![]() |
#2821 | |
Pigs do fly!
|
Dot.: Piękne, młode i szalone ;) 30+, 40+ IV część
Cytat:
![]() "Pewnego razu w Hollywood" nie zachwycił mnie, ale Brad zagrał w nim genialnie. I mam z nim podobnie jak Kasztanka - za młodzika był zbyt delikatny i za mało męski (np. w Meet Joe Black), ale jak go zobaczyłam w filmie Troja ![]() Kasztanka, dobrze, że jesteś cała i zdrowa. Byłam na spacerze i wstąpiłam do second-hand. Kupiłam marynarke true vintage, oversized, drobna kratka w kolorze jasnego, pudrowego różu ![]() ![]()
It's not your job to like me - it's mine. Robyn ![]() Edytowane przez Cinderella Girl Czas edycji: Wczoraj o 13:31 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2822 |
Gang Iren
|
Kasztanka, współczuję, dobrze że nic Ci się nie stało
![]()
![]() |
#2823 |
Pani Mizantrop
|
Gosia, Cinde, dziekuje za mile slowa
![]()
![]() |
#2824 |
here and there
|
strasznie mi przykro, moze warto zebyscie sobie zainstalowali swoja, duzo osob tak robi i z tego co wiem takie nagranie to wiarygodny dowod w razie wypadku.
![]() |
#2825 | |
Pani Mizantrop
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2826 |
Zadomowienie
|
W Polsce chyba sa gorsi debile jako kierowcy..szkoda ze tak niefajnue sie Wam zdarzyło Katszanka...przykro.
Pani Robot-jedwab nie lapie siersci. Ani moich psow ani kota. Nie elektryzuje sie wiec i onkow futra lapac nie powinien. Jak przyjdzie ponowne zamowienie to dam foto. Bo teraz zamowilam poszewki z aukcji przescieradeł Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka |
![]() |
![]() |
![]() |
#2827 | |
Pani Mizantrop
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#2828 |
Zakorzenienie
|
Kasztanka, dobrze, ze nic sie nie stało i ze nie odnowiła sie stara kontuzja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2829 | |
Pani Mizantrop
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2830 |
Zakorzenienie
|
Kurcze niefajnie Kasztanka. Wiadomo, niepotrzebne koszta denerwują, ale cale szczęście, ze tylko na obtłuczeniu się skończyło.
Oj kusicie tymi poszewkami. Zrobiłam research na swoim rynku, podebatuje jeszcze trochę i pewnie tez kupię. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2831 |
Zakorzenienie
|
https://allegro.pl/oferta/51x76cm-10...zke-9188437568
https://allegro.pl/oferta/51x76cm-10...zke-9263081096 Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: Wczoraj o 16:18 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2832 |
Zadomowienie
|
https://pl.aliexpress.com/item/32944341861.html
Patrz Kama-to te same poszewki. Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka |
![]() |
![]() |
![]() |
#2833 |
Zakorzenienie
|
pewnie tak...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2834 |
Zadomowienie
|
Wysylka na Allegro z Chin...trzeba cierpliwosci. Ale sa sliczne
![]() Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka |
![]() |
![]() |
![]() |
#2835 | |
secret.
|
Cytat:
Ale mogła uchwycić w innym momencie to auto. Kamerka w aucie to juz must have Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2836 |
Zakorzenienie
|
Najważniejsze Kasztanka,że Wam sie nic nie stało
![]() Cindy słodka ta marynarka. ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- Kupiłam. dzisiaj: https://www.rossmann.pl/Produkt/Prod...-g,356101,8830 Polecam: https://www.rossmann.pl/Produkt/Szam...ml,313900,8657 używam już ..nastą butelkę,jest świetny Edytowane przez Michell72 Czas edycji: Wczoraj o 20:45 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2837 |
Zakorzenienie
|
Witam Piekne Panie
![]() I juz rytualnie zapraszam na prosecco ![]() Bardzo dziekuje za kciuki, wynik negatywny na covid u wszystkich ![]() Jestem tez w calkiem niezlym humorze, zrzucilam juz to co mi sie przypaletalo podczas okresu miedzy- i swiatecznego (intermittent fasting Cinde ![]() ![]() ![]() ![]() W koncu pochowalam dzis ozdoby swiateczne i choinke i tak mi smutno, tak mi pusto, ale jaka duza chalupa sie zrobila ![]() Kasztanko ![]() ![]() Szkoda, ze nie bylo zadnych kamer i trudno bedzie znalezc osobe, przez ktora doszlo do wypadku ![]() Caffe ![]() ![]() ![]() Piekna fotka ze spaceru ![]() Pani R ![]() ![]() Z jednej strony troche szkoda, ze nie doszlo do randki, lae doskonale Cie rozumiem. Tez bym sie nie czula komfortowo, gdybym miala jechac na spotkanie do obcego faceta, do jego domu, rwoniez na poczatek wolalabym spotkanie na gruncie neutralnym. ale co sie odwlecze, to nie uciecze ![]() Kamlisa ![]() no, ale super, ze juz jestescie po pierwszej szczepionce ![]() super macie plany wakacyjne, oby wypalilo w tym roku! Ja tez chce w koncu odwiedzic moja Mamuchne ![]() LaMary ![]() ![]() ![]() Cinde ![]() ![]() Jukia ![]() ![]() Mon_Cherry ![]() ![]() MarJolka ![]() Ja akurat bardzo lubilam 'Sex and the City' i fajnie, jesli bedzie nowy sezon, szkoda tylko, ze bez Kim Cattrall, ktora byla moja ulubienica. Z panow, oczywiscie Big ![]() wiec jak poznalam mojego meza (ktory, nawiasem mowiac jest bardzo do niego podobny, ten sam typ urody), to sobie pomyslalam, ze marzenia jednak sie spelniaja i to jest MOJ BIG <3 no bo, pewnie juz wspominalam, ja zawsze wolalam starszych, dojrzalych mezczyzn, takich 10-15 lat starszych, dla mnie ideal ![]() Miszka ![]() Jedni mowia tak, inni mowia siak, nie wiadomo, komu wierzyc?? Ahh, wsadze Wam fotki switu slonca, w koncu udalo mi sie zrobic, no i konika ![]() Pozdrawiam, milego weekendu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 10 (1 użytkowników i 9 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:16.