
|
|
|
#2945 | |
|
|
Cytat:
![]() ![]() Taaa... ![]() Dzień dobry ![]() Brzuch mnie boli ![]() Dostałam @
|
|
#2946 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
mam kilka fajnych pomysłówpomyslimy nad tym gdyż dzisiaj u mnie meczowa środa ![]() a nie ma czasem kostiumu Jaszczomba? jak komus wytniesz to wyladuje w przyszłym tygodniu prawie wszystko ![]() osiem ![]() a idz, dziobaku Tyy! ![]() prawda ![]() Cytat:
|
|
|
#2947 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ofc! SKRA ![]() Udam, że widzę tam 100% ![]() Cytat:
![]() Przechodzę to bezboleśnie ![]() |
||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A że nie zawsze się je wplecie tam gdzie powinno być... No cuszsz. Bładzić rzeczą ludzką ![]() ![]() Weź to spisz wszystko to zrobimy koncert życzeń ![]() Jak chcesz to ja Ci jakiś uszyję HARD MINT! A ja bym powiedziała, że bardziej niż czerwona sukienka działa... brak czerwonej sukienki ![]() Rodziny się nie wybiera ![]() Ewa!!!!!! Kurza morda! Ty! Z Karolina już się kłóciłam na fejsie PRZYJEŻDŻACIE NA SYLWESTRA ROZUMIEM! Dziś mam Karoli napisać zaproszenie na karteczce i wysłac gołębiem Ale weź Ty ją ugadaj! Wybieracie się prawda Nie odmówisz Gienikowi jak prosi i błaga i się kaja
|
|
|
|
|
#2949 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Raczej śmieszy Zresztą, jakoś unikam używania obu słów - ażeby nie musieć się przez ten ułamek sekundy zastanawiać czy aby na pewno jest to odpowiedni kontekst ![]() Tru Witam się z państwem Tfu, jakim państwem - rodziną moją! Chodźcie, dziatwo moja! Yyy... no ![]() Facet z laborek oceną mojej kartkówki kompletnie zaburzył mi równowagę! Do tej pory miałam na zmianę: 1.75; 3; 1.75; 3; ... A dzisiaj dostałam 2.25! ![]() Kiecki póki co w HaMie nie znalazłam, odebrałam tylko książkę z empiku, ale czeka na mnie House, więc nie jestem w stanie Mu odmówić To tak jakby próbować odmówić Chuckowi B. (wtajemniczone wiedzą ) ![]() ![]() ![]() Wrócę po odcinku ![]() ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Cytat:
, albo tabletki+serial, ewentualnie tabletki+sen ![]() Cytat:
![]() Jakim gołębiem? Jedyne ptaki, jakie masz w domu to Kurki! A to i tak nieloty
|
|
#2950 |
|
Zakorzenienie
|
SKRA
"Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak Ty i zielone oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną, z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu
chciałabyś spędzić resztę życia..." |
|
|
|
#2951 |
|
Zakorzenienie
|
pieprzyć Skrę
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No taaaa. Kurka jej podsyłac będę! Się w dupie poprzewraca ![]() Hejka ![]() I je.bać Resovię Zostanie Ci zapamiętane ![]() Czy bedzie można gdzieś ten mecz obejrzeć w necie
|
|
|
|
|
#2953 | ||
|
Konto usunięte
|
no właśnie nie wiem, się zobaczy
![]() Cytat:
Cytat:
zdecydowanie ![]() na mnie biedną z pałą no postaram się ![]() wszystko nawet, wygrywanie 2:0 by przegrać 3:2 dziewienć do boju Kaposvari Röplabda SE Skra ![]() Jaszczomby ![]() ZAKSA ![]() AZS ![]() zaraz idę na botanikę mam kolokwium, jak nie zaliczę to się załamię, a prawdopodobnie nie zaliczę także no
|
||
|
|
|
#2954 |
|
Zakorzenienie
|
Bez jaj! Zabrałam się za to Nasze drzewo genealogiczne! Ale to jest nie do ogarnięcia
Joaa- zaczęłam od Ciebie. I już na samym początku wyszły mi takie koligacje, że się mUSK lasuje a to nawet połowa nie jest Rzucam te robotę! |
|
|
|
#2955 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- Cytat:
"Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak Ty i zielone oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną, z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu
chciałabyś spędzić resztę życia..." |
||
|
|
|
#2956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2957 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mam rozumieć, że nie kibicujesz Reso
Jaka szkoda ![]() ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() JOAA (znaczy się, że Ty )mąż- Bartosz Gie. córka- Arki wnuczka- Klaudi zięć- Mister Foch ![]() przyszywany wnuczek- Bartosz K- mąż Kaludi (zwany również Siurakiem ) a zarazem Twój jeden z pierwszych skrytych kochanków- chore kochankowie- A. Markin, L. Visotto ciocia- Karola przyszywana ciocia- Syl (przyszła żona cioci Karoli) wujek- Gato (mąż cioci Sylwii) and Siurak (mąż cioci Karoli) druga ciocia- Ewa (siostra Karoli) przyszywany wujek- Mentos dziadek stryjeczny (?) - Miguel |
||
|
|
|
#2958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko gdzie cały potencjał wzrostu Męża u Arki zniknął? Przecież między ojcem a córką jest jakieś 5 metrów różnicy ![]() ![]() Ciepnę to sobie na fejsa - niech ludzie się cieszą
|
|
#2959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A myslisz, że zrozumieją o co kaman |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2960 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ejj czemu mnie nie ma w tej rodzinie |
|
|
|
|
#2961 |
|
Zakorzenienie
|
A uj. Chciałam wrzucić, ale "za długie, za długie, Panie"
![]() To nie będzie Pegg, bo to wszystko dlatego, że rozwiodłaś się z Pyżem - moglibyśmy jakoś Go podpiąć pod Stefa, a że Stef z Anią, to wiemy
bad decisions make good stories volleyhead z loży >ŁONA FAJT?!< ![]() If you're going crazy just grab me and take me I'd follow you down, down, down... anywhere, anywhere Edytowane przez joaa Czas edycji: 2010-11-17 o 15:05 |
|
|
|
#2962 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odcinasz się od Nas po prostu Kurcze no. nawet nie mam pomysłu jak Cię tam wcipnąć do Nich... Poseka. Zaraz coś wymyslę Cytat:
![]() O nie. Zaczyna się ![]() ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Ej chciałam rozpisać siebie ale stanęłam w jednym miejscu i nie moge ruszyć... Kim jest dla mnie Gato skoro Sylwia to moja żona (przyszła) a Gacek to jej mąż? |
||
|
|
|
#2963 |
|
Zakorzenienie
|
Karola, nie wiem, jak się nazywają takie koligacje... ex Twojej Żony?
![]() http://www.joemonster.org/art/15586/...iej_nie_znacie ![]() Nat, ucz się tego!
|
#2964 | |
|
|
Cytat:
![]() Bardzo przystojny i młody człowiek A ja raz na rok przechodzę bezboleśnie, tak to ciągła katorga ![]() I jeszcze miałam taką chcicę na czekoladę dzisiaj, że musiałam iść do sklepu I teraz zajadam się nią ![]() Pieprzyć Reso ![]() O to, o to! ![]() Nie chciałam tak dobitnie
|
|
#2965 | ||
|
|
Cytat:
Jak będzie potrzeba to jeszcze z kilka razy jej użyję ![]() No. już lepiej brzmi ![]() Z wielkim bólem serca: Reso [nie wiem jak mi to przeszło przez klawaiaturę ![]() SKRA!!! ![]() JASZCZOMBY ![]() CZEWIKI ![]() ![]() Cytat:
filmy: 2020/8 Miałem ochotę przestać istnieć. Nie, nie popełnić samobójstwo, nie umrzeć ale przestać istnieć. Zamienić się w nic. Jarosław Borszewicz - "Mroki" Edytowane przez bedlamite Czas edycji: 2010-11-17 o 15:37 |
||
|
|
|
#2966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Eeeej. Taką historię to i ja lubię Dlaczego takich rzeczy nie uczą w szkołach. Tylko zatruwają umysły jakimis gÓpimi regułkami ![]()
|
|
|
|
|
#2967 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
facet nam często jakieś ciekawostki podaje ![]() Cytat:
kibicujesz Resovii i to bez mojej interwencji ![]() Wybaczcie, ale tylko tyle jestem w stanie zacytować pisałam dziś dwugodzinne wypracowanie z polskiego, sprawdzian z geografii i poprawe z matmy oraz piłam na przerwie herbatkowej, herbatę z prądem
|
|
#2968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.joemonster.org/art/15591/..._ludziom_figle Jeśli chodzi o Nixona - wiedziałam o tym, tylko dzięki filmowi Frost/Nixon. Tam jest fajnie to pokazane. Jeśli wierzyć produkcji, JM nieco przesadza z tym "sprytem dziennikarza"
|
|
#2969 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na Skrę mozna a na Reso nie? Pfff ![]() Ejjjj!!! Kupcie mi taka filiżankę!!!! ![]() http://www.facebook.com/photo.php?fb...0.184267418690 Urzekła mnie totalnie ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- Cytat:
Znaczy tego wypracowania współczuje. Ale póxniej już było tylko lepiej ![]() Cytat:
Zasiedziałam się teraz na JM przez Ciebie ![]() ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- Dobra lece oglądać ![]() SKRA!!!
|
|||
|
|
|
#2970 |
|
Zakorzenienie
|
Skrzaty!!!!
![]() REMAT
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:27.

mam nadzieję że chłopcy wygrają 

Rzucam te robotę! 

kibicujesz Resovii i to bez mojej interwencji