E-Mail Twoje Konto zostało zablokowane na 15 minut - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Wirtualna Redakcja > Techniczne forum

Notka

Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne…

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2024-10-05, 16:30   #1
Ipekakuana
Przyczajenie

E-Mail Twoje Konto zostało zablokowane na 15 minut

Już dwukrotnie otrzymałam powiadomienie na maila, że moje konto zostało zablokowane na 15 minut. Nie wiem czy jest jakiś konkretny powód dlaczego tak się dzieje? Dla mnie to wygląda, jakby ktoś próbował się włamać na moje konto i zbyt wiele razy podał niepoprawne hasło. Chciałabym zapytać, czy wy też otrzymujecie takie Maile? Czy według Was to faktycznie próba włamania?
Ipekakuana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2024-10-05, 18:38   #2
DAMONOWA91
Przyczajenie

Problemy z logowaniem

Witam,

Mam problem z logowaniem do klubu recenzentki - niestety mimo podania właściwych danych, karta nie przyjmuje ich i na nowo wczytuje się ta sama strona z koniecznością podania danych do logowania. Moje konto zostało zablokowanie (podobno na 15 minut) mimo, że nie podawałam błędnych danych i nie wyskakiwał żaden komunikat tego typu. Nie mogę zgłaszać się testów bo nie mam możliwości zalogowania. Proszę o pomoc - nigdy wcześniej to się nie zdarzało. Problem dotyczy zarówno logowania z laptopa jak i z telefonu.
DAMONOWA91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2024-10-07, 10:59   #3
aniolek-tasmanski
Administrator

Dot.: E-Mail Twoje Konto zostało zablokowane na 15 minut

Cytat:
Napisane przez Ipekakuana Pokaż wiadomość
Już dwukrotnie otrzymałam powiadomienie na maila, że moje konto zostało zablokowane na 15 minut. Nie wiem czy jest jakiś konkretny powód dlaczego tak się dzieje? Dla mnie to wygląda, jakby ktoś próbował się włamać na moje konto i zbyt wiele razy podał niepoprawne hasło. Chciałabym zapytać, czy wy też otrzymujecie takie Maile? Czy według Was to faktycznie próba włamania?

Witam,

Problem był po naszej stronie, problem został rozwiązany

Przepraszamy za utrudnienia
aniolek-tasmanski jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2024-10-07, 11:01   #4
aniolek-tasmanski
Administrator

Dot.: Problemy z logowaniem

Cytat:
Napisane przez DAMONOWA91 Pokaż wiadomość
Witam,

Mam problem z logowaniem do klubu recenzentki - niestety mimo podania właściwych danych, karta nie przyjmuje ich i na nowo wczytuje się ta sama strona z koniecznością podania danych do logowania. Moje konto zostało zablokowanie (podobno na 15 minut) mimo, że nie podawałam błędnych danych i nie wyskakiwał żaden komunikat tego typu. Nie mogę zgłaszać się testów bo nie mam możliwości zalogowania. Proszę o pomoc - nigdy wcześniej to się nie zdarzało. Problem dotyczy zarówno logowania z laptopa jak i z telefonu.

Problem z logowaniem był po naszej stronie, obecnie jest już rozwiązany i naprawiony.
Przepraszamy za utrudnienia
aniolek-tasmanski jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Techniczne forum

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości