![]() |
#151 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dołącz do klubu recenzentki i testuj nowości kosmetyczne za darmo!
Nie wiem czy u Was też jest problem z wejściem na stronę Klubu recenzentki? Nie ładują się kolejne akcje, pojawia się informacja o błędzie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#152 | |
Administrator
|
Dot.: Dołącz do klubu recenzentki i testuj nowości kosmetyczne za darmo!
Cytat:
Dziękujemy, problem został zgłoszony ![]()
![]() |
![]() |
#153 |
Przyczajenie
|
Dot.: Nowość w wizaz.pl! Dołącz do klubu recenzentki i testuj nowości kosmetyczne za
Ja nie mogę się w żaden sposób zalogować.
Pokazuje mi, że test dla zalogowanych. Jak klikam aby się zalogować nic na stronie się nie dzieje. Nie wyskakuje nawet okno do podania loginu i hasła. Nie jest to wina przeglądarki, bo próbuję i z telefonu i komputera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Nowość w wizaz.pl! Dołącz do klubu recenzentki i testuj nowości kosmetyczne za
Cytat:
---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Doczytałam, że muszę zaktualizować przeglądarkę. Problem niekatualny ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Raczkowanie
|
Ja też mam taki sam problem :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Andromeda
|
Witaj, z tego co piszesz mogę wnioskować, że masz wiedzę na temat Klubu Recenzentek. Może ta wiedza, dla mnie tajemna, jest gdzieś tutaj na forum, ale nie mogę jej znaleźć. Dlatego kieruję do Ciebie pytanie: Jakie są zasady dotyczące testowania? Kto ma szansę dostać do testowania produkty? Czy trzeba mieć określoną liczbę recenzji kosmetyków na wizażu, by się o to starać lub spełniać inne warunki? Będę wdzięczna za odpowiedź. Pozdrawiam. Renata
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:03.