![]() |
#751 |
Irenosława Pierwsza
|
Dot.: 52 - Wakacyjne Bry!
Jasia, to kupuj gazetę bez gratisów
![]() Jasia, będziesz miała piękne sukienki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#752 |
Zakorzenienie
|
Mag, bluzeczka extra! Te serum tez kiedys sobie chwalilam.
Co do zimnych murow to doskonale rozumiem! W poprzednim domu tak bylo wlasnie. Ale za to w lato, w sypialni nie dalo sie wysiedziec, o spaniu nie wspomne. Wiec ciezko o ten odpowiedni balans. Upaly sa najlepsze jak sie jest blisko wody, o! Na lezaczku pod prasolem ![]() Jasia, wow super zakupki! Ktoras z tych sukienek nawet chyba mialam ale nie pasowala. Ta bezowa baby-doll sliczna! Chce! ![]() A taka mam mala niespodziewajke przed domem ![]() IMG_2709.jpg
![]() |
#753 | |
Irenosława Pierwsza
|
Cytat:
![]() ![]() Jasia, Evelka czy to jest koleus? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#754 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i widzę,że robimy tym samym kolorem włosy ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#755 |
Irenosława Pierwsza
|
Albo to u Gwiazdki to hortensja? Bo koleus to by zimy nie przerwał.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#756 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie też upalnie, czekam jak na zbawienie na deszcz ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() |
![]() |
#757 | ||
O Ireno! ;-)
|
Cytat:
![]() Kwiatek to hortensja ogrodowa. Odmiana chyba Dark Angel. Ona kwitnie na pędach z tamtego roku, wiec nie przycinaj jej tak jak bukietowej - po całośći, bo nie zakwitnie. Cytat:
![]()
„Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać.” Antoine de Saint-Exupéry Edytowane przez yyahyoo Czas edycji: 2022-06-28 o 14:16 |
||
![]() |
![]() |
#758 |
Gang Iren
|
52 - Wakacyjne Bry!
Bry ☕️
Jasia, super zakupy. Gwiazdka, śliczna ta roślinka. Kasia, sowy śliczne. Mag, zakupy przyjemne. Co jeszcze ![]() Czytam na bieżąco Irenki, ale coś wbić z pisaniem się nie mogę. Mam kupę spraw lekarskich, sporo odkładam id długiego czasu, a muszę w końcu się tym zająć, zwłaszcza, że niektóre rzeczy mi się pogorszyły… A tu jeszcze nowe doszło- mam zapalenie pęcherza. Ale z tym już dzisiaj zadzwoniłam i pewnie przepisze mi antybiotyk. Dzisiaj jeszcze na ostatnią nockę idę. Bardzo kiepsko ze snem ostatnio. Myślałam, że jutro odeśpię, bo K miał mieć wolne, ale nie da się, bo ma jutro spotkanie w sprawie nowej pracy i chyba od razu trening mu zrobią i od czwartku już zacznie. Zmienia w sumie ze względu na godziny. Tu będzie miał od poniedziałku do piątku od 6 do 14tej. No ale nic to jutro już normalnie w nocy będę mogła spać. Mam nadzieję, że uda mu się z tą pracą. Na początek co prawda pieniądze niewielkie, ale po okresie próbnym ma być podwyżka. No zobaczymy jak to będzie. Do tego zaprzątają nas sprawy sądowe, bo w lipcu będzie rozprawa. Ex K namieszała, nie wystarczyło jej, że chce po prostu paszporty wyrabiać bez jego zgody, musiała jeszcze dołożyć jakieś bzdury o alkoholizmie i stosowaniu przemocy przez K. Teraz właśnie pisaliśmy odpowiedź na to i wyjaśnienia. Do K mają też dzwonić z jakiejś organizacji działającej dla sądu rodzinnego, która w sądzie przedstawiać będzie raport i oni właśnie kładą nacisk na to, żeby dobro dziecka było na pierwszym miejscu, że dzieci mają prawo do kontaktu z obojgiem rodziców itd, więc dobrze, że będzie ta rozmowa z K, bo on tam powie o tym, że ona zabrania mu kontaktów, w ciągu 2 miesięcy widział dzieci raz na kilka godzin, nie ma z nią kontaktu, numer zablokowała, na maile nie odpisuje, jak pojechał pod dom czy szkołę, żeby jakoś pogadać to oba drze się, że on ją nachodzi i że wezwie policję. W lipcu znów imprezka urodzinowa. Mój najstarszy syn razem z K będą mieli wspólnego torta, bo urodziny mają blisko siebie (19 i 22). Chyba zamówię tort u tej samej pani co dla Kuby brałam, bo ma smaczne i przystępne cenowo. Myślę co na prezenty, z kasą cienką, chyba będzie bluza dla Percyego i perfumy dla K, bo mu się kończą. Co tu jeszcze miałam pisać. W pracy tylu ludzi poprzyjmowali, że nie ma co robić. Ale przynajmniej nie czepiają się jak się siedzi z telefonem. Tak więc skończyłam czytać książkę wczoraj. Reportaż „Eksmitowani. Nędza i zyski w jednym z amerykańskich miast”. W sumie niezłe to było, ale mocno rozwleczone i trochę mi się dłużyło. A teraz tak sobie myślę, że dawno żadnego kryminału nie czytałam a mam ochotę, więc zacznę „Piętno”, to seria, ale chyba 3 części tylko, to może w tym roku zdążę przeczytać ![]() ![]() Jeszcze pokażę wam Irenki jakie fajne zdjęcie udało mi się pieskowi na polu wczoraj zrobić. IMG_4075.jpg IMG_4076.jpg IMG_4077.jpg Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
We all find time to do what we really want to do... Edytowane przez gosia261282 Czas edycji: 2022-06-28 o 14:24 |
![]() |
![]() |
#759 |
Gang Iren
|
52 - Wakacyjne Bry!
Dubel
We all find time to do what we really want to do... Edytowane przez gosia261282 Czas edycji: 2022-06-28 o 14:23 |
![]() |
![]() |
#760 |
Zakorzenienie
|
Dopiero spojrzalam na te liscie, bo taka bylam kwiatkami zafascynowana! Faktycznie piekne.
Beell- cos rosnie, bo to po poprzednich wlascicielach ![]() ![]() Hortensja! Dzieki Jasia. A jak w takim razie przycinac i kiedy? Gosia, powodzenia dla K. w sprawie nowej pracy, oby sie udalo. A jakby zmienil godziny to moze ty moglabys wtedy pracowac popoludniami gdzies zamiast na nocki? Z polepszeniem zdrowia bedzie ciezko dopoki organizm nie dostanie odpowiedniej dawki odpoczynku … No i niemilo z tym sadem… komu to potrzebne? I gdzie w tym wszystkim dobro dzieci, ze strony matki? ![]()
![]() |
#761 | ||
na drugie mam Irena
|
Cytat:
![]() A ty Gosia ciagle na nocki ?, nie da się inaczej, wykończysz się. Cytat:
Piekna hortensja. Jasia fajne zakupy zrobiłaś. Ta czerwona sukienka zwłaszcza wpadła mi w oko. Ja tez byłam dziś w galerii. IMG_7023.jpg No dobra, ciucha tez kupiłam. Powoli widać wyprzedaże. IMG_7024.jpg Dziś trochę oddechu od upałów.
![]() |
#762 | |
na drugie mam Irena
|
Cytat:
Ogrodowej w ogole nie przycinamy. Można wyciąć tylko wiosna uschłe kwiaty. Ona na zimę zrzuci wszystkie liście a wiosna nowe wypuszcza.
![]() |
#763 |
Gang Iren
|
Dziewczyny jak do pracy na popołudniu pójdę to nie będę praktycznie dzieci widzieć popołudniami
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
#764 |
Zakorzenienie
|
Hej
I mi się podoba ta hortensja Gwiazdki Zakupy Jasi fajne, ta pierwsza bluzka super. Mag - też dzis zerknęłam na jedną z tych gazet ale bez zakupu. Gosiu - ja to nie wiem jak Ty dajesz radę, serio, dla mnie to niepojętne ale jak człowiek musi to wszystko zniesie. Sprawa ex K to jakiś koszmarek pomieszany z głupotą. Mag - nie wiem czy bsuczycurle Kubuś sowy, czy muszą lubić ale w żłobkach 8 przedszkolach nie ma klas a, b,c itd tylko są grupy np niedźwiadki, smerfy, motylki a Młodszy mój chodzi do grupy sówek.
#765 |
Gang Iren
|
W ogóle to dowiadywałam się, bo od 2go roku życia można mieć darmowe 15 h w żłobku. No i owszem, ale dla ludzi którzy mają tak niski dochód, że na pewno nie pracują, ewentualnie jedna osoba pracuje na małą liczbę godzin. Nie czaję tego, przecież taki żłobek to powinno być głównie dla osób pracujących wsparcie.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
#766 |
Irenosława Pierwsza
|
Gosia, przede wszystkim niech zdrowie płynie do Ciebie szerokim strumieniem
![]() Z sądem pewnie będzie sporo stresu, ale wiesz... może z tego wyjdzie tylko to, co dobre i będziecie mieć ustalone jakieś konkrety na papierze w sprawie opieki nad dziećmi. Powodzenia! Kasia, a to teraz wszystko zrozumiałe ![]() ![]() Dopiero wyszło u mnie słoneczko ![]() ![]() Od tej pomarańczowej siedzę tak z niecałe 3 metry i ją czuję ![]()
#767 |
Gang Iren
|
Ja nie pamiętam nazwy grupy, ale moje przedszkole nazywało się „Pyza Wędrowniczka”
![]() Mag, róże piękne ![]() Moje się rozrosły i zdziczały. Muszę z nimi coś zrobić Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
#768 |
Zakorzenienie
|
Gosia współczuję tej całej sytuacji z sądem co was czeka,nic przyjemnego walczyć z osobami które były bliskie sercu. Twój K będzie musiał zacisnąć zęby i udowodnić prawdę a byłej się kiedyś czknie za to co robi! Bo dzieci napewno tęsknią a ona tylko utrudnia.
Dużo zdrówka i sił i życzę ![]() ![]() Evelka ale ekstra zakupy spodni, teraz takie szerokie są modne, one jakoś tak ciekawie się nazywają, coś na K.. A mi wypadło z głowy ![]() jadę zawieść młodego na trening i od razu opłacić za jego obóz ![]() Ojj znów gorąco.. Mag.. Uwielbiam róże! Każdy kolor, każdą! ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() |
![]() |
#769 |
Zakorzenienie
|
Mag - piękne róże. Też kiedyś będę miała, kiedyś, kiedyś
![]() A słoneczniki to mi się przysłowiową czkawką odbiją niebawem, prawie żywopłot mi ze słoneczników wyszedł ![]()
#770 | ||
na drugie mam Irena
|
Cytat:
Cytat:
O kuloty pewnie ci chodzi. Ja kupiłam kombinezon. Kasia jak słoneczniki jeszcze będą miały małe kwiaty to ścinaj i do wazonu. Długo stoją.
![]() |
#771 |
Zakorzenienie
|
Bry wieczór
![]() Super zakupy i kwiaty u Was 🤩 Zdrówka i sił dla potrzebujących! Wróciłam z basenu i oglądam nowość z netflixa - Królowa. Zrobiłam dziś na deser/kolację skyr z bananem, migdałami, kapką masła orzechowego i miodu. Pycha. Smakowało trochę jak snikers ![]() Gosia, powodzenia dla K, oby rozmowa przebiegła pomyślnie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#772 |
O Ireno! ;-)
|
Gosia z ta ex K to jakaś porazka. Moze Wy zgloscie, ze ona jest nienormalna?
Gwiazdka z hortensja jedt jak pisze Evelka - nic nie tniesz - chyba, ze uschlo. Bedzie Ci ladnie rosła ![]() U mnie w koncu spadł deszcz. Zdążyłam jednak przed nim posadzic nowe roślinki na tarasie ![]() A potem poleciałam na ćwiczenia. Zmachałam sie. Teraz odpoczywanko na kanapie Evelka fajny ten kombinezon! Skad masz? I co tam kombinujesz z tej kratki i plastikowej donicy?
„Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać.” Antoine de Saint-Exupéry Edytowane przez yyahyoo Czas edycji: 2022-06-28 o 19:18 |
![]() |
![]() |
#773 |
Gang Iren
|
No K powie swoją wersję, ale zobaczymy jak sąd do tego podejdzie. Ona potrafi płakać na zawołanie i robić z siebie ofiarę
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
#774 |
O Ireno! ;-)
|
On chyba ma jakies sms, czy maile od niej....
#775 |
Gang Iren
|
No tak, ma Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
#776 |
O Ireno! ;-)
|
No to chyba sad to powinien zobaczyć. To o wiele lepszy dowód niz same zeznania
#777 |
Zakorzenienie
|
Też wróciłam z zajęć. Ależ ja lubię to zmęczenie
![]() ![]() A teraz bym coś zjadła ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() |
![]() |
#778 |
O Ireno! ;-)
|
Ja pozarlam kanapkę z jajkiem sadzonym i serem żółtym
![]() Wypompowana jestem dzisiaj.
#779 | ||
na drugie mam Irena
|
Cytat:
Ta donica to pojemnik do mieszania betonu a planuje z tego zrobić oczko wodne. Cytat:
Niezła aktorka.
![]() |
#780 | |
O Ireno! ;-)
|
Cytat:
![]() A z betonu co bedzie?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:41.