![]() |
#601 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Panny Młode 2022- plotki, ploteczki
Cytat:
![]() My jesteśmy po plenerze z video i strasznie nie mogę się doczekać filmu! Ponoć dobrze pracowaliśmy, a z tego co nam pokazał kamerzysta, to i z ujęć ludzi, którzy byli mega sztywni i niewspółpracujący udało się wyciągnąć takie momenty, że wszystko wyglądało ekstra, więc jestem zupełnie spokojna o efekt końcowy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#602 |
Raczkowanie
|
brianstorm już się chwalę, mam póki co byle jakie zdjęcie tylko tej ślubnej, na szybko robione. Jak odbiorę po przeróbkach to zrobię zdjęcie w obu i wstawię
![]()
24.12.2019 ![]() Szczęście to jedyna wartość, która się mnoży, jeśli się ją dzieli ![]() Edytowane przez CocaLove Czas edycji: 2022-05-15 o 18:00 |
![]() |
![]() |
![]() |
#603 |
Rozeznanie
|
Fajne ma rękawki, taki motylek
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() |
![]() |
![]() |
#604 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#605 |
Raczkowanie
|
Dziś miałam fryzurę próbną i jestem zachwycona
![]() Próbny makijaż mam dopiero 7.06, niestety nie udało mi się zgrać obu na ten sam dzień ![]() Niestety mamy dużo odmów, tyle się nie spodziewałam. To będzie małe wesele, ale na to już nie mam wpływu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#606 |
Raczkowanie
|
My idziemy w poniedziałek do urzędu stanu cywilnego aby załatwić zaświadczenie - ślub konkordatowy. Z tego co czytałam zaświadczenie jest ważne 6 miesięcy a mu ślub mamy we wrześniu
![]() Dzisiaj będę dzwoniła aby się dowiedzieć o poradnie, nauki mamy za sobą. Ale czytam że podobno w poradni to są też 3 spotkania.. Nie wiem czy ogarniemy to do końca czerwca ![]() Ślub 17 września, dokumenty ksiądz mówił że są ważne 3 miesiąca ale przez wakacje nic nie załatwimy w kościele - tak stwierdził. Więc chyba do końca czerwca trzeba wszystko ogarnąć. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() |
![]() |
![]() |
#607 |
Raczkowanie
|
Dziś odebrałam zaproszenia. I może powoli zaczniemy prosić w weekend gości, ale to jeszcze nic pewnego bo do południa mamy jeszcze weekendowe konferencje przedmałżeńskie i poradnię. Ale co jak co polecam taką formę nauk w Lublinie na Staszica, bo bardzo fajni prowadzący są, zarówno księża jak i osoby świeckie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#608 |
Rozeznanie
|
Już od paru dni mamy zdjęcia
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() |
![]() |
![]() |
#609 |
Raczkowanie
|
A my od dzisiaj zaczynamy spotkania w poradni
![]() Ślub mamy w Kościele na 16. Ja mam mieć fryzjera na godzinę 8 - około dwóch godzin. Do fryzjera idzie mama i siostra. Makijażystka będzie malowała nas trzy, powiedziała że musiałaby zacząć od godziny 10, każdy makijaż zajmie ok 1:15. Powiedziałam mamie i siostrze że na 12 muszą być gotowe od fryzjera. Ich zdaniem to jest za wcześnie. Co myślicie? Ostatnia osoba będzie malowana o 12 więc jest opóźnienia to wszyscy będą gotowi gdzieś po 13 w sensie uczesane i pomalowane + ubrać się, później zdjęcia z przygotowań i błogosławieństwo. Nie wiem jak wytłumaczyć mamie i siostrze że 12 to wcale nie jest tak wcześnie - zważając na to że jeszcze makijaż po fryzjerze. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() |
![]() |
![]() |
#610 |
Raczkowanie
|
Ja od jutra na urlopie okolicznościowym, potem od razu wypoczynkowy. Do pracy wrócę już jako żona
![]() Nie dowierzam, że zostało tylko 10 dni do ślubu. 2,5 roku planowania i organizowania. Bardzo szybko leci ten czas. W piątek mamy ostatnią lekcję tańca. Układ idzie nam dobrze, aczkolwiek z rytmem średnio, ale jesteśmy dobrej myśli. Jutro w końcu jedziemy do cukierni wybierać ciasta i tort. Mieliśmy jechać w maju, ale niestety nie było szans na urlop, a że to 1,5 godz. jazdy, nie było szans w tygodniu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#611 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ostatnio ogarnęłam oprawę muzyczną do kościoła, w przyszłą środę mam próbną fryzurę i próbny makijaż, i muszę wkońcu przejść się po kwaciarniach i popytać o ceny bukietu itd.
![]() |
![]() |
#612 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Sam dzień ślubu był bardzo spokojny i przebiegał idealnie, zgodnie z planem, wręcz jak w szwajcarskim zegarku ![]() ![]() Makijaż też trwał godzinę, a po powrocie do pokoju nie miałam co robić, więc po prostu odpoczywałam i czekałam na resztę gości. Moja świadkowa ogarniała sprawy organizacyjne tj. przyozdobienie samochodu, dopilnowanie porządku w pokojach gościnnych itd. O 16 mieliśmy błogosławieństwo, poszło bardzo sprawnie, od tego momentu zaczęliśmy sesję zdjęciową, nie chcieliśmy fotografa ani kamerzysty na przygotowaniach. Potem... czekaliśmy z 20 min w holu na sali, bo było za wcześnie żeby jechać do kościoła ![]() Pogoda dopisała, było bardzo pięknie i słonecznie, ale trochę za wietrznie, bo przed wejściem do kościoła latał mi na wszystkie strony ![]() Do ślubu zawiózł nas mój tato. Msza ślubna trwała tylko 45 min, proboszcz się streszczał bo następnego dnia był odpust w kościele. Kazanie było jak to określili rodzice ,,życiowe'' i skierowane tylko do nas. Na przysiędze był lekki stresik, ale ogólnie ok. Ja nauczyłam się przysięgi na pamięć, a mąż poszedł na żywioł, ale wyszło idealnie ![]() Pierwszy taniec wyszedł perfekcyjnie, jestem bardzo zadowolona, mąż mówi, że trochę nierytmicznie, ale teściowa zachwycona. Przed tańcem modliłam się żeby ten moment mieć już za sobą ![]() ![]() ![]() ![]() Mąż po weselu w ogóle się nie położył, a z racji tego, że nie mógł pić % , postanowił wypić po weselu z kolegami, a ja byłam na tyle zmęczona, że poszłam spać. O 14 pojechaliśmy z gośćmi przyjezdnymi na obiad, a potem z moimi rodzicami do teściów, gdzie mąż padł ze zmęczenia ![]() Ogólnie jesteśmy mega zadowoleni z tego dnia. Cieszę się że był spokojny i wszystko przebiegało zgodnie z planem. Jutro wyruszamy w podróż poślubną do Trójmiasta, będziemy odpoczywać nad brzegiem morza, oby tylko pogoda dopisała. Trzymam kciuki za wszystkie PM ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#613 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#614 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ooo do Trójmiasta, ja jestem z Gdyni ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#615 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny
![]() ![]() Misiaa_92 - Gdynia jest piękna, przepiękne klify i widoki na morze ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() |
![]() |
![]() |
#616 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#617 |
Raczkowanie
|
Dziękuję za życzenia
![]() Wróciliśmy już z podróży, co prawda wypoczęliśmy, ale przywieźliśmy jakieś choróbsko ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#618 |
Rozeznanie
|
Dostaliśmy już teledysk i ostateczną wersję filmu ze ślubu (wcześniej widzieliśmy roboczą, żeby sprawdzić, czy wszystko jest ok)
![]() ![]() ![]() Zostaje coraz mniej ślubnych tematów do odhaczenia - teraz już tylko przesłać/puścić film zainteresowanym, ja jeszcze muszę odebrać dokumenty z urzędu, no i kiedyś trzeba będzie pojechać w podróż poślubną z prawdziwego zdarzenia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() |
![]() |
![]() |
#619 |
Raczkowanie
|
Wróciliśmy właśnie z weekendu na Warmii gdzie byliśmy prosić gości i nadal jeszcze mamy sporo osób do zaproszenia, ale może w 2 kolejne weekendy się uda.
Zapisałam nas na lekcje tańca bo mam 2 lewe nog ![]() Jakie macie piosenki na pierwszy taniec (szukam inspiracji) i czy przygotowujecie jakiś układ? Jaką wódkę polecacie na wesele? Myślimy nad żubrówką białą wprawdzie, ale może jeszcze zmienimy... |
![]() |
![]() |
![]() |
#620 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Na weselach, na których byliśmy lub będziemy w tym sezonie zdecydowanie króluje Adam Mickiewicz, u nas też był. Białej żubrówki nie piłam, więc nie wiem jak wypada Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:25.