![]() |
#1 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Co sądzicie o .... ? - ZBIORCZY III
Zapraszam.
Poprzedni wątek tutaj: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=739163&page=167
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
koszula w kratę
Co sądzicie o koszuli w kratę dla mężczyzny? a;e chodzi mi o taką z bawełny.Nie z flaneli jak u drwala. Czy nadal są one modne?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Co sądzicie o .... ? - ZBIORCZY III
Mnie też się podobają
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
koszule w kratę w ogóle tak, ta ze zdjęcia - nazbyt dziadkowa, nie podoba mi się
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Dot.: Która sukienka na randkę?
Żadna z nich mnie jakoś nie powalila na kolana, poszukaj czegoś takiego bardziej z klasą. Nie wiem ile masz lat, ale zerknij sobie na stronę np Taranko, simple itp.
Dobrym pomysłem na coś wyszukanego jest sukienka olowkowa, trochę w stylu twojej drugiej propozycji, ale w bardziej stonowanym kolorze lub klasyczna czerń Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie zadna. Jesli mialabym wybierac to ta 1, ta druga jest dla mnie brzydka
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#8 | |
lokalna gwiazda
|
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
pierwsza w stylu âu cioci na imieninachâ, druga - âpomarańczowa biurówkaâ. jeśli jesteś panią w średnim wieku to 2, ale generalnie to bez szału.
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Dot.: koszula w kratę
dzięki. Mam mętlik w głowie jaką koszulę wybrać. Ale wiem jedno-musi być w krate
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
jedne droższe czy kilka tańszych
dziewczyny zastanawia mnie co bardziej się opłaca pod względem ekonomicznym ale i nie tylko. kupujecie jedne porządne jeansy raz na jakiś czas czy co chwila jakieś tanie, szybko się przecierające itd?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
![]()
Miętowy czy szmaragdowy? i czy w ogóle hot?
Chcę znać Twoją opinię ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Dot.: jedne droższe czy kilka tańszych
Jak jeszcze kupowałam dżinsy, to raczej trochę droższe tzn Levisa, Lee albo Big Stara. Wcześniej jako biedna studentka mogłam sobie pozwolić tylko na tanie dżinsy i rzadko byłam z nich zadowolona, bo się deformowały (wypychanie kolan) i kolor się szybko spierał.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zasiedzenie
|
Dot.: MEGA kolor, ale który?
Cytat:
Fanką mięty nie jestem, ale jak już to bardziej kojarzy mi się z latem. Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Co począć z takim płaszczykiem przejściowym?
Sam płaszczyk mi się podoba, jest lekki, wełniany, nie muszę skracać rękawów, co jest u mnie rzadkością. Ten kolor jest jednak trudny, nie do końca mój, bo spodziewałam się czegoś bardziej zgaszonego. Nie służą mi też kontrasty, a o tej porze roku przestawiam się już na zgaszone brązy, szarości, granaty. Nie mam pojęcia z jakimi innymi kolorami można go zestawić jesienią czy może lepiej sobie dać z nim spokój. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Hej co sądzicie o takich kozakach? Bo wpadły mi w oko i bardzo zastanawiam się nad zakupem: https://www.deichmann.com/PL/pl/shop...sitionInList=1
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Postawić na cenę czy jakość?
Hej
![]() jakość ubrań ostatnio bardzo się pogorszyła, ale za to ceny tez bardzo pospadały. Zastanawiam się czy kupować raz na sezon, a w konkretnych cenach czy lepiej więcej tanich ciuchów ale po 3 praniach je wyrzucać. Jaką strategię wolicie? A może znacie jakieś marki, które mają dobry stosunek jakości do ceny? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Wszystkim zebranym tutaj osobom dziękuję bardzo za opinię
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Postawić na cenę czy jakość?
Cytat:
Od jakiegoś roku konsekwentnie realizuję plan skompletowania porządnej, pasującej do mnie i spójnej szafy. Przez ten czas zrealizowałam tak na oko 50% mojego planu. Kupiłam też kilka rzeczy z H&M, Orsaya, Reserved, ale powinnam je w zasadzie wyrzucić po kilku miesiącach, bo bardzo się zużyły. Powypychane kolana w spodniach, dziwny zapach, który nie zniknął nawet po kilku praniach, płaszczyk przyciągający jak magnes każdy paproch i zmechacony po miesiącu noszenia, powykręcane szwy. A prawie wszystkie moje ciuchy piorę w 30 stopniach na zredukowanych obrotach. Orsay jeszcze w zależności od ciucha w miarę wygląda, ale to co kupiłam w H&M i Reserved, to są po prostu kiepskiej jakości szmaty. Edytowane przez chimay Czas edycji: 2018-09-25 o 17:16 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na trencze jest już za zimno, dzisiaj o 6 rano było u mnie 3 stopnie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |||
Pani Mizantrop
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Fajnie bedzie wygladac w takim polaczeniu z dzinsem. Model mi sie podoba ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
lokalna gwiazda
|
Dot.: MEGA kolor, ale który?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spróbuję jednak sprzedać ten płaszczyk. Dżinsu nie noszę, to w ogóle nie mój materiał, słabo w nim wyglądam. Jestem co prawda typem zgaszonym, ale nie tak ciepłym, żeby się ubrać w typowo jesienne musztardy i czerwienie, które by stworzyły z ta zielenią tak duży kontrast, że calkiem bym w nim zginęła albo wyglądała jak z cyrku. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Co sądzicie o postarzaniu się ubraniem?
Temat wydaje mi się ostatnio na czasie, albo może tylko ja odnoszę takie wrażenie, bo traktuję go dość osobiście. Mam 36 lat i mniej więcej od roku przestawiam mój chaotyczny i nijaki sposób ubierania się na bardziej klasyczny - nie że muszę, ale widzę, że ten kierunek mi służy. Jednak mam też obawy, że osiągnę efekt przez panią_smith nazwany "smutną nauczycielką" od polskiego". I tak sobie teraz dumam, co sprawia, że taki efekt się pojawia. Co odróżnia spodnie jak pierwsze zdjęcie z Mohito, od takich spodni jak na drugim zdjęciu (fotka z aukcji na olx). Nie chodzi mi dokładnie o te modele, ale o zjawisko, że modne zrobiły się spodnie, które przez ostatnie 20 lat starsze panie kupowały na targowiskach? Gdzie przebiega granica tego czy płaszczyk jest dobrze skrojony i pasuje, a kiedy zaczyna trącić myszką a nosząca go wygląda jak ciotka-klotka? Co o tym decyduje i jak się tego efektu wystrzec? |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Poradzicie jakie buty do tej sukienki ?
Słuchajcie zbliża się dla mnie ważne wesele ,kieckę szyje ,kolor szmaragdowy błysk srebrny. Jakie buty bo zwariuje ,czarne nie wiem czy nie za ciemne a srebrne nie wiem czy nie za dużo błysku
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Poradzicie jakie buty do tej sukienki ?
@chimay
chyba nie ma uniwesrsalnego przepisu. mam welniane szare spodnie w stylu rzeczonej pani od polskiego, ale krój palazzo zdecydowanie przeczy nudzie. kocham damskie garnitury, ale żeby nie dodawać sobie lat (aktualnie 33) - wybieram kolorowe (czerwień, granat, szmaragd) i nie nosze wyłącznie z polbucikiem, a lakierkiem czy nawet trampkiem. ale jak gajerek to nogawka do kostki i koniecznie zwężana... W przeciwnym razie robię się ciocia klocią (i nigdy dwurzędowa... wygladam w nich jak pacan). nudna pani od polskiego to zreszta niekoniecznie przytyk - znam ludzi, którym to pasuje, znam takich ci się celowo noszą w takim klimacie. najgorzej gdy to efekt niechciany i niezamierzony ciuchy lubie proste, uniwersalne, szaleje z butami i torebkami
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Poradzicie jakie buty do tej sukienki ?
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:53.