Kraków i okolice:) ->koleżanka:) - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-11-08, 20:39   #3301
Krakau
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to Krakau
Dot.: Kraków i okolice:) ->koleżanka:)

Cytat:
Napisane przez susse Pokaż wiadomość
a bo to jedna galeria w Krakowie
Zawsze, gdy ktoś mówi, że był w Galerii, nasuwa mi się na myśl Krakowska.

Poznań miasto doznań <33
Krakau jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-08, 20:49   #3302
anekania
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Krakau Pokaż wiadomość
Mi chyba też
Stary 2012-11-08, 20:53   #3303
susse
Zakorzenienie

czemu kazali Ci iść do domu? :/
susse jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-08, 20:55   #3304
mereo
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Robin_90 Pokaż wiadomość
super
mam 22 lata (właściwie to skończę je w przyszłym tygodniu ;p), studiuję prawo- teraz IV rok. Od listopada zaczęłam praktykę, wiadomo- seminarium i takie tam.. Chętnie natomiast wyskoczyłabym w jakiś wieczór w kobiecym gronie i miło byłoby poznać kogoś nowego
wyczytałam z ostatnich postów, że chyba całkiem dobrze idzie integracja w tym wątku, bo macie już "stały skład" ?
Witaj
Ze stałym składem to bez przesady ;p
Cytat:
Napisane przez Seline16 Pokaż wiadomość

Mereo mówisz, że filologia taka prosta była? Wszyscy znajomi straszą, że to też ciężkie studia, a u mnie z grupy po roku dosłownie wszyscy dwukierunkowcy zrezygnowali (nie mogąc pogodzić studiów), ale wiadomo, że zależy od osoby.
Prosta ;p jasne, żę oczywiście pogodzenie filologii z kierunkiem ścisłym jest niemożliwe. Ale jak studiowałam oddzielnie nie było prosblemu wszystko zaliczyć.
Cytat:
Napisane przez Krakau Pokaż wiadomość
Mi też ;p może przez to, że jak idę na pociąg to zawsze przechodzę przez galerię, czyli w sumie jest to najczęściej odwiedzana przeze mnie galeria w Krakowie! W sumie jej nie lubię

Blogguję:

http://lupus-pilum-mutat.blogspot.com/

Lupus pilum mutat
, non mentem.
--------------------------------------------------------------
http://paper-glass-project.blogspot.com/
mereo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-08, 21:02   #3305
anekania
Zakorzenienie

Cytat:
czemu kazali Ci iść do domu? :/
Bo nie wyrabiam normy, to jest loteria czy Ci się uda czy nie. Rotacja w tej firmie jest ogromna, bo ludzie się nie utrzymują dłużej niż tydzien/dwa.
Trudno.
Stary 2012-11-08, 21:07   #3306
susse
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anekania Pokaż wiadomość
Bo nie wyrabiam normy, to jest loteria czy Ci się uda czy nie. Rotacja w tej firmie jest ogromna, bo ludzie się nie utrzymują dłużej niż tydzien/dwa.
Trudno.
nie wiedzą co tracą! ściskam
Stary 2012-11-08, 21:08   #3307
anekania
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiedzą co tracą! ściskam

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-11-08, 21:36   #3308
Robin_90
Raczkowanie

susse - czyżbyś również studiowała to samo?
ttuska - polecam się na przyszłość, hehe
hellyeah0 - no ale myślę, że jak już zbierze się taka grupa licząca co najmniej 3 osoby, to fajna atmosfera panuje. a imprezę to nawet we dwie można rozkręcić
Seline16 - dzięki, choć teraz to różnie już na temat niego myślę ;p

WeWlasnejOsobie - witaj
anekania - hej gdzie pracujesz? no i skąd ten pesymizm, że coś nie tak Ci idzie ?
haha i uwazaj z tym wałkiem - groźby są karalne ;p
mereo - witaj a na którym roku jesteś ?

skoro już rozpoczęłyście rozmowę o pogodzie... ;p mi naprzemian to zimno, to gorąco. dziś wieczorkiem byłam na pizzy i zimne piwko smakowało jak złoto w ciepłej knajpie, tylko że jak potem miałam jechałam na mieszanie to czułam się jak przy -10stopniach..
zaraz wskoczę pod gorącym prysznic, a narazie męczę Lanę del Ray na youtube, bo mam dziś typowo jesienny nastrój.

Edytowane przez Robin_90
Czas edycji: 2014-04-06 o 15:45
Robin_90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-08, 21:39   #3309
czekoamciu
Raczkowanie

Cytat:
Trudno.

a gdzie pracowałaś ?
Stary 2012-11-08, 21:53   #3310
Seline16
Wtajemniczenie

Cytat:
Seline16 - dzięki, choć teraz to różnie już na temat niego myślę ;p za rok zamierzam startować do krakowskiej szkoły, więc aplikacja albo sędziowska albo prokuratorska. moim marzeniem jest praca właśnie w specjalizacji karnistycznej, więc okaże się już niebawem czy wogóle coś z tych planów wypali .. choć jak byłam mała to z pasją oglądałam amerykańskie filmy gdzie młoda ambitna pani adwokat wykłócała sie na sali rozpraw, ahhh... magia szklanego ekranu ;p

ps. chociaż teraz chyba robi to dygant w tvn ;p

skoro już rozpoczęłyście rozmowę o pogodzie... ;p mi naprzemian to zimno, to gorąco. dziś wieczorkiem byłam na pizzy i zimne piwko smakowało jak złoto w ciepłej knajpie, tylko że jak potem miałam jechałam na mieszanie to czułam się jak przy -10stopniach..
zaraz wskoczę pod gorącym prysznic, a narazie męczę Lanę del Ray na youtube, bo mam dziś typowo jesienny nastrój.
Oj ja jak oglądałam amerykańskie filmy dawniej to miałam podobne odczucia. Niestety nawet nie próbowałam myśleć o prawie, bo wiem, że nie 'kręciło' mnie aż tak bardzo Bardzo fajnie brzmi ta specjalizacja karnistyczna. Moja przyjaciółka nawet marzyła od zawsze o byciu prokuratorem lub profilerem policyjnym i duuuużo mi o tym opowiadała, więc tym samym zaraziła mnie 'miłością' do kryminałów

Ja się ogrzewam nalewką, więc nie jest najgorzej, a jutro jadę na zakupy, więc mam nadzieję na ładną pogodę W ogóle mam jutro prezentacje na angielskim, a nie mogę się kompletnie zabrać za przeczytanie czegokolwiek

Okaż serce i pomóż -->klik--> http://www.karmimypsiaki.pl/

Seline16 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-08, 22:53   #3311
anekania
Zakorzenienie

Cytat:
anekania - hej gdzie pracujesz? no i skąd ten pesymizm, że coś nie tak Ci idzie ?
haha i uwazaj z tym wałkiem - groźby są karalne ;p
Bo nie wiedzieć czemu jestem w zespole z największą sprzedaża czytaj najlepszym, a mi nie idzie od jakiegoś czasu, więc powinnam byc w gorszym. I dziś powiedziano mi , że moja średnia sprzedaż jest 3razy gorsza niż średnia grupy. Odesłali mnie do domu, i jutro "mamy pracowac ostro" - czytaj jak nie wyrobie wyniku zwolnienie.
A co do wałka Suzi mnie wybroni

Cytat:
Napisane przez czekoamciu Pokaż wiadomość
a gdzie pracowałaś ?
Pracuje na słuchawce.

Cytat:

Ja się ogrzewam nalewką, więc nie jest najgorzej, a jutro jadę na zakupy, więc mam nadzieję na ładną pogodę W ogóle mam jutro prezentacje na angielskim, a nie mogę się kompletnie zabrać za przeczytanie czegokolwiek
Najlepiej robi się takie sprawy na uczelnie na ostatnią chwilę

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-08, 23:00   #3312
Annabelle
Zadomowienie

Cześć dziewczyny! Wracam do was po długiej nieobecności i od razu zwracam się z pytaniem, może któraś będzie wiedzieć Mieszkam w akademiku AGH, chciałabym się przenieść do akademiku UJ, czy jest taka możliwość?

Nadrobiłam kilka ostatnich stron wątku, wszystkiego nie dam rady Więc włączam się do dyskusji na bieżąco

Annabelle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-08, 23:07   #3313
susse
Zakorzenienie

Cytat:
A co do wałka Suzi mnie wybroni
jesteśmy mistrzyniami wszelkich wałków
Stary 2012-11-09, 01:57   #3314
moniqe3333
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez WeWlasnejOsobie Pokaż wiadomość
tss oj dzisiaj było na prawdę przyjemnie w porównaniu z ostatnimi dniami gdzie deszcz i zawieje tsss
no i uległam przyjaznej aurze i pojechałam na rowerze , ale niestety juz wróciłam taksą bo byłam w hu**** zmęczona plus moja dziwn aprzypadłośc ramiona ..;/

Cytat:
MIałam byc 5 godzin po 3 mi powiedzieli, "idz do domu" - czad , generalnie jutro się dowiem, że już tam nie pracuje. Bo mam słabe wyniki :/

Ale nawet jakby była muzyka klubowa?

Pewnie już ma nawet ponad 3tys ale my uwielbiamy nowe osoby!

nie ma żadnego stałego składu!!!!

a nie może być mix, aby każde u cos do u ha wpadło
choć ja ostano mam faze na coś takiego
http://www.youtube.com/watch?v=A1neYaEz6UE

ale oki spoko az tak nie bądźmy elastyczne

Cytat:
super
mam 22 lata (właściwie to skończę je w przyszłym tygodniu ;p), studiuję prawo- teraz IV rok. Od listopada zaczęłam praktykę, wiadomo- seminarium i takie tam.. Chętnie natomiast wyskoczyłabym w jakiś wieczór w kobiecym gronie i miło byłoby poznać kogoś nowego
wyczytałam z ostatnich postów, że chyba całkiem dobrze idzie integracja w tym wątku, bo macie już "stały skład" ?
choć ja tu ostanio mało aktywna to też witam

dobry prawnik mi się przyda

---------- Dopisano o 01:57 ---------- Poprzedni post napisano o 01:44 ----------

Cytat:
Napisane przez WeWlasnejOsobie Pokaż wiadomość
tss oj dzisiaj było na prawdę przyjemnie w porównaniu z ostatnimi dniami gdzie deszcz i zawieje tsss
no i uległam przyjaznej aurze i pojechałam na rowerze , ale niestety juz wróciłam taksą bo byłam w hu**** zmęczona plus moja dziwn aprzypadłośc ramiona ..;/

Cytat:
MIałam byc 5 godzin po 3 mi powiedzieli, "idz do domu" - czad , generalnie jutro się dowiem, że już tam nie pracuje. Bo mam słabe wyniki :/

Ale nawet jakby była muzyka klubowa?

Pewnie już ma nawet ponad 3tys ale my uwielbiamy nowe osoby!

nie ma żadnego stałego składu!!!!

Cytat:
super
choć ja tu ostanio mało aktywna to też witam

moniqe3333 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-09, 09:14   #3315
anekania
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Annabelle Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny! Wracam do was po długiej nieobecności i od razu zwracam się z pytaniem, może któraś będzie wiedzieć Mieszkam w akademiku AGH, chciałabym się przenieść do akademiku UJ, czy jest taka możliwość?
Hej, nie wiem jak to jest na tych uczelniach, np moja przyjaciółka jest z UP a mieszka w akademiku UEKu, a jak wywalili chłopaków z akademików UEKu to poszli do akademików AGH i nigdzie nie było problemów

Cytat:
Napisane przez moniqe3333 Pokaż wiadomość

O matko co to jest? :brzyda l:
Wytrzymałam 30sekund
Stary 2012-11-09, 09:21   #3316
mereo
Rozeznanie

Cytat:
mereo - witaj myślałam niedawno nad filologią angielską, żeby rekrutowac na UJ, to z mojej sympatii do języka, ale w końcu stwierdziłam że jak za dużo będe się uczyc to źle może to na mnie wpłynąć ;p a na którym roku jesteś ?

Filologię już skończyłam, teraz jestem na architekturze krajobrazu
Właśnie jestem w trakcie obmyślania swojego sekretnego planu "w jaki sposób nauczyć się biegle niemieckiego i rosyjskiego +podstawy jakiegoś języka skandynawskiego np.".
Lana jest bezbłędna U mnie w jesiennym nastroju zwykle gra Ozzy Osbourne i Black Sabbath, a żę nie mam jakoś czasu na słuchanie muzyki, to szczegół... :P
Cytat:

Fajny Żywiołak! Lubię takie klimaty

Blogguję:

http://lupus-pilum-mutat.blogspot.com/

Lupus pilum mutat
, non mentem.
--------------------------------------------------------------
http://paper-glass-project.blogspot.com/
mereo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-09, 09:29   #3317
hellyeah0
Zadomowienie

Cytat:
Wytrzymałam 40 sekund ^^'
Cytat:
Napisane przez mereo Pokaż wiadomość
Filologię już skończyłam, teraz jestem na architekturze krajobrazu
Właśnie jestem w trakcie obmyślania swojego sekretnego planu "w jaki sposób nauczyć się biegle niemieckiego i rosyjskiego +podstawy jakiegoś języka skandynawskiego np.".
Lana jest bezbłędna U mnie w jesiennym nastroju zwykle gra Ozzy Osbourne i Black Sabbath, a żę nie mam jakoś czasu na słuchanie muzyki, to szczegół... :P

Fajny Żywiołak! Lubię takie klimaty
Podziel się sekretnym planem, gdy go obmyślisz ^^ Z rosyjskim ruszasz od zera czy masz już jakieś podstawy? Od kiedy zrezygnowałam z filologii rosyjskiej (od podstaw, ofc) na rzecz obecnego kierunku, odczuwam pewne niespełnienie związane z tym językiem.

Mam inwazję muszek owocówek w kuchni !!! Eh, idę sprzątać i jadę do domu
hellyeah0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-09, 12:18   #3318
Krakau
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to Krakau

Cytat:
Napisane przez mereo Pokaż wiadomość
Lana jest bezbłędna U mnie w jesiennym nastroju zwykle gra Ozzy Osbourne i Black Sabbath
U mnie na jesień zawsze Jelonek i jeden album Iron Maiden - A matter of life and death.

Cytat:
Napisane przez hellyeah0 Pokaż wiadomość
Mam inwazję muszek owocówek w kuchni !!! Eh, idę sprzątać i jadę do domu
Współczuję, miałam to samo w moim rodzinnym mieście w te wakacje, były dosłownie wszędzie! Na dodatek mam owadofobię i zwyczajnie się tego ohydztwa brzydzę...

Poznań miasto doznań <33
Krakau jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-09, 14:49   #3319
Robin_90
Raczkowanie

Cytat:
Oj ja jak oglądałam amerykańskie filmy dawniej to miałam podobne odczucia. Niestety nawet nie próbowałam myśleć o prawie, bo wiem, że nie 'kręciło' mnie aż tak bardzo Bardzo fajnie brzmi ta specjalizacja karnistyczna. Moja przyjaciółka nawet marzyła od zawsze o byciu prokuratorem lub profilerem policyjnym i duuuużo mi o tym opowiadała, więc tym samym zaraziła mnie 'miłością' do kryminałów

tak - to muszę przyznać, że będac na tym kierunku trzeba przebrnąć przez masę rzeczy, które niedość, że nie interesują Cie prawie wogóle, to powinno się je mimo wszystko "mniej więcej" biegle nauczyć.i tak mimo że jestem zafascynowana wszelką nauką penalną (przypuszczam że Twoja przyjaciółka, uwielbiała Kryminalistykę, bo to typowa materia ala CSI: Kryminalne zagadki Miami i tego się raczej nie uczy, tylko z ciekawością czyta ), to i tak trzeba zdać cywila, admina i nne takie, bo potem w życiu większość przepisów kodeksowych się miksuje..
jak udały się zakupy, znalazłaś coś fajnego ?

anekania - pracowałam rok temu na słuchawce, infolinii w Aliorze, więc mniej więcej wiem jak to jest, chociaż tam trochę inne cele sprzedażowe były. A czy mogę zapytać co sprzedajecie? Bo z tego co napisałaś, to nasuwa mi się pewna firma, o której mówili mi znajomi..... no i koniecznie podziel się jak Ci dzisiaj poszło.

moniqe3333 - cześć cos już przeskrobałaś, czy dopiero zamierzasz ?
skojarzyło mi sie to z zespołem : Basia kontra chłopcy - fascynująca jest ta dziewczyna i taki niezwykły klimat tworzą.
http://www.youtube.com/watch?v=UmJymuf-4g0

mereo - uua, no no pełna podziwu jestem, taki przekrój językowy ja swoją skromną osobą mogę pochwalić się tylko biegłym angielskim (ale w myśl naszego profesores - angielski nie jest już jezykiem obcym, więc mi się nie liczy..), podstawami niemieckiego i kilkoma zwrotami po francusku, na potrzeby dogadania się z kuzynem, raz na 10 lat na jakiej uczelni studiujesz architekturę ?
mmmm, dokładnie - urzekła mnie ta wokalistka.. mimo, że na co dzien słucham rocka i power metalu, to lubię też takie zamszowe, sexsowne klimaty.

Krakau - ja tego to słucham w sumie cały rok, a tylko w zimie ty chyba Wham - "last christmas" chodząc po galerii

Edytowane przez Robin_90
Czas edycji: 2014-03-28 o 09:56

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-09, 15:05   #3320
anekania
Zakorzenienie

Cytat:

anekania - pracowałam rok temu na słuchawce, infolinii w Aliorze, więc mniej więcej wiem jak to jest, chociaż tam trochę inne cele sprzedażowe były. A czy mogę zapytać co sprzedajecie? Bo z tego co napisałaś, to nasuwa mi się pewna firma, o której mówili mi znajomi..... no i koniecznie podziel się jak Ci dzisiaj poszło.
A jak się dostałąś do Aliora? Bo ja bardzo lubię pracowac na słuchawce Moge miec dresy na sobie i nikt na to nie patrzy Bo tu nie chodzi o wygląd tylko o kompetencje i sprzedaż
Dzisiaj nie poszłam. Załamałam się tym i tyle.
Bo jestem liderem w innej firmie i inaczej traktuje swoje konsultantki.
A szkoda gadać.
Stary 2012-11-09, 15:14   #3321
Robin_90
Raczkowanie

Cytat:
A jak się dostałąś do Aliora? Bo ja bardzo lubię pracowac na słuchawce Moge miec dresy na sobie i nikt na to nie patrzy Bo tu nie chodzi o wygląd tylko o kompetencje i sprzedaż
A szkoda gadać.
poprostu wysłałam CV (miałam doświadczenie niby wcześniej już w biurze) no i potem rozmowa, Ogólnie sprawdzają czy masz predyspozycje do takiej pracy - a Ty skoro to lubisz i masz doświadczenie to napewno by Cię przyjęli

Edytowane przez Robin_90
Czas edycji: 2014-03-28 o 09:56
Stary 2012-11-09, 15:41   #3322
moniqe3333
Raczkowanie

Cytat:
u=955351"]moniqe3333[/URL] - cześć cos już przeskrobałaś, czy dopiero zamierzasz ? fajną piosenkę podesłałaś muszę podrzucić Tż, to może zrobią jaką rec'kę na blogu z kumplem..
skojarzyło mi sie to z zespołem : Basia kontra chłopcy - fascynująca jest ta dziewczyna i taki niezwykły klimat tworzą.
http://www.youtube.com/watch?v=UmJymuf-4g0
no niestety już po fakcie

a nutka za☠☠☠ista :P
moniqe3333 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-09, 16:04   #3323
Seline16
Wtajemniczenie

Cytat:
tak - to muszę przyznać, że będac na tym kierunku trzeba przebrnąć przez masę rzeczy, które niedość, że nie interesują Cie prawie wogóle, to powinno się je mimo wszystko "mniej więcej" biegle nauczyć.i tak mimo że jestem zafascynowana wszelką nauką penalną (przypuszczam że Twoja przyjaciółka, uwielbiała Kryminalistykę, bo to typowa materia ala CSI: Kryminalne zagadki Miami i tego się raczej nie uczy, tylko z ciekawością czyta ), to i tak trzeba zdać cywila, admina i nne takie, bo potem w życiu większość przepisów kodeksowych się miksuje..
jak udały się zakupy, znalazłaś coś fajnego ?
No niestety na każdym kierunku trzeba przebrnąć przez przedmioty bardzo nudne i początkowo niepotrzebne, ale wiem po sobie (po praktyce), że się jednak przydają Tylko właśnie trzeba przez nie przebrnąć;/
Na zakupy jednak nie pojechałam, bo się totalnie rozłożyłam dzisiaj Zdążyłam tylko załatwić wymianę oleju w samochodzie i wrócić jakoś do domu..

Skoro jesteśmy tak w temacie muzyki to i ja coś polecę Od paru dni mam nastrój na słuchanie tego:
http://www.youtube.com/watch?v=fxpQex1GsE0 - świetny aranż i tekst i
http://www.youtube.com/watch?v=rguhxKEBlr4
oraz wszystkich piosenek Nickelback/One Republic

Dziewczyny- mam pytanie 'kosmetyczne'. Chciałabym zamówić sobie próbki podkładów mineralnych, ale totalnie nie znam się na podkładach (do tej pory używałam jedynie kremów fluido-podobnych). Mogłybyście polecić jakieś dobre firmy? Znalazłam fajną promocję na podkłady firmy Bell- co o niej myślicie?

Okaż serce i pomóż -->klik--> http://www.karmimypsiaki.pl/

Edytowane przez Seline16
Czas edycji: 2012-11-09 o 16:13
Seline16 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-09, 18:27   #3324
susse
Zakorzenienie

Dzisiaj całkowicie opuściły mnie siły i dobry humor.
Stary 2012-11-09, 18:37   #3325
czekoamciu
Raczkowanie

Cytat:
Dzisiaj całkowicie opuściły mnie siły i dobry humor.
ojoj
jutro będzie dobry dzień
Stary 2012-11-09, 19:05   #3326
susse
Zakorzenienie

Cytat:
ojoj
jutro będzie dobry dzień
do jutra jeszcze daleko
Stary 2012-11-09, 20:19   #3327
pluszysko
Zadomowienie

Cytat:
A szkoda gadać.
Głowa do góry Skoro nie potrafią doceniać swoich pracowników, to ich strata. Na pewno znajdziesz inną, lepszą pracę

Dziewczyny, czy oprócz kilku osób, które pisały w klubie, któraś jeszcze ma czas i ochotę jutro na imprezę?

Koty, psy i inne zwierzaki

Pomóż nakarmić zwierzęta ze schroniska - wystarczy kliknąć ----> http://www.pmiska.pl

Nakarm psiaka i roześlij link dalej! http://www.karmimypsiaki.pl
pluszysko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-09, 20:51   #3328
czekoamciu
Raczkowanie

Cytat:
do jutra jeszcze daleko
bliżej niż myślisz.!

głowa do góry
Stary 2012-11-09, 21:02   #3329
susse
Zakorzenienie

Cytat:
bliżej niż myślisz.!

głowa do góry

jeszcze ze 2-3h coś poczytam i spać
Stary 2012-11-09, 21:20   #3330
anekania
Zakorzenienie

suzi nie łam się! Pomyśl, że mam dla Ciebie błyszczyki

pluszak dziekuję
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości