|
Notka |
|
Medycyna estetyczna Podnoszenie jakości życia zdrowych ludzi metodami pozachirurgicznymi - pytania i odpowiedzi. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Nieoperacyjna korekta nosa.
Czy któraś z Was miała styczność z tym zabiegiem ? Jakich efektów można się spodziewać ? Najbardziej przeszkadza mi garbek i opadająca końcówka, czy da się to w taki sposób skorygować , czy nos nie będzie wyglądał wtedy na większy ?
![]()
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Nieoperacyjna korekta nosa.
Witam
Też jestem zainteresowana tematem o nieoperacyjnej korekcie nosa jakie są efekty takiego zabiegu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Jestem juz zapisana na ten zabieg przy okazji powiekszania ust
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Też jestem ciekawa efektu. Jeśli możesz, to zrób zdjęcie przed i po, Twojego noska i wklej linka na forum. Trzymam kciuki. Daj znać jak się czujesz po.,,Gratuluję odwagi..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Jasne, dam znac
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Przyczajenie
|
Efekty są całkiem w porządku. Jak chodzę na zabiegi to spotykam panie, które taką korektę miały. Widać, że są zadowolone, więc sądzę, że zabiegi były udane
![]() Sprawdziłam na stronie tego gabinetu gdzie sama chodzę. Wejdź sama i zobacz: http://www.artestetyka.pl/bezoperacy...ksztaltu_nosa_ Ja się tam pozbywałam blizn potrądzikowych. ![]() ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Cytat:
A paznokcie jak często robisz? ![]() Ja na paznokcie raz w miesiącu wywalam ok 130 zł. (tylko manicure, a jeszcze stopy!) Jak bym miała wybierać - operacja czy zabieg - nawet za średnio ok 130 zł/ m-c za zabieg, to wolę zabieg ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
U mnie zabieg modelowania, korekcji nosa kwasem się sprawdził. Miałem dość duży garbek na nosie, ale doświadczenie lekarza prowadzącego było duże, więc poradził sobie z moim przypadkiem. W mojej ocenie twarz wygląda fajniej, i warto wydać tego tysiączka, a chirurg to ostateczność
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- A paznokcie jak często robisz? ![]() Ja na paznokcie raz w miesiącu wywalam ok 130 zł. (tylko manicure, a jeszcze stopy!) Jak bym miała wybierać - operacja czy zabieg - nawet za średnio ok 130 zł/ m-c za zabieg, to wolę zabieg ![]() Paznokci nie robię ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Widzę że jesteście z Łodzi? Sadząc po linku do gabientu. Ja ochodzę i robiłem zabieg w Krakowie, też rozmawiałem o Radiesse i jeszcze o takim preparacie jak Ellanse S
Natomiast pani dr.która wykonała zabieg, dobrała kwas z Restylane. Jak efekt ustąpi, wybieram się na ponowny zabieg. U simonka005 może być ciężko wyprowadzić taki nos, trzymam kciuki żebyś była zadowolona z zabiegu, bo u mnie na prawdę dał dużą poprawę. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
a jaki to jest zabieg? bo szczerze to go nie bardzo kojarzę. sama myślę o tym, żeby nos zmniejszyć, bo nie jestem zadowolona z tego jak on wygląda. Planuję się wybrać do dra Osucha bo słyszałam, że on jest dobrym specjalistą, jeśli chodzi o noski
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
spoko dzięki za info, tylko jeszcze się zastanawiam, czy to jest dobre rozwiazanie w każdym przypadku? bo sobie myślę, że jak ktoś ma bardzo poważną wadę, to chyba taki wypełniacz nie pomoże
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() nic cię to nie kosztuje! powodzenia |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Moja kuzynka poddała się korekcji nosa w klinice Vident w Bydgoszczy i naprawdę ładnie jej to zrobili. Była bardzo zadowolona z opieki i efektów zabiegu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Kochane, chirurg to ostateczność. W dzisiejszych czasach można bez problemu udać sie d kliniki medycyny estetycznej i za pomocą kwasu hialuronowego sprawić,ze nos bedzie wyglądał o niebo lepiej
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Ma ktoś zdjęcia przed i po? Bo zastanawiam się nad poprawieniem nosa.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Modelowanie nosa za pomocą kwasu hialuronowego jest coraz popularniejsze. Ja się poddałam takiemu zabiegowi XXX poza tym wiedziałam, że kwas po jakimś czasie się rozpuści, tak więc efekty nie jest stały. nie żałuje, nos nadal jest duży, ale wyglądam o niebo lepiej. Pomyśleć, że przez całe życie miałam ogromne kompleksy, 15 min w gabinecie potrafiło odmienić mojego zdanie na swój temat. Teraz jestem dla siebie ładna
![]() ![]() Edytowane przez Pani_Robot Czas edycji: 2021-03-04 o 10:07 |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
hej co myślicie o tym wypełniaczu elanse?
Z tego co czytam jest bardziej trwały niż kwas hialuronowy. Ktoś miał tutaj robiony nos tym elanse? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:49.