|
|
#2941 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiedz to tutaj, cz. 20
|
|
|
|
#2942 | |
|
Flawless
|
Cytat:
![]() Obecnie wiele osób nie dostaje pracy MIMO wykształcenia, więc to w sumie fajnie, że dają Ci szansę. No chyba że to coś, co Cię kompletnie nie interesuje.
|
|
|
#2943 |
|
✌
|
W urzędzie na robotach publicznych. Na pół roku i warunkiem jest wznowienie studiów. Wszystko ładnie pięknie a co jak po tym pół roku powiedzą bye bye? Znowu je zawieszę bo kasy brak? Załamuję się totalnie.
Gdybym chociaż miała pewność, że zostanę to miałabym tą mobilizację a tak to co? Wiem, że powinnam je skończyć i chcę tego ale pod jednym warunkiem: jak znajdę pracę na stałe. Przez ostatnie miesiące wysyłałam milion CV do przeróżnych miejsc, no ale dowiedziałam się o przyjęciu w tym urzędzie i postanowiłam poczekać. Niepotrzebnie.
|
#2944 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem już co mam o tym myśleć. Niby to są tylko wasze żarty, no ale z dupy się nie wzięły przecież? Że czasem siedzimy razem albo rozmawiamy nie znaczy, że coś nas łączy, prawda? Może on wam coś powiedział o mnie? Dlaczego się tak uczepiliście nas? Nie rozumiem facetów.
|
|
|
|
#2945 |
|
Raczkowanie
|
orientuje sie ktos z Was co to za ptak? wyszlam do skrzynki, patrze a tam taki cudak. ani to sie nie ruszy, chlebka tez nie tknelo, glowa pomachalo, przede mna nie ucieklo. na dodatek w okolicy sa bezpanskie koty a zdarzylo sie, ze swego czasu byla para szopow i skunks (!), boje sie, ze zwyczajnie ten mlody nie da rady i nie wiem co robic - czy to normalne, relaksuje sie, jajko zniesc probuje
nie mam pomyslu
|
|
|
|
#2946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sama w ostatnim okresie wysłałam tysiące CV. Najpierw w moim malutkim mieście, teraz od 3 tygodni mieszkam z tż we Wrocławiu. I dostałam prace, w carrefour jako sprzedawca na stoisku wędliny. Ale nie pomyślałam, że mając problemy z kręgosłupem to ciężko będzie mi 8 godzin ciągle na nogach. Wczoraj po 2 dniu wróciłam i pół nocy wyłam z bólu. Dodatkowo mam zapalenie stawu kolanowego i jeszcze po wczoraj wznowił mi się ból kostki, którą miałam 2 lata temu skręconą. Musiałam dziś szefową poinformować, że dzis i jutro nie dam rady. Ale od poniedziałku pójdę i znowu będę płakać codziennie z bólu? Nie wiem totalnie co robić... |
|
|
|
|
#2947 | ||
|
✌
|
Cytat:
Gdyby oni za to płacili - rozumiem. Płaci za to PUP, mają mnie za darmo na pół roku więc jeszcze wymogi? Zgodziłam się ze względu na pieniądze, których potrzebuję. ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- Cytat:
Bardzo Ci współczuję, wyobrażam sobie Twoją sytuację i rozumiem to doskonale. Ja się zgodziłam i będzie to dla mnie okropny rok. Nie wiem co zrobię we wrześniu jak skończy mi się umowa.
|
|
#2948 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałabym zmienić pracę, ale...czy w tym kraju można znaleźć coś normalnego
![]() Nie potrafię się w ogóle zrelaksować....
|
|
#2949 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2950 |
|
❤ bee happy ❤
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;45558376]To chyba szpak?
[/QUOTE]
|
|
#2951 |
|
Raczkowanie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;45558376]To chyba szpak?
[/QUOTE]to juz wiemy co to jest... ale jak pomoc? zlapalam przez bluze, polozylam w kartoniku, obok polozylam wody i chlebka i teraz sobie siedzi na ganku tak... do schroniska powinnam zadzwonic? ja to zawsze musze cos na swojej drodze znalezc
|
|
|
|
#2952 |
|
Konto usunięte
|
Zaczyna mi się "podobać" w CCC.
2 dzień pracy - 1 cyrk na karku. Dwie kierowniczki w salonie - z jedną ustalone face to face: dziś na 15.30. Dziś o 10 telefon pracownicy owego salonu, dlaczego nie ma mnie w pracy Rzeczę: "jak to?". "A to X (druga kierowniczka salonu) nie zadzwoniła do ciebie, że zmienił ci się grafik?" No kurva, w pracy byłam w niedzielę, miała na poinformowanie mnie 2 dni. Nie dała znaku życia. No cóż, to nie mój problem ale po kilku rozmowach z kolegami z pracy wiem, że z ową X to się nie polubię Bardzo szanuję swój czas i nie będę dziewczynką na telefon. This is Sparta, X, a ja potrafię być wredna ![]() ----- Jutro na 7, poyebało ![]() ----- |
|
|
|
#2953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dostalam ta prace trolololo!
|
|
|
#2954 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa o prace chodzi. Nic ciekawego w sumie.
ale ogolnie tez nie narzekam.![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2955 |
|
Zakorzenienie
|
ahh,nie ma mnie tam od poniedziałku-nikt się nawet nie zapytał,czy żyje! supcio.
już nie długo, jeszcze troszke... aaaaaaaaa w niedziele zakupy i wgl to trzeba o tych eleganciejszych ciuszkach pomyśleć ![]() zrobie kilka zadanek i rezerwuje łazienke na 5789godzin
|
|
|
|
#2956 |
|
❤ bee happy ❤
|
Wkur.viłeś mnie
|
|
#2957 |
|
Zakorzenienie
|
kolacja, pasta z jajek i tunczyka sie robi. Az mi slinka cieknie
|
#2958 |
|
Zakorzenienie
|
![]() namówiłaś mnie! ![]() eej,też chce Wasze InterPalsy! (poobczajam sobie fajnych obcokrajowców ze znajomych )
Edytowane przez ld2GdYYL1cb Czas edycji: 2014-03-12 o 20:28 |
|
|
|
#2959 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2960 |
|
Skrzat leśny
|
Przypomniałam sobie przed chwilą jak wczoraj zobaczyłam Cię na nagraniu i wróciły do mnie na chwilę wspomnienia, włączyłam więc piosenkę która będzie mi się z Tobą kojarzyć chyba do końca mojego życia, a wchodząc na fb pierwszy post jaki zobaczyłam to było Twoje zdjęcie. Pamiętasz jeszcze, że kiedyś wiedzieliśmy o sobie wszystko? Uśmiechnąłbyś się do mnie teraz na powitanie? Minęły już ponad trzy lata...
|
|
|
|
#2961 |
|
jesterhead
|
No tato... dzięki. Siedzę i ryczę. Powiedz z czego Twoim zdaniem mam się cieszyć? Co mam planować, kurva? No co? Wszystkie moje dotychczasowe plany szlag jasny trafiał, więc jedyne co sobie mogę zaplanować, to ubiór na następny dzień. Mam mnóstwo problemów z którymi sobie nie radzę. Nie widzisz tego. Że mi źle, że płaczę po nocach, że nie mam motywacji ani chęci do niczego przez TO. To nie moja wina, że nie ułożyło mi się tak jak chciałam.
Skoro nie przeszkadza wam, że siedzę w domu, to czemu dzień w dzień słyszę żal o to, że oglądam sobie film? Nie staracie się nawet mnie zrozumieć tylko do wszystkiego co robię podchodzicie z nastawieniem na NIE i z krytyką. Przy was czuję się jakbym miała 12 lat i musiała zawsze pytać czy mogę zjeść ciastko. Uwierz - ja najbardziej bym chciała, żeby było inaczej.
|
|
#2962 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam tam głównie Francuzòw
Czy Ja kiedyś ogarne to wszystko? ![]() I czego eksi znowu chcą? :banghead:Sent from Hogwart
At some point, you have to make a decision. Boundaries don’t keep other people out. They fence you in. Life is messy. That’s how we’re made. So, you can waste your lives drawing lines. Or you can live your life crossing them. Last fm Lubimy Czytac |
|
|
|
#2963 |
|
Zadomowienie
|
upolowałam sobie dziś płaszczyk w sh
zadowolona jestem!!
|
|
#2964 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak coś wysłałam pw z moim interpalsem.
Życie dlaczego takie jesteś ? Dlaczego wystarczy, że jedna osoba zniszczy życie innym. Dlaczego chociaż raz w życiu RAZ na koniec roku nie mogę powiedzieć 'to był dobry rok'. Dlaczego ciągle muszę być kopana. Zaczynam mieć coraz mniej sił na to życie.I tak ciągle żałuję, że przeżyłam. Przynajmniej miałabym święty spokój
Edytowane przez Lubie Milke Czas edycji: 2014-03-12 o 21:09 |
|
|
|
#2965 |
|
Zadomowienie
|
prawie na każdym kroku dostajemy po dupie :/
Milka przepraszam, że tak się pytam, ale jak "przeżyłaś", miałaś jakiś wypadek, czy jak?? bo tak przerażająco to zabrzmiało...
|
|
#2966 |
|
Zakorzenienie
|
Książka przeczytana.
Zdążyłam napisać smsa i zaraz zadzwoniłeś - to miłe. Idę teraz do łazienki wziąć dłuuugą kąpiel, zrobić peeling ciała, nałożyć maskę na głowę, balsam na ciało. Następnie wtulić się w pościel i zasnąć. Boooooli
|
#2967 |
|
...po prostu być.
|
Orange jesteście super
|
|
|
|
#2968 |
|
Konto usunięte
|
Będzie masakra.
|
|
|
|
#2969 |
|
Zakorzenienie
|
Ma dużo pracy, przekładamy.
Tak mi jakoś... przykro. Opowiedz o pracy Zaliczyłam dziś egzamin.
Nie wydaję pieniędzy na głupoty (tysięczna para butów NIE JEST głupotą )Miłośniczka butów wszelakich Podskakuję z Mel B. Joga Jem czekoladę aż uszy mi się trzęsą. ---------------------------- Używasz poprawnie? 'Szlak prowadzi na wschód.' 'Szlag mnie trafia.' |
|
|
|
#2970 |
|
Zadomowienie
|
w sklepach wszystko na jedno kopyto, albio białe albo szare, albo morelowe albo miętowe, spódnice rozszerzane i kurtki pikowane i później dziwota, że pół miasta jest tak samo ubrane
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:19.

nie mam pomyslu

Bardzo szanuję swój czas i nie będę dziewczynką na telefon. 

)