❄❆❄Coraz bliżej Święta!❄❆❄Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. XII - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2024-06-26, 12:46   #3121
Nimfa20Melman
Rozeznanie

Dot.: ❄❆❄Coraz bliżej Święta!❄❆❄Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. XII

Cytat:
Napisane przez bierna_sosna Pokaż wiadomość
oooo, to długie i szerokie jak masz je gdzieś zapisane i polecasz to weź mi na priv puść link. pięknie proszę
A proszę

https://allegro.pl/oferta/lampki-cho...3-f0b5cc3c3b9d

---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

Cytat:
Napisane przez miami_drink Pokaż wiadomość
Najlepiej chyba po prostu gorący?
No tak, ale chodziło mi o konkretną firmę lub produkt, bo jest tego dużo, a nie wiem czy wszystkie się nadadzą?

Najgorzej to kupować coś pierwszy raz

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

U mnie dzisiaj gorąco, 31* w cieniu
Nimfa20Melman jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2024-06-26, 21:48   #3122
Miroku
🌸 ☾⋆。°✩

Cytat:
Napisane przez Nimfa20Melman Pokaż wiadomość

U mnie dzisiaj gorąco, 31* w cieniu

Najgorzej... Ja już mam dosyć
Stary 2024-06-27, 14:38   #3123
Nimfa20Melman
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Miroku Pokaż wiadomość
Najgorzej... Ja już mam dosyć
Ja też. Na Discordzie wpadłam na wątek "wielbicielki lata", ale po pierwszym poście dziewczyny pytały, czy wątków nie pomyliłam, bo zaczęłam zachwalać chłody

Dzisiaj 32*, topię się Liczę na burzę i deszcz
Stary 2024-06-28, 06:02   #3124
Antymionka
Moderator

Cytat:
Ja też. Na Discordzie wpadłam na wątek "wielbicielki lata", ale po pierwszym poście dziewczyny pytały, czy wątków nie pomyliłam, bo zaczęłam zachwalać chłody

Dzisiaj 32*, topię się Liczę na burzę i deszcz
U mnie też jakoś 31. Rano wstałam i otwarcie okien nic nie dało, tak duszno. Mamy w planach klimatyzację, żeby chociaż spokojnie egzystować w upały. W zimniejsze dni będziemy nią dogrzewać
Antymionka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2024-06-28, 12:13   #3125
Miroku
🌸 ☾⋆。°✩

My na pewno będziemy montować klimę, bo mieszkamy na poddaszu Dobrze, że teraz te upały spędzam na przedoperacyjnych agrowczasach u rodziców na wsi. Chociaż to wiele nie pomaga i ,,ochładzam się" zimowymi inspiracjami na pintereście
Stary 2024-09-07, 09:28   #3126
dembi
Zakorzenienie

Hey ! Zyjecie ? Ja mam juz po dziurki w nosie te upaly Nie idzie funkcjonowac w takich warunkach Chate przystroiłam juz dyniami a tu 32 stopnie no zero klimatu

Zaczynam pomału myslec juz o swietach i jakie kolorki w tym roku i albo zrobie raz jeszcze czarno zlota jak w zeszlym roku ( piekna była i mam nowa grafitowa kanape wiec ... ) albo fioletowo czarna albo kolorowa

Widzialam juz ozdoby swiateczne w Action i Teddym ale nawet tam jeszcze nie patrzyłam na razie chce sie nacieszyc jesienia, ktora mam nadzieje za chwile wkroczy i bede narzekac, ze jest zimno i pada

Chyba w tym roku nie bedziemy sobie robic prezentow: ludzie maja juz wszystko ! i zeby kupic cos fajnego to naprawde trzeba sie natrudzic, zeby to wymyslic. No nie wiem, zobaczymy
Stary 2024-09-08, 17:57   #3127
agatanaturalnie
music is my best friend ♫

Chętnie do was dołączę bo nadchodzi mój ukochany czas w roku. Uwielbiam ten okres od września do Sylwestra. Od pewnego czasu Święta Bożego Narodzenia trochę się zmieniły w moim zyciu bo na pokładzie pojawił się mały gagatek. Co prawda skończył dopiero 2 lata i nie rozumie istoty Świąt ale myślę, że z roku na rok będzie coraz piękniej, magicznie. Ja mimo iż jestem już po 40 jaram się tym czasem który nadejdzie. Uwielbiam świąteczne piosenki w centrach handlowych, adwentowe kalendarze, palenie wieczorami świeczek, picie herbatki pod kocem, reklamy świąteczne w tv, przystrojone domy lampkami ...

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2024-09-09, 06:13   #3128
dembi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agatanaturalnie Pokaż wiadomość
Chętnie do was dołączę bo nadchodzi mój ukochany czas w roku. Uwielbiam ten okres od września do Sylwestra. Od pewnego czasu Święta Bożego Narodzenia trochę się zmieniły w moim zyciu bo na pokładzie pojawił się mały gagatek. Co prawda skończył dopiero 2 lata i nie rozumie istoty Świąt ale myślę, że z roku na rok będzie coraz piękniej, magicznie. Ja mimo iż jestem już po 40 jaram się tym czasem który nadejdzie. Uwielbiam świąteczne piosenki w centrach handlowych, adwentowe kalendarze, palenie wieczorami świeczek, picie herbatki pod kocem, reklamy świąteczne w tv, przystrojone domy lampkami ...

Witamy serdecznie

To najfajniejszy okres , ten przed swietami

Tylko niech temperatura spadnie

Dzisiaj juz u nas zachmurzone niebo ale jest tak wszystko nagrzane, ze nadal jest zle
Stary 2024-09-09, 07:44   #3129
agatanaturalnie

Cytat:
Napisane przez dembi Pokaż wiadomość
Chyba w tym roku nie bedziemy sobie robic prezentow: ludzie maja juz wszystko ! i zeby kupic cos fajnego to naprawde trzeba sie natrudzic, zeby to wymyslic. No nie wiem, zobaczymy
My w rodzinie od kilku lat nie robimy sobie prezentów. Jedynie dzieci dostają. Nawet mężowi nic nie kupuje. Robimy sobie wspolny prezent. W tamtym roku był to ekspres do kawy, innym razem odkurzacz. Kupujemy to co jest nam akurat potrzebne do domu. Perfumy, biżuterię, książki czy kosmetyki wolę sobie sama zamówić przez internet. Wiem co lubię, że będę zadowolona. Nie lubię takich prezentów
"na siłę bo są świeta"

Stary 2024-09-09, 11:32   #3130
Nimfa20Melman
Rozeznanie

Cytat:
Hey ! Zyjecie ? Ja mam juz po dziurki w nosie te upaly Nie idzie funkcjonowac w takich warunkach Chate przystroiłam juz dyniami a tu 32 stopnie no zero klimatu

Zaczynam pomału myslec juz o swietach i jakie kolorki w tym roku i albo zrobie raz jeszcze czarno zlota jak w zeszlym roku ( piekna była i mam nowa grafitowa kanape wiec ... ) albo fioletowo czarna albo kolorowa

Widzialam juz ozdoby swiateczne w Action i Teddym ale nawet tam jeszcze nie patrzyłam na razie chce sie nacieszyc jesienia, ktora mam nadzieje za chwile wkroczy i bede narzekac, ze jest zimno i pada

Byłam 2 dni nad morzem z mężem. Gorąco, ponad 30*, a woda zimna Mieliśmy wracać dzisiaj na wieczór, ale od dzisiaj wszędzie deszcze, więc wracaliśmy na noc.

No właśnie, leje u mnie od rana. I przerzedziło się trochę z liści.

Muszę mężowi powiedzieć, żeby mi choinki wystawił na ten deszcz, niech je opłucze z pająków

A ja muszę w końcu kupić jakiś sweterek świąteczny i sukienkę, bo nic nie mam

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------

Cytat:

Ja to samo lubię. Jeszcze muszę trochę w ogródku ogarnąć i będzie czas na książki- w sumie i tak był, ale teraz tak na całego

Szkoda mi tylko, że pranie nie będzie suche w 30 minut, bo to jest latem super, ale cóż.

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

Cytat:
My w rodzinie od kilku lat nie robimy sobie prezentów. Jedynie dzieci dostają. Nawet mężowi nic nie kupuje. Robimy sobie wspolny prezent. W tamtym roku był to ekspres do kawy, innym razem odkurzacz. Kupujemy to co jest nam akurat potrzebne do domu. Perfumy, biżuterię, książki czy kosmetyki wolę sobie sama zamówić przez internet. Wiem co lubię, że będę zadowolona. Nie lubię takich prezentów
"na siłę bo są świeta"

Ja kupuję takie praktyczne prezenty, które za dużo nie wadzą i można je wykorzystać. W tym roku kupuję jakieś miody i herbaty w zestawach. Kupuję tylko dla rodziców, brata i bratowej i dla zwierzaków coś.
Mężowi chyba kupię jakieś kapcie, skarpety coś w ten deseń
Stary 2024-09-09, 15:23   #3131
Allidion
Przyczajenie

Jedną z rzeczy, które najbardziej lubię w przygotowaniach do świąt Bożego Narodzenia, jest dekorowanie domu. Sam proces pozwala na relaks i pobudza kreatywność, a efekt cieszy bliskich i wprowadza świąteczny nastrój. W ostatnie Boże Narodzenie zdecydowałam się wykorzystać w dekoracjach ręcznie robione świece sojowe i z wosku pszczelego. Sprawiły, że atmosfera była przytulna, świąteczna i naprawdę ciepła. Świece zamówiłam na stronie https://candlewonder.shop/. Zespół wybrał dla mnie idealne zestawy świec i szybko je wysłał. Gorąco polecam!
Allidion jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2024-09-10, 10:03   #3132
Pati_Hr
Raczkowanie

Ten temat uświadamia mi, że najwyższa pora zabierać sie za gromadzenie rzeczy na święta żeby nie zostawiać wszystkiego na listopad i grudzień
Pati_Hr jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2024-09-10, 11:14   #3133
Lumena_
Przyczajenie

U mnie w tym roku prezent dla męża będzie nietypowy :P mianowicie będzie to UL . On zawsze był wkręcony we własnoręcznie robione rzeczy, sam piecze, robi wędzonki, kiełbasy, pasztety, ma własny warzywny ogródek ( już mamy 30 litrów przecieru pomidorowego a to jeszcze nie koniec...) A teraz wymyślił sobie że chce mieć pszczoły

wkręcam się w jesień, w tym tygodniu wyciągnę ozdoby jesienne, mam jakieś dyńki, światełka, odpalę lampiony.

Kupiłam też duuuże lampiony na schody zewnętrzne i włożyłam do nich ledowe światełka :P pięknie to wygląda. Mam też na schodach już posadzone wrzosy, i zrobiła miejsce na posadzenie chryzantemy tylko mam problem z decyzją w jakim chcę ją mieć kolorze... wrzosy mam różowe i fioletowe...

Edytowane przez Lumena_
Czas edycji: 2024-09-10 o 11:22
Lumena_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2024-09-11, 05:37   #3134
dembi
Zakorzenienie

Cytat:
"na siłę bo są świeta"

I wlasnie dlatego tez i my chccemy zrezygnowac z robienia prezentow

Cytat:
Byłam 2 dni nad morzem z mężem. Gorąco, ponad 30*, a woda zimna Mieliśmy wracać dzisiaj na wieczór, ale od dzisiaj wszędzie deszcze, więc wracaliśmy na noc.

No właśnie, leje u mnie od rana. I przerzedziło się trochę z liści.

Muszę mężowi powiedzieć, żeby mi choinki wystawił na ten deszcz, niech je opłucze z pająków

A ja muszę w końcu kupić jakiś sweterek świąteczny i sukienkę, bo nic nie mam

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------

Ja to samo lubię. Jeszcze muszę trochę w ogródku ogarnąć i będzie czas na książki- w sumie i tak był, ale teraz tak na całego

Szkoda mi tylko, że pranie nie będzie suche w 30 minut, bo to jest latem super, ale cóż.

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

Ja kupuję takie praktyczne prezenty, które za dużo nie wadzą i można je wykorzystać. W tym roku kupuję jakieś miody i herbaty w zestawach. Kupuję tylko dla rodziców, brata i bratowej i dla zwierzaków coś.
Mężowi chyba kupię jakieś kapcie, skarpety coś w ten deseń
O tak, to pranie w lato to jest bajka dlatego poprałam zimowe kurtki i plaszcze zeby mi wyschly szybciutko

Cytat:
Napisane przez Pati_Hr Pokaż wiadomość
Ten temat uświadamia mi, że najwyższa pora zabierać sie za gromadzenie rzeczy na święta żeby nie zostawiać wszystkiego na listopad i grudzień
mam postanowienie, ze w tym roku nic nie kupuje ... ale czy wytrwam

Cytat:
Napisane przez Lumena_ Pokaż wiadomość
U mnie w tym roku prezent dla męża będzie nietypowy :P mianowicie będzie to UL . On zawsze był wkręcony we własnoręcznie robione rzeczy, sam piecze, robi wędzonki, kiełbasy, pasztety, ma własny warzywny ogródek ( już mamy 30 litrów przecieru pomidorowego a to jeszcze nie koniec...) A teraz wymyślił sobie że chce mieć pszczoły

wkręcam się w jesień, w tym tygodniu wyciągnę ozdoby jesienne, mam jakieś dyńki, światełka, odpalę lampiony.

Kupiłam też duuuże lampiony na schody zewnętrzne i włożyłam do nich ledowe światełka :P pięknie to wygląda. Mam też na schodach już posadzone wrzosy, i zrobiła miejsce na posadzenie chryzantemy tylko mam problem z decyzją w jakim chcę ją mieć kolorze... wrzosy mam różowe i fioletowe...
Ale super prezent ten ul

U mnie chata juz wystryjona na jesien i w koncu aura na zewnatrz pasuje
Stary 2024-09-11, 07:43   #3135
Lumena_
Przyczajenie

Cytat:
I wlasnie dlatego tez i my chccemy zrezygnowac z robienia prezentow

O tak, to pranie w lato to jest bajka dlatego poprałam zimowe kurtki i plaszcze zeby mi wyschly szybciutko

mam postanowienie, ze w tym roku nic nie kupuje ... ale czy wytrwam

Ale super prezent ten ul

U mnie chata juz wystryjona na jesien i w koncu aura na zewnatrz pasuje

Ja będę stroić w ten weekend, mam jakieś dynie, wrzosów w domu nie umiem utrzymać . Ale również w ten weekend pojawi się u nas w domu mały gość który może z nami zostanie o ile dogada się z naszym zazdrosnym rezydentem.
Stary 2024-09-11, 17:53   #3136
Nimfa20Melman
Rozeznanie

Cytat:

Boziu, tak patrzę na ten "UL" i zastanawiam się co to za skrót

Ja bym chciała takie duże dynie sztuczne i do środka coś świecącego. Postawiłabym na parapetach.

---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

Cytat:
Ja będę stroić w ten weekend, mam jakieś dynie, wrzosów w domu nie umiem utrzymać . Ale również w ten weekend pojawi się u nas w domu mały gość który może z nami zostanie o ile dogada się z naszym zazdrosnym rezydentem.
O, a co będzie?

Kurczę, mam w pracy Kolumbijczyków Fajnie, bo mogę trochę pogadać
Stary 2024-09-11, 18:07   #3137
Miroku
🌸 ☾⋆。°✩

Cytat:

Ja po przeprowadzce do miasta gdzie mam mieszkanie bez balkonu czy choćby kawałka tarasu [*]
Ale mi brakuje teraz tych sznurów między drzewami

Melduję, że sezon na ,,W końcu normalna pogoda!" rozpoczęty Taką jesień to rozumiem
Stary 2024-09-12, 05:32   #3138
dembi
Zakorzenienie

Cytat:
Ktul czy piesul ? ja tez wrzosow nie umiem utrzymac i zaraz mi zasychaja

Cytat:
Ja po przeprowadzce do miasta gdzie mam mieszkanie bez balkonu czy choćby kawałka tarasu [*]
Ale mi brakuje teraz tych sznurów między drzewami

Melduję, że sezon na ,,W końcu normalna pogoda!" rozpoczęty Taką jesień to rozumiem

Oj tak ! Mozna zyc

Cytat:
Boziu, tak patrzę na ten "UL" i zastanawiam się co to za skrót

Ja bym chciała takie duże dynie sztuczne i do środka coś świecącego. Postawiłabym na parapetach.

---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

O, a co będzie?

Kurczę, mam w pracy Kolumbijczyków Fajnie, bo mogę trochę pogadać
Ja tez sie zastanawialam co to UL
Cwicz jezyk
Stary 2024-09-12, 12:09   #3139
gurzynskaaa
Raczkowanie

Dziewczyny, polecacie jakieś kurtyny z lampek warte zainteresowania? >>>>
gurzynskaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2024-09-12, 12:51   #3140
Lumena_
Przyczajenie

Nimfa20Melman dembi, psina .

Na początku tego roku odszedł mój ukochany pieseł . Nie mogąc sobie dać z tym rady (brak rytmu dnia, wstawałam jak zawsze a tu brak spacerów, zabawy....) i powoli wpadając w depresję mąż zarządził, że musi być w domu psiak, adoptowaliśmy więc obecnego rezydenta z fundacji ( zaniedbany psiak z rodziny patologiczno/alkoholowej odebrany interwencyjne.) Były z nim na początku lekkie problemy ( lęk separacyjny) ale daliśmy sobie z tym radę, teraz została mu lekka obrona zasobów (pracujemy nad tym), a psiak który ma do nas przyjechać to sunia ze schroniska, byliśmy na spacerkach ogólnie one są na spacerach do siebie obojętne idą obok siebie i tyle, ale boję się co to będzie w domu . Ja naprawdę bardzo kocham zwierzaki, psy zwłaszcza i nie chciałabym żadnego skrzywdzić i martwię się jak będzie wyglądać ich spotkanie na terenie rezydenta, a wiem że wolontariusze ze schroniska raczej są nam przychylni i dla nich suńka na pewno u nas będzie, ja bym bardzo bardzo chciała ale naprawdę się stresuję....

Ul na pszczoły mieszkam przy samym lesie a działkę mamy sporą więc miodek leśny albo spadziowy , z lekkimi domieszkami wrzosów bo też tu dziko rosną i może kwiatów jagód bo mam pełno jagodnikow

Edytowane przez Lumena_
Czas edycji: 2024-09-12 o 13:04
Stary 2024-09-12, 13:57   #3141
dembi
Zakorzenienie

Cytat:
Nimfa20Melman dembi, psina .

Na początku tego roku odszedł mój ukochany pieseł . Nie mogąc sobie dać z tym rady (brak rytmu dnia, wstawałam jak zawsze a tu brak spacerów, zabawy....) i powoli wpadając w depresję mąż zarządził, że musi być w domu psiak, adoptowaliśmy więc obecnego rezydenta z fundacji ( zaniedbany psiak z rodziny patologiczno/alkoholowej odebrany interwencyjne.) Były z nim na początku lekkie problemy ( lęk separacyjny) ale daliśmy sobie z tym radę, teraz została mu lekka obrona zasobów (pracujemy nad tym), a psiak który ma do nas przyjechać to sunia ze schroniska, byliśmy na spacerkach ogólnie one są na spacerach do siebie obojętne idą obok siebie i tyle, ale boję się co to będzie w domu . Ja naprawdę bardzo kocham zwierzaki, psy zwłaszcza i nie chciałabym żadnego skrzywdzić i martwię się jak będzie wyglądać ich spotkanie na terenie rezydenta, a wiem że wolontariusze ze schroniska raczej są nam przychylni i dla nich suńka na pewno u nas będzie, ja bym bardzo bardzo chciała ale naprawdę się stresuję....

Ul na pszczoły mieszkam przy samym lesie a działkę mamy sporą więc miodek leśny albo spadziowy , z lekkimi domieszkami wrzosów bo też tu dziko rosną i może kwiatów jagód bo mam pełno jagodnikow
Bedzie dobrze, tylko potrzeba czasu, cierpliwosci i milosci

A ty sie nie stresuj bo psy to wyczuja i bedzie trudniej

Moja tez z adopcji ale jako szczyl. Mysle, ze na nastepne wakacje wezme jakas druga bide bo Ori ( ta moja szczeniara ) uwielbia sie bawic z psami
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 458397499_1512437076311426_6172355859408462216_n.jpg (109,9 KB, 21 załadowań)
Stary 2024-09-12, 15:53   #3142
Nimfa20Melman
Rozeznanie

Cytat:

W końcu Chociaż ja dzisiaj na spacerze z sunią w parku zmarzłam Poszłam z mamą i sunią zobaczyć ile wody w rzece i było mi zimno. Mama powiedziała, że zimą jest taka pogoda. 10* u mnie od rana. Ale nie ma się co dziwić, na Śnieżce sypie śnieg
A w poniedziałek ponad 30* było

---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

Cytat:
ja tez wrzosow nie umiem utrzymac i zaraz mi zasychaja

Ja tez sie zastanawialam co to UL
Cwicz jezyk
Wrzosy to do ogródka i kwaśną ziemię muszą mieć.

Oj, ćwiczę. W nocy śniło mi się, że po hiszpańsku gadam, a jak wstawałam z łóżka to do psa po hiszpańsku zagadałam
Stary 2024-09-12, 19:20   #3143
Lumena_
Przyczajenie

U nas już jedno zapoznanie nie wyszło 😔 dlatego tak mnie to stratuje. Mój gagatek jest neutralny na zewnątrz ale w domu jest pilnujący swoich rzeczy. My możemy je ruszać ale inne psy nie....może z sunią będzie lepiej.
Stary 2024-09-13, 06:33   #3144
dembi
Zakorzenienie

Cytat:
U nas już jedno zapoznanie nie wyszło 😔 dlatego tak mnie to stratuje. Mój gagatek jest neutralny na zewnątrz ale w domu jest pilnujący swoich rzeczy. My możemy je ruszać ale inne psy nie....może z sunią będzie lepiej.
Kurcze, rzeczywiscie nie za ciekawie moze nie bierzcie drugiego psa na razie niech wasz pierwszy sie ogarnie i przyzwyczai bardziej ?
Stary 2024-09-13, 16:03   #3145
agatanaturalnie

Cytat:

Ja miałam wyprać narzutę na łóżko, kołdry, koc i takie tam inne. Na złość od kilku dni jest u mnie chłodno i pada deszcz. Może się rozpogodzi. Podobno ma być jeszcze we wrześniu słonecznie i ponad 20°C

Stary 2024-09-19, 14:11   #3146
dembi
Zakorzenienie

Cytat:
Ja miałam wyprać narzutę na łóżko, kołdry, koc i takie tam inne. Na złość od kilku dni jest u mnie chłodno i pada deszcz. Może się rozpogodzi. Podobno ma być jeszcze we wrześniu słonecznie i ponad 20°C

No i sie rozpogodziło i mozesz wyprac

Czemu znowu gorąco te moje dynie na oknie wygladaja idiotycznie

Jesien, przybywaj !
Stary 2024-09-20, 14:54   #3147
gurzynskaaa
Raczkowanie

Ja się akurat cieszę z umiarkowanego ciepła, bo muszę jeszcze umyć okna, a deszcz by mi w tym nie pomagał xD
gurzynskaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2024-09-23, 12:40   #3148
Lumena_
Przyczajenie

Ja tak tylko wtrącę prywatą iż zapoznanie przeszło nie najgorzej, kilka pierwszych dni było nerwowych ale mamy nowego członka rodziny
Stary 2024-09-24, 07:35   #3149
dembi
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tak tylko wtrącę prywatą iż zapoznanie przeszło nie najgorzej, kilka pierwszych dni było nerwowych ale mamy nowego członka rodziny
Ale super poka zdjecia

Kochane, mam nadzieje, ze nasze Wizazanki nie ucierpialy podczas powodzi wspolczuje strasznie ... tragedia wielka ... jak tu wrocic do rzeczywistosci, cieszyc sie ze swiat jak wszystko sie stracilo ...

Mam nadzieje, ze u wszystkich ok
Stary 2024-09-30, 06:37   #3150
Lumena_
Przyczajenie

😁
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_20240924_165548.jpg (58,8 KB, 16 załadowań)
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości