|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informacjê jak zmieniæ swój wygl±d, styl, makija¿, fryzurê oraz sposób ubierania siê. Poddaj siê metamorfozie i zaskocz sam± siebie. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
![]() Ró¿owe w³osy
Witam wszystkie wiza¿anki
![]() Mam pytanie, a w sumie to pro¶bê o radê. Zdecydowa³am siê na farbowanie w³osów na kolor jasnoró¿owy, pastelowy. Mam naturalnie grube, ciê¿kie, ciemne w³osy, a na dodatek s± teraz zafarbowane (w sumie jest to niewidoczne, ale od po³owy - w³osy siêgaj± mi za ramiona - maj± czerwonawy pob³ysk). Jak my¶licie: 1) czy podczas farbowania w³osy bardzo siê zniszcz±? (najpierw rozja¶ni± je do blondu, a potem zrobi± na ró¿) 2) co zrobiæ z brwiami, które s± niemal czarne? Z góry dziêkujê ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 270
|
Dot.: Ró¿owe w³osy
Powiem Ci tak, to mo¿e byæ najgorsze co zrobisz swoim w³osom... Rozja¶nienie bardzo ciemnych w³osów je strasznie zniszczy, zrobi± siê cieñsze, s³absze, na pewno tego chcesz? Ciê¿ko bêdzie tak± decyzjê odwróciæ... Co do brwi nie wiem jak to zrobiæ..
![]() |
#3 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 12
|
Przemy¶l to:
1)zniszczone w³osy-rozja¶nianie ciemnych w³osów czêsto koñczy siê powa¿nymi szkodami w ich kondycji 2) mega, mega mêczarnia z odrostami nie polecam 3)taki kolor nie pasuje do grubych w³osów (moim zdaniem) Ja bym odradza³a ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Sama mam czasem ochotê sobie waln±æ na g³owie jaki¶ dziwny niespotykany kolor,ale jak pomy¶lê, ile z tym by³oby roboty i jaka to szkoda dla moich w³osów to rezygnujê.Rozja¶nianie ciemnych w³osów do blondu i robienie innego koloru bardzo wp³ynie na ich kondycjê i ju¿ nie bêd± takie jak przedtem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
Hm, dziêkujê za odpowiedzi
![]() Jeszcze siê zastanawiam, czy to aby na pewno dobry pomys³. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 139
|
Cytat:
![]() " Mam naturalnie grube, ciezkie, ciemne wlosy", za takie wlosy jak Twoje oddalabym wiele. Moze nie mialam naturalnie grubych i ciezkich wlosow jak Ty zanim wpadlam na pomysl aby uprzednio je rozjasnic i pofarbowac na bardzo czerwono ![]() Potrzebowalam ok 4 lat aby chociaz w polowie wrocily do dawnej kondycji. Potwierdzam to co pisza dziewczyny, rozjasnianie odrostow, ciagle farbowanie na tak inwazyjny kolor zniszczy Twoje wlosy i naprawde nie ma co sie spodziewac, ze pozniej odzyskaja dawna strukture. Wlos naturalny staje sie cienszy i jest bardziej podatny na zniszczenia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
Narzêdzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:13.