|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
|
Narzędzia |
2024-06-26, 12:46 | #3121 | |
Rozeznanie
|
Dot.: ❄❆❄Coraz bliżej Święta!❄❆❄Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. XII
Cytat:
https://allegro.pl/oferta/lampki-cho...3-f0b5cc3c3b9d ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- No tak, ale chodziło mi o konkretną firmę lub produkt, bo jest tego dużo, a nie wiem czy wszystkie się nadadzą? Najgorzej to kupować coś pierwszy raz ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- U mnie dzisiaj gorąco, 31* w cieniu |
|
2024-06-26, 21:48 | #3122 |
🌸 ☾⋆。°✩
|
Najgorzej... Ja już mam dosyć |
2024-06-27, 14:38 | #3123 |
Rozeznanie
|
Ja też. Na Discordzie wpadłam na wątek "wielbicielki lata", ale po pierwszym poście dziewczyny pytały, czy wątków nie pomyliłam, bo zaczęłam zachwalać chłody
Dzisiaj 32*, topię się Liczę na burzę i deszcz |
2024-06-28, 06:02 | #3124 |
Moderator
|
U mnie też jakoś 31. Rano wstałam i otwarcie okien nic nie dało, tak duszno. Mamy w planach klimatyzację, żeby chociaż spokojnie egzystować w upały. W zimniejsze dni będziemy nią dogrzewać
|
2024-06-28, 12:13 | #3125 |
🌸 ☾⋆。°✩
|
My na pewno będziemy montować klimę, bo mieszkamy na poddaszu Dobrze, że teraz te upały spędzam na przedoperacyjnych agrowczasach u rodziców na wsi. Chociaż to wiele nie pomaga i ,,ochładzam się" zimowymi inspiracjami na pintereście
|
2024-09-07, 09:28 | #3126 |
Zakorzenienie
|
Hey ! Zyjecie ? Ja mam juz po dziurki w nosie te upaly Nie idzie funkcjonowac w takich warunkach Chate przystroiłam juz dyniami a tu 32 stopnie no zero klimatu
Zaczynam pomału myslec juz o swietach i jakie kolorki w tym roku i albo zrobie raz jeszcze czarno zlota jak w zeszlym roku ( piekna była i mam nowa grafitowa kanape wiec ... ) albo fioletowo czarna albo kolorowa Widzialam juz ozdoby swiateczne w Action i Teddym ale nawet tam jeszcze nie patrzyłam na razie chce sie nacieszyc jesienia, ktora mam nadzieje za chwile wkroczy i bede narzekac, ze jest zimno i pada Chyba w tym roku nie bedziemy sobie robic prezentow: ludzie maja juz wszystko ! i zeby kupic cos fajnego to naprawde trzeba sie natrudzic, zeby to wymyslic. No nie wiem, zobaczymy
2024-09-08, 17:57 | #3127 |
music is my best friend ♫
|
Chętnie do was dołączę bo nadchodzi mój ukochany czas w roku. Uwielbiam ten okres od września do Sylwestra. Od pewnego czasu Święta Bożego Narodzenia trochę się zmieniły w moim zyciu bo na pokładzie pojawił się mały gagatek. Co prawda skończył dopiero 2 lata i nie rozumie istoty Świąt ale myślę, że z roku na rok będzie coraz piękniej, magicznie. Ja mimo iż jestem już po 40 jaram się tym czasem który nadejdzie. Uwielbiam świąteczne piosenki w centrach handlowych, adwentowe kalendarze, palenie wieczorami świeczek, picie herbatki pod kocem, reklamy świąteczne w tv, przystrojone domy lampkami ...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
2024-09-09, 06:13 | #3128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To najfajniejszy okres , ten przed swietami Tylko niech temperatura spadnie Dzisiaj juz u nas zachmurzone niebo ale jest tak wszystko nagrzane, ze nadal jest zle
2024-09-09, 07:44 | #3129 | |
|
Cytat:
"na siłę bo są świeta" Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
2024-09-09, 11:32 | #3130 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
No właśnie, leje u mnie od rana. I przerzedziło się trochę z liści. Muszę mężowi powiedzieć, żeby mi choinki wystawił na ten deszcz, niech je opłucze z pająków A ja muszę w końcu kupić jakiś sweterek świąteczny i sukienkę, bo nic nie mam ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Cytat:
Szkoda mi tylko, że pranie nie będzie suche w 30 minut, bo to jest latem super, ale cóż. ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Cytat:
Mężowi chyba kupię jakieś kapcie, skarpety coś w ten deseń |
|||
2024-09-09, 15:23 | #3131 |
Przyczajenie
|
Jedną z rzeczy, które najbardziej lubię w przygotowaniach do świąt Bożego Narodzenia, jest dekorowanie domu. Sam proces pozwala na relaks i pobudza kreatywność, a efekt cieszy bliskich i wprowadza świąteczny nastrój. W ostatnie Boże Narodzenie zdecydowałam się wykorzystać w dekoracjach ręcznie robione świece sojowe i z wosku pszczelego. Sprawiły, że atmosfera była przytulna, świąteczna i naprawdę ciepła. Świece zamówiłam na stronie https://candlewonder.shop/. Zespół wybrał dla mnie idealne zestawy świec i szybko je wysłał. Gorąco polecam!
|
2024-09-10, 10:03 | #3132 |
Raczkowanie
|
Ten temat uświadamia mi, że najwyższa pora zabierać sie za gromadzenie rzeczy na święta żeby nie zostawiać wszystkiego na listopad i grudzień
|
2024-09-10, 11:14 | #3133 |
Przyczajenie
|
U mnie w tym roku prezent dla męża będzie nietypowy :P mianowicie będzie to UL . On zawsze był wkręcony we własnoręcznie robione rzeczy, sam piecze, robi wędzonki, kiełbasy, pasztety, ma własny warzywny ogródek ( już mamy 30 litrów przecieru pomidorowego a to jeszcze nie koniec...) A teraz wymyślił sobie że chce mieć pszczoły
wkręcam się w jesień, w tym tygodniu wyciągnę ozdoby jesienne, mam jakieś dyńki, światełka, odpalę lampiony. Kupiłam też duuuże lampiony na schody zewnętrzne i włożyłam do nich ledowe światełka :P pięknie to wygląda. Mam też na schodach już posadzone wrzosy, i zrobiła miejsce na posadzenie chryzantemy tylko mam problem z decyzją w jakim chcę ją mieć kolorze... wrzosy mam różowe i fioletowe... Edytowane przez Lumena_ Czas edycji: 2024-09-10 o 11:22 |
2024-09-11, 05:37 | #3134 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
U mnie chata juz wystryjona na jesien i w koncu aura na zewnatrz pasuje
2024-09-11, 07:43 | #3135 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja będę stroić w ten weekend, mam jakieś dynie, wrzosów w domu nie umiem utrzymać . Ale również w ten weekend pojawi się u nas w domu mały gość który może z nami zostanie o ile dogada się z naszym zazdrosnym rezydentem. |
|
2024-09-11, 17:53 | #3136 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja bym chciała takie duże dynie sztuczne i do środka coś świecącego. Postawiłabym na parapetach. ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Cytat:
Kurczę, mam w pracy Kolumbijczyków Fajnie, bo mogę trochę pogadać |
||
2024-09-11, 18:07 | #3137 | |
🌸 ☾⋆。°✩
|
Cytat:
Ja po przeprowadzce do miasta gdzie mam mieszkanie bez balkonu czy choćby kawałka tarasu [*] Ale mi brakuje teraz tych sznurów między drzewami Melduję, że sezon na ,,W końcu normalna pogoda!" rozpoczęty Taką jesień to rozumiem |
|
2024-09-12, 05:32 | #3138 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Oj tak ! Mozna zyc Cytat:
Cwicz jezyk
2024-09-12, 12:09 | #3139 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, polecacie jakieś kurtyny z lampek warte zainteresowania? >>>>
|
2024-09-12, 12:51 | #3140 |
Przyczajenie
|
Nimfa20Melman dembi, psina .
Na początku tego roku odszedł mój ukochany pieseł . Nie mogąc sobie dać z tym rady (brak rytmu dnia, wstawałam jak zawsze a tu brak spacerów, zabawy....) i powoli wpadając w depresję mąż zarządził, że musi być w domu psiak, adoptowaliśmy więc obecnego rezydenta z fundacji ( zaniedbany psiak z rodziny patologiczno/alkoholowej odebrany interwencyjne.) Były z nim na początku lekkie problemy ( lęk separacyjny) ale daliśmy sobie z tym radę, teraz została mu lekka obrona zasobów (pracujemy nad tym), a psiak który ma do nas przyjechać to sunia ze schroniska, byliśmy na spacerkach ogólnie one są na spacerach do siebie obojętne idą obok siebie i tyle, ale boję się co to będzie w domu . Ja naprawdę bardzo kocham zwierzaki, psy zwłaszcza i nie chciałabym żadnego skrzywdzić i martwię się jak będzie wyglądać ich spotkanie na terenie rezydenta, a wiem że wolontariusze ze schroniska raczej są nam przychylni i dla nich suńka na pewno u nas będzie, ja bym bardzo bardzo chciała ale naprawdę się stresuję.... Ul na pszczoły mieszkam przy samym lesie a działkę mamy sporą więc miodek leśny albo spadziowy , z lekkimi domieszkami wrzosów bo też tu dziko rosną i może kwiatów jagód bo mam pełno jagodnikow Edytowane przez Lumena_ Czas edycji: 2024-09-12 o 13:04 |
2024-09-12, 13:57 | #3141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ty sie nie stresuj bo psy to wyczuja i bedzie trudniej Moja tez z adopcji ale jako szczyl. Mysle, ze na nastepne wakacje wezme jakas druga bide bo Ori ( ta moja szczeniara ) uwielbia sie bawic z psami
2024-09-12, 15:53 | #3142 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
A w poniedziałek ponad 30* było ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Cytat:
Oj, ćwiczę. W nocy śniło mi się, że po hiszpańsku gadam, a jak wstawałam z łóżka to do psa po hiszpańsku zagadałam |
||
2024-09-12, 19:20 | #3143 |
Przyczajenie
|
U nas już jedno zapoznanie nie wyszło 😔 dlatego tak mnie to stratuje. Mój gagatek jest neutralny na zewnątrz ale w domu jest pilnujący swoich rzeczy. My możemy je ruszać ale inne psy nie....może z sunią będzie lepiej.
|
2024-09-13, 06:33 | #3144 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, rzeczywiscie nie za ciekawie moze nie bierzcie drugiego psa na razie niech wasz pierwszy sie ogarnie i przyzwyczai bardziej ?
2024-09-13, 16:03 | #3145 | |
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
2024-09-19, 14:11 | #3146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czemu znowu gorąco te moje dynie na oknie wygladaja idiotycznie Jesien, przybywaj !
2024-09-20, 14:54 | #3147 |
Raczkowanie
|
Ja się akurat cieszę z umiarkowanego ciepła, bo muszę jeszcze umyć okna, a deszcz by mi w tym nie pomagał xD
|
2024-09-23, 12:40 | #3148 |
Przyczajenie
|
Ja tak tylko wtrącę prywatą iż zapoznanie przeszło nie najgorzej, kilka pierwszych dni było nerwowych ale mamy nowego członka rodziny
|
2024-09-24, 07:35 | #3149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochane, mam nadzieje, ze nasze Wizazanki nie ucierpialy podczas powodzi wspolczuje strasznie ... tragedia wielka ... jak tu wrocic do rzeczywistosci, cieszyc sie ze swiat jak wszystko sie stracilo ... Mam nadzieje, ze u wszystkich ok
2024-09-30, 06:37 | #3150 |
Przyczajenie
|
😁
|
Nowe wątki na forum Forum plotkowe |
|
Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:19.