|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
|
Narzędzia |
2016-08-31, 02:53 | #391 |
Zadomowienie
|
Dot.: Sklepy online - jakie polecacie? sprawdzone sklepy - nie reklamujemy własnych!!
W ostatnim czasie robiłam 2 zwroty: w Gino Rossi i w iperfumy. I tak: iperfumy poinformowało, że otrzymali towar i w ciągu X dni dokonają zwrotu gotówki. Zwrot juz otrzymałam, ale też nie dostałam informacji o tym, że go wysłali, co mi akurat nie przeszkadza, bo co jakiś czas sprawdzam wszystkie operacje na koncie. Śmieszniej było z Gino Rossi, bo odesłałam buty, nie dostałam żadnego maila, że je otrzymali i nagle po jakimś czasie zwrócili kasę. Nie jest to dla mnie jakiś problem rangi światowej, taka widać ich polityka.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
2016-09-03, 21:31 | #392 | |
BAN stały
|
Dot.: Ubrania z denley opinie o sklepie?
Cytat:
ja z Denley jestem zadowolona i zeby nie bylo- zakupy robilam tam kilkakrotnie ubrania uwazam, ze jak na taka cene maja swietna jakosc. i wysylka- najczesciej zamawiam ubrania na ostatnia chwile, kiedy sa mi bardzo potrzebne z ratunkiem przychodzi opcja zakupow za pobraniem- nastepnego dnia kurier jest z denley'owa paczką |
|
2016-09-04, 14:55 | #393 |
Przyczajenie
|
Dot.: Sklepy online - jakie polecacie? sprawdzone sklepy - nie reklamujemy własnych!!
Moje ostatnie zakupy kiecek w w tym roku robiłam w tych sklepach:
http://sugarfree.pl http://topsecret.pl http://bialcon.pl Kosztują trochę więcej, ale warto wydać. Wszystkie były takie jak chciałam. Na lato natomiast zaopatrzyłam się taniej, bo sezonowo tutaj: http://romwe.com http://dresstination.pl http://rosewholesale.com/ I powiem szczerze, że bardzo przyjemnie się zaskoczyłam tanimi sukienkami. Pewnie, że widać różnicę w sukience za 200zł i 50zł, ale w moich przypadkach to nie była przepaść. Zrobiłam dobry wywiad Napiszę jeszcze, że z mojego doświadczenia wynika, że różnica w jakości poszczególnych modeli może być spora w ramach jednego sklepu - dlatego zwykle staram się szukać opinii na temat poszczególnych modeli. Zdarzało mi się, że w tym samym sklepie sukienki za 30zł i 100zł były fajne, a taka za 60zł nadawała się do kosza. |
2016-09-05, 08:03 | #394 |
Raczkowanie
|
Bardzo cenne informacje.
Ale płaciłaś za wysyłkę z tych zagranicznych sklepów ? I ile czekałaś na przesyłkę ? |
2016-09-06, 17:52 | #395 | |
BAN stały
|
Dot.: Ubrania z denley opinie o sklepie?
Cytat:
dziekuje pieknie za podpowiedzi skusilam sie na zakupy i chyba polubie sie z denley na dluzej moje refleksje: + duzy asortyment ( wiekszy dla Panów, ale dla Pań tez cos sie znajdzie. ja korzystając z okazji kupilam kilka ubran dla mojego narzeczonego, bo on ma dwie lewe ręce do zakupow) + wysylka ( naprawdę szybka nie mialam parcia na to, by miec ubrania u siebie nastepnego dnia. ale paczka byla juz po 3 dniach ) + ubrania ( dla mnie jakosc zadowalająca, mając na uwadze niskie ceny. co prawda jeszcze nie testowalam ich w pralce ale wedlug mnie nie beda sie niszczyc- material jest dobry gatunkowo, a mam fioła na punkcie takich drobiazgow) + CENY ( meeeeega niskie bede mogla szalec ) |
|
2016-09-06, 21:40 | #396 |
Przyczajenie
|
Za każdym razem inaczej. Generalnie to warto sprawdzić na stronie sklepu ile może trwać wysyłka. Najdłużej z Chin zdarzało mi się około 40 dni, ale bywało i 15 dni. Z Tajlandii zwykle około tygodnia.
|
2016-09-10, 08:23 | #397 |
Przyczajenie
|
Ja kupuje przede wszystkim na zalando i ebay, a z naszych polskich sklepów to na przykład kieckę na wesele kupiłam na www.divinewear.pl - znalazłam przez google jak szukałam sukienki bandażowej. Sukienka super, ale kupiłam tylko jedną rzecz więc ciężko powiedzieć coś więcej. Buty za to kupuje na www.deezee.pl
|
2016-09-10, 21:31 | #398 |
Przyczajenie
|
Dot.: Sklep internetowy z odzieżą?
Ja często robię zakupy na http://oladi.pl/ bo mają tam dużo różnych rozmiarówek i wybór tez jest duzy. Szczególnie lubie kupować tam spodnie, bo gdzie indziej nigdy nie moge dopasować :/ A Wy macie jakies fajne stronki ze spodniami do polecenia? Teraz zamowilam na oladi torebke korsa i czekam na dostawe, ale czytalam, ze to sa oryginalne
|
2016-09-13, 11:48 | #399 |
aniolus
|
Zelando to jeden z najdroższych rozwiązań. Za to wybór ogromny. Ebay w Polsce kuleje , a szkoda. Myślę ,że była by to dobra alternatywa dla allegro itp
|
2016-09-14, 09:21 | #400 |
Zadomowienie
|
Strona mojezakupy.net- Fake?
Hej. Wczoraj wyskoczyła mi reklama z ww stroną z markowa odzieza i dodatkami. Ceny sa podejrzanie kuszace. zegarki Michael Kors za ponad 200 zl i torebki itp. Nawet przez moment myslalam ze cos tam zamowie. No ale kto sprzedaje takie markowe rzeczy za takie smieszne pieniadze? Czy ktoras z was cos juz tam zamawiala?
2016-09-14, 11:20 | #401 |
Rozeznanie
|
Dot.: Strona mojezakupy.net- Fake?
1) kiepska nazwa sklepu
2) błędy ortograficzne w regulaminie 3) czas oczekiwania na zamówienie do 8 tygodni 4) prezes zarzadu: Gangu Mohsin Noor Mohd Chyba nie można mieć wątpliwości |
2016-09-14, 12:29 | #402 |
Raczkowanie
|
Ja zamówiłam dam znac jakdostane paczkę
|
2016-09-14, 13:44 | #403 |
Przyczajenie
|
Ja ostatnio zamówiłam 2 pary Superstarów dla siebie i siostry z tej strony:
http://adidas-oldschool.com/damskie/...-biale-zielone Paczka przyszła naprawdę szybko, a buty są super |
2016-09-14, 13:52 | #404 |
Konto usunięte
|
Wszystko na tej stronie aż krzyczy, że to fejk.
Spółka założona w tym roku z kapitałem 5.000,00 zł, jedynym wspólnikiem i prezesem jest Mohsin Noor Mohd Gangu. Adres spółki to zwykły blok mieszkalny. Brak opcji zamówienia za pobraniem (ciekawe czemu....). I Louis Vitton za połowę ceny. Z pewnością |
2016-09-14, 15:19 | #405 |
Przyczajenie
|
sklep internetowy IVET.PL
Cześć, może nie trafiłam w odpowiednie miejsce na forum ale liczę na Waszą pomoc. Spotkałyście się ze sklepem internetowym IVET.PL? Zastanawiam się nad kupnem paru rzeczy z tej str ale obawiam się, że ubrania mogą być słabej jakości. Szukałam opinii o tym sklepie ale nie mogłam nigdzie znaleźć.
Będę wdzięczna za pomoc jeżeli któraś z Was już miała styczność z IVET.PL, niżej link do sklepu. xxx Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-09-18 o 14:29 Powód: Link. |
2016-09-14, 20:41 | #406 |
Zadomowienie
|
2016-09-14, 22:47 | #407 |
Przyczajenie
|
Dot.: Gdzie zakupy online?
Hejka Ja już mam kilka doswiadczen z roznych sklepow internetowych, ale najbardziej chwale sobie http://oladi.pl/. Szybka wysylka, dobra obsluga i spoko promocje. Na innych zdarzaly mi sie problemy ze zwrotem produktu albo musialam dlugo czekac na kuriera a tu jak do tej pory jeszcze nie miałam zadnych takich sytuacji. Wczoraj dostalam paczke z butami ktore u nich kupowałam i wszystko przyszlo bez problemu.
|
2016-09-16, 10:39 | #408 |
Przyczajenie
|
ja kupuje najczęściej w sieciówkowych sklepach online, ale czasem zdarza mi się coś kupić na zalando
|
2016-09-16, 11:56 | #409 |
BAN stały
|
Megakoszulki - bardzo dobre jakościowo koszulki , zdecydowanie lepsze niż w popularnych sieciówkach
vitkac - trochę droższe ubrania ale spory wybór fajnych marek answear no i sklep firmowy mohito |
2016-09-19, 20:09 | #410 |
Wtajemniczenie
|
bity w deezee jaka jakość widać klej ? itp wiecje szczegołów prosze i chciałabym polecane sklepy z odziezą chodzi o tuniki sweterki kobiece dobra jakośc ciuszków mam dosyć! szmat. które po miesiącu się kulkują ale proszę nie od razu zasypywać mnie markami! bo mnie na takie nie stac.
Pozdrawiam
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy. „Jeśli próbujesz być kimś innym, poniesiesz porażkę. Świat już ma taką osobę. Teraz potrzebuje ciebie. Ścieżka, którą wytyczasz, może nie mieć sensu dla nikogo na świecie oprócz ciebie. I nie musi. Jest wyłącznie twoja. |
2016-09-20, 09:33 | #411 |
Raczkowanie
|
zoio.pl - ktoś coś?
mają fajne bluzki i ogromny wybór, zastanawiam się nad jakością i pochodzeniem, choć o tym drugim chyba ciężko się dowiedzieć...
2016-09-20, 14:44 | #412 |
Wtajemniczenie
|
Nie kupuj! kupiłam tunike i koszule szmaty z koszulki odpadały ozdoby zaraz , nie ubrałam nic bo bym sie wstydzila ...wyglad jak z bazaru polecialam na tanie ciuchy ....
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy. „Jeśli próbujesz być kimś innym, poniesiesz porażkę. Świat już ma taką osobę. Teraz potrzebuje ciebie. Ścieżka, którą wytyczasz, może nie mieć sensu dla nikogo na świecie oprócz ciebie. I nie musi. Jest wyłącznie twoja. |
2016-09-20, 17:52 | #413 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pożądanie zadowoli się każdą, byle jaką. Ale dusza pragnie tylko jednej - jedynej, wybranej. (H. Sakutaro) wróciłam Edytowane przez pani_smith Czas edycji: 2016-09-20 o 17:53 |
|
2016-09-21, 15:18 | #414 |
Raczkowanie
|
kupuje dużo rzeczy przez net i też sporo zwracam. Nie miałam jeszcze żadnych problemów z kasą czy oczekiwaniem. Z jakością różnie bywa.
Moje ulubione: www.bjutik.com www.fasardi.com www.butyk.pl pozdrawiam |
2016-09-21, 20:20 | #415 |
Przyczajenie
|
niedawno zaczęłam kupować w answear, i jestem całkiem zadowolona. tym bardziej koleżanka poleciła korzystać z kuponów rabatowych (no i przy okazji się dzielę http://zrealizujkupon.pl/shops/answear-kod-rabatowy, bo trzeba być altruistą)
plus answear mają darmową dostawę, co zawsze przyjemne |
2016-09-22, 14:18 | #416 |
Tancerka orientalna
|
ebay - świetny wybór z wielu krajów (tylko czasem trzeba trochę poczekać na dostawę )
2016-09-23, 18:12 | #417 |
Raczkowanie
|
eccoshop.pl - opinie?
Czy ktoś kupował na eccoshop.pl? Chwalą się niby na stronie, że są sklepem "autoryzowanym" Ecco, ale nie wiem, czy mogę to jakoś łatwo sprawdzić. Będę wdzięczna za wszelkie opinie - nie chciałabym utopić kilkuset złotych
|
2016-09-24, 08:28 | #418 |
Przyczajenie
|
Ja kupuję w wielu sklepach, a to answer, intymna, rzymskiezakupy, sporo na allegro. Nigdy w tych sklepach nie miałam problemów z zakupami.
|
2016-09-26, 09:54 | #419 |
Tancerka orientalna
|
Allegro, answer, zalando, intymna - jak do tej pory bezproblemowo!
Karolina Kurnal - Tancerka orientalna Edytowane przez hadijaa Czas edycji: 2016-09-26 o 10:03 |
2016-09-26, 10:21 | #420 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chciałam zapytać o buty Deezee czy są w miarę jakościowo ok? i nie rozpadną się po dwóch miesiącach.
|
Nowe wątki na forum Moda |
|
Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:29.