|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
|
Narzędzia |
2017-12-12, 05:24 | #601 |
Raczkowanie
|
Dot.: Sklepy online - jakie polecacie? sprawdzone sklepy - nie reklamujemy własnych!!
Hmmm no właśnie miałam juz spodnie bershi i było tak samo jak z pozostałymi. Strasznie SOE rozciagnely co wygląda bardzo nie estetycznie dodatkowo straciły kolor bo teraz ten czarny jest bardzo wybkakły. Wiec bersce mowie nie.
|
2017-12-12, 18:09 | #602 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sklepy online - jakie polecacie? sprawdzone sklepy - nie reklamujemy własnych!!
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
2017-12-17, 20:17 | #603 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny a robiłyście zakupy w sklepie internetowym LC Waikiki? Wszystko było ok? Żadnych problemów?
Sklep internetowy działa chyba od niedawna, więc w regulamin nie jest przetłumaczony przejrzyście w 100%. W zasadzie chciałabym się dowiedzieć ile mniej więcej idzie przesyłka i jak wygląda ewentualny zwrot? Wg informacji na stronie koszt zwrotu/odsyłki pokrywa sklep. Tylko jak to wygląda w praktyce? Jak zdecyduje się na zwrot i wypełnię formularz zwrotu na swoim koncie sklepowym to w jaki sposób kurier wie, że ma do mnie po tę paczkę przyjechać? Jest tam wybór dat, czy jakieś info kiedy ma przyjechać? Czy mam dzwonić do firmy kurierskiej (w tym przypadku wg info na stronie przesyłkę dostarcza UPS)? I ile później czekam na zwrot pieniędzy? Z góry dzięki za info |
2017-12-19, 10:04 | #604 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, jest jakiś sklep w którym kupię strój kąpielowy dwuczęściowy, ale oddzielnie i w miarę tanio?
Zależy mi na tym, żeby i stanik i majtki kupić oddzielnie, figura gruszki mnie męczy, zawsze albo majtki będą za małe, albo stanik za duży. |
2017-12-20, 09:09 | #605 |
Wtajemniczenie
|
baleo.pl mam sweter DKNY i jest cudny oryginalne rzeczy i dobre ceny jak za tego typu marki
|
2017-12-21, 07:02 | #606 |
Wtajemniczenie
|
Nie wiem jakiej jakości oczekujesz ale w H&M są oddzielnie
|
2017-12-24, 13:18 | #607 |
Przyczajenie
|
Jeśli chodzi o zakupy znanych marek to ja kupuję najczęściej w Bibloo, Zalando i Answear.
|
2017-12-28, 12:15 | #608 |
Przyczajenie
|
sklepik online/www.veryvoga.com/ kto zna?
Witam serdecznie.
Dziś odkryłam stronkę z kieckami i mam pytanie : czy któraś z Was zna tą stronę, ma jakieś info na temat tego sprzedawcy? Pozdrawiam serdecznie Edytowane przez AgaLP Czas edycji: 2017-12-28 o 14:47 |
2018-01-10, 13:08 | #609 |
Raczkowanie
|
Ja najczęściej kupuję online w: zalando, eobuwie, answear, Mango
Czasami: Nelly.com |
2018-01-12, 13:44 | #610 | |
Raczkowanie
|
Dot.: sklep internetowy IVET.PL
Cytat:
Ja tez szukam opini poniewaz produkty wygladaja zachecajaco na zdjeciach ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Poszukuje sklepow online z ladnymi sukienkami i spódniczkami wraz z koszulami ? Mozecie cos polecic |
|
2018-01-15, 15:34 | #611 |
Przyczajenie
|
Ja uwielbiam zalando tym bardziej ze w necie można znaleźć czesto różne kupony rabatowe.
|
2018-01-24, 15:22 | #612 |
Przyczajenie
|
Ja zrobiłam zakupy w Ivet, wiec mogę się podzielić opinią.
---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Najgorszy sklep z jakim miałam do czynienia w całym swoim życiu. Zamówiłam od nich dwie sukienki, obie odesłalam - jedną z zamiarem zwrotu, drugą zamiany. Okazało się,że wymieniać nie ma na co, bo nie ma towaru, więc zrezygnowałam z obu. Od tego czasu minęło ponad dwa i pół miesiąca i ciągle czekam na zwrot pieniędzy za jedną sukienkę. W ciągu tego czasu wielokrotnie próbowałam się skontaktować ze sklepem drogą mailową (brak odpoweidzi), telefoniczą (4 różne numery, których nikt nie odbiera i co chwilę włącza się komunikat, że skrzynka odbiorcza jest zapełniona i nie można zostawić wiadomości) oraz na czacie na stronie (trzeba czekać wiele godzin w kolejce po czym zostaje się rozłaczonym i zaczyna od początku). Kontakt z tą firmą graniczy z cudem. Spośród kilkudziesięciu prób kontaktu mogę zliczyć na palach jednej ręki kiedy faktycznie udało mi się skontaktować. Podczas tych rozmów usłyszlam różne wymówki - że pani na urlopie, że zagubiono mój formularz zwrotu i czy ja go nie mam (odesłałam go wraz z towarem), że pieniądze już zostały przelane (to usłyszałam kilka razy - ciągle ich nie ma, potwierdzenia przelewu również nie chciano mi wysłać), że dział reklamacji do mnie oddzwoni - nie oddzwonił. Obsługa klienta pozostawia wiele do życzenia - nieprofesjonalna, niemiła, niepomocna. Na moje stwierdzenie, że nikt nie odbiera telefonu pani stwierdzila "wiem", po czym powiedziala, że ona juz kończy prace i się wyłączyła. Ogólnie odradzam wszystkim ten sklep. Ja go na pewno będę omijać szerokim łukiem, tym bardziej, że jakość produktu była słaba i chciałam go tylko dlatego, żeby przerobić na strój na bal przebierańców. Edytowane przez yonose Czas edycji: 2018-01-24 o 15:21 Powód: podwójne opublikowanie |
2018-01-30, 08:45 | #613 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
2018-02-15, 09:20 | #614 |
Przyczajenie
|
Szukam sklepu z rzeczami z bawełny dobrej jakości, najlepiej z bawełną organiczną ale żeby tam było coś więcej niż tylko pasiaste t-shirty.
|
2018-02-17, 05:40 | #616 |
Przyczajenie
|
Dot.: Sklepy internetowe z butami
Zgadzam się. Z mojego doświadczenia każda rzecz z Zalando to strzał w dziesiątkę. Lubię też Mango. Sportowe, w moim przypadku trekkingowe, wspinaczkowe zamawiam głównie w 8a i tuttu. Przestrzegam Was natomiast przed sklepem evertrek. Właściciel powołuje się na kodeks cywilny, a jego działania niewiele mają z nim wspólnego. Brak kontaktu. Ma już brzydkie opinie w necie, ale ja jak zwykle... Naiwna. Kolor był ładny. Co z tego, jak przyszlo uszkodzone. Lepiej zapłacić odrobinkę więcej i zamówić u PORZĄDNEGO sprzedawcy. Dobrze, że są fora internetowe i serwisy opiniujące. Reasumując, takie ciuszki na codzień i od święta to Zalando. Wymiary się zgadzają, szybka przesyłka, brak problemów ze zwrotem��
Edytowane przez Ophris Czas edycji: 2018-02-17 o 05:46 |
2018-02-19, 16:49 | #617 |
Zakorzenienie
|
Tez lubię Mango ale płatnych zwrotów u nich już nie.. a często rzeczy na zdjeciach wygladaja inaczej a w okresie wyprzedaży przychodzą z wadami..Dlatego wybieram sklepy z darmowa wysylka i zwrotem
2018-02-25, 18:29 | #618 |
Zakorzenienie
|
ja najbardziej lubię zalando, galeriamarek..
no i wszystkie e-sklepy które też są jako stacjonarne w większych centrach handlowych
2018-02-27, 09:39 | #619 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, a kupujecie z Vubu? Trafiłam na ten sklep, zachwyciłam się ubraniami, a potem zaczęłam wyszukiwac opinie w sieci i jakiś szok :/ Juz sama nie wiem, czy sklep może być aż tak niepoważny i realizować wysyłki w pół roku? Prosze o Wasze doswiadczenia z tym sklepem
|
2018-03-02, 17:18 | #620 |
Raczkowanie
|
Odzież ze strony IVET.pl
Witam!
Czy ktoś zamawiał odzież ze strony ivet.pl? Chciałabym zamówić , ale obawiam się, że nie jest z dobrego materiału. Pozdrawiam
15. VII. 2013r - zaczęłam ćwiczyć 01.III.2014r - zaczęłam zdrowo się odżywiać Dzięki temu schudłam: 60kg -> 48kg Edytowane przez Corii Czas edycji: 2018-03-02 o 17:25 |
2018-03-10, 16:56 | #621 |
Raczkowanie
|
Zamawiala która z was może ubrania z aliexpress ? Jeśli tak to byłaby którąś chętna podzielić się opinia czy warto ? Widzę wiele ciekawych rzeczy w korzystnej cenie ale boje się zamówić
|
2018-03-10, 17:54 | #622 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
2018-03-10, 20:18 | #623 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- A z romwe ktoś cos zamawiał ? Bo tez spodobało mi się wiele rzeczy od nich i tez nie są drogie. To chyba trochę podobna strona do aliexpress . jeżeli ktoś mógłby się wypowiedzieć na temat romwe i aliexpress to bylabym bardzo wdzięczna |
|
2018-03-11, 14:04 | #624 |
Przyczajenie
|
Ja na schaffashoes kupuję od jakiegoś czasu. Fajne mają promocje (teraz chyba -70%)
|
2018-03-13, 19:29 | #625 |
Przyczajenie
|
|
2018-03-17, 00:47 | #626 |
Zadomowienie
|
A jak z ZOIO? Kupowałyście, wiecie coś na temat tego sklepu? Mam tam upatrzone spodnie, ale nie wiem, czy warto cokolwiek z tego sklepu kupować. W internecie ma niby pozytywne opinie, ale raczej mnie nie przekonują.
2018-03-21, 15:19 | #627 |
Przyczajenie
|
jest dużo sklepów internetowych, ale tylko w nielicznych warto robić zakupy. Mnie swoją jakością cały czas przekonuje xxx do siebie. NA nikim się nie wzorują, ani nie naśladują tylko sami wymyślają swoje stylizacje i je tworzą.
Edytowane przez Corii Czas edycji: 2018-03-21 o 15:47 Powód: reklama |
2018-03-23, 08:20 | #628 |
Przyczajenie
|
Moje ulubione to nie tylko pod wzgledem kroju i jakosci ale tez obslugi klienta:
- Preska (swietne sukienki) - Zalando - H&M online - Cinnamon (zwykle bawelniane sukienki w miare normalnych cenach, ale dobrej jakosci) Nie polecam natomiast sugar free, mam od nich dwie rzeczy - sukienke zimowa i letnia, obie po praniu sa w tragicznym stanie, jedna stracila troche kolor a druga jest do odpylenia Takze tam juz na pewno zakupow nie zrobie chociaz podobaja mi sie ich ubrania, ale ceny nie sa niskie, a niestety jakość nie idzie w parze.
2018-04-09, 10:53 | #629 |
Zakorzenienie
|
Ja nie polecam, ale zostawiam swoją opinię ku przestrodze.
Przewinęło się tu kilka razy schaffashoes, ale to chyba tylko reklamy. Zamówiłam u nich buty i.. anulowali, bo towar jest niedostępny i producent nie jest w stanie uszyć tego rozmiaru. (o dziwo w innych kolorach tego modelu mój rozmiar jest dostępny) Oczywiście w momencie zakupu i płatności towar był dostępny. Jeszcze chyba nie są w stanie dokonać zwrotu na kartę, bo proszą o podanie numeru konta bankowego. Mało profesjonalne z ich strony. |
2018-04-16, 11:23 | #630 |
Przyczajenie
|
przyszla dzis do mnie zamowiona paczka ze sklepu miugo (zegarki) ciesze sie mega bo dostalam pudelko pelne prezentow razem z zegarkiem, swietne podejscie do klienta jak dostajesz herbatkew dodatku itp to od razu sie robi cieplej na sercu
|
Nowe wątki na forum Moda |
|
Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:54.