|
Notka |
|
Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą. |
|
Narzędzia |
2023-01-12, 23:19 | #1 |
Rozeznanie
|
Ruch prawostronny i lewostronny
Hej
Czy któraś z was porusza się na codzień ruchem lewostronnym mieszka na wyspach. Jak sobie radzicie po przyjeździe do Polski? Lub po przerwie gdy wsiadacie do "polskiego" auta. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
2023-07-02, 19:29 | #2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Ruch prawostronny i lewostronny
Ostatnio byliśmy na Cyprze więc powiem to z drugiej perspektywy. Trzeba być skupiony i to mega. I powiem to jako kierowca który zawodowo jeździ samochodem pierwsze kilometry nie były dla mnie łatwe.
I akurat naj mniej problematyczne jest to czy zajmiesz dobry pas po wyjezdzie z parkingu. Najtrudniej przestawić się jak chodzi o pierwszeństwo, a druga sprawa ja np mialem tendencje do zjeżdżania na pobocze na autostradzie ;P |
2023-09-19, 08:24 | #3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Ruch prawostronny i lewostronny
Ja jestem facetem, jeżdżę raczej dobrze i bezpiecznie, ale jak pracowałem kiedyś w Londynie za nic nie mogłem tam prowadzić auta. Na początku próbowałem, ale co chwila jechałem pod prąd Dla własnego bezpieczeństwa zrezygnowałem z jazdy autem.
|
Nowe wątki na forum Auto Marianna |
|
Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:01.