2014-02-24, 05:48 | #31 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wyjazd na stałe do usa -ameryki- kosmetyczka , wizażystka i opiekun medyczny ..
Cytat:
Upewnij sie ze nie stracisz zielonej karty. Nawet bialy paszport nie pozwala ci na nielimitowany czas poza granicami USA. Pamietaj ze zielona karta to rezydentura - jesli nie rezydujesz w USa, tracisz karte. Plus aby moc zasponsorowac meza musisz zrobic sobie obywatelstwo. Nie uda ci sie to siedzac poza granicami USa. ja bym sie nie bawila w osiedlanie w Anglii, jak dla mnie to kraj stracony. Zycze wam powodzenia, cokolwiek zdecydujecie. |
|
2014-02-24, 12:27 | #32 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wyjazd na stałe do usa -ameryki- kosmetyczka , wizażystka i opiekun medyczny ..
Cytat:
2024-05-12, 13:48 | #33 |
Raczkowanie
|
Zainteresował mnie ten temat.
Droga autorko, co u Ciebie? Jesteś tu jeszcze? A co do Anglików i USA, to dokładnie to samo można powiedzieć o USA. Że zabójstwa z użyciem broni, że mała pomoc społeczna itd. To naprawdę zależy. |
2024-05-22, 18:29 | #34 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Co chwile jakies strzelaniny, masakrycznie drogie uslugi medyczne, fanatycy religijni i skrajna prawica maja sie dobrze, imigrantow tez nie brakuje jak ktos nie lubi W zyciu nie chcialabym tam mieszkac, myslalam, ze American Dream to juz piesn przeszlosci
When you have built a satisfying relationship with yourself, then you have something of great worth to share with others. - Dossie Easton Zdarza mi się zmieniać niektóre drobne fakty w moich postach, żeby nie zostać rozpoznaną. |
|
2024-07-29, 11:33 | #35 | |
Przyczajenie
|
Kurcze, rozumiem jak najbardziej. Sama się zastanawiam o przeprowadzce, z tym że nie do Stanów/Anglii, a gdzieś do Niemic. Mam koleżankę, z którą razem się uczyłyśmy w szkole policealnej xxx i ona już prawie rok mieszka i pracuje w Niemczech. Zarabia więcej, czasu wolnego też ma więcej.
Ja osobiście wybrałabym nie wybrałabym żadnego z ww krajów ze względów bezpieczeństwa, ale z całego serca życzę powodzenia! Cytat:
Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2024-09-05 o 17:21 Powód: reklama |
|
2024-10-28, 14:05 | #36 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
2024-10-28, 20:44 | #37 |
Rozeznanie
|
A dzięki że mi przypomniałaś, fakt. Jeszcze przy tym kult zapie...olu i robienia kariery kosztem życia prywatnego, super sprawa
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
When you have built a satisfying relationship with yourself, then you have something of great worth to share with others. - Dossie Easton Zdarza mi się zmieniać niektóre drobne fakty w moich postach, żeby nie zostać rozpoznaną. |
Nowe wątki na forum Emigrantki |
|
Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:52.