Może by jakaś metamorfoza? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Metamorfozy

Notka

Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-04-05, 13:04   #1
Black Label
Przyczajenie

GG do Black Label Send a message via Skype™ to Black Label
Talking

Może by jakaś metamorfoza?

Cześć, dziewczęta.
Przeglądam sobie forum i widzę, że dzięki Wam dziewczyny zmieniły się na lepsze. I to bardzo.
Pozazdrościłam i sama też bym chciała coś z sobą zrobić, bo nie licząc dłuższych bądź krótszych włosów, to wiecznie wyglądam tak samo.
Ogólnie mam bladą cerę, trochę piegów, zielono-brązowe oczy i bodajże jasne szatynowe włosy. Dodam, że noszę okulary, które niestety pomniejszają oko.
Co, Waszym zdaniem, mogłabym zmienić?
Poniżej zamieszczam swoje fotki.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg so0p44.jpg (70,6 KB, 133 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg swtru1.jpg (70,7 KB, 125 załadowań)
Stary 2012-04-05, 22:57   #2
Black Label
Przyczajenie

GG do Black Label Send a message via Skype™ to Black Label
Dot.: Może by jakaś metamorfoza?

Zapomniałam to dodać.

1. Jak się opalasz - szybko czy ciężko(najpierw na czerwono bądź różowo). Odcień opalenizny jest ciepły - złotawo-brązowawy czy raczej taki lekko przykurzony, szaro-beżowy?

2. Kolor oczu - ciemne, jasne... czy tęczówki mają ciemniejszą obwódkę, czy kolor ich jest czysty, a może mają plamki? Jaka jest oprawa oczu (brwi i rzęsy)-jasna czy raczej zdecydowana?

3. Piegi - jesli występują, to są złotawe ciepłe czy raczej szaro-brązowe?

4. Cera - jaki ma odcień Twoja skóra? Ciepły brzoskwiniowy, oliwkowy, złotawy czy jasny, chłodny wpadający w róż lub porcelanowy? Jeżeli się rumienisz, to na jaki kolor-czerwony czy różowy?

5. Naturalny kolor włosów - ciemny, jasny. Jaki odcień? Czy ma złotawo-brązowe przebłyski czy raczej mysie, bardziej popielate?

6. Kolor ust (naturalny oczywiście) jest dość jasny, różowy czy ciepły - nasycona czerwień, brzoskwinia czy koral?

7. W jakich kolorach czujesz się dobrze, a które źle podkreślają Twoją urodę?

1. Szybko, ale na czerwono. Potem zamienia się to w lekką brzoskwinię, ale szybko schodzi.
2. Mam zielone oczy, aczkolwiek bliżej źrenicy przechodzą w brązowe, a ich obwódki są czarne, natomiast przed nimi mają trochę niebieskiego. Mam ciemne rzęsy i brwi.
3. Chyba szaro-brązowe.
4. Hmm, mam jasną cerę, ale na pewno nie porcelanową. Rumienię się na różowo.
5. Mysie, jasno-szatynowe.
6. Mam jasne usta, taki zgaszony róż.
7. Najlepiej czuję się w czerniach, szarościach i czerwieniach, ale w każdym innym kolorze także czuję się dobrze. Może oprócz zgniłej zieleni i ostrych róży.
Stary 2012-04-06, 12:18   #3
Mrs Whisper
Raczkowanie

Witamy na Wizażu.

Przyznaję, nie znam się na metamorfozach za dobrze i pewnie niewiele pomogę, ale spróbować można, prawda? Zacznę od tego: jesteś śliczna. Wyglądasz bardzo młodo, więc obstawiam na jakieś piętnaście-szesnaście lat, może trochę mniej. Widać, że dbasz o siebie - nie mam nic do zarzucenia brwiom, skóra jest świeża i bez wyprysków, tylko pozazdrościć. Rozumiem, że męczy cię nuda w twoim wizerunku, też mam często z tym problem, tyle że ja nie mam odwagi, aby zmieniać się radykalnie. Myślałaś może o lepszej pielęgnacji włosów? Są chyba suche, dobrze zrobiłaby im jakaś odżywka i nieużywanie prostownicy, która strasznie szkodzi włosom. Poza tym fryzura jest ok, taka naturalna i dziewczęca. W załączniku dodam parę fryzur, które mogłyby do ciebie pasować.

Idzie wiosna, więc jeśli pragniesz zmian postaraj się ubierać w żywsze kolory. Czernie i szarości raczej odpadają, postaw na żółć i zieleń, czerwień, pomarańcz. Możesz lekko tuszować rzęsy i nakładać na usta błyszczyk, trochę cię ożywi i nada wargom pożądanego blasku. Plus muszę dodać, po prostu muszę, że masz urocze piegi. Są super, zazdroszczę. Dziewczyna bez piegów to jak niebo bez gwiazd. Postaraj się również wkładać kolczyki, na pewno cię nie oszpecą. Myślałaś o jakiejś krótkiej fryzurze? Może prosta grzywka? Bob? Pomyśl nad tym.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Kate_Holmes_Bob_wersji_3667182.jpg (34,7 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wlosy%20krotkie%20fryzury%20bob%20bombka,%20fryzura%201a.jpg (13,0 KB, 3 załadowań)

40-41-42-43-44-45-46-47-48-49-50-51-52-53-54-55-56-57-58-59-60

Cel I - 40 cm.
osiągnięty

Cel II - 50 cm.

Cel III - 60 cm.
Mrs Whisper jest offline   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-06, 19:08   #4
AnnetteK
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to AnnetteK

Jeśli chodzi o makijaż to myślę,że wystarczy Ci tusz do rzęs , najlepiej brązowy,żeby naturalnie wyglądał. Mogłabyś też podkreślić różem policzki,a twarz wyglądałaby wtedy na rozpromienioną i wypoczętą, do tego jakiś błyszczyk i wystarczy. A fryzurkę masz śliczną, ja bym nic nie zmieniała, ewentualnie możesz zrobić prostą grzywkę, też byłoby fajnie.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zmake.jpg (43,7 KB, 64 załadowań)
AnnetteK jest offline   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-09, 23:43   #5
arcjf
Raczkowanie

ojejciu , słodką masz urodę pozazdrościć
taki naturalny make up czarna mascara oczy optycznie się zwiększą ale maluj tylko górne rzęsy jak malujesz dolne pomiejszasz oko nastepnie możesz użyć cieni do oczy takiego nturalnego brazu http://www.google.pl/imgres?q=cie%C5...9,r:5,s:0,i:75 taki braz jak tu jes świetny osobiście mam ale rzadko używam wole czarne kreseczki
arcjf jest offline   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Metamorfozy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości