|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Weekendowy start - cudowna dieta mż i sport!
Wątek dla wszystkich dziewczyn które na jesień też chcą wyglądac pięknie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Weekendowy start - cudowna dieta mż i sport!
Witaj karmiii
![]() Zapraszam do nas https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=771375 podnosimy trochę podupadły wątek ![]() ![]()
~ Nigdy nie narzekaj, że masz w życiu pod górkę, jeśli zdecydowałeś, że idziesz na szczyt. ~ 78 - 77 - 76 - 75 - 74 - 73 - 72 - 71 - 70 - 69 - 68 - 67 - 66 - 65 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58 ![]() 1 z 20 |||||||||||||||||||||||| loading
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Ja się chętnie przyłączę do nowego wątku - przejrzałam tu już kilka i ciężko mi się w nich odnaleźć. Większość dziewczyn walczy ze swoją wagą już od jakiegoś czasu a mi ciągle brak motywacji, także potrzebuję kogoś kto tak jak ja zaczyna od początku.
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Hej a ile wazysz ile masz wzrostu? ile chcesz zrzucic? I napisz cos o sobie buziaki
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Mam 175 cm i powoli dobijam do 90 kg
![]() Zaczęłam nabierać masy na studiach, bo zajadałam stres i jakoś nie udało mi się już później zrzucić tego zbędnego balastu. W zeszłym roku byłam na diecie i udało mi się schudnąć 10 kg, ale święta Bożego Narodzenia zniweczyły moje wysiłki i padłam ofiarą efektu jojo ![]() Chciałam bym zrzucić około 20kg na początek ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:52.