![]() |
#3631 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Panny Młode 2021
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3632 | ||
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 01:36 ---------- Poprzedni post napisano o 01:35 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 01:38 ---------- Poprzedni post napisano o 01:36 ---------- Też myślę zamówić suknienke na niby poprawiny z alie, ale szukam idealnej, choć boje się że to za mało czasu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#3633 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3634 |
Rozeznanie
|
Sorki dziewczyny nie odzywałam się parę dni ale miałam wieczór panieński mojej przyjaciółki której jestem swiadkowa
![]() A co do slubnych spraw to mój TŻ kupił sobie już garnitur na poprawiny jestem ciekawa co wybrał i jak wygląda ![]() Ja byłam na przymiarce swojej sukni ślubnej, kocham ją nadal ale ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() |
![]() |
![]() |
#3635 |
Zadomowienie
|
Kat-wisz, pewnie, pokazuj
![]() Kiedy twoja przyjaciółka ma ślub? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3636 |
Raczkowanie
|
Dzisiaj mamy nauki w formie wideokonferencji. Zapisałam nas do Poradni Życia Rodzinnego. Okazuje się, że prowadzi ją facet. Czego można się spodziewać w tej poradni?
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() |
![]() |
![]() |
#3637 |
Zakorzenienie
|
Zamiast mi się wesele śnić, to mój mózg standardowo idzie o krok dalej i śnił mi się poród - urodziłam dziecko z kocim ogonem
![]() Też tak macie, że organizowanie już nie sprawia wam frajdy? Jakoś tak smętnie czekam na to wesele, tym bardziej, że moja sukienka za ponad 2k mi się totalnie odwidziała, w zeszłym roku ją wybrałam już trochę z musu, bo mi się czas kończył do poprzedniego terminu... Liczę, że jakieś przeróbki ją poprawią trochę w moich oczach, ale i tak żałuję, że nie wybrałam jakiejś innej. A wydać tyle kasy i kupować inną to mi przez kieszeń nie przejdzie, i tak mnie ściska, że tyle kasy poszło w kieckę ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3638 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3639 |
Raczkowanie
|
A ja już się pogodziłam z faktem, że wesela nie będzie
![]() Z nowości to zamówiłam biżuterię ślubną o czekam na dostawę ![]() https://kokonet.pl/pl/p/Komplet-slub...OSANA-rose/630 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() |
![]() |
![]() |
#3640 |
Wtajemniczenie
|
Zgłaszam nowości. Zamówiłam ozdobę do włosów, kolczyki i buty. Kolczyki i buty nietrafione. Zamówiłam inne kolczyki i mam nadzieję, że będą ok.
19 stycznia zamawiałam zaproszenia z personalizacją i dziś już wysłane ![]() ![]() Chciałam dodać, że nienawidzę kupować butów. Jeszcze wszystko pozamykane więc nawet nie ma okazji się porozglądać po sklepach co mnie jeszcze bardziej irytuje. Zostało 102 dni do ślubu ![]() Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka |
![]() |
![]() |
![]() |
#3641 | |
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
Dziś mi się śniło że były 2 dni do ślubu i ustawiałam rzeczy na sali. Potem podeszłam do właścicielki i pytałam czy ma jakieś sposoby, żeby to wesele się odbyło mimo obostrzeń Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#3642 |
Zadomowienie
|
Savior, nam przełożyli poradnie, więc jesteśmy jeszcze przed. Daj znać jak było
![]() Ja przez chwilę byłam pogodzona z tym faktem, że wesela nie będzie. Nawet wam pisałam, że będzie sam ślub i trudno... No ale jednak nie ![]() ![]() Dlatego tez zaczęłam ustalać awaryjną datę. Lottie, ja się wcale nie dziwie. Druga data, a dalej nic nie można planować. Pokazywałaś nam swoją sukienkę? Na pewno jest piękna ![]() A sen świetny ![]() Kat_wisz, jak w sobotę to będzie się działo ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3643 |
Zakorzenienie
|
protokół
dziewczyny orientujecie się, czy te wszystkie dokumenty, które są potrzebne do spisania protokołu są tylko do wglądu czy powinnam sobie porobić kopie? chodzi i głownie o świadectwa ukończenia religii w szkołach. trochę nie mam gdzie zrobić ksero i jeśli jest tylko do wglądu a to nie będę latać specjalnie i szukać ksera ![]() Edytowane przez Pani_Mada Czas edycji: 2021-01-25 o 11:42 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3644 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3645 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogółem sukienka nie jest brzydka, jest wygodna, ale szału nie ma. A tż mi mówi, że przecież mi powiedział, że jest słaba i po co ją brałam ![]() Wkurzam się na siebie, bo bym chętnie podjęła inną decyzję teraz, a już za późno. Co do wesel, to obstawiam, że będzie jak w zeszłym roku. Trochę żałuję, że przełożyliśmy też na czerwiec, zamiast lipiec /sierpień, bo wtedy będzie pewnie więcej wiadomo. Bez wesela przy takich obostrzeniach to za dużo rodziny nie przyjedzie, większość ma do nas dobrą godzinę drogi, a część mojej rodziny więcej, także bez noclegów to im się nie będzie opłacało jechać za bardzo... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3646 |
Raczkowanie
|
U nas wczoraj bylo równe 3 miesiące. W sobotę odebralismy obrączki
![]() Ja raz mam nadzieję, że chociaż na 50 os sie będzie dało zrobić a drugiego dnia stwierdzam, że na pewno bedzie zakaz i mam doła 🤦☠♀️ już nie wiem co myśleć, co robić.. Zadzwonimy chyba w tym tygodniu na sale dopytać co z zaliczką jak będzie zakaz albo czy jak będzie na 50 os to bez problemu zrobią imprezę bo sala duża i może im się nie opłacać 🤷☠♀️ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() |
![]() |
![]() |
#3647 |
Wtajemniczenie
|
Powiem wam, że my będziemy rozdawać zaproszenia od początku lutego, ale szczerze bierzemy pod uwagę, że wesele się najprawdopodobniej nie odbędzie. Z drugiej strony każdy wie jaka jest sytuacja, a też nuemozemy czekać z tymi zaproszeniami do kwietnia. Co ma być to będzie. Szczerze już mi wszystko jedno. Przekładać nie ma sensu, bo nie wiadomo jak będzie to wszystko długo trwało.
Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka |
![]() |
![]() |
![]() |
#3648 |
Zakorzenienie
|
My co weekend rozdajemy zaproszenia i wszyscy rozumieją sytuację.
Tak jak pisałyście, nie sprawia mi to wszystko już radości. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() |
![]() |
![]() |
#3649 |
Zakorzenienie
|
Ja to nie wiem jak z tym sierpniem będzie, tempo szczepień takie, że dziś w radiu mowili,że o normalności można zapomnieć do końca 2022 roku. Ale cóż, może wiosna będzie już lżejsza?
![]() |
#3650 |
Raczkowanie
|
Nie liczyłabym na to, że będzie lżejsza. W tamtym roku wyglądało to jak wyglądało, teraz jeszcze mutacje wirusa. No nie widzę tego totalnie. Nie umiem znaleźć żadnych argumentów, że to ruszy... Obstawiam, że wesela ruszą od wakacji i to też w obostrzeniach dot. ilości osób. Tylko mogliby oficjalnie to ogłosić, żeby młodzi ludzie mogli świadomie podjąć decyzje czy biorą czy przekładają. To działa mi na nerwy i dużo spokojniej ułożyłabym sobie to w głowie, gdybym wiedziała, że nie organizujemy wesela. A nie... Takie łudzenie się i szacowanie szans...
![]() |
![]() |
![]() |
#3651 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Cytat:
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3652 |
Raczkowanie
|
My gdy rezerwowaliśmy termin nie było mowy o żadnej pandemii. Nie wyobrażam sobie sytuacji przekładanych wesel... Masakra, co czują te osoby. Wszystko gotowe, a tu wielki znak stop. Masakra.
W sumie nigdy na 100 procent nie wiadomo, czy będzie się dało czy nie. Tak czy inaczej, ślub będzie. Ale chciałabym wiedzieć co z weselem. Czy roznosić zaproszenia, czy kupować alkohol, czy robić jakieś prezenty dla gości. Dużo by ułatwiła ta wiedza. Wiedziałabym na czym się skupić, a nie... Takie będzie lub nie bedzie. To denerwujące ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() |
![]() |
![]() |
#3653 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3654 | |
Wtajemniczenie
|
W sensie nauk? Jak tak to teraz spokojnie można online. Mogę polecić jedno miejsce jak chcesz. ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Cytat:
Szczerze mówiąc też nie obstawiałam takiego długiego zamknięcia. Najgorzej, że człowiek nie wie nic. I to mnie złości. Wszystko podjęte z dnia na dzień. Dzisiaj nie ma, odwołasz, jutro okaże się, że jednak jest. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3655 |
Wtajemniczenie
|
Narazie na spokojnie z tymi naukami. Trochę czasu jeszcze jest więc się z ta babka dogadamy na pewno.
Przekładać ślubu nie będziemy, ale i tak nawet jak to nie wiem czy kombinować jakąś alternatywę czy co... Masakra Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka |
![]() |
![]() |
![]() |
#3656 | |
hayat güzeldir
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3657 |
Wtajemniczenie
|
Jutro ma być jakaś konferencja odnośnie zmniejszania obostrzeń. Od 1 lutego mają ruszyć sklepy w galeriach i planują otworzyć hotele do 50% miejsc. Jak nagle jutro nie okaże się, że wzrost jest to jest szansa na to, że powoli rozruszają gospodarkę.
I jestem tego samego zdania - zamknięcie na tak długi okres to masakra. O ile naprawdę nie lekcewaze wirusa bo znam naprawdę niefajne przypadki, o tyle za chwilę wirus stanie się najmniejszym problemem, bo ludzie nie będą mieli za co żyć, a biznesy będą musieli zamknąć bo nie będą w stanie się utrzymać. Ograniczenia ok, ale no w granicach rozsądku. Na ten moment odebrano wielu ludziom mozliwosc zarabiania. Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka |
![]() |
![]() |
![]() |
#3658 | |
hayat güzeldir
|
Cytat:
Dokładnie. Myślę podobnie. Od początku nie lekceważyłam wirusa, ale skutki tej stagnacji będziemy odczuwać o wiele gorsze niż sam wirus. Nie wiem czy słyszałaś o tym facecie, który był chyba właścicielem kilku restauracji - nie stary facet, popełnił samobójstwo bo sytuacja go przytłoczyła. Zawsze był słowny, uczciwy, a tu nagle dług rósł, nie miał jak pracownikom wypłat dawać, nie potrafił ludziom spojrzeć w oczy, musiał wiele osób zwolnić i przerosło go to.. naprawdę to nie przelewki.
![]() |
![]() |
#3659 |
Raczkowanie
|
https://www.onet.pl/informacje/onetl...4lslr,79cfc278
Widziałyście? Co za masakra. Ciekawe czy zniosą jakieś obostrzenia. Pewnie otworzą galerie. Czekamy do jutra... Pewnie nic nie wspomną o weselach no ale. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() |
![]() |
![]() |
#3660 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka |
||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 4 (0 użytkowników i 4 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:25.