|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wiosenna porada :)
Witajcie
![]() Już od jakiegoś czasu zastanawiam się co mogłabym zmienić w swoim wyglądzie, chodzi mi głownie o makijaż(swoją droga maluje się podobnie od dobrych kilku lat), może o kolor włosów, dotychczas kusiłam się tylko na blond pasemka, mój naturalny to ten brąz , który widać na zdjęciach. Co mogłybyście mi doradzić, mam 22 lata ![]() Moje zdjęcie 66.jpg ja (2).jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosenna porada :)
Jesteś prześliczna
![]() Na Twoim miejscu zapuściłabym tylko grzywkę i włosy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Zastanawiałam się może nad jakąś zmianą koloru włosów, może coś wpadającego w ciemny blond, ale boje się trochę ryzykować i nie chciałabym by kondycja moich włosów drastycznie się pogorszyła ...Kurcze ostatnio zupełnie nie mam pomysłu na siebie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Jesteś tak ładna, że ja bym absolutnie nic nie zmieniała. Ew. swoją orientację
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Miło słyszeć, ale myślę, że każda kobieta lubi czasem jakieś zmiany,ja też:P Co do orientacji to mam na szczęście Tż, niestety zadręczanie go prośbami o porady myślę, że nic by nie dało, a tu mój wątek jakoś też bez echa przeszedł:P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Jestes tak ladna dziewczyna, ze cokolwiek bys nie zmienila, to by chyba tylko musialo byc gorzej
![]() ![]() Ani sie waz farbowac!!! ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
ale laleczka
![]() śliczna jestes, nic nie zmieniaj |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Nie no proszę was, czy nikt mi nie pomoże czegoś zmienić?buuuu:P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Jesteś śliczna, masz fajne włosy w takim modnym lekkim ombre hair, ciekawa jestem jak sie malujesz na codzien myślę, że pięknie by ci było w makijażu takim "złotym" z przedłużonymi rzęsami, bo masz śliczne oczy, z tego co widzę ciemne. Nie wiem ile masz lat ale zdecydowanie powinnaś zrezygnować z opaski i prezentować włosy w całej okazałości. Zamiast niszczyć włosy kup ładną sukienkę - W KOŃCU TO ZAWSZE ZMIANA
![]()
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Oj nie przepadam za złotym kolorem jako takim, dlatego staram się go unikać. Na co dzień maluje się w kącikach wewnętrznych wypiekanym cieniem perłowo-białym (kolor snowy white) a w zewnętrznych lekko połyskującym gorzko-czekoladowym brązem.
Moje wrzucone zdjęcia nie są najlepszej jakości dlatego pewnie nie widać, że oczy mam niebieskie. Aj a ja tak lubię wszelkiego rodzaju opaski,praktycznie zawsze je zakładam no i sprawiają, ze grzywka tak bardzo się nie burzy:P W sukienkach nie chodzę często, raczej stawiam na tunikę i legginsy, hmm może czas to zmienić... P.S wrzucę zdjęcie oka , najlepszej jakości jaką znalazłam, hmm może doradzicie coś odnośnie jakiegoś konkretnego makijażu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
To może dodaj kolor do makijażu na wiosne/lato. Albo pastelowe cienie, które są teraz modne, albo takie jak na okładce tej książki. Może powinnaś iść też na hennę na brwi i dodałoby ci to wyrazistości?
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Chyba poeksperymentuje trochę z kolorami.
Dzięki! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
...
|
Mam propozycję - zamień się ze mną włosami, bo zawsze marzyłam o loczkach a moje za nic nie chcą się ładnie pokręcić.
![]() Z farbowaniem radziłabym się wstrzymać, koleżance po farbowaniu przestały się kręcić. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Oj wiesz nie wiem, czy byłabyś aż tak zadowolona z takiej zamiany:P codzienne układanie włosow i te tony odżywek czasem dają w kość:P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Lilka ja też uważam, że powinnaś wyprostować włoski.
![]()
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Wyglądasz rewelacyjnie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:36.