|
|
#2941 |
|
Marudziara
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXiX
To po cholerę się rozstawał ? Bo ja tego nie rozumiem ...
|
#2942 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki za rady z kolorem, będę go prała mocno. Potem pójdę robić kolor do fryzjera i żadnych domowych kombinacji.
Znowu tęsknie za exem... Brakuje mi jego obecności, przypominam sobie jak uwielbiałam leżeć z nim w łóżku i oglądać filmy... Jak uwielbiałam jak mnie przytulał. Skasowałam wszystkie nasze zdjęcia, a teraz chętnie bym na nie popatrzyła i popłakała. Jego już w moim życiu nie będzie i nie wybaczę mu zdrady... Ale wciąż go kocham i tęsknie. Mam siebie w chwili obecnej dość. |
|
|
|
#2943 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Bo nie kocha... A bez miłości nie ma sensu budować związku
|
|
|
#2944 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2945 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mam poważny problem w pracy i dzisiaj mi pomagał, konsultowaliśmy się co zrobić i tak mi przykro się zrobiło, że tylko zawodowe wsparcie może mi dać
|
|
|
#2946 |
|
Marudziara
|
Mi się wydaje,że wystraszył się deklaracji ... jednak już 4 lata razem byliśmy ...
Napisał mi dokładnie to ... " ech.. tak na prawde to podjechalem do ciebie powiedziec ci cos w lepszym stylu niz teraz przez net.. no ale niestety.. zamiary nie wyszly, wiec musisz mi wybaczyc, ze w ten sposob... przez ostatni czas sporo myslalem nad soba, nad nami.. do tego jeszcze sytuacje z ostatnich m-cy, gdzie sama tez chcialas zebym sie nad tym zastanowil i nie pakowal nas w lata.. umknal mi gdzies moment, kiedy uczucie przerodzilo sie w proste przyzwyczajenie.. uwierz.. myslalem nad nami juz od ladnych miesiecy.. mniej lub bardziej dawalem to po sobie poznac. jezeli patrzac w przyszlosc przez pryzmat 2 osob.. po takim czasie nie widze przyszlosci.. to musi to nie byc to.. dlatego tez chcialbym, abys byla szczesliwa.. z kims lepszym ode mnie.. z kims kto zobaczy w tobie kogos na cale zycie, matke swoich dzieci.. ja przez te lata nie umialem tego dostrzec i jak mowilem wiele razy.. nie czulem tego. po spojrzeniu sobie w twarz i przemysleniu wszystkiego.. niestety dla dobra wspolnego musimy sie rozstac.. ciezko mi to pisac, ale w koncu to do mnie doszlo... tak jak mowilas.. nie chce cie pakowac w lata.. chcialbym za to zebys ulozyla sobie zycie z kims wartosciowym i nie wieszala na mnie za mocno psow."
Edytowane przez mandragona Czas edycji: 2014-01-16 o 19:29 |
|
|
|
#2947 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Może po prostu poruszenie tematu deklaracji otworzyło klapeczkę w mózgu i uświadomiło, że jest fajnie, jest ok, ale to nie jest TO, co sprawia, że chcemy się z daną osobą zestarzeć, że chcemy ślubu, dzieci, wielkich planów. I że jeśli faktycznie to nie to, to lepiej to zakończyć teraz, niż po kolejnych 4 latach.
|
|
#2948 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() i dobrze się stało, że teraz a nie za rok takze trzym się! |
|
|
|
|
#2949 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Jeśli faktycznie tak mówił, to finał był do przewidzenia od jakiegoś czasu...
|
|
#2950 |
|
Marudziara
|
To po co jeszcze w niedzielę był seks ?
, a we wtorek zerwał
|
#2951 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2952 |
|
Konto usunięte
|
bo dla nich seks jest zawsze na miejscu, nawet po zerwaniu:/
kurczę, jak sie z kimś umówić jak się nie ma z kim umówić
Edytowane przez 660466b847ce6b6d028edaa7f0f25337b0ef02f3_5ed58895d5a99 Czas edycji: 2014-01-16 o 19:45 |
|
|
|
#2953 |
|
Marudziara
|
|
#2954 |
|
Zadomowienie
|
[1=660466b847ce6b6d028edaa 7f0f25337b0ef02f3_5ed5889 5d5a99;44645025]bo dla nich seks jest zawsze na miejscu, nawet po zerwaniu:/
kurczę, jak sie z kimś umówić jak się nie ma z kim umówić [/QUOTE]Mam ten sam dylemat. ![]() ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Mój błąd, wybacz. No ale i tak jedno i to samo, bo wirtualnie.
|
#2955 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Bo seks to seks, a ślub to ślub.
|
|
#2956 |
|
Raczkowanie
|
Dla facetów seks nie jest tak emocjonalną sprawą jak dla kobiet. Dla nas wiąże się zwykle z jakimś uczuciem, przeważnie miłością. Dla nich to głównie zaspokojenie potrzeby, niezależnie od uczucia
|
|
#2957 |
|
Raczkowanie
|
Miałam dzisiaj troche czasu i stwierdziłam, że w ramach pocieszenie przejdę sie na zakupy niestety nic mi sie nie podobało, w sklepach co chwile leciała jakas piosenka, którą z exem lubiliśmy albo sobie nucilismy razem, w dodatku ciągle pary trzymające się za raczke albo całujące sie mnie mijały i zamiast poprawic sobie humor tylko bardziej sie zdołowałam i cały dzien nawet na tych głupich zakupach myslalam o eksie
W końcu byłam tak wukurzona, że postanowiłam naprawde przyszaleć i kupiłam sobie olejek kerastase do włosow, który podobno robi z nimi cuda a zawsze strasznie szkoda było mi na niego kasy ale pewnie z moim szczęsciem i tak sie na moich włosach nie sprawdzi
|
|
|
|
#2958 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak wchodzę tutaj i widzę takie smutne wiadomości to też od razu myślę o exie i chcę mi sie płakac i wspominać Staram się wyrzucać z głowy wspomnienia o nim, jak coś spontanicznie o nim pomyślę to od razu myslę o czymkolwiek innym. Każdej chyba jest bardzo cieżko. Tak kochamy tych dupków i tęsknimy... Jest mi łatwiej jak sama sobie tłumaczę, ze gdyby mnie kochał, gdyby mu zależało, gdyby myślał o mnie przyszłościowo to by tego nie zrobił i że muszę się ogarnąć bo to, co było nie wróci i że `jakoś` to będzie. Minie nam każdej ta tęsknota i ból przez świadomość że nigdy nie będziemy z nimi jedli śniadań, razem zasypiali, oglądali wspólnie filmy.. Czas leczy rany więc nie pozostaje nam nic innego jak tylko czekać. Przytulam was każdą z osobna, DAMY RADĘ RAZEM.
|
|
|
#2959 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() moja historia jest bardzo podobna do Twojej , w czwartek seks, kocham Cię a w niedziele rozstanie. i powody takie same , czuje że to nie "to" , nie pasujemy do siebie. wiem jak to boli , przekreślić wszystko co sie zbudowało przez te 4 lata , niechcieć zawalczyć , może to rytyna powoli zabijała zwiazek ![]() ale z drugiej strony może lepiej że to teraz się stało ? niż za rok , kolejne 4 lata , czy jak już bylibyście małżenstwem , pojawiłyby się dzieci ? musimy w to wierzyć że jeszcze bedzie dobrze , że znajdziemy szczęście i mężczyzn którzy bedą nas kochali nad życie i nie bedą mieli wątpliwości czy to z nami chcą sie ożenić czy też nie . Słońce jeszcze dla nas zaświeci a eksowie bedą tylko dalekimi wspomnieniami.
|
|
|
|
|
#2960 |
|
Zadomowienie
|
Widziałam się wczoraj z byłym, aby oddać mu tablet. Odezwał się do mnie po 2 tygodniach milczenia.
Ogólnie było w porządku, pogadaliśmy. On teraz lata po imprezach, dużo pije.. Zapytałam go czy jest szczęśliwy - powiedział że neutralny, tylko po prostu mniej się denerwuje. Przyznał też, że czasami za mną tęskni, a ostatnio jak nie mógł zasnąć to sobie przypominał te momenty, kiedy zasypiałam wtulona w niego na jego łóżku.. Powiedziałam mu, że się z kimś spotykam i się zauroczyłam to stwierdził, że raczej liczył na to, że będę się z kimś spotykać po to, żeby się pocieszyć a nie że coś poczuję... Sam się z nikim nie spotyka, powiedział że nie chce mu się starać o to... Zabolało go to, że się z kimś spotykam, powiedział że jest skołowany tym... że się nie spodziewał i w ogóle... i że nie potrafi odpowiedzieć na to czy mnie kocha, bo za bardzo był i jest zagubiony ze swoimi uczuciami... I dodał, że nie będzie nam przeszkadzał i mieszał, dlatego nie będzie się odzywał do mnie pierwszy, ale ja zawsze mogę napisać... No i ja jestem skołowana... |
|
|
|
#2961 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie dziwię Ci się. Ale ja bym nawet chciała tak "zaskoczyć" ex-a. Niestety nigdy przenigdy mi to nie będzie dane. To on imprezuje, szaleje, wyrywa panienki... A mnie się czepia... I jeszcze teraz urażony, że chcę mu dać przez kogoś rzeczy... Przykro mi. Ale może jak oddam te rzeczy to chociaż ciut sie odbiję...
|
|
|
|
|
#2962 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pewnie już z innego powodu, ale co tam
|
|
|
|
|
#2963 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Czym? Przecież zareagował standardowo
|
|
#2964 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2965 |
|
po drugiej stronie szafy
|
No proooooszę Cięęę...przecież obie wiemy, że jesteś bystra dziewczynka
Naprawdę nie widzisz, że chłop przyzwyczajony do Twojego rozpaczliwego "nie zostawiaj...!", informacją o innym facecie dostał kopa w ego? I znając jego charakter i zdolności manipulacyjne dziwisz się, że wykorzystał to spotkanie maksymalnie, żeby Ci udowodnić, że to on jest boski i masz za nim płakać i żałować i tęsknić, a nie BEZCZELNIE na randki chodzić? :P
|
|
#2966 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny każda wchodzi teraz w link i spiewa !
![]() http://www.youtube.com/watch?v=VxCpfFLyBGE |
|
|
|
#2967 |
|
Zadomowienie
|
a ja też idę za tydzień do psychologa,nie wiem czy coś pomoże, bo nie wybije mi go z głowy przecież...
|
|
|
|
#2968 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale i tak poprawiłaś mi humor ![]() ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- Ja chyba nie zdecydowałabym się na psychologa( no chyba, że całkiem mi na głowę padnie i rodzinka mnie sama tam wyśle:P ) Dla mnie taka wizyta byłaby niekomfortowa , nie wiem co miałabym powiedzieć? że czuje się jak sierotka maryśka bez pracy i facet mnie zostawił i zawsze już będę sama? Tak jak napisałaś, nawet lekarz nam exa z głowy nie wybije. |
|
|
|
|
#2969 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nie będę za nim płakać, bo sie z kimś spotykam i jestem zauroczona i chciałabym, żeby to z nim wyszło coś poważnego a nie z byłym Wczoraj jak tak mi sie chwalił ile to on imprezuje i jak wyzwolony jest, że może robić co chce (nawet sie przyznał ze sie z inną na imprezie całował z jakąś dziewczynką lat 17 - on 23 w tym roku skonczy... i to na takiej dyskotece wiejskiej, gdzie dresy jeżdżą i kurewki i tak sie chwalił jaki to on wtedy był pijany, a jak wrócił to ojciec go pytał czy numer wziął do niej ) to sobie pomyślałam 'boże jak dobrze ze sie rozstaliśmy'...
|
|
|
|
|
#2970 |
|
Konto usunięte
|
wlasnie sobie przypomnialam, że jak ostatnio rozmawialismy o jakis glupotach, to mój ex powiedział, że by mnie rzucił jakbym przytyła 15 kilo (mam normalną figurkę, szczupłą) albo obcieła włosy na krótko i pofarbowała na ciemno (teraz i zawsze długie blond).
Za kim ja płaczę?? No pytam się? Za kim? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:26.

mam poważny problem w pracy i dzisiaj mi pomagał, konsultowaliśmy się co zrobić i tak mi przykro się zrobiło, że tylko zawodowe wsparcie może mi dać

pewnie już z innego powodu, ale co tam