|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
do dziewczyn, które zażywały diane.
wiem, że tematów o diane 35 jest całe zatrzęsienie na forum, większość przeczytałam jednak nie uzyskałam odpowiedzi na pytanie, które chciałabym wam zadać. otóż skończyłam 1opakowanie diane, okres dostałam po raz pierwszy w terminie, jednak na twarzy dzieje się b. źle. z waszych postów wiem już, że wysyp na początku brania diane jest normalny jednak powiedzcie proszę jak długo trwa pogorszenie stanu buzi i kiedy zauważyłyście poprawę.
jak u was wglądało leczenie diane... byłabym wdzięczna za każdą informację, pozdrawiam !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Re: do dziewczyn, które zażywały diane.
kochanie mój ginekolog poradził mi skinoren krem wraz z diane !!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
wiesz Patiba mój dermatolog stwierdziła, że moja skóra jest już tak wymęczona leczeniem, że na razie diane powinna wystarczyć.
muszę tu zaznaczyć, że leczę się już 9 lat, mogłabym sporządzić całą listę maści i leków, które niestety nie pomogły, wśród nich i skinoren. badania hormonalne zrobiłam dopiero w zeszłym roku (2004) po zmianie dermatologa, a ponieważ miałam spore problemy nie tylko z trądzikiem, ale i z okresem, ginekolog nie miała wątpliwości by przepisać mi diane 35. a od was chcę się po prostu dowiedzieć jak u was przebiegało leczenie i czy diane wam pomogła. już po prostu nie mam siły i łez do tego mojego trądziku. sama nie wiem czy może nie zacząć używać jakiś delikatnych środków na trądzik. poradżcie !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja nie miałam żadnego wysypu na początki brania Diane, ale jednak nawet po kilku miesiącach nie pomogła ona znacznie, a jedynie trochę. Z kolei moja koleżanka miała na początku wysyp, który trwał ok. 2 miesiące, za to potem miała śliczną cerę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ja biore diane juz od roku,mialam straszny wysyp wowczas,przetluszczala mi sie buzia,wlosy to bylo okropienistwo!!! wzielam diane,owszem cera sie najpierw pogorszyla i a potem stopniowo wygladzala,jednak na ulotce pisze ze po 6 miesiacach powinien ustapic tradzik u mnie to ustapilo dopiero niestety po 9-10 miesiacach,juz watpilam juz chcialam odstawiac ale zdarzyl sie cud!! teraz sporadycznie pojawi sie cos przed okresem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Wysyp miałam, ale po odstawieniu diane... Po około 4 mies. widziałam znaczną poprawę, a po pół roku zero trądziku (no, sporadycznie coś może i wyskoczy, ale już raczej drobnego). Jeśli trądzik jest spowodowany hormonami to diane pomoże, jeśli nie... to nie ma co się faszerować. Mam nadzieję, że lekarz zadbał o odpowiednie badania i nie leczy w ciemno...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Bzyczku czy dobrze zrozumialam: po odstawieniu diane mialas wysyp pryszczy, ktory poniej ustapil, tak? A po jakim czasie Cie wysypalo? Pytam, bo wlasnie sama odstawilam niedawno i z pewnym niepokojem czekam na efekt ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:27.