Mezoterapia igłowa - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Medycyna estetyczna

Notka

Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2024-09-07, 12:58   #1
bloodyvalentine
Przyczajenie

Mezoterapia igłowa

Cześć dziewczyny. Mam pytanie do Pań, które mają większe w tej kwestii doświadczenie. Chciałam zrobić mezoterapię igłową. W gabinecie medycyny estetycznej, gdzie bywam, cena za całą twarz to 1000 zł. Trochę dużo, więc brałam pod uwagę połowę twarzy za 500 zł w miejscach najbardziej dla mnie problematycznych. Zabiegi wykonuje lekarz. Przeglądając ofertę booksy zauważyłam, że w innym miejscu w gabinecie kosmetycznym cena takiej usługi to 300 zł. Jak rozumiem jednak zabieg wykonuje osoba z przeszkoleniem kosmetycznym a nie lekarz. Opinii na booksy jest sporo dobrych, ale dotyczą one głównie rzęs i paznokci. Czy taka duża różnica cenowa wynika z tego, kto wykonuje zabieg? Czy może używane są inne substancje, lepsze i gorsze? Czy jest jakieś ryzyko związane z taką mezoterapią igłową tak, że lepiej dla świętego spokoju iść do lekarz czy nie ma to znaczenia i spokojnie mogłabym iść do pani kosmetolog? Nigdy jeszcze nie robiłam mezoterapii i w sumie nie wiem, z czym to się je, ale różnica cenowa jest wręcz porażająca. Z góry dziękuję za podpowiedzi.
bloodyvalentine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Medycyna estetyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości