|
Notka |
|
Dietetyka Forum poświęcone tylko i wyłącznie zdrowemu odżywianiu, dietom i suplementacji.
Tutaj dyskutujemy tylko o zdrowym odżywianiu, gdzie wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa omawianych diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. Diety poniżej 1000 kcal mogą być opisywane jedynie w Krzywym Zwierciadle. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2671 |
Przyczajenie
|
Suplement
Hej czy któraś z was stosowała tabletki fit booster od femipharm? Jeśli tak to jakie wrażenia miałyście? No i czy nie szkodzi zdrowiu 😊
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2672 |
Przyczajenie
|
Dot.: Tabletki i preparaty wspomagające odchudzanie, suplementy diety- wątek zbiorczy
Ja póki co nie stosuję żadnych suplementów. Mam dość zbilansowaną dietę. Jem sporo warzyw i owoców. Poza tym w kuchni mam mnóstwo ziół, które wspierają proces odchudzania, np. imbir, kurkuma, cynamon. Swego czasu stosowałam napar z zielonej kawy a obecnie dodaję do jedzenia (np koktajli) spirulinę w proszku. Zastanawiam się nad jakimś suplementem na odchudzanie. Zależy mi aby takie tabletki miały bogaty skład.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2673 |
Przyczajenie
|
Dot.: koenzym Q10 w tabletkach
Kiedys brałam Bio CLA z Olimpu i bylam zadowolona, skóra jedrniejsza i szybciej chudlam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2674 |
Raczkowanie
|
Suplement KetoActive opinie
Moi drodzy, szukam wiarygodnych opinii na temat tabletek "KetoActive" - suplementu wspomagajacego odchudzanie. Czy ktos z obecnych tutaj stosował ? A może możecie polecić jakieś inne tabletki ?
Pozdrawiam
![]() |
#2675 |
Przyczajenie
|
Dot.: Tabletki i preparaty wspomagające odchudzanie, suplementy diety- wątek zbiorczy
Hejka ja mam pytanie. Czy któraś z was miała może biegunkę? Mam ją stanowczo za często i szukam jakiegoś rozwiązania. dużo słyszałam o błonniku, ale zastanawiam się czy ktoś faktycznie z tego korzystał. xxx Jakieś opinie na ten temat któraś z was może ma?
Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2020-09-09 o 09:53 Powód: link |
![]() |
![]() |
![]() |
#2676 |
Raczkowanie
|
Temat stał się jednym wielkim spamem reklamowym. O wiele lepiej zadziała odpowiednia dieta + ćwiczenia. Zaoszczędzone pieniądze możecie przeznaczyć na lepszą odzież sportową i karnet
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:56.