|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Może by jakaś metamorfoza?
Cześć, dziewczęta.
![]() Przeglądam sobie forum i widzę, że dzięki Wam dziewczyny zmieniły się na lepsze. I to bardzo. Pozazdrościłam i sama też bym chciała coś z sobą zrobić, bo nie licząc dłuższych bądź krótszych włosów, to wiecznie wyglądam tak samo. Ogólnie mam bladą cerę, trochę piegów, zielono-brązowe oczy i bodajże jasne szatynowe włosy. ![]() Co, Waszym zdaniem, mogłabym zmienić? Poniżej zamieszczam swoje fotki.
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Może by jakaś metamorfoza?
Zapomniałam to dodać.
![]() 1. Jak się opalasz - szybko czy ciężko(najpierw na czerwono bądź różowo). Odcień opalenizny jest ciepły - złotawo-brązowawy czy raczej taki lekko przykurzony, szaro-beżowy? 2. Kolor oczu - ciemne, jasne... czy tęczówki mają ciemniejszą obwódkę, czy kolor ich jest czysty, a może mają plamki? Jaka jest oprawa oczu (brwi i rzęsy)-jasna czy raczej zdecydowana? 3. Piegi - jesli występują, to są złotawe ciepłe czy raczej szaro-brązowe? 4. Cera - jaki ma odcień Twoja skóra? Ciepły brzoskwiniowy, oliwkowy, złotawy czy jasny, chłodny wpadający w róż lub porcelanowy? Jeżeli się rumienisz, to na jaki kolor-czerwony czy różowy? 5. Naturalny kolor włosów - ciemny, jasny. Jaki odcień? Czy ma złotawo-brązowe przebłyski czy raczej mysie, bardziej popielate? 6. Kolor ust (naturalny oczywiście) jest dość jasny, różowy czy ciepły - nasycona czerwień, brzoskwinia czy koral? 7. W jakich kolorach czujesz się dobrze, a które źle podkreślają Twoją urodę? 1. Szybko, ale na czerwono. Potem zamienia się to w lekką brzoskwinię, ale szybko schodzi. 2. Mam zielone oczy, aczkolwiek bliżej źrenicy przechodzą w brązowe, a ich obwódki są czarne, natomiast przed nimi mają trochę niebieskiego. Mam ciemne rzęsy i brwi. 3. Chyba szaro-brązowe. 4. Hmm, mam jasną cerę, ale na pewno nie porcelanową. Rumienię się na różowo. 5. Mysie, jasno-szatynowe. 6. Mam jasne usta, taki zgaszony róż. 7. Najlepiej czuję się w czerniach, szarościach i czerwieniach, ale w każdym innym kolorze także czuję się dobrze. Może oprócz zgniłej zieleni i ostrych róży.
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Witamy na Wizażu.
Przyznaję, nie znam się na metamorfozach za dobrze i pewnie niewiele pomogę, ale spróbować można, prawda? Zacznę od tego: jesteś śliczna. Wyglądasz bardzo młodo, więc obstawiam na jakieś piętnaście-szesnaście lat, może trochę mniej. Widać, że dbasz o siebie - nie mam nic do zarzucenia brwiom, skóra jest świeża i bez wyprysków, tylko pozazdrościć. Rozumiem, że męczy cię nuda w twoim wizerunku, też mam często z tym problem, tyle że ja nie mam odwagi, aby zmieniać się radykalnie. Myślałaś może o lepszej pielęgnacji włosów? Są chyba suche, dobrze zrobiłaby im jakaś odżywka i nieużywanie prostownicy, która strasznie szkodzi włosom. Poza tym fryzura jest ok, taka naturalna i dziewczęca. W załączniku dodam parę fryzur, które mogłyby do ciebie pasować. Idzie wiosna, więc jeśli pragniesz zmian postaraj się ubierać w żywsze kolory. Czernie i szarości raczej odpadają, postaw na żółć i zieleń, czerwień, pomarańcz. Możesz lekko tuszować rzęsy i nakładać na usta błyszczyk, trochę cię ożywi i nada wargom pożądanego blasku. Plus muszę dodać, po prostu muszę, że masz urocze piegi. Są super, zazdroszczę. ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Jeśli chodzi o makijaż to myślę,że wystarczy Ci tusz do rzęs , najlepiej brązowy,żeby naturalnie wyglądał. Mogłabyś też podkreślić różem policzki,a twarz wyglądałaby wtedy na rozpromienioną i wypoczętą, do tego jakiś błyszczyk i wystarczy. A fryzurkę masz śliczną, ja bym nic nie zmieniała, ewentualnie możesz zrobić prostą grzywkę, też byłoby fajnie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
ojejciu , słodką masz urodę pozazdrościć
![]() taki naturalny make up czarna mascara oczy optycznie się zwiększą ale maluj tylko górne rzęsy jak malujesz dolne pomiejszasz oko ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:02.