![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Dojrzała kobieta :)
Spontaniczna reakcja, ale bardzo przemyślana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dojrzała kobieta :)
Cytat:
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Jestem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Poczekamy,aż wszystkie się zbiorą. Mam nadzieję,że wróci atmosfera i chętniej będzie się nam pisało i odpowiadało. Od pochwy po kokardy.. La Mary mnie się to tez podoba... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Jestem i ja... ale bede nadrabiac pozniej bo spalam kalorie
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
no, znalazłam
![]() ![]() ![]() ![]() Sernik na zimno z rabarbarem wyszedł pyszny, teraz to ja powinnam spalac kalorie... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Jakież było moje dziwienie że powstał nowy wątek... od rana mam jeszcze wypisane na twarzy zdziwienie i inne emocje towarzyszące
![]() Dlaczego zmiana status quo ![]() ![]() No... z tym że przekonały mnie te rozmowy" od pochwy po kokardy" ![]() ![]() Czas pokaże.... Witam się Sernik na zimno brzmi pysznie... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
To może pod ten tytuł wątku… stara… rzec chciałam dojrzała jak wino, w cudzysłowie dla koneserów 😉 ALE jara 👍
Edytowane przez LaMary Czas edycji: 2021-06-06 o 17:19 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
To może pod ten tytuł F wątku… stara… rzec chciałam dojrzała jak wino, w cudzysłowie dla koneserów 😉 ALE jara 👍
---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Umiaru nie mam… nabijam posty 😉
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
LaMary, Ty szalona kobieto...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Jestem jeszcze nad morzem. Wczoraj było parno i bez słońca. Dziś lato!
Aussie, miałaś rację, zjechało się ludu… ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- Jestem jeszcze nad morzem. Wczoraj było parno i bez słońca. Dziś lato! Aussie, miałaś rację, zjechało się ludu… ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Ja spalalam kalorie na spacerze do Ustronia
![]() ![]() La Mary u nas tez wczoraj pochmurno bylo ale jak dla mnie ok bo taki dzien bez slonca tez sie przydaje...
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Mnie też szkoda,bo to było moje dziecko..
Ale...nowośc pachnie spokojem.. Uśmiechem.. Będzie fajnie ![]() Chyba,że wolicie zostać na 30+ ??? Dostosuję się . Bez sensu pisac na dwa fora... Zazdroszczę Wam tego morza. Sama sobie muszę dmuchać wiatr w żagle ![]() I wigoru zazdroszczę. Z trudem zaliczyłam jeden 1,5 godzinny trening. Po nim :3 dni odczuwałam części ciała,które w pandemii wygasły. ![]() Nawet nie myśłałam,ze mozna tak czuć tyłek ![]() ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Kupiłam: https://aptekazawiszy.pl/uriage-eau-...edium=referral Zobaczymy jaki to glow. ![]() W następnym tyg dzwonię umówić wizytę do estetycznej. Ma mi coś podac w szyję. Robi sie ro raz do roku,ponoć konkret. Gdzie lico mam w miarę nie pasujące do peselu,to jednak szyja jakaś niemrawa... Taka zagnieciona ![]() Wy czymś wspieracie szyję i dekold? Edytowane przez Michell72 Czas edycji: 2021-06-05 o 20:33 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Niezle ta esencja wyglada.... ja sie bardzo polubilam z hada labo... a tu na wyjezdzie mam z perfecty https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...sh-effect.html
Niestety nigdzie tej perfecty nie widzialam od dluzszego czasu a na prawde calkiem ok jest..fajnie nawilza Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
A mnie sponiewierała druga dawka szczepionki. Czwartek minął na paracetamolu. Dobrze, że od wczoraj jest już ok. Niestety moja kondycja w tym roku woła o pomstę do nieba. Ciekawe czy uda mi się coś z tym zrobić.
Miszka brawo za tak długi trening. Mam nadzieję że i ja kiedyś wrócę na dobre tory ![]() LaMary ale super z tą ścianką. Brawo ty. Sova tobie też brawa. Ależ wam tego morza zazdroszczę... ![]() ![]() ![]() Tak sobie myślę, że jak pogoda się utrzyma to wskoczę na supa w przyszły weekend. Nie mogę się już doczekać. "Pardom my french", ale wątek powstał wczoraj w nocy po kilku kieliszkach wina, więc wyszły dojrzałe kobiety ![]() ![]() Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Sova co czytasz? Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Aussie no i dobrze ze sie nie udalo...przeciez my wszystkie dojrzale, jak dorodne jabłuszka
![]() A czytalam najpierw Bonde, wszystkie czesci o Hubercie Meyerze, dzisiaj skonczylam Mroza"Afekt" i zabirram sie za kolejna Bonde ![]() Generalnie znowu postanowilam przeczytac 52ksiazki w ciagu roku... wlasnie na 41 jestem ![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- [/COLOR]No i nie bedzie Bondy bo sie wifi obrazilo... trudno ![]()
![]() Edytowane przez SovaEvree Czas edycji: 2021-06-05 o 22:28 |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Sova zazdroszczę Ci czytania. Bardzo chciałabym, ale mi nie idzie. Książka podoba mi się, jestem w stanie przeczytać kilka stron i nie pamietam co czytałam wczoraj. Zero koncentracji.
a nad morzem tłumy. Byłam, chyba w środę wieczorem. Parkingi i hotele pełne. Choć raz się cieszę z nawału turystów bo zyski podskoczą. Aussi a ile od Ciebie do morza? Już kiedyś pytałam, ale nie pamietam. Byłam dziś w kinie na „śniegu już nigdy nie będzie” polecam. Jak macie wybór to obejrzyjcie w klimatycznym kinie. Nie pasuje do tego filmu popcorn i cola. Po kinie poszliśmy na kolacje do indyjskiej knajpy. Smaczne, ale to jednak nie to lubię najbardziej. Miszka psiaki są cudowne. Wiedzieliście ile będzie maluchów ? Byłaś przy porodzie ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Czekajcie... się muszę ogarnąć, chyba mam zaległości, doczytam. ------------------------------------------------- Ok. Ja będę pisać na dwóch, wiadomości od Was wszystkich chętnie czytałam ![]()
Moje serce jest zajęte... najważniejszą rzeczą pompuje krew ♥ Edytowane przez zastrzezona Czas edycji: 2021-06-05 o 23:57 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Anyż u mnie też od czasu do czasu problemy z czytaniem. Ale od wczoraj czytam. Jestem w lekkim szoku. Książka średnio mi się podoba, ale wygląda na to, że ją dzisiaj skończę w pięknych okolicznościach przyrody
![]() Do morza mam stosunkowo blisko bo ok 100km, ale dojazd obecnie to już inna sprawa. Nie wiem jak to u was obecnie wygląda, ale u mnie remonty dróg z każdej strony. Podobno mają skończyć za 2 lata i podobno pomęczyć się lepiej 2 lata niż rozciągać męczarnię w czasie. Hmm... Tak pięknie na dworze, nereszcie prawie lato. A ptaki jak pięknie śpiewają ![]() Żeby nie było zupełnie sielankowo sąsiedzi przepędzili nas do domu swoim remontem. Nie wiem co robią ale hałas wyżynarki, wiertarki i innych maszyn zagłuszył nie tylko ptaki ale i nas samych. Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Aussi ja do morza mam z 20 km. Mogę pojechać trasą bardzo uczęszczaną a mogę i wioseczkami dojechać - co bardziej doceniam. Oglądam pięknie kwitnący rzepak, sarenki i żurawie a nie super fury.
Waśnie zaraz jadę na południowy spacer w jakieś zaciszne plażowe miejsce. Mama sprosiła na obiad siostry to ja zmykam. Mam wolne bo w tygodniu jadam z nią. A 100 km to niby nie dużo, ale na wyskoczenie na chwile na plaże to jednak za duża odległość. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Doberek...
Wstalam o 4 i tak pieknie slonko wschodzilo i ptaszki spiewaly ...az mialam ochote malza obudzic i isc popatrzec na wschod na plazy ale zanim bym go dobudzila i zanim by sie zebral to by juz po wszystkim bylo ![]() Lato w pełni, slonko swieci i zero chmur.... popijam kawke na tarasie i to dla mnie pelnia szczescia... no moze zaklocona lekko przez bawiaca sie dzieciarnie (4/5 sztuk w wieku 2-4lata) ale pocieszam sie ze szybko sie zmecza i pojda na poludniowa drzemke ![]() Jak ja wam zazdroszcze tej bliskosci do morza...ja z domu mam 540km... ale za to mam bliżej do gor, zawsze jakies pocieszenie
![]() |
#21 |
Gang Iren
|
Dzień dobry
![]() Pośledzę was i tutaj jeśli pozwolicie i odezwę się czasem ![]() Mnie też czytanie nie idzie od dłuższego czasu, jedną książkę potrafię czytać kilka miesięcy. Mam nadzieję, że to się odmieni, bo bardzo mi brakuje takiego fajnego stanu zaczytania ![]() Teraz na tapacie mam to https://lubimyczytac.pl/ksiazka/4910...blekitnego-snu Wczoraj zrobiłam ogórki małosolne z worka na próbę. Pyszne i już pożarte ![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Gosia
![]() Kubusiowi najwidoczniej dobrze w tym Twoim zgrabnym brzuszku. Wchodze na poprzedni wątek,a tam nadal analiza .. Jeszcze w nocy myślałam,ze może jednak wrócimy.. Kazdą z dziewczyn polubiłam mniej lub więcej,ale wszystkie były mi bliskie sercu. Dziś z rana (uwaga Miszki rano 11.35 ![]() Ile można ciągnąć temat? To tak tylko z babami jest,faceci to kielicha przechylą i jest git. Temat tabletek(pamiętacie?)mamy juz dawno za sobą. Był,nie zrobił burzy.. Strach pomyślec jak bym kiedys napisała,ze trawkę posiadam ![]() A posiadam ![]() Świeżo zasiana ![]() Psy swoimi harcami podniszczyły ,więc mąż gra w zielone.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Gosia daj przepis na ogórki. Chętnie spróbuję. Pięknie dzisiaj. Słucham bzyczących owadów i czytam
![]() Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Miszka, ja tam moge podczytywac na obu watkach...Kazda tu jest ciekawa osobowoscia i kazda cos wnosi, nawet, jelsi nie zgadzamy sie w 100% . zreszta to by było i niemozliwe i nudne
![]() Gosia, jakim cudem zrobiłas małosolne w jeden dzien...? 3 dni z reguły, jak ciepło...? ![]() Ze szczepionkami jest tak, ze sporo osob ma silna reakcje po, naturalna i przewidywana przez producenta, a jednak za mało sie o tym mowi i uprzedza. Moze byc własnie złe samopoczucie, goraczka itp - i ludzie powinni byc swiadomi, ze to normalne, moze sie zdarzyc, nie ejst to powikłanie...A tu zadnego specjalnego info nie ma ![]() Zawsze tak pieknie piszecie o polskim morzu - a ja tam bywam tak rzadko...Nie ciagnie mnie, fakt, ze nie znam małych miejscowosci, tylko zatłoczony Kołobrzeg i tam to zniecheca mnie szukanie parkingu...A potem widze Wasze zdjecia, czytam opowiesci o spacerach i znowu mnie korci... Aussie, a co znaczy - wyskocze na supa...? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Kamlisa wyskoczę na jezioro lub rzekę z SUPem. Coś jak deska surfingowa ale z wiosłem
![]() Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Gosia pewnie ci ciężko teraz tuż przed. Ale już niedlugo ![]() Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Kamlisa a powiem Ci, że wraz z pierwszą dawką dostałam informację o wszystkim od Pfizera. 2strony A4. Nawet przeczytałam uważnie i mając nadzieję, że mnie to nie spotka ![]() Szkoda, że nie możecie słychać śpiewu ptaków w ogrodzie ![]() Weszłam na chwilę na poprzedni wątek. Ojojoj.... Nie chciałam wywoływać burzy. Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Aussie Sup,La Mary ścianka
![]() Kto nam da tyle lat ![]() Kocham Was bardzo. Tyle lat,nigdy takich obrażań,analiz,umoralnian ia.. W jedności siła i zawsze murem za sobą. To działa,bo przetrwało. Kama ..po prostu wiem.. Ty wiesz..i jest dobrze ![]() A chciałam Ci zakomunikować,ze teraz rozumiem miłość do smoków. Kobieto gram od tygodnia we flipery. Padem rozwałam system ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Miszka, szalony gracz
![]() W tej chwili w grach, w moim gw2 na pewno - jest około 40-45% kobiet, bo po prostu lubia sobie pobiegc, poprzebierac sie, zmienic fryz, cos ugotowac, cos utkac, zrobic bizuterie...czy wreszcie ze spokojnym sumieniem kogos stłuc ![]() Musze sie pochwalic, ze chociaz tez zyje w miejscie - mam naokoło spiew ptakow, moz enie cały dzien, ale jednak...Spokojne osiedle domkow jednorodzinnych, ogrody, krzewy, troche drzew...O czwartej to przepiekne spiewy ![]() No widzisz, Aussie, słowa SUP nawet w zyciu nie słyszałam, choc wiem, jak toto wyglada ![]() ![]() Wiecie, ze za dwa tygodnie wyjezdzamy? I jakos przełkne ta koniecznosc wstawania ok 4, tłuczenie sie pociagami, samolot, tłuczenie sie busem przez cała Krete - urlop... ![]() Ksiazki tez zabieram, pomijajac kindla, jakos musze przemycic, chowajac przed tz( bo przeciez mielismy redukowac wage walizek)...To, na co nie mam weny w domu, czyli angielskie kolejne ttomy serii ktore lubie... A wiecie, ze na ogoł mamy najlzejsze walizki na lotnisku... ? ![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- konflikty na forum to małe piwo, ja mam teraz w domu starcie dwoch silnych osobowosci, czyli mojej mamy, ktora jest u nas na 5 miesiecy i mego męza ![]() Mama jest wierzaca, tz nie. Mama siedzi w polityce - tz to nie interesuje. I juz spiecie nad stołem. Nic powaznego, ale ja sie zwijam, starajac sie łagodzic konflikt silnych osobowosci. I tak dobrze ze ona nie ejst za PIS.. ![]() NO a punktem zapalnym jest jej...kot. Mama kocha kotke, kotka kocha mame, chodzi za nia krok w krok. Niestety, przy otwartych drzwiach kotka uznała, ze nalezy dyskretnie...zaznaczyc swoja obecnosc. Drzwi sa teraz zamykane, ale moment nieuwagi - i prana kapa, dywanik...Tz sie wscieka, a ja jestem bezradna... Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2021-06-06 o 12:13 |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Gang Iren
|
Przepis na ogórki z innego wątku. Ja dałam ciut więcej soli
Screenshot_20210606_122438.jpg
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Gosia przepis wyglada calkiem calkiem... moze sie skusze...
Kama masz racje z tym Kolobrzegiem..zaparkowani e tam graniczy z cudem. Chociaz w czwartek pojechalismy z samego rana i znalezlismy miejsce blisko portu... idealnie bo z mlodsza corka poplynelysmy sobie torpedowcem w morze (maz ze starsza nie wykazali zainteresowania) Matko...nogi mi nie powiem gdzie wchodza.... poszlismy do Ustronia, polazilismy po plazy i wrocilismy do siebie.... slonko sie schowało ale grunt ze cieplo ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Od tygodnia Kam szalony
![]() Mam 6 szczeniąt. Noce zarwane,ale jestem przeszczęśliwa. W przerwach i podczas pilnowania -gram. Wstawię fotki w wolnym czasie. Teraz lecę do garów. Córka z zięciem na obiad przyjadą. Kama starcie tytanów,a Ty pomiędzy,rozdarta. Oj znam .. Zazdroszczę wylotu. My w tym roku,może w sierpniu. Na razie pełne ręce roboty przy psinkach.. Głowa mnie rozbolała z tego wszystkiego. ![]() ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Sova rok temu byłam w Kołobrzegu. Lubię nasze polskie morze i tą specyficzna atmosferę . Woda zimna ,ale ciepły piasek na plaży rekompensuje wszystko. Trio molo cafe serwuje przepyszną herbatę ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.