![]() |
#301 |
Zadomowienie
|
Dot.: Gdzie szukać ubrań dobrej jakości?
Co nosicie pod białym swetrem? Lekko prześwituje kiedy mam pod ciemny biustonosz + gryzie
![]()
![]() |
#302 |
Zakorzenienie
|
kupiłam w calzedonii kilka cielistych topów na ramiączkach - sprawdzają się idealnie (a w calzedonii akurat bo oni mają różne odcienie cielistego - szukałam czegoś pod lekko prześwitującą bluzkę i zależało mi na tym, żeby się nie odcinała od skóry)
![]() |
#303 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
Przyczajenie
|
A mnie się na przykład podoba jak mi prześwituje stanik. Mama oczywiście uważa, że tak to się ubierają "ladacznice".
Co do tematu to ja zawsze byłam zadowolona z zakupów online poprzez portal allegro - oczywiście nówki sztuki od kont zajmujących się handlem ubraniami profesjonalnie. I zwrócić można, i łazić po centrum handlowym nie trzeba - słowem: fajnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#305 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Przykro mi ale Twoja mama ma trochę racji. Stanik raczej nie powinien być widoczny, chyba, że właśnie o to chodzi - zwrócenie uwagi na swój biust, wzbudzenie pożądania u faceta. Bo inny powód jakoś mi nie przychodzi do głowy poza niemym okrzykiem "patrz na moje cycki !!" |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
Przyczajenie
|
A skąd wiesz że właśnie to nie jest moim celem ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Przyczajenie
|
A no rzeczywiście, jeżeli właśnie o to Ci chodzi, żeby wszyscy widzieli jaki masz stanik no to nie wiem po co ja w ogóle komentuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Zakorzenienie
|
oho, zwłaszcza w pracy lub w szkole...
chcesz być brana na poważnie, znaj miejsce i czas.
![]() |
#309 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Chociaż z perspektywy czasu przyznaję, że słabo to wyglądało i cieszę się, że z tego wyrosłam. Ale dajmy ludziom "popełniać" błędy, w końcu nikogo nie krzywdzą jak kiepsko wyglądają. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#311 |
Rozeznanie
|
A właściwie to dlaczego masz taki cel? Nie wygląda to elegancko i nie jest zbyt dobrze kojarzone przez społeczeństwo. Skojarzenia nasuwają się dwa - albo najstarszy zawód świata, albo dziecko odkrywające swoją seksualność.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#312 |
Zakorzenienie
|
Gdzie kupić dobry gatunkowo zimowy płaszcz o ładnym fasonie?
Hej dziewczyny
![]() Znacie jakieś sklepy (internetowe lub stacjonarne) gdzie coś takiego znajdę ![]()
![]() |
#313 | |||
Przyczajenie
|
Cytat:
No przecież nie chodzę w tym do teściów czy na uczelnie, ale jak wychodzę na miasto się bawić to bardzo lubię te spojrzenia facetów, a nie ma lepszego uczucia (no może poza jednym takim specjalnym) niż zauważenie, że facet potknął się/zakrztusił/oblał po zwróceniu na Ciebie uwagę. Polecam ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Cytat:
Dzieckiem nie jestem, prostytutką też nie. Uważasz, że kobieta nie może zwracać uwagi innych na swoje atuty ? Piersi mam duże, kształtne i fajne. A co do społeczeństwa - no kurdę... no mnie obchodzi co sobie pomyśli jakaś baba na ulicy, że jestem prostytutką czy gówniarą... większość po prostu zazdrości i tyle. Czyli, że lepiej, żebym nosiła dekolt do pępka niż prześwitujący stanik? Przynajmniej nie POKAZUJĘ moich piersi. Po prostu ktoś, kto zobaczy mój stanik marzy o tym, żeby zobaczyć co jest pod nim, i to mnie właśnie kręci ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Cytat:
![]() ![]() A jak komuś nie odpowiada to ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
Zakorzenienie
|
A ja uważam, że pewna siebie oraz świadoma swojej kobiecości i atrakcyjności kobieta, nie musi uciekać się do takich sztuczek, bo po prostu nie potrzebuje potwierdzenia swojego sexappealu w oczach obcych facetów
![]() ![]()
![]() |
#315 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#316 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
przed chwilą miałaś wszystko w nosie i chciałaś epatować seksem "bo tak" Cytat:
swoją drogą, kobiety tak bardzo walczą o to, żeby ich nie traktować przedmiotowo, a tymczasem same siebie traktują siebie jak rzecz. szkoda.
Pożądanie zadowoli się każdą, byle jaką. Ale dusza pragnie tylko jednej - jedynej, wybranej. (H. Sakutaro) wróciłam ![]() Edytowane przez pani_smith Czas edycji: 2017-12-15 o 13:48 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#317 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#318 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Gdzie kupić dobry gatunkowo zimowy płaszcz o ładnym fasonie?
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gdzie kupić dobry gatunkowo zimowy płaszcz o ładnym fasonie?
z sieciówek spotykanych w każdym mieście przyzwoite składy miewają jeszcze simple i Lidia kalita.
polecam jednak posezonowe wyprzedaże
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#320 |
Przyczajenie
|
Ja na schaffashoes kupuje, bo maja fajne promki czasem i ciuchy markowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#321 |
Przyczajenie
|
W Zielonej Górze zaopatruje się w ubrania u xxx gdzie zawsze znajdę ubrania światowych marek pochodzących z najnowszych kolekcji.
Edytowane przez Corii Czas edycji: 2018-01-19 o 14:49 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#322 |
Raczkowanie
|
Powiem szczerze, że u mnie ostatnio różnie z czasem na zakupy. Dzisiaj rozłożyło mnie jakieś choróbsko i przeglądam katalogi z ubraniami, bo tylko na to mam siłę.] Bonprix ma ładne, kolorowe bluzki. [/URL]Znalazłam jeszcze kolorowy, mozaikowy płaszczyk, ale zastanawiam się czy kupować kolejny
![]() Napisane przez j_fly ![]() A ja uważam, że pewna siebie oraz świadoma swojej kobiecości i atrakcyjności kobieta, nie musi uciekać się do takich sztuczek, bo po prostu nie potrzebuje potwierdzenia swojego sexappealu w oczach obcych facetów ![]() ![]() Również się zgadzam. Edytowane przez Corii Czas edycji: 2018-01-30 o 16:51 Powód: nieopłacona reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
Przyczajenie
|
Na schaffashoes (pisałam tu o nich jakiś czas temu) jest dziś promo do -70%
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#324 |
Zadomowienie
|
Gdzie kupujecie na wyprzedażach? Przejrzałam strony tych najpopularniejszych sieciówek i maskara, wszędzie poliester :/
---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Kiedyś zawsze upolowałam coś w orsay, ale teraz to jakaś porażka ![]()
![]() |
#325 |
Rozeznanie
|
Wszędzie można znaleźć rzeczy z wełny, bawełny czy tencelu
![]() Simple, Solar, Massimo Dutti, Tatuum... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
Zakorzenienie
|
Poliester nie musi być z automatu złej jakości, a naturalne materiały dobrej. Znaleźć dobrej jakości wełnę, która nie gryzie to jest wyzwanie, a kaszmir, który nie linieje jeszcze większe i raczej się dobrej jakości wełny czy kaszmiru w Orsayu nie znajdzie, tylko trzeba się liczyć z wydatkiem rzędu kilkuset złotych za sweterek. Albo szukać w lumpeksach, co ja czynię, bo na sweter za kilkaset złotych mnie nie stać, a kiepskiej jakości za połowę tej ceny nie ma sensu kupować.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#327 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#328 |
Konto usunięte
|
Gdzie kupujecie t-shirty?
Nie chodzi mi o zwykłe podkoszulki pod sweter, ale świetne t-shirty, wygodne, z dobrego materiału. Takie, które można założyć i do dżinsów, i do marynarki. Edytowane przez 092a5b5429861247f5c0d1d3d363b04ac6f4bb89 Czas edycji: 2018-02-04 o 08:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
Zakorzenienie
|
Pod sweter lubie sportowe termiczne z decathlonu. Takie pod zakiet tu Cie zaskocze ostatnio kupilam fajny tshirt w Lidlu. A tak to mam roznych firm, glownie sieciowki. Promod, camaieu, h&m, ale tez jakies markowe jak burberry czy tommy hilinger. Ten ostatni polecam najmniej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#330 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak samo dobre zdanie mam o lidlowych skarpetkach, koszulkach na ramiączkach i figach z koronką - wszystkie z bawełny. Niestety jakość pozostałych ich ciuchów pozostawia wiele do życzenia, ale te bazowe bawełniane są naprawdę warte polecenia. Edytowane przez chimay Czas edycji: 2018-02-04 o 11:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:10.