![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: jest jakaś nadzieja na lepsze? pomóżcie
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
najpóźniej myślę że w przyszłym tygodniu się doczekasz
![]() ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- pooglądałam zdjęcia i mam coś podobnego do Ashlee Simpson ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
Ja tez czekam
![]()
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
no to ja
![]() 1.w domu. 2 i 3 .na zewnątrz. <fryzura to wizja artystyczna fryzjerki- ja chciałam romantyczny lekki koczek ![]() P.S przez te kolczyki twarz TYLKO na zdjęciach wygląda na taką pociągłą, w rzeczywistości wyglądała na taką delikatnie okrągłą ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
jest o wiele lepiej a jak kolor wyblaknie i wejdzie w brąz to w ogóle miodzio
![]() ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- i dobrze wyglądają Twoje oczy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
dziękuje dziewczyny
![]() z grzywką- zapuszczałam ją żeby była właśnie taka na bok, fryzjerka ją skróciła "przypadkowo" . a kolor raczej w brąz nie wejdzie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
Układałabym je teraz w takie miękkie fale dookoła buzi
![]() W wizji fryzjerki nieco razi mnie połączenie prostej grzywki i takich "ostrych" loków, wolałabym, żeby całość wyglądała bardziej jednolicie, bez wyraźnych odcięć ![]() Ale ogólnie bardzo na tak, fajna zmiana ![]() Kolorek świetny. Myślę, że twoje włosy robią wrażenie - są długie, zdrowe i w bardzo efektownym kolorze. A jak upinasz? Mam nadzieję, że nie czeszesz się w ciasny kucyk? Bo odebrałabyś im dużo uroku ![]() (chociaż przy upałach, to już czasem wszystko jedno, byle w kark nie grzało, wiem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
nie są w ciasnym kucyku to na pewno
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Noo, rudy to byla bardzo dobra decyzja
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
dziękuję Olu
![]() tylko mam pewien problem. ten kolor który mam na włosach został stworzony dzięki połączeniu 3kolorów żelu tonującego czy czegoś takiego. Jak o nie dbać żeby się nie rozjaśniał po każdym myciu ? możecie coś doradzić? bardzo proszę ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Chyba tylko pozostają szampony i odżywki do włosów farbowanych...
Ale kolor tak czy inaczej będzie po jakimś czasie się wypłukiwał. Przejrzyj potem KWC w poszukiwaniu jakiejś dobrej farby to na pewno też wybierzesz fajny kolor podobny do tego ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
:) fryzura dla młodej mamy
Witam
![]() Potrzebuję pomocy w sprawie fryzury. Włosy są zdrowe, do ramion, teraz dłuższy bob. Macie jakieś propozycje cięcia i koloru? Za wszystkie z góry dziękuję ![]() P.S Jeśli można to poproszę o symulację fryzur. |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zadomowienie
|
Dot.: :) fryzura dla młodej mamy
hej, nic nie napisalas, np jaki jest twoj naturalny odcień włosów? przeczytaj proszę podpięty w dziale metamorfozy temat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=163151 tak na wstępie wydaje mi się, że powinnaś zmienić kolor włosów na jaśniejszy |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Przyczajenie
|
Dot.: :) fryzura dla młodej mamy
Witaj
![]() Co do samego kształtu fryzury, zaproponowałabym Ci nieco asymetryczne i nowoczesne cięcie, na kształt fryzury Anety Zając. Dłuższa grzywka ukryje wysokie czoło. W kwestii koloru doradzam kasztan z z jaśniejszymi pasemkami. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
Witam,
odnalazłam w końcu swój dawny post i przypomniałam sobie hasło. Chcę Wam pokazać fryzurę z września 2010. Teraz nie mam już takiego koloru bo bardziej zaczął sam z siebie po spłukaniu farby przechodzić w blond. Wrócić do tego koloru czy jednak za mocny? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Nie wracaj do niego, wygladasz wyjatkowo zle w takim kolorze. Jest zbyt sztuczny, i twoja twarz znika. Lepiej dobrac odcien bardziej naturalny, nieco ciemniejszy i stonowany.
Podaje moje propozycje. Nie widze innych zdjec, mogalbys dolaczyc wiecej lepszej jakosci? |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
dodaje zdjęcie z października, to mój naturalny kolor włosów, który ciągle SAM się rozjaśnia :| mina dość dziwna ale akurat chciałam coś komuś powiedzieć
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:58.