|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Pasmo bląd
Mam brazowe wlosy i zastanawiam sie jak by wyszlo takie grubsze pasmo (tzn pasemko) bląd pod spodem ....pod wlosami tak jak by;p;p czekam na odpowiedz jak wogule wyglada to i czy ktos ma moze jakies foty
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pasmo bląd
Fotki chyba nie znajdę, ale myślę, że będzie to fajnie wyglądać
![]() ![]() Edit: A jednak znalazłam fotki ![]() Edytowane przez Kasiek1987 Czas edycji: 2006-09-09 o 23:45 Powód: dodałam zdjęcia |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
hmmm ja tez jestem zainteresowana efektem
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
moja kolezanka tak ma. wloski pofarbowane na braz, a pod spoden grube pasmo blondu, wyglada to bardzo fajnie, niestety nie mam jej zdjec.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
No wienc wymyslilam jeszce cos takiego ;p;p : ze np fryzjerka napoczotku spiela mi wlosy wszystkie z gory a reszte pod spotem (niezaduzo ) wlosow (ale niejedno pasmo) tylko cala reszta ...tzn cale te podspodem na blod a te braz co na tym leza troszke krutsze zeby od tyl wystawalo te blad;d;d;d piszcie! bo sama newem hehe
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Dot.: Pasmo bląd &grzywka
no i jeszce bym chchiala sobie zrobic grzywke na bok dostyc mocno i duzo ale nie taka postopniowana (jak ktos ma fote to prosze wklejic ) bo jak pujde do fryzjerki to jej pokaze;p;d hihi CZEKAMM
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
zazwyczaj co widze to dziewczyny maja blond ale góre a dól swój naturalny o ile to ciemny blond czy cos albo farbuja na ciemny oglnie np czarny a ja osobiscie mam góre blond cos z pasemkami bardziej balejaz blond. prawie do polowy glowy a dol mam swoj naturalny czyli szatynkowy choc w sumie sie bardzo nie odroznia dol poniewaz juz tak mocno nie mam pocieniowanych wlosów
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:17.