|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV
Cytat:
![]() Ja tabletek nigdy za zło nie uważałam, ale już za jakąś ingerencję w organizm tak, jednak każda podejmuje decyzję ![]() Cytat:
Nie po wszystkich i nie u wszystkich. Powtórzę się- wszystko zależy od organizmu. Cytat:
Czy ten Revalid ma pokrzywę albo drożdże w składzie? ja teraz biorę silicę i na początku też miałam masakrę- chyba cera się oczyszczała. A może to po odstawieniu anty, sama nie wiem bo złożyło się to w czasie. |
|||
|
|
|
|
#2942 |
|
Zakorzenienie
|
siedzę właśnie z farbą na włosach, zaraz zrobię sobie hennę brwi
![]() co tu tak cicho ostatnio? odzywajcie się
|
|
#2943 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry piękne
Faktycznie strasznie cicho tutaj ostatnio, ale sama wiem po sobie jak to jest z czasem, teraz mam troche luźniej to staram sie być na bieżąco zresztą moja motywacja do dbania jest większa kiedy udzielam sie tutaj ![]() dodaja i samara Skład revalidu to: Jeden kapsułka zawiera jako substancje czynne: DL-metioninę 100,0 mg L-cystynę 50,0 mg Pantotenian wapnia 50,0 mg Witaminę B1 (chlorowodorek tiaminy) 1,5 mg Witaminę B6 (chlorowodorek pirydoksyny) 10,0 mg Kwas p-aminobenzoesowy 20,0 mg Żelazo (jako chelat) 2,0 mg Cynk (jako chelat) 2,0 mg Miedź (jako chelat) 0,5 mg Wyciąg z prosa 50,0 mg Wyciąg z kiełków pszenicy 50,0 mg Drożdże piwne 50,0 mg Czyli one mogą być powodem? Łykam 4 tabletki dziennie... Zostały mi jeszcze dwa blistry. Jeśli chodzi o mocniejsze oczyszczanie żelami czy płynami, niestety nie służyło to mojej suchej cerze, która stawała się jeszcze bardziej sucha Spróbuję na tydzień odstawić OCM i zobaczę co z tego wyniknie... W zamian za to będę oczyszczać buzię samą ściereczką z mikrofibry i tonikiem z Noab.Ghana identyczne torby były moimi typami Zastanawiam się nad ta:http://www.reserved.com/pl/collection/man/bags/U2984 lub tą: http://www.reserved.com/pl/collection/man/bags/T8382 ze skłonnością do tej 2 bo fajna cena i torba od razu wpadła mi w oko I dokupię do tego pewnie coś z kosmetyków Choć spodobał mi się jeszcze ten zegarek: http://www.reserved.com/pl/collectio...cesories/W2665 ale to może być ryzyko, bo nie wiem czy spodobałby się tż.
|
|
|
#2944 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Piękne
Popsuła mi się klawiatura w laptopie ![]() Robię listę zakupów na święta
|
|
|
|
|
#2945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.l
Cytat:
---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Ja miałam tak samo w piątek i zrobiłam skanowanie przez antywirusa i wykrył plik zagrożony i go usunęłam, więc to pewnie był wirus. Może u Ciebie też tak jest?
|
|
|
|
#2946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mnie sie ta pierwsza mega podoba wlasnie wiec chyba jak ja sie tym nie zajme, to bedzie caly czas tak chodzil.Nad zegarkiem też myślałłam, ale mój TZ jest zdania, ze skoro na telefonie ma napisana godzine, to szkoda nadgarstka na zegarek a ja mam wlasnie odwrotnie, majac zegarek w ogole nie sprawdzam godziny na telefonie xD
|
|
|
|
|
|
#2947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2948 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#2949 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczyny pogoncie mnie biczem bo dopiero wstałam ![]() Zaraz ide umyć głowe i buźke i zaraz do pracy mykam Cytat:
Dziewczyny pogoncie mnie biczem bo dopiero wstałam ![]() Zaraz ide umyć głowe i buźke i zaraz do pracy mykam
|
|
|
#2950 | ||
|
Zakorzenienie
|
pomalowałam jeszcze paznokcie i za godzinę się na lodowisko wybieram - będzie pewnie kupa śmiechu
![]() Cytat:
kurcze, też bym chciała TŻowi kupić zegarek, ale wiem, że by się nie ucieszył i nie nosił, bo nie lubi ![]() dziękuję Cytat:
|
|
|
#2951 |
|
Zakorzenienie
|
Mój Tż też nigdy nie miał zegarka, kilkakrotnie zastanawiał się nad kupnem ale zawsze jakoś tak wychodziło że miał ważniejsze wydatki. Nie jestem jednak pewna czy trafiłabym mu w gust.
Ja odrobinę poczytałam o ukł nerwowym, ale nie mam dziś głowy do nauki ;/ Od jutra bedę powtarzać wszystko a w piątek ustna anatomia... grrrr.
|
|
|
#2952 |
|
Zakorzenienie
|
nie działa niestety próbowałam już chyba wszystko naciskać i nic
|
|
|
|
|
#2953 |
|
Zakorzenienie
|
a gdzie pracujesz? tam gdzie kiedys pisalas?
![]() ja wlasnie zrobiłam turbiospalanie, niby mam jeszcze @,m ale już odzyskalam sprawnosc ![]() chwilę odpocznę i będę musiala brac sie za kolejna czesc sprzatania przedswiatecznego
|
|
|
|
|
#2954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może być, że to te drożdże są temu winne. Dziewczyny pijące bądż zażywające drożdże mówiły zawsze o wysypie. U mnie wysyp o silice minął po dwóch tygodniach brania. Torba podoba mi sie druga ![]() Jedzeniowa ? |
|
|
|
|
|
#2956 |
|
Zakorzenienie
|
no mam nadzieje że jeszcze znajdę rozwiązanie
![]()
|
|
|
|
|
#2957 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cwiczysz w zwykłym staniku czy takim specjalym sportowym? Bo ja chyba chce kupić taki http://www.panachesport.pl/produkty.html bo niestety ja nie czuje sie aż tak komfortowo żeby ćwiczyć w zwykłym staniku a z dugiej strony nie opyla mi sie jechać do szczecina po zakup tylko tej rzeczy a boje sie zamawiać przez neta bo może być zły rozmiar czy coś.... Cytat:
Właśnie z pracy wróciłam i chyba dziś @ dostane albo jutro do tego od wtorku zaczynam jazdy na placu manewrowymZaraz mykam do kąpieli i zrobie sobie wielkie spa i po wyleguje sie w wannie
|
|
|
#2958 | |
|
Zakorzenienie
|
eh, ząb mnie zaczął bardzo boleć, więc czeka mnie kolejna wizyta u lekarza
jak zwykle wszystko na raz mnie dopada Cytat:
jak dobrze znasz jego gust, to możesz zaryzykować u mnie sprawa wygląda tak : "a po co mi zegarek, jak mam w telefonie", więc wiem, że mój TŻ by się z takiego prezentu na pewno nie ucieszył, poza tym nigdy nie przejawiał zainteresowania jakimkolwiek.
|
|
|
#2959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wlasnie pamietam jak pisalas, ze ta dziewzyna wrocila i na razie stopujesz z praca ale dobrze, ze jednak moglas wrocic ![]() ja na razie cwicze w zwyklym staniku, ale za bardzo nie ma mi sie co tam trzasc xD bo raz mam raczej male piersi i malo tkanki tluszczowej tam, a sa takie twarde i wygladaja jakbym miala sylikony, a oprzy skokach raczej nie ma ryzyka powybijanych zebow ale taki sportowy stanik zayzyczylam sobie na swieta, moja mama robi prezenty, wiec szczerze powiedziawszy watpie w to, ze to dostane, bo ona nawet n ie wiedziala gdzie cos takiego kupic jak nie dostane, to juz po swietach sobie kupie ![]() w ogole jeszcze rpzed swietami musze skoczyc do derma i o ile to bedzie latwe, tak raczej na usg piersi moge sie nie dopchac, a juz minal mi termin wizyty ![]() ja na swieta chce zrobić sernik, jak juz co roku i może jakieś babeczki, ktore udekuruje swiatecznie teraz tylko kwestia poszukania jakiegos przepisu na owy sernik, bo co roku robie to ciasto z innego przepisu
|
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co za weekend zero dbania o siebie... Niech już są święta
|
|
|
|
|
|
#2961 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze ostatnie zakupy w tym tygodniu, potem w wigilię tylko owoce i świeże pieczywo
![]() Dasz radę kupić, teraz jest wszystko, tylko, że ludzi coraz więcej ![]() Cytat:
http://www.redheadcooking.com/sernik...dowym-spodzie/ Podobno niebo w gębie Tylko nie wiem czy na święta czy na urodziny babci.
|
|
|
|
|
|
#2962 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() nadszedł czas, w którym brak pomysłu na prezenty świąteczne, zaczął mnie przerażać w sumie to nawet nie wiem, co sama chciałabym dostać choisee anulowało mi zamówienie strasznie mi się nie chce uczyć
|
|
#2963 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do sernika, wydaje sie fajny, chyba go zrobie, tyle ze ja na pewno nawet nie sprobuje, bo nie lubie bardzo smak kawy ![]() Cytat:
![]() mnie się dzisiaj nic nie chce, spałam prawie 12 h i jestem taka do niczego ![]() ***** własnie skonczyłam robic ten najnwoszy trenign ewy, teraz ide sie umyc i moze zaczne sie malować w sumie ide do kolezanki, ktora widziala mnie miliard razy bez makijazu, ale mam dzisiaj ochotę pobawić się troszkę pędzlami
|
||
|
|
|
|
#2964 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ja juz po pracy i obiadku Zabieram się za naukę choć totalnie mi się nie chce dodaja Tak jak pisałam, zostały mi jeszcze dwa blistry więc jakoś zniosę, a dodatkowo odstawiam na tydzień OCM i zobacze jak będzie Dzięki za opinię ![]() samaraNW no właśnie i tutaj jest problem bo nie jestem pewna czy mu się spodoba. Totalnie nie pamiętam czy chciał zegarek z paskiem skórzanym czy na takiej bransolecie Zobaczę jak wygląda na żywo i wtedy zdecyduje
|
|
|
#2965 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja dziś mame TZ uświadomiłam zę za tydzień 24![]() Cytat:
![]() Miałam dziś tyle zrobić zę aż wstyt sie przyznać bo wstałam po 15
Zapuszczam włosy Proszę rośnijcie szybciej![]() ![]() Edytowane przez IwonciA_1992 Czas edycji: 2012-12-17 o 16:29 |
||
|
|
|
|
#2966 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jestem z siebie dumna bo zmobilizowałam się i powtózyłam sobie 1/3 materiału
Teraz zrobie prasowanko i spamowanie Miłego popołudnia
|
|
|
#2968 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja przywyklam, ale marza mi sie swieta z taka duża rodzina, pełno ludzi, charmider itp ale jest dobrze jak jest ![]() Cytat:
![]() W ogole tyle jest fajnych ksiazek, a mnie sie nigdy nie chce zebrac zeby je poczytac. Ale teraz czekam, az mama skonczy czytac ksiazke o Marku Grechucie i wtedy ja ja przejme ![]() Chyba musze zmienic moj pomysl na prezent, bo TZ dostanie na gwiazdke nowy PC i jako, ze posiadal lapka, a przesiada sie na stacjonarny nie ebdzie mial np myszki czy klawiatury, wiec chyba mu to kupie, bo to na bank sie przyda. Badz co badz wstrzymuje sie z kupnem prezentu jutro i najwyzej jak pojade z tata w czwartek na zakupy to wtedy ogarne te sprawe, bo bede juz pewna na 100%
|
||
|
|
|
|
#2969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?
|
|
|
#2970 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:29.

Tak też się nie stało, więc tutaj przestrzegam przed czytaniem różnych for, bo tak naprawdę na każdego każda tabletka działa inaczej. Po pół roku brania stwierdziłam że jednak odstawie, czułam się nie komfortowo psychicznie biorąc je - sama tego nie potrafię wyjaśnić. Byo to raczej nieuzasadnione. Jakieś 2-3 miesiące po odstawieniu miałam ogromny wysyp na twarzy. Totalnie nie wiedziałam co było powodem, odstawiałam kosmetyki pokolei ale nic nie pomagało.Okazało się że nagromadzona chemia podczas brania tabletek po prostu wychodzi na wierzch, buzie zaleczyłam i wszystko było ok. Jednak prawda jest taka że jak się spróbuje jak to jest móc sie kochać bez ograniczeń psychicznych i fizycznych (prezerwatywy) to później ciężko powrócić do tego rodzaju zabezpieczenia. I tak minął prawie rok i razem z Tż doszliśmy do wniosku że najrozsądniej z naszej strony będzie jeśli znowu zacznę brać tabletki. Poszłam do mojej Pani gin i zaproponowała mi właśnie Daylette. Tak jak pisałam wcześnie dziś wezmę bodajże 15 tabletkę. Schudłam prawie 3 kg - potwierdza się więc teoria odwodnienia. Biust jest okrąglejszy, ładniejszy. Samopoczucie ok, libido w normie
Jedyny minus jak na razie to plamienia. Zobaczymy jak będzie dalej, ale jesli będę się dobrze czuła to zaprzyjaźnię się z nimi na dłużej, komfort, wygoda i cudowne przeżycia 
Sorry że sie tak wyżaliłam ale nie mam z kim o tym pogadać :/

Faktycznie strasznie cicho tutaj ostatnio, ale sama wiem po sobie jak to jest z czasem, teraz mam troche luźniej to staram sie być na bieżąco zresztą moja motywacja do dbania jest większa kiedy udzielam sie tutaj
Spróbuję na tydzień odstawić OCM i zobaczę co z tego wyniknie... W zamian za to będę oczyszczać buzię samą ściereczką z mikrofibry i tonikiem z Noab.