![]() |
#31 |
Przyczajenie
|
Re: Eh, ta cera :((
Witam w klubie okropnej cery
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
Re: Eh, ta cera :((-do Chlebinskiej
Faktycznie, przepraszam za pomylke ale ta baba tak mnie denerwuje, normalnie dziala na mnie jak czerwona plachta na byka. No cóż widzę że zbudziłam demony ?czyżby podświadomość dała znać o sobie ? Rezygnuję z uczestnictwa w tym forum z zadowoleniem .Nie znoszę bicia piany , wśród tych wszystkich postów nie było rozsądnej rady dla Okrętki , a moja propozycja była do przeanalizowania ,a nie do oplucia . Przykre jest że opiekunowie tego forum też nie grzeszą kulturą osobistą . A byki kończą na arenie tylko w Hiszpanii , u nas wysyłamy je do rzeźni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
Chlebińska napisał(a):
> >wśród tych wszystkich postów nie było rozsądnej rady dla Okrętki A które konkretnie były aż tak nierozsądne - te polecejące odstawienie silnych preparatów niszczących młodą cerę - czy też te polecające kosmetyki odpowiednie dla takiej cery ![]() >a moja propozycja była do przeanalizowania ,a nie do oplucia . Rzeczywiście każda nastolatka powinna używac silnego preparatu przeznaconego raczej dla cery dojrzałej i oczywiście każda wyda na to bagatelka 1000zł ![]() >Przykre jest że opiekunowie tego forum też nie grzeszą kulturą osobistą . Bo nie zgadzają się na spamowanie i reklamę ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Wtajemniczenie
|
Chlebińska napisał(a):
>Rezygnuję z uczestnictwa w tym forum z zadowoleniem Mnie i zapewne inne wizażanki cieszy to niezmiernie. Obyś z tymi pożegnaniami nie była tak upierdliwa i natrętna jak z tymi pseudoporadami opartymi ma niecnych socjotechnicznych podstępach amwayowskich. Wystarczy że tobie zrobili wodę z mózgu! My dziękujemy i nie do zobaczenia nigdzie!
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Mnie za to rzadko kiedy wyskoczy 'coś dużego', ale za to mam peeeeeełno małych syfków :/ bleh
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
|
up...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
|
Słyszałam, że używanie papierowych ręczników pomaga...
Czy to prawda? ![]() A, i że pomaga jeszcze mycie twarzy...płynem do higieny intymnej... Próbowała któraś? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Hej okrętko
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
okretka napisał(a):
> Słyszałam, że używanie papierowych ręczników pomaga... > Czy to prawda? ![]() Gdy używasz jednorazówek, nie przenosisz bakterii..... Ja też używam jednorazówek, ale nie powiedziałabym, że przyczynia się to do poprawy stanu mojej cery... Antybiotyki dają u mnie najlepszy rezultat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Rozeznanie
|
Pja tez mam problemy o ktorych tutaj piszecie,od niedawna uzywam serii sorayi do cery tradzikowej,tonik,zel do mycia i krem matujacy-> o dziwo jak po smaruje sie nim rano i nie naloze pudru to ndo popoludniak ok 13-14 mam jeszcze nie swiecaca cere
![]() Co do tych chusteczek, to bylam kiedys na oczyszczaniu u kosmetyczki(myslalam ze potrwa to 2h i do domu)ale pani miala inne usposobienie do mechanicznego oczyszczania i chodzilam do niej przez 2 miesiace po 2 razy wtyg(cena 150 zl wiec nie bylo zle),mi sie wydawalo ze moja cera potrzebuje wielkiego oczyszczania a kosmetyczka mi ja poprostu"uspokojala" np jakies kremy,maseczki,lekki masaz, od czasu do czasu rozgrzewanie lampa(dokladnie nie powiem wam co mi robila bo bylo tak przyjemnie i milo ze nie pamietam ![]() Teraz zbieram pieniadze i sie wybiore w koncu do pani Beaty,mam te szczescie ze jestem ze Szczecina ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:41.